Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Το εχω ξαναπει, και την 1η Ιουλιου που επερνα τηλ το ιδιο μου ελεγαν, δεν υπαρχει καινουργιο. Τελικα στις 2 Ιουλιου πηρα τηλ το πρωι και η υπαλληλος μου λεει κλεισε και ξαναπερνω, τωρα το εμαθα, να ενημερωθω και ξαναπερνω. Και τελικα με ξαναπηρε και εκανα την αλλαγη.

Δηλαδή πρώτα μαθαίνει όλη η Ελλάδα τα νέα προγράμματα και τελευταίοι οι ίδιοι. Έχω 3 μήνες προτέργια και έχω ανοίξει ήδη 2 αιτήματα ραε για λάθη στους λογαριασμούς.

• Haha 2
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimath12 είπε

Με ξανακάλεσε ο εκπρόσωπος και κάναμε καινούργια ηχητική καθώς το swift on time deal δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο και ακυρώθηκε η αίτηση. Αυτή την φορά έχει την νέα ονομασία  value deal on time το οποίο έχει και την σταθερή τιμή 

Από ποιο τηλέφωνο?

2 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Δηλαδή πρώτα μαθαίνει όλη η Ελλάδα τα νέα προγράμματα και τελευταίοι οι ίδιοι. Έχω 3 μήνες προτέργια και έχω ανοίξει ήδη 2 αιτήματα ραε για λάθη στους λογαριασμούς.

Τι είδους λάθη?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι είδους λάθη?

Σε εκκαθαριστικό 15/7 δεν έβαλαν την μέτρηση του δεδδηε από 12/6 και σε 2 λογαριασμούς έβαλαν χρέωση ερτ ενώ δεν έπρεπε. Οι υπάλληλοι στο τηλ δεν είχαν ιδέα για τίποτα. Μέσω ραε έβγαλα άκρη και μετά με πήραν και τηλ για συγγνώμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Μην βιαζεστε οσοι ειστε στο swift ontime deal, να δουμε τιμη πρωτα, υπενθυμιζω οτι ειχαμε χαμηλη ΤΕΑ τον Αυγουστο, βλεπω κατι εξωπραγματικο στο energycost, το yellow one home του ηρων εχει 0.07562/kw, δεν ξερω αν ειναι λαθος ή ειναι η πραγματικη τιμη για Σεπτεμβριο.

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

Καλησπέρα.

Το είδα κι εγώ. Εάν ισχύει θα πάω Ήρων.

Περιμένω όμως να δω τι τιμή θα δώσει η προτεργια στο πρόγραμμα που ειμαι τώρα  swift on time deal 

Σκέφτηκα μήπως ρίξει την τιμή μιας και δεν θα είναι εμπορικά διαθέσιμο για Σεπτέμβριο 😁

Ξέρεις εάν μπορώ να γυρίσω μετά πάλι με σύσταση σε προτεργια; 

Επεξ/σία από Merenda7
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλησπέρα.

Περιμένω όμως να δω τι τιμή θα δώσει η προτεργια στο πρόγραμμα που ειμαι τώρα  swift on time deal 

Σκέφτηκα μήπως ρίξει την τιμή μιας και δεν θα είναι εμπορικά διαθέσιμο για Σεπτέμβριο 😁

Στο να παρεις συσταση και να επιστρεψεις δεν εχει οριο.

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ δεν έχω ακόμη ενεργοποιηθεί ακόμη σε  swift on time deal . Εχω υπογράψει συμβόλαιο και αναμένω. 

Περιμένω σήμερα ή αυριο την ενεργοποίηση σε πρόγραμμα που ΔΕΝ ειναι εμπορικά διαθέσιμο την μέρα που ενεργοποιήθηκα! 

Αυτά είναι :) 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, prefuse είπε

υπήρχε ποτέ σταθερό τιμολόγιο χωρίς πάγιο με τιμή κάτω απο 0,10€/kWh τα τελευταία 2-3 χρόνια; και για πόσο καιρό ηταν το συμβόλαιο;

θυμάμαι ενα της ΔΕΗ που έδινε 150€ αλλα δεν θυμάμαι τι τιμή είχε..

και αυτό της Ζενιθ smart night and day, ειχε πάγια αν θυμάμαι καλα;

οποιος παρακολουθεί το θέμα αρκετά χρόνια τώρα, συμφωνα με τα patterns, ποιοι μήνες φαίνεται να ειναι η καλυτερη περίοδος για να κλείσει καποιος σταθερό;

υπάρχουν τετοια patterns ή οι προσφορές και η διακύμανση του κόστους kWh ειναι συνήθως τυχαία;

Για να προσδιορίσουμε ποιο από τα τέσσερα προγράμματα συμφέρει ανάλογα με την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρενέργειας (σε kWh), υπολογίσαμε το συνολικό ετήσιο κόστος για κάθε πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη το δώρο των €100 για τα προγράμματα της ELPEDISON. Τα αποτελέσματα βασίζονται σε μαθηματικούς υπολογισμούς και συγκρίσεις των κόστους.

Σύνοψη Συμπερασμάτων:

· Για ετήσια κατανάλωση έως 1.942 kWh, το πιο συμφέρον πρόγραμμα είναι το ELPEDISON Reward Zero fee.

· Για ετήσια κατανάλωση άνω των 1.942 kWh, το πιο συμφέρον πρόγραμμα είναι το Zenith.

· Τα προγράμματα ELPEDISON Reward Ultra και ELPEDISON Reward Maximum δεν συμφέρουν σε καμία κατανάλωση, αφού το Zenith έχει πάντα χαμηλότερο κόστος λόγω της ίδιας ή χαμηλότερης τιμής ανά kWh χωρίς μηνιαίο πάγιο.

Σύγκριση άλλων ζευγών:

· Zenith vs Reward Maximum: Το Zenith έχει πάντα χαμηλότερο κόστος κατά €54,80, αφού έχουν την ίδια τιμή ανά kWh αλλά το Maximum έχει επιπλέον πάγιο.

· Zenith vs Reward Ultra: Το Zenith έχει πάντα χαμηλότερο κόστος λόγω της χαμηλότερης τιμής ανά kWh (0,0880 vs 0,0980) και απουσίας παγίου.

· Reward Ultra vs Reward Zero fee: Το break-even είναι στα 2.863 kWh, αλλά since το Zenith is better than both for most consumptions, this comparison is not relevant for choosing the best plan.

Συμβουλή:

Λάβετε υπόψη ότι οι υπολογισμοί αναφέρονται μόνο στο κόστος προμήθειας και δεν περιλαμβάνουν φόρους, χρεώσεις δικτύου ή άλλες επιβαρύνσεις. Για ακριβέστερη εκτίμηση, συνιστάται να επικοινωνήσετε απευθείας με τους πάροχους για εξατομικευμένες προσφορές.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

:0 - 1,942 kWh/έτος: ELPEDISON Zero Fee (λόγω δώρου 100€)

Πάνω από 1,942 kWh/έτος: ZENITH (απόλυτα κυρίαρχο)

Σημαντικό: Το Zenith με 0,0880€/kWh και χωρίς πάγιο είναι ανταγωνιστικό μόνο με το ELPEDISON Zero Fee για χαμηλή κατανάλωση. Τα άλλα δύο ELPEDISON πακέτα δεν συμφέρουν ποτέ έναντι του Zenith.

Κρίσιμο σημείο: 1,942 kWh - από εκεί και μετά το Zenith είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

Σε ποιο πρόγραμμα zenith αναφέρεσαι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Eγώ δεν έχω ακόμη ενεργοποιηθεί ακόμη σε  swift on time deal . Εχω υπογράψει συμβόλαιο και αναμένω. 

Περιμένω σήμερα ή αυριο την ενεργοποίηση σε πρόγραμμα που ΔΕΝ ειναι εμπορικά διαθέσιμο την μέρα που ενεργοποιήθηκα! 

Αυτά είναι :) 

Κι εγώ ακριβώς στην θέση αυτή είμαι....τι κάνουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις πριν λίγο μου ήρθε SMS από την Protergia σχετικά με τους όρους για την ανανέωση του συμβολαίου μου στο Value Deal On Time. Η κιλοβατώρα παραμένει σταθερή.

valuedealontime_092025.pdf

Επεξ/σία από vklon
  • Like 2
Δημοσ.

Τι φάση εκεί στην προτεργια;

Πήρα πριν λίγο τηλέφωνο.

Δεν γίνεται λέει να αλλάξω πρόγραμμα διότι το value Deal on time θα είναι διαθέσιμο σε δύο με τρεις ημέρες.

Όταν ρώτησα για πιο λόγο σε κάποιους κάνατε αλλαγή προγράμματος 

Μου είπε ότι κατά εξαίρεση σε εμένα θα μου δώσουν μία πιο οικονομική τιμή σε δύο ημέρες!!!!

• Confused 1
  • Haha 4
Δημοσ.

Ε μα τι να σας κάνω...δεν ψήνεστε για μαζικές αναφορές myrae να δούμε εάν τελικά είναι η όχι εμπορικά διαθέσιμο το value deal ontime,με βάση την περιβόητη "διατήρηση" τιμών τους.

• Like 4
Δημοσ.
2 hours ago, Merenda7 said:

Καλησπέρα.

Προσοχή, δεν λέει κάπου ότι είναι σταθερό,      στην σελίδα μάλιστα αναφέρει για μηχανισμό διακύμανσης

Screenshot_1.png

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, soterman είπε

Είναι η τιμή Αυγούστου 

22 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ε μα τι να σας κάνω...δεν ψήνεστε για μαζικές αναφορές myrae να δούμε εάν τελικά είναι η όχι εμπορικά διαθέσιμο το value deal ontime,με βάση την περιβόητη "διατήρηση" τιμών τους.

Μήπως να κάνουμε εμείς που ψηνομαστε, την αρχή;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...