Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε

εχουμε καποιο τηλεφωνο για το συγκεκριμενο promo(αφου δεν ειναι στα καταστηματα);

Μήπως μας τρολαρεις εσύ?😊

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε

εχουμε καποιο τηλεφωνο για το συγκεκριμενο promo(αφου δεν ειναι στα καταστηματα);

Δίνεται και από την teleraise εκτός από την CQS η οποία διαχειρίζεται και μερικά από τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1) ποιο προτείνετε για εξωχικό με μικρή κατανάλωση 100-200kwh/μήνα μέχρι Νοέμβριο και τους μήνες που ειναι άδειο 30-40kwh μέχρι Μάρτιο
Ηδη εχω πάρει το 50€ ΗΡΩΝ και τώρα λήγει ο μήνας VOLTON.. και λέω να κάνω τουρισμό εκτός και αν υπάρχει νόημα για σταθερό στην συγκεκριμένη παροχή.

2) ποιο για κατοικία με μέση κατανάλωση 200-300κhw/μήνα αλλα το χειμώνα λόγο θέρμανσης με ρεύμα (θερμοσυσωρευτές και κλιματιστικά)  μπορει να φτάσει 1000+kwh/μήνα.
να επιλέξω κάποιο σταθερό απο αυτά της elpe ή εχει κάτι καλυτερο; είναι για τους γονείς και δεν θέλω να κάνω τουρισμό και να μπλέξω...
Τωρα ειναι στη ζενιθ αλλα λήγει η έχει λήξη, ειχαν έκπτωση 40%..

3) τέλος για νεό επαγγελματικό χώρο Γ21 παίζει κανα δώρο για νεα ενεργοποίηση;

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, prefuse είπε
1) ποιο προτείνετε για εξωχικό με μικρή κατανάλωση 100-200kwh/μήνα μέχρι Νοέμβριο και τους μήνες που ειναι άδειο 30-40kwh μέχρι Μάρτιο
Ηδη εχω πάρει το 50€ ΗΡΩΝ και τώρα λήγει ο μήνας VOLTON.. και λέω να κάνω τουρισμό εκτός και αν υπάρχει νόημα για σταθερό στην συγκεκριμένη παροχή.

2) ποιο για κατοικία με μέση κατανάλωση 200-300κhw/μήνα αλλα το χειμώνα λόγο θέρμανσης με ρεύμα (θερμοσυσωρευτές και κλιματιστικά)  μπορει να φτάσει 1000+kwh/μήνα.
να επιλέξω κάποιο σταθερό απο αυτά της elpe ή εχει κάτι καλυτερο; είναι για τους γονείς και δεν θέλω να κάνω τουρισμό και να μπλέξω...

1. Με τόσο μικρή κατανάλωση θα κοιτούσα κίτρινο της Protergia χωρίς πάγιο για τους μήνες που δεν είσαι εκεί και με ένα τηλέφωνο το γυρνάς στο αντίστοιχο κίτρινο Deal όταν είσαι στο εξοχικό (με σύσταση)
2. Ναι καλά το σκέφτηκες σε σταθερό Elpedison (καλό θα ήταν να πάρεις το promo των 100 ευρώ).
3. Για επαγγελματικά δεν γνωρίζω.

Επεξ/σία από 1J4t
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, prefuse είπε

Για το πρώτο πάνε protergia με την σύσταση αφού δεν έχεις πάει ακόμα να πάρεις το 50€. Για το άλλο των γονιών που δεν θέλεις να ασχολείσαι συμφέρει η elpedison που έχει 0,098 καθώς και τα 100€ Σκλαβενίτη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, prefuse είπε

Mε τρεις παροχες μηπως να τις πηγαινες και τις τρεις στην προτεργια και μεσω των συστασεων να παρεις 250 ευρω;

Το εξοχικο θα παιζεις μεταξυ lite με μηδενικο παγιο για τους μηνες που δεν εχει καταναλωση και deal για τους μηνες που εχεις.

Το αλλο στο σταθερο με 9,9 παγιο και 0,099/kw.

Και το επαγγελματικο στο σταθερο με 9,9 παγιο και 0,119/kw.

Δευτερη επιλογη

Το εξοχικο για τρεις μηνες εχει καταναλωση 100-200; Γτ θα μπορουσες να το πας και στο σταθερο της ελπε με μηδενικο παγιο, για πχ 150kw πληρωνεις 18 ευρω στο deal και 20 στο zero της ελπε. Και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Αν επιλεξεις αυτο, μπορεις και το δευτερο στο ultra της ελπε με 9,90 παγιο και 0,098/kw. Και ετσι να παρεις και 2 δωροεπιταγες των 100 για σκλαβενιτη.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Μήπως μας τρολαρεις εσύ?😊

m0168.gif βρε ημουν ετοιμος να κανω την αιτηση και βλεπω αυτο για την αλλαγη ονοματος. και η συμβαση με την ζενιθ ληγει 30 Αυγουστου. την γκαντεμια μου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει καποιος να μου εξηγήσει τι αφορα το  1.21 ? Η τιμη κιλοβατώρας ειναι 0.090
τριφασική παροχή και εντάσσεται σε κοινωνικό τιμολόγιο
Εχει κανεις καμια ιδεα;
Eυχαριστώ

Screen Shot 2025-08-29 at 20.37.30.png

Επεξ/σία από techgr2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

m0168.gif βρε ημουν ετοιμος να κανω την αιτηση και βλεπω αυτο για την αλλαγη ονοματος. και η συμβαση με την ζενιθ ληγει 30 Αυγουστου. την γκαντεμια μου..

Έχει λήξει ήδη δηλαδή. Οποιοδήποτε αίτημα έκανες σήμερα θα εξυπηρετούνταν από Δευτέρα που είναι 1 Σεπτεμβρίου. Επίσης σε πολλά σταθερά τον τελευταίο μήνα δεν πληρώνεις ρήτρα αποχώρησης.

4 λεπτά πριν, techgr2 είπε

Kαλησπέρα , μου εστειλαν τη σύμβαση απο Protergia , και ενω στη διαφήμιση λένε 0,090
εδω λεει 1.21 χωρις να προσδιορίζει κατι σχετικα με "συνέπεια" , πιο χαμηλα αναφερει "εκπτωσεις προμηθειας=ναι" , ειναι τριφασική παροχή και εντάσσεται σε κοινωνικό τιμολόγιο
Εχει κανεις καμια ιδεα;
Eυχαριστώ

Γράφει τον τύπο υπολογισμού της τιμής αν δεν ισχύει η καθορισμένη τιμή που έχει η protergia. Η τιμή είναι 0,09. Ωστόσο, πρέπει από εβδομάδα μόλις φανεί ενεργή η παροχή σου να αλλάξεις πρόγραμμα και να πας στο value deal on time καθώς αυτό θα έχει 0,09 kWh για τον Σεπτέμβριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, techgr2 είπε

Μπορει καποιος να μου εξηγήσει τι αφορα το  1.21 ? Η τιμη κιλοβατώρας ειναι 0.090
τριφασική παροχή και εντάσσεται σε κοινωνικό τιμολόγιο
Εχει κανεις καμια ιδεα;
Eυχαριστώ

Ειναι ο τυπος βαση του οποιου βγαινει η τελικη τιμη 0,09093/kw (μαζι με καποια εκπτωση για να κραταει την τιμη αυτη τους μηνες που ειναι κλειδωμενη). Ολα τα κυμαινομενα εχουν καποιον τυπο βαση του οποιου βγαινει η τελικη τιμη τους.

Δηλάδη στη συμβαση για κυμαινομενο δεν υπογραφεις συγκεκριμενη τιμη, πχ τον Σεπτεμβριο οπως φαινεται θα εχει αλλη τιμη. Απλως εχουν ανακοινωσει οτι τον Αυγουστο εχει 0,09093.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

Μέχρι να σε καλέσουν από protergia θα έχει γίνει εμπορικά διαθέσιμο το νέο της κίτρινο μην αγχώνεσαι. 😉

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

Αιτηση οταν λες, να συμπληρωσεις το λινκ της συστασης; 

• Haha 1
Δημοσ.

Ξέρετε τι παίζει αν είσαι μόνο ένα μήνα σε μια εταιρεία συγκεκριμένα Voltron και φυσικά δεν έχει εκδοθεί πρώτος λογαριασμός πως μπορώ να κάνω αλλαγή παρόχου; Να βάλω σύναψω τον προηγούμενο πάροχο πριν την Voltron? 

Κάτι αλλο που πρέπει να προσέξω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, prefuse είπε

Ξέρετε τι παίζει αν είσαι μόνο ένα μήνα σε μια εταιρεία συγκεκριμένα Voltron και φυσικά δεν έχει εκδοθεί πρώτος λογαριασμός πως μπορώ να κάνω αλλαγή παρόχου; Να βάλω σύναψω τον προηγούμενο πάροχο πριν την Voltron? 

Κάτι αλλο που πρέπει να προσέξω; 

Δώσε λογαριασμό του προηγούμενου παρόχου. 

1 ώρα πριν, prefuse είπε

Για την πρώτη παροχή νομίζω καλά το σκέφτεσαι πας σε κυμαινόμενο.

Δώρα σοβαρά αφού έχεις πάρει το 50αρικο Ηρωνα και το δωρεάν μήνα volton ...σου μένει protergia μέσω σύστασης στο οποίο νέο κίτρινο βγάλει τη Δευτέρα.Λεω αυτό και όχι το lite με μηδενικό πάγιο για να είσαι πιο safe σε τυχόν περίοδο κατανάλωσης.

Εναλλακτικά πας στο σταθερό με μηδενικό πάγιο της elpedison όπως σου έγραψε ο  @Seldon40,το zero free με άλλη μια δωροεπιταγη 100 ευρώ Σκλαβενίτη. 

Για τη δεύτερη παροχή δεν το συζητάω elpedison στο reward ultra ή το maximum αν οντως αναμενεις καταναλωσεις τυπου 1000 kwh.Εννοειται με το promo των 100 ευρώ.

Για την επαγγελματική παροχή μπορείς να  την πας και αυτή elpedison στο σταθερό της για αλλά 100 Σκλαβενίτη. (Δεν αναφέρεις βέβαια εκτιμώμενη κατανάλωση εδώ)

EXTRA PROMO ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2025 - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 100€_16bed (3).pdf

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, history είπε

Αποχαιρέτησα και γω τη Ζενίθ (μετά την απόρριψη μη ανανέωσης με τους ίδιους όρους με το smart night και τη μη απάντηση μέσω Ραε για άνιση μεταχείριση) με αίτηση σε κατάστημα της Volton για τον δωρεάν μήνα...και μετά βλέπουμε...

Μόλις μου ήρθε μήνυμα από τη volton  ότι η αίτηση μου για αλλαγή παρόχου απορρίφθηκε από τον Δεδδηε και ότι θα επικοινωνήσουν για περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορεί κανείς να υποθέσει τον λόγο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...