Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

Καλημέρα,

Προς ενημέρωση κάλεσα protergia στο τηλέφωνο 2103448500 (επιλογή 4)για την αλλαγή στο νέο πρόγραμμα(Value Deal on time αν και το είπε λίγο διαφορετικά) φαίνεται νά ήξερε για το συγκεκριμένο.

Ρώτησε για τα στοιχεία τις παροχής αν ισχύουν και μου είπε ότι θα στείλει στο mail την νέα σύμβαση.

Στο καπάκι, επειδή είχα κάνει αίτημα το Σάββατο για νά με καλέσουν για την αλλαγή, έλαβα κλήση και μου επιβεβαίωσαν ότι έχει γίνει η διαδικασία και μέχρι αύριο θα έχω λάβει στο mail την σύμβαση για υπογραφή.

Η αλλαγή στο νέο πρόγραμμα μου ανέφερε ότι θά είναι από την ημέρα επικοινωνίας που θα κάνουμε,όπως έγινε και την προηγουμένη φορά που έκανα την αλλαγή.

Εμένα μου είπαν δεν έχουν ακόμα ενημέρωση για την αλλαγή ονόματος και της λέω το έχετε ανεβάσει στο σίτε σας και μου είπε θα το δει και θα με πάρει πίσω 

• Like 2
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 minutes ago, koriosg4 said:

Η αλλαγή στο νέο πρόγραμμα μου ανέφερε ότι θά είναι από την ημέρα επικοινωνίας που θα κάνουμε,όπως έγινε και την προηγουμένη φορά που έκανα την αλλαγή.

Στην περιπτωση μου ειχε μια αποκλιση καποιων ημερων απο αυτο μου αναφερεις

Δημοσ.

Μην βιαζεστε οσοι ειστε στο swift ontime deal, να δουμε τιμη πρωτα, υπενθυμιζω οτι ειχαμε χαμηλη ΤΕΑ τον Αυγουστο, βλεπω κατι εξωπραγματικο στο energycost, το yellow one home του ηρων εχει 0.07562/kw, δεν ξερω αν ειναι λαθος ή ειναι η πραγματικη τιμη για Σεπτεμβριο.

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mikeser είπε

Εμένα μου είπαν δεν έχουν ακόμα ενημέρωση για την αλλαγή ονόματος και της λέω το έχετε ανεβάσει στο σίτε σας και μου είπε θα το δει και θα με πάρει πίσω 

Είναι νωρίς ακόμα παιδιά, περιμένετε να αναρτηθούν οι τιμες και τα προγράμματα στη ΡΑΕ. (energycost.gr)

3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Μην βιαζεστε οσοι ειστε στο swift ontime deal, να δουμε τιμη πρωτα, υπενθυμιζω οτι ειχαμε χαμηλη ΤΕΑ τον Αυγουστο, βλεπω κατι εξωπραγματικο στο energycost, το yellow one home του ηρων εχει 0.07562/kw, δεν ξερω αν ειναι λαθος ή ειναι η πραγματικη τιμη για Σεπτεμβριο.

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

Στο site του Ήρωνα δεν έχω δει τέτοια ανακοινωμένη τιμή πάντως ακόμα.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mikeser είπε

Πού έχει ανέβει στο site ??? Γιατί ακόμα βλέπω το Value Swift OnTime Deal.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mikeser είπε

της λέω το έχετε ανεβάσει στο σίτε σας

Έχει ανέβει στο site της Protergia; Γιατί δεν το βρίσκω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jobous είπε

Πού έχει ανέβει στο site ??? Γιατί ακόμα βλέπω το Value Swift OnTime Deal.

Εννοει το δελτιο τυπου στα νεα της protergia.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε σπίτι το οποίο δεν έχει κατανάλωση πάνω από 100-150Kwh το μήνα, τι προτείνετε;

Ιδανικά θα ήθελα σταθερό, αλλά αν συμφέρει περισσότερο κάτι άλλο, ας το αναφέρετε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Στο site του Ήρωνα δεν έχω δει τέτοια ανακοινωμένη τιμή πάντως ακόμα.

Γιαυτο κραταω μια επιφυλαξη μην  ειναι λαθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τι έλαβες ως δώρο για την επιστροφή ? (win-back) Νέο κυμαινόμενο ακόμα δεν υπάρχει στο website τους άλλωστε.

Swift on time deal μου είπε ο πωλητής με κλειδωμένη τιμή 0.09 για τον μήνα Σεπτέμβριο. Και μου το επιβεβαίωσε δύο φορές. Εγώ έλαβα 90€ διακράτηση.
Ωστόσο, από πληροφόρηση που έχω από άτομο του winback, αν λάβεις μια φορά τα 90 ή 100 έχουν εντολή να μην τα ξαναδίνουν γιατί κάποιοι το κάνουν σύστημα. Εξαρτάται τον πωλητή βέβαια.

Επεξ/σία από Dimath12
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Γιαυτο κραταω μια επιφυλαξη μην  ειναι λαθος.

Προφανώς, αλλιώς πάμε Ήρωνα χθες🤣. Τέτοια τελική τιμή το θεωρώ απίθανο να μην είναι απλά λάθος.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, blazar είπε

Σε σπίτι το οποίο δεν έχει κατανάλωση πάνω από 100-150Kwh το μήνα, τι προτείνετε;

Ιδανικά θα ήθελα σταθερό, αλλά αν συμφέρει περισσότερο κάτι άλλο, ας το αναφέρετε.

Ευχαριστώ.

Πάνε protergia για το 50€ ή elpedison 100€ στο σταθερό με μηδέν πάγιο αν θέλεις σταθερό 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dimath12 είπε

Swift on time deal μου είπε ο πωλητής με κλειδωμένη τιμή 0.09 για τον μήνα Σεπτέμβριο. Και μου το επιβεβαίωσε δύο φορές. Εγώ έλαβα 90€ διακράτηση.
Ωστόσο, από πληροφόρηση που έχω από άτομο του winback, αν λάβεις μια φορά τα 90 ή 100 έχουν εντολή να μην τα ξαναδίνουν γιατί κάποιοι το κάνουν σύστημα. Εξαρτάται τον πωλητή βέβαια.

Μακάρι να μην αλλάξουν πρόγραμμα και να συνεχίσουμε ως έχει...ε ναι λογικό αμά στο δώσουν μία φορά και την ξανακάνεις δε θα το πάρεις εκ νέου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα μία σύσταση για προτέργια, ευχαριστώ!

EDIT: έλαβα, ευχαριστώ!

Επεξ/σία από stz
Δημοσ.
17 minutes ago, messinia3 said:

π.χ. θα πας με την τιμή του νέου παρόχου μεν, αλλά αυτό το διάστημα θα έχουν συσωρρευτεί περισσότερες kwh , με αποτέλεμα και πιθανές αυξημένες ρυθμιζόμενες χρεώσεις .

Αν ο νέος πάροχος καθυστερήσει να στείλει το αίτημα, τότε:

• Στο διάστημα αυτό θα συνεχίσεις να καταναλώνεις ρεύμα, άρα θα μαζευτούν περισσότερες kWh που θα μπουν όλες «μαζεμένες» στον νέο λογαριασμό.

• Αυτό μπορεί να σε επηρεάσει στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις (ΥΚΩ, ΔΕΔΔΗΕ, κτλ.), γιατί πολλές από αυτές υπολογίζονται κλιμακωτά: όσο περισσότερες kWh έχεις σε μια περίοδο, τόσο ακριβότερο γίνεται το επιπλέον κομμάτι.

Παράδειγμα:

Αν οι ΥΚΩ έχουν χαμηλή χρέωση έως 1600 kWh και ακριβότερη από εκεί και πάνω, τότε αν μαζευτούν 2000 kWh σε έναν λογαριασμό (επειδή καθυστέρησε η αλλαγή), θα πληρώσεις αρκετές kWh στην ακριβότερη κλίμακα. Ενώ αν η αλλαγή είχε γίνει νωρίτερα, θα μοιράζονταν σε δύο περιόδους (παλιό/νέο πάροχο) και ίσως πλήρωνες λιγότερο στις ρυθμιζόμενες.

Η τιμολόγηση της kWh για την ενέργεια γίνεται με τη νέα τιμή, από τη στιγμή που ο ΔΕΔΔΗΕ καταχωρήσει την αλλαγή.

Αλλά αν ο πάροχος αργήσει να στείλει το αίτημα, οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις μπορεί να βγουν λίγο πιο τσουχτερές, γιατί μαζεύονται περισσότερες kWh σε μία περίοδο.

το παραπάνω εννοείς;

αλλα έχει ισχύει το παραπάνω, για μικρές/μεσαίες καταναλώσεις 200-500kWh? αφου όλες αυτες οι ±500 kWh θα εμπίπτουν σε χαμηλή χρέωση και το παραπάνω θα έχει ισχύ ΜΟΝΟ για μεγάλες καταναλώσεις οπου θα ξεπερνάμε το σημείο χαμηλής και ακριβής χρέωσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...