Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Merenda7 said:

Η ίδια τιμή θα είναι 

0.09093 η kwh 

Πιστεύω ότι και το πάγιο θα παραμείνει στα 5€.

Που το ξέρεις ότι θα είναι ίδια;

0.09093 είναι για τον Αύγουστο το Value Swift On Time Deal

Στην ανακοίνωση του Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα λέγεται Value Deal On Time (μάλλον καινούργιο)

Επεξ/σία από ekrepali
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στην ανακοίνωση του Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα λέγεται Value Deal On Time (μάλλον καινούργιο)

Ναι,Value Deal on time λέγεται το νέο κίτρινο πρόγραμμα Σεπτεμβρίου και γράφει τιμή 0.09093

https://www.protergia.gr/articles/φθινόπωρο-με-χαμηλότερες-τιμές-από-την-protergia-το-protergia-powergiving-συνεχίζει-να-μοιράζει-δώρα/

Επεξ/σία από Merenda7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κάτι παπαριες όπως η επικείμενη της protergia:

https://energypress.gr/news/anebike-dyo-monades-i-dei-ton-ioylio-analytika-i-katataxi-ton-promitheyton

Αντε μήπως και τσιμπήσουμε κάνα πιο δυνατό δωράκι από τους εναλλακτικους παρόχους, όσο συρρικνωνεται το μερίδιο αγοράς τους.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Το διάβασα σε ειδησεογραφικό προσωπικά..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Merenda7 είπε

Ναι,Value Deal on time λέγεται το νέο κίτρινο πρόγραμμα Σεπτεμβρίου και γράφει τιμή 0.09093

https://www.protergia.gr/articles/φθινόπωρο-με-χαμηλότερες-τιμές-από-την-protergia-το-protergia-powergiving-συνεχίζει-να-μοιράζει-δώρα/

Πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο για εσωτερική αλλαγή;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Belo είπε

Πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο για εσωτερική αλλαγή;

Από Δευτέρα.Τωρα δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο ακόμα.

• Like 2
Δημοσ.

Η προσφορα με τη δωροεπιταγη του σκλαβενιτη ηταν μονο για τον Αυγουστο;

Εξοχικη κατοικια με 0 καταναλωση απο Σεπτεμβρη εως το επομενο καλοκαιρι, θα συνεφερε να μπω σε καποιο του ηρων για τα 50 ευρω και μετα elpedison  zero κιτρινο για τα 100 ευρω του σουπερ μαρκετ;

Επειδη τελειωσε το smart night της ζενιθ, ξερετε σε τι θα μεταπεσει μεχρι να καταληξω που θα παω; στην εφαρμογη τους το δειχνει ακομη ενεργο στο προφιλ μου.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Εξοχικη κατοικια με 0 καταναλωση απο Σεπτεμβρη εως το επομενο καλοκαιρι, θα συνεφερε να μπω σε καποιο του ηρων για τα 50 ευρω και μετα elpedison  zero κιτρινο για τα 100 ευρω του σουπερ μαρκετ;

Επειδη τελειωσε το smart night της ζενιθ, ξερετε σε τι θα μεταπεσει μεχρι να καταληξω που θα παω; στην εφαρμογη τους το δειχνει ακομη ενεργο στο προφιλ μου.

Έχει πάρει παράταση μέχρι την Δευτέρα. Τα 100€ ισχύσουν μόνο στα σταθερά και όχι στο smart zero. Ισχύει στο reward zero free το οποίο έχει μηδενικό πάγιο.

Όταν λήξει το smart night η παροχή σου χρεώνεται με το πράσινο της zenith το οποίο είναι πάνω από 20 λεπτά. Για αυτό πρέπει να αλλάξεις άμεσα πρόγραμμα 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, bjj-p είπε

Όπου να δεις τι θα κάνεις, ζητάς από την ζενίθ εσωτερική αλλαγή στο πρόγραμμα SAVE

Δημοσ.

Καλημέρα. Εγώ που έχω ένα μήνα στο κίτρινο πρόγραμμα της Protergia για πείτε μου τι θα ισχύσει μεταξύ παλαιο΄και νέου; Στο παλιό θα αλλάξουν οι τιμές της κιλοβατόρας ωστε να πάμε στο νέο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, stelios120 είπε

Καλημέρα. Εγώ που έχω ένα μήνα στο κίτρινο πρόγραμμα της Protergia για πείτε μου τι θα ισχύσει μεταξύ παλαιο΄και νέου; Στο παλιό θα αλλάξουν οι τιμές της κιλοβατόρας ωστε να πάμε στο νέο;

Καλημέρα.

Λογικά θα κάνουν ότι έκαναν και τον Ιούλιο. To value swift on time πήγε 0.107 η kwh

Το νέο κίτρινο value Deal on time  Σεπτέμβριος με 0.09093 την khw καί θά αλλάξει η τιμή στο value swift on time deal.( Να υποθέσω ότι σε αυτό είσαι,ναι;)

Από αύριο πάρε τηλέφωνο να κάνεις εσωτερική αλλαγή προγράμματος 

Επεξ/σία από Merenda7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, stelios120 είπε

Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου (εκτός απροόπτου) θα βγει το νέο φθηνό κίτρινο valie deal ontime,οπότε καλείς στα τηλέφωνα που έχουν ήδη γραφτεί να μεταβεις σε αυτό .

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα.

Λογικά θα κάνουν ότι έκαναν και τον Ιούλιο. To value swift on time πήγε 0.107 η kwh

Το νέο κίτρινο value Deal on time  Σεπτέμβριος με 0.09093 την khw καί θά αλλάξει η τιμή στο value swift on time deal.( Να υποθέσω ότι σε αυτό είσαι,ναι;)

Από αύριο πάρε τηλέφωνο να κάνεις εσωτερική αλλαγή προγράμματος 

Κρατηστε και μια επιφυλαξη για την τιμη που θα εχει το παλιο swift ontime deal τον Σεπτεμβριο, ακομη και το πιο παλιο swift ontime, διοτι η ΤΕΑ κλεινει για τον Αυγουστο κατω απο 0,075/kw. Μπορει και να δουμε ελαχιστη διαφορα αυριο.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κρατηστε και μια επιφυλαξη για την τιμη που θα εχει το παλιο swift ontime deal τον Σεπτεμβριο, ακομη και το πιο παλιο swift ontime, διοτι η ΤΕΑ κλεινει για τον Αυγουστο κατω απο 0,075/kw. Μπορει και να δουμε ελαχιστη διαφορα αυριο.

Έκλεισε 73,15 η ΤΕΑ Αυγούστου.

Όσοι είναι στο παλιο smart night της ζενιθ με 40% έκπτωση θα έχουν τιμή kwh κάτω από 0,07 και χωρίς πάγιο σε μήνα φουλ κλιματιστικών ☺️

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Για να δούμε,τι θα δούμε;😁

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...