Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 minutes ago, Con_stant1ne said:

Γνωρίζει κανείς αν στον τελικό λογαριασμό του volton yellow flat μπαίνει η έκπτωση συνέπειας;

Μπαίνει ναι. Αν δε πληρώσεις εμπροθεσμα θα βγάλουν έκτακτο.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, blazar είπε

Καλημέρα,

Από Ελπέντισον έχουμε κανέναν που δίνει 100€ για Σκλαβενίτη;

Ευχαριστώ.

Ναι ισχύει μέχρι σήμερα 

• Like 1
Δημοσ.

Με πήραν σήμερα από το τμήμα ανανεώσεων της Προτέργιας , για ανανέωση του 6Μ που λήγει αυτό το μήνα . Ξεκίνησε κλασσικά με το Picasso , την απέτρεψα αμέσως για να μην τρώμε το χρόνο , συνέχισε με το 12μηνο σταθερό . Στην ερώτηση μου τι δώρο παραμονής έχει , απάντησε αρνητικά . ΟΚ της είπα , θα αλλάξω πάροχο και θα ξαναγυρίσω με σύσταση από άλλη παροχή μου να έχω 50+50 . Επίσης τη ρώτησα για την αλλαγή ονόματος του Deal , φάνηκε να το ξέρει χωρίς όμως λεπτομέρειες . Δεν έχασα την ευκαιρία να κατηγορήσω την τακτική αυτή και να κάνω τα παράπονά μου να τα μεταφέρει παραπάνω .

• Like 3
Δημοσ.

Εχει κανεις νεα απο προτεργια για το νεο ; 

*Εντωμταξυ εμενα απο 26/8 ποθ ενεργοποιηθηκε η συνδεση, λογαριασμο καταφερα να ανοιξω το σαββατο αλλα μεσα ειναι τελειως κενη (μμονο αφμ και τα στοιχεια μου) - πχ δεν φαινεται ουτε πιο προγραμμα εχω, ουτε καταμετρηση κλπ κλπ..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Πόσο γρήγορα γίνεται η αλλαγή από ένα πάροχο σε άλλο και ποια φημίζεται για τις καθυστερήσεις της;

Σχετικά είναι αυτά. Οι πιο γρήγορες αλλαγές θεωρητικά είναι σε Ήρωνα και ΔΕΗ με econtract. Η protergia μέσω σύστασης θέλει λίγο να τους πρήξεις για να τελειώσουν σύντομα. VOLTON έχουν αναφερθεί παρατράγουδα επίσης σε συμβάσεις εξ αποστάσεως. Το θέμα σε κάθε πάροχο είναι να καταθέσει το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής σου στο ΔΕΔΔΗΕ. Απο εκεί και πέρα είναι διαδικαστικό θέμα του ΔΕΔΔΗΕ συνήθως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, messinia3 said:

Σχετικά είναι αυτά. Οι πιο γρήγορες αλλαγές θεωρητικά είναι σε Ήρωνα και ΔΕΗ με econtract. Η protergia μέσω σύστασης θέλει λίγο να τους πρήξεις για να τελειώσουν σύντομα. VOLTON έχουν αναφερθεί παρατράγουδα επίσης σε συμβάσεις εξ αποστάσεως. Το θέμα σε κάθε πάροχο είναι να καταθέσει το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής σου στο ΔΕΔΔΗΕ. Απο εκεί και πέρα είναι διαδικαστικό θέμα του ΔΕΔΔΗΕ συνήθως.

Μέρα αλλαγής και τιμολόγησης στον νέο πάροχο δεν θεωρείται η μέρα που κάνουμε την αίτηση και αναφέρουμε τις kWh που έχει ο μετρητής μας εκείνη τη στιγμή, ώστε από εκεί και πάνω, να τιμολογηθουμε στον νέο πάροχο; 

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, prefuse είπε

Μέρα αλλαγής και τιμολόγησης στον νέο πάροχο δεν θεωρείται η μέρα που κάνουμε την αίτηση και αναφέρουμε τις kWh που έχει ο μετρητής μας εκείνη τη στιγμή, ώστε από εκεί και πάνω, να τιμολογηθουμε στον νέο πάροχο; 

Μέρα αλλαγής εκπροσώπησης είναι η ημέρα που ο νέος μας πάροχος καταθέτει το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής μας στο ΔΕΔΔΗΕ (Εκτός απροόπτου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Προς ενημέρωση κάλεσα protergia στο τηλέφωνο 2103448500 (επιλογή 4)για την αλλαγή στο νέο πρόγραμμα(Value Deal on time αν και το είπε λίγο διαφορετικά) φαίνεται νά ήξερε για το συγκεκριμένο.

Ρώτησε για τα στοιχεία τις παροχής αν ισχύουν και μου είπε ότι θα στείλει στο mail την νέα σύμβαση.

Στο καπάκι, επειδή είχα κάνει αίτημα το Σάββατο για νά με καλέσουν για την αλλαγή, έλαβα κλήση και μου επιβεβαίωσαν ότι έχει γίνει η διαδικασία και μέχρι αύριο θα έχω λάβει στο mail την σύμβαση για υπογραφή.

Η αλλαγή στο νέο πρόγραμμα μου ανέφερε ότι θά είναι από την ημέρα επικοινωνίας που θα κάνουμε,όπως έγινε και την προηγουμένη φορά που έκανα την αλλαγή.

Επεξ/σία από koriosg4
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, messinia3 said:

Μέρα αλλαγής εκπροσώπησης είναι η ημέρα που ο νέος μας πάροχος καταθέτει το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής μας στο ΔΕΔΔΗΕ (Εκτός απροόπτου)

Το θέμα είναι από ποτέ μετράει η τιμολόγηση στον νέο πάροχο; Γιατί αν δώσω τις kWh του μετρητή, ο νέος πάροχος είτε κάνει 1 μέρα για την αλλαγή, είτε 10, τι με πειράζει; αφού θα κοστολογηθεί στον νέο πάροχο με την δική του τιμή;

Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά;

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, prefuse είπε

Το θέμα είναι από ποτέ μετράει η τιμολόγηση στον νέο πάροχο; Γιατί αν δώσω τις kWh του μετρητή, ο νέος πάροχος είτε κάνει 1 μέρα για την αλλαγή, είτε 10, τι με πειράζει; αφού θα κοστολογηθεί στον νέο πάροχο με την δική του τιμή;

Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά;

O πάροχος θα στείλει τις ενδείξεις που έχεις δώσει όταν καταθέσει το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ. Εάν λοιπόν το κάνει μετά από 7 ημέρες π.χ. θα πας με την τιμή του νέου παρόχου μεν, αλλά αυτό το διάστημα θα έχουν συσωρρευτεί περισσότερες kwh , με αποτέλεμα και πιθανές αυξημένες ρυθμιζόμενες χρεώσεις .

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Εχει κανεις νεα απο προτεργια για το νεο ; 

*Εντωμταξυ εμενα απο 26/8 ποθ ενεργοποιηθηκε η συνδεση, λογαριασμο καταφερα να ανοιξω το σαββατο αλλα μεσα ειναι τελειως κενη (μμονο αφμ και τα στοιχεια μου) - πχ δεν φαινεται ουτε πιο προγραμμα εχω, ουτε καταμετρηση κλπ κλπ..

Εγώ σήμερα έκανα ηχητική για win-back και στην κλήση μου είπε 0.09 στο swift on time deal για τον Σεπτέμβριο. Ρώτησα αν είναι σίγουρα τον Σεπτέμβριο και μου είπε ναι. Όλα αυτά έχουν καταγραφεί του είπα 

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dimath12 είπε

Εγώ σήμερα έκανα ηχητική για win-back και στην κλήση μου είπε 0.09 στο swift on time deal για τον Σεπτέμβριο. Ρώτησα αν είναι σίγουρα τον Σεπτέμβριο και μου είπε ναι. Όλα αυτά έχουν καταγραφεί του είπα 

Τι έλαβες ως δώρο για την επιστροφή ? (win-back) Νέο κυμαινόμενο ακόμα δεν υπάρχει στο website τους άλλωστε.

Επεξ/σία από messinia3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...