Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, 1J4t said:

Πριν 5,5 μήνες πήρα μέσω cqs 100 ευρώ (τα έδινε μόνο για το myHome Enter) και άλλα 100 ευρώ που έδινε η ΔΕΗ. Το myHome Enter έχει πάγιο 5€ και 0,14500 €/kWh, είναι σταθερό για 12 μήνες με δυνατότητα αποχώρησης τον 9ο μήνα χωρίς ρήτρα πρόωρης αποχώρησης. Για κατοικία με κατανάλωση 55-70 KWh/μήνα δεν έχω πληρώσει λογαριασμό ούτε 1 ευρώ μέχρι τώρα, ούτε για τον 6ο μήνα θα πληρώσω με το πιστωτικό που υπάρχει και μπορεί και τον 7ο μήνα να πληρώσω κάτι ψιλά. Τον 9ο μήνα χαιρετώ για αλλού 😉

πως ακριβώς λειτουργεί αυτό με την cqs https://www.cqs.com.gr/?page_id=3635

σε κάλεσαν τυχαία για προσφορά;

φανταζομαι οτι άργησα 5,5 μήνες... θα ήταν ιδανικό για εξωχική κατοικιά, 40kWh εχω το μήνα με ολα κλειστά στο stand by, τωρα βλεπω δεν δίνουν τίποτα και εχεις και 0,145 €/kWh για όλο τον χρόνο

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-enter/

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mariannapost είπε

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι είναι το win back που αναφέρθηκε παραπάνω;

Αντιπροσφορά από τον υπάρχον πάροχο σου (αφού λάβει το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής σου) ώστε να επιστρέψεις σε αυτόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, prefuse είπε

πως ακριβώς λειτουργεί αυτό με την cqs https://www.cqs.com.gr/?page_id=3635

φανταζομαι οτι άργησα 5,5 μήνες... θα ήταν ιδανικό για εξωχική κατοικιά, 40kWh εχω το μήνα με ολα κλειστά στο stand by, τωρα βλεπω δεν δίνουν τίποτα και εχεις και 0,145 €/kWh για όλο τον χρόνο

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-enter/

Ήταν προσφορά της CQS για την ΔΕΗ. Αυτή την στιγμή δίνει 100€ στην elpedison. Η CQS είναι εταιρία πωλήσεων που κάνει συμβόλαια και συνεπώς συνεργάζεται με πολλούς παρόχους. 
Για εξοχικό μπορείς να πας είτε στο yellow free να πάρεις το 50€ στον ΗΡΩΝ είτε αν θες σταθερό στην elpedison με το μηδενικό πάγιο για τα 100€ Reward zero free 

Της ΔΕΗ είναι ακριβότερο δεν αξίζει. Υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές αλλού 

Επεξ/σία από Dimath12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, prefuse είπε

φανταζομαι οτι άργησα 5,5 μήνες

Δεν ισχύει το promo τώρα.

Επεξ/σία από 1J4t
Δημοσ.
6 minutes ago, Dimath12 said:

Ήταν προσφορά της CQS για την ΔΕΗ. Αυτή την στιγμή δίνει 100€ στην elpedison. Η CQS είναι εταιρία πωλήσεων που κάνει συμβόλαια και συνεπώς συνεργάζεται με πολλούς παρόχους. 
Για εξοχικό μπορείς να πας είτε στο yellow free να πάρεις το 50€ στον ΗΡΩΝ είτε αν θες σταθερό στην elpedison με το μηδενικό πάγιο για τα 100€ Reward zero free 

Της ΔΕΗ είναι ακριβότερο δεν αξίζει. Υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές αλλού 

περασα ήδη απο ΗΡΩΝ και τωρα VOLTON αλλα οσο καθομαι ειναι πανακριβο. για elpe με τα 100€ το σκεφτομαι αλλα ειναι δεσμευση και σημερα λογικα θα ανακοινωθουν τα νεα προγράμματα για ολους τους παροχους, γιαυτο και ειπα να περιμένω.

Παιδια ΜΗ στέλνετε PM συστάσεις για protergia, ευχαριστώ

• Haha 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, prefuse είπε

Σου γράφω το χρονικό σε pm, να μην κουράζουμε-μπερδεύουμε τους φίλους με αυτά που δεν ισχύουν πια.

Δημοσ.
Στις 31/8/2025 στις 12:34 ΜΜ, messinia3 είπε

Όσοι είναι στο παλιο smart night της ζενιθ με 40% έκπτωση θα έχουν τιμή kwh κάτω από 0,07 και χωρίς πάγιο σε μήνα φουλ κλιματιστικών ☺️

0,0653 και 0,0598 (νυχτερινό) €/kWh για την ακρίβεια (ή την φθήνια όπως το πάρει κανείς 🤪)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1J4t είπε

Σου γράφω το χρονικό σε pm, να μην κουράζουμε-μπερδεύουμε τους φίλους με αυτά που δεν ισχύουν πια.

Επίσης για προσφορές ΔΕΗ υπάρχει ξεχωριστό  νήμα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, atom7 είπε

0,0653 και 0,0598 (νυχτερινό) €/kWh για την ακρίβεια (ή την φθήνια όπως το πάρει κανείς 🤪)

Απίστευτη τιμή...δυστυχώς όλα τα καλά έχουν ένα τέλος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, atom7 είπε

Τόσο χαμηλή τιμή δεν είχαμε ούτε όταν υπήρχε μόνο ΔΕΗ…

Λογικά θα αποδείχθηκε ζημιογόνο για την zenith για αυτό και καταργήθηκε καθώς δεν παράγει μόνη της ρεύμα

Επεξ/σία από Dimath12
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Απίστευτη τιμή...δυστυχώς όλα τα καλά έχουν ένα τέλος

Τα έχω όλα σε excel κρατημένα να τα βλέπω και να αναπολώ...

image.png.bb153aa931fbe9de6cf5709e5148afc4.png

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimath12 είπε

Με ξανακάλεσε ο εκπρόσωπος και κάναμε καινούργια ηχητική καθώς το swift on time deal δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο και ακυρώθηκε η αίτηση. Αυτή την φορά έχει την νέα ονομασία  value deal on time το οποίο έχει και την σταθερή τιμή 

Μίλησα τώρα με 2 υπαλλήλους και δεν είχαν ιδέα. Με έβαζαν στην αναμονή, ψαχνόντουσαν αλλά τίποτα, μου λέγανε δεν υπάρχει νέο πρόγραμμα (άσχετα που τους έλεγα υπάρχει στη σελίδα σας στα Νέα η ανακοίνωση για το νέο πρόγραμμα).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Con_stant1ne είπε

Μίλησα τώρα με 2 υπαλλήλους και δεν είχαν ιδέα. Με έβαζαν στην αναμονή, ψαχνόντουσαν αλλά τίποτα, μου λέγανε δεν υπάρχει νέο πρόγραμμα (άσχετα που τους έλεγα υπάρχει στη σελίδα σας στα Νέα η ανακοίνωση για το νέο πρόγραμμα).

Παίδες εάν δεν εμφανιστεί το πρόγραμμα στη ΡΑΕ και στο site της protergia απλά θα τσακωνομαστε με τους υπαλλήλους της.Λιγο υπομονή,μέτα τις 16.00 θα τελειώσει το ζήτημα θεωρώ. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Con_stant1ne είπε

Το εχω ξαναπει, και την 1η Ιουλιου που επερνα τηλ το ιδιο μου ελεγαν, δεν υπαρχει καινουργιο. Τελικα στις 2 Ιουλιου πηρα τηλ το πρωι και η υπαλληλος μου λεει κλεισε και ξαναπερνω, τωρα το εμαθα, να ενημερωθω και ξαναπερνω. Και τελικα με ξαναπηρε και εκανα την αλλαγη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Παίδες εάν δεν εμφανιστεί το πρόγραμμα στη ΡΑΕ και στο site της protergia απλά θα τσακωνομαστε με τους υπαλλήλους της.Λιγο υπομονή,μέτα τις 16.00 θα τελειώσει το ζήτημα θεωρώ. 

Τουλάχιστον δεν μαλώνουμε, αλλά ας μην τσακωνόμαστε και χωρίς λόγο! 😜 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...