Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Μπήκε και στην σελίδα της ΡΑΕ η τιμή για value swift on time deal  Σεπτεμβρίου στα 0.107kwh

IMG_20250901_183202.jpg

Πηρα κι εγω τηλ. απο το κινητο μου, που το εχουν, και μου ειπαν ακομη το καινουργιο δεν ειναι διαθεσιμο, παρτε αυριο το απογευμα και βλεπουμε. Μετα πηρα απο αποκρυψη και πατησα την επιλογη νεος πελατης και μου ειπαν βεβαιως το εχουμε, οταν ειπα ειμαι ηδη πελατης, μου ειπαν θα παρετε την εξυπηρετηση πελατων για υφισταμενους πελατες και παλι μου ειπαν απο αυριο και βλεπουμε. Αρα κοροιδευουν, αν δεν εισαι πελατης στο δινουν, αν εισαι σε εχουν στο περιμενε. 

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, soterman είπε

Αυτό που ανέβασες εσύ είναι τιμή Αυγούστου (το γράφει δίπλα).Για το γμτω εγώ προσωπικά θα κάνω αναφορά στη ΡΑΕ για παραπλάνηση καταναλωτών με τη διατήρηση τιμων και τη μη δυνατότητα αλλαγής προγράμματος.Τα εχω ζητήσει όλα γραπτά μέσω φόρμας επικοινωνίας και θα τα επισυνάψω. 

Ηλιθιο φάουλ της protergia αυτή η έκ νέου αλλαγή πάνω στο δίμηνο, αλλά η κοροιδια με τη διατήρηση τιμών πρέπει να τελειώσει. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Αυτό που ανέβασες εσύ είναι τιμή Αυγούστου (το γράφει δίπλα).Για το γμτω εγώ προσωπικά θα κάνω αναφορά στη ΡΑΕ για παραπλάνηση καταναλωτών με τη διατήρηση τιμων και τη μη δυνατότητα αλλαγής προγράμματος.Τα εζω ζητήσει όλα γραπτά μέσω φόρμας επικοινωνίας και θα τα επισυνάψω. 

Ηλιθιο φάουλ της protergia αυτή η έκδοση νέου αλλαγή πάνω στο δίμηνο, αλλά η κοροιδια με τη διατήρηση τιμών πρέπει να τελειώσει. 

Να κάνουμε και οι υπόλοιποι την ίδια ενέργεια. Κάθε μέρα μπαίνουμε για ενημέρωση (και αποστολή συστάσεων!) οπότε ας κάνουμε και ένα "κράξιμο".

Προς όφελος μας είναι όλο αυτό 

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hountalass είπε

Να κάνουμε και οι υπόλοιποι την ίδια ενέργεια. Κάθε μέρα μπαίνουμε για ενημέρωση (και αποστολή συστάσεων!) οπότε ας κάνουμε και ένα "κράξιμο".

Προς όφελος μας είναι όλο αυτό 

Μέσα και εγώ.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Για το γμτω εγώ προσωπικά θα κάνω αναφορά στη ΡΑΕ

Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις το κείμενο της αναφοράς σου, να πάρω μια ιδέα πως να το συντάξω κι εγώ 

🙏🐾

• Like 2
Δημοσ.

Το νέο πακέτο της protergia πώς θα λέγεται?

Εγώ που πήρα σήμερα για το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal μου είπα για 91 με 93 λεπτά την kw για νέα σύνδεση. Δεν μου έχουν στείλει ακόμη το συμβόλαιο.

Άρα αυτή την στιγμή συμφέρει να πάμε στον Ήρων?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimo69 είπε

Το νέο πακέτο της protergia πώς θα λέγεται?

Εγώ που πήρα σήμερα για το Protergia Οικιακό Value Swift OnTime Deal μου είπα για 91 με 93 λεπτά την kw για νέα σύνδεση. Δεν μου έχουν στείλει ακόμη το συμβόλαιο.

Άρα αυτή την στιγμή συμφέρει να πάμε στον Ήρων?

Οταν ανακοινωθει θα ειναι protergia value deal on time. Σημερα ειναι ακομη εμπορικα διαθεσιμο το παλιο, φανταζομαι ισως αυριο να σε παρουν να σου πουν οτι αλλαζει το προγραμμα. Αν δεν ανακοινωθει συντομα το καινουργιο παιζει να σου στειλουν συμβολαιο με το παλιο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Κι εγώ θα φύγω, αλλά το "κράξιμο " θα το κάνω στην ΡΑΕ.

Έτσι για το γμτ. 

Και φυσικά δεν περιμένω να τους "μαλώσει" η ΡΑΕ 

Που σκέφτεσαι να πάς;

Εγώ είμαι μεταξύ Ήρων και ελιν 

εχω ηδη κανει econtract στον ηρωνα στο yellow one home που βγαινει το φθηνοτερο

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akaloith είπε

εχω ηδη κανει econtract στον ηρωνα στο yellow one home που βγαινει το φθηνοτερο

Με econtract παίρνεις και τα 50€ , σωστά;

Υ.Γ ούτε μία σύσταση δεν πρόλαβα να κάνω σε προτεργια 😏

Δημοσ.

λοιπον 8/9 μου ληγει το 6 μηνο σταθερο της protergia value secure μαζι με την παραταση των δυο μηνων.  η μηνιαια καταναλωση μου ειναι περιπου 200-250 κιλοβατωρες. Εχετε να προτεινετε καποιο σταθερο προγραμμα γιατι δεν ψηνομαι γενικα  να αλλαζω συχνα προγραμματα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

φυσικα αρκει να μη το ξαναπηρες το τελευταιο 6μηνο; κατι τετοιο

10 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

καλυτερα να μη σε βριζουν και απο πανω :D που ακομα δε μπηκαν και πρεπει να αλλαζουν σε πακετα που ο κοσμος τα χει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι

Επεξ/σία από akaloith
  • Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι
Δημοσ.
4 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Eγώ δεν έχω ακόμη ενεργοποιηθεί ακόμη σε  swift on time deal . Εχω υπογράψει συμβόλαιο και αναμένω. 

Περιμένω σήμερα ή αυριο την ενεργοποίηση σε πρόγραμμα που ΔΕΝ ειναι εμπορικά διαθέσιμο την μέρα που ενεργοποιήθηκα! 

Αυτά είναι :) 

4 ώρες πριν, geovision_gr είπε

Κι εγώ ακριβώς στην θέση αυτή είμαι....τι κάνουμε?

Και εγώ μια από τα  ίδια. Θα περιμένω λίγο να ανακοινωθούν τιμες και προγραμματα και μετα τηλ

Δημοσ.

Αν δεν δω στο site του ΗΡΩΝ αναρτημένη την τιμή για το yellow one home δεν το πιστεύω.Αφήνω μια επιφύλαξη μήπως θέλει να κάνει γερό comeback να μαζέψει πελατάκια πάλι γιατί το τελευταίο χρόνο δεν είχε δυνατή προσφορά.Αύριο πιστεύω θα μαθουμε.Στα τηλέφωνα μη τους έχετε εμπιστοσύνη τουλάχιστον σήμερα δεν ξερουν τι τους γίνεται σε ολους τους παρόχους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...