Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Μολις ξαναπηρα προτεργια, αυριο λεει θα ειναι διαθεσιμο. Μην το κουραζετε και πολυ. Εγω θα παω ηρων να παρω το 50αρικο, αλλωστε τον Σεπτεμβριο εχει σουπερ τιμη. Και ξαναγυρναω με συσταση. Ασε που θα με παρουν ισως σε 2-3 μερες και για αντιπροσφορα, να τσιμπησω και τιποτα. Ξερεις κανενας το πιστωτικο που θα αφησω, αν δεν το παρω, θα το βρω γυριζοντας;

Κανονικά έτσι πρέπει.Εάν δεν το κάνουν μονοι τους προφανώς και θα το ζητήσεις εσύ μετά την ενεργοποίηση....κι εγώ το σκέφτομαι να κάνω econtract σε Ήρωνα...μισό γιατί με καλούν από protergia/ τμήμα ανανεώσεων.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα , είμαι στην ΔΕΗ, πράσινο.
Είχα αφήσει το θέμα ενέργεια στη μοίρα του τόσο καιρό καθώς στο παρελθόν είχα καεί από εναλλακτικούς παρόχους. 

Αύγουστο έκαψα 620 Kw/h με χρέωναν 0,15 κανονικά και 0,12 νυχτερινό το οποίο το χρησιμοποιώ όντως για πλυντήρια κτλ. Προσπαθώ να κάνω οικονομία.
Σεπτεμβριο είδα στον περσινό λογαριασμό έκαψα κάπου 300Kw/h.

Θέλω βοήθεια να επιλέξω ένα πρόγραμμα σταθερό να ξέρω πάνω κάτω τι πληρώνω, χωρις να με κλέβουν όπως η ΔΕΗ. 
Δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι μήνα μήνα με τιμές κτλ., αυτή τη περίοδο που κοιτάω προσφορές από παρόχους έχω ζαλιστεί και άκρη δεν έχω βγάλει . 

Βλέπω σχεδόν όλοι δίνουν σταθερά με περίπου 0,09 με 10€ πάγιο αλλά με αστερίσκους τη Επιβράβευσή συνέπειας και το ΦΠΑ. 
Εάν βάλω πάγια εντολή ξεμπερδεύω με το θέμα συνέπειας ; 
Το έξτρα ΦΠΑ που λένε είναι 6% ; Με λίγα λόγια πείτε μου ένα πρόγραμμα και τι τελική τιμή θα έχει. Ηρων δεν θέλω έχω ψυχολογικό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μου έστειλαν την σύμβαση αλλά γράφει το value shift on time deal.

Να ζητήσω αλλαγή?

Ναι ζήτα απευθείας να σου στείλουν συμβόλαιο με το value deal ontime.

Δημοσ.
8 hours ago, skylouros said:

Εντωμεταξυ μόλις ανακάλυψα ότι ενώ είχα πάρει τηλέφωνο για να μπω στο deal, όταν άλλαξε..στον λογαριασμό μου έδιωξαν στο swift on time και με έβαλαν σε ένα value secure με υψηλότερη τιμή....

Το έχουν κάνει και σε άλλον αυτό. Κατά λάθος ή επίτηδες... άγνωστο. Καλό είναι να ζητάμε το όνομα του υπαλλήλου όταν γίνεται η ηχογράφηση, να σημειώσουμε τηλέφωνο και ώρα. Και να ζητήσουμε να σταλεί αντίγραφο σύμβασης / όρων στο email

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Και επίσημα λοιπόν οπότε βαράτε ελευθερα για ένα μήνα + το 50αρι

Screenshot 2025-09-02 092323.png

Στο παρελθόν δεν μου είχε δώσει την συνέπεια στον τελικό λογαριασμό. Κοιτάζοντας τους όρους του προγράμματος το αναφέρει και πάλι ότι δεν ισχύει για τελικό λογαριασμό. Αν είναι έτσι για τουρισμό δεν αξίζει ως τιμή γιατί τελικά θα παμε με 0,117-0,01798 = 0,099... Βέβαια αν συνυπολογίσουμε και το 50αρι αξίζει... 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ναι ζήτα απευθείας να σου στείλουν συμβόλαιο με το value deal ontime.

Τελικα τι σου ειπα απο προτεργια; αυριο;

Μόλις τώρα, Nick_21 είπε

Στο παρελθόν δεν μου είχε δώσει την συνέπεια στον τελικό λογαριασμό. Κοιτάζοντας τους όρους του προγράμματος το αναφέρει και πάλι ότι δεν ισχύει για τελικό λογαριασμό. Αν είναι έτσι για τουρισμό δεν αξίζει ως τιμή γιατί τελικά θα παμε με 0,117-0,01798 = 0,099... Βέβαια αν συνυπολογίσουμε και το 50αρι αξίζει... 

Ε ναι με το 50αρι για ενα μηνα εισαι οκ και με 0,099. Ασε που θα σε παρουν για αντιπροσφορα και μπορει να παρεις και κανενα 70 ή 100 οπως εχει αναφερθει.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Μολις ξαναπηρα προτεργια, αυριο λεει θα ειναι διαθεσιμο. Μην το κουραζετε και πολυ. Εγω θα παω ηρων να παρω το 50αρικο, αλλωστε τον Σεπτεμβριο εχει σουπερ τιμη. Και ξαναγυρναω με συσταση. Ασε που θα με παρουν ισως σε 2-3 μερες και για αντιπροσφορα, να τσιμπησω και τιποτα. Ξερεις κανενας το πιστωτικο που θα αφησω, αν δεν το παρω, θα το βρω γυριζοντας;

Ποιο πρόγραμμα δίνει 50ρι;

Εμένα με πήραν σήμερα από Ήρωνα για πρόγραμμα κίτρινο με 0.087€/kw και 3 ώρες ρεύμα δωρεάν ρεύμα την μέρα που θα αλλάζει κάθε μέρα ποιες ώρες θα είναι.

Σιγά μην κάθομαι κάθε μέρα να ψάχνω ποιες ώρες θα έχει δωρεάν, εντάξει είπαμε, το ψάχνουμε, αλλά δεν θα ασχολούμαστε όλη μέρα με αυτούς ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Ποιο πρόγραμμα δίνει 50ρι;

Εμένα με πήραν σήμερα από Ήρωνα για πρόγραμμα κίτρινο με 0.087€/kw και 3 ώρες ρεύμα δωρεάν ρεύμα την μέρα που θα αλλάζει κάθε μέρα ποιες ώρες θα είναι.

Σιγά μην κάθομαι κάθε μέρα να ψάχνω ποιες ώρες θα έχει δωρεάν, εντάξει είπαμε, το ψάχνουμε, αλλά δεν θα ασχολούμαστε όλη μέρα με αυτούς ..

50 δινουν μεσω econtract σε ολα αν δεν εχεις παρει το τελυεταιο 6μηνο, μιλαμε για το yellow one home που τον Σεπτεμβριο εχει 0,075 με εκπτωση συνεπειας και 0,099 χωρις τη συνεπεια. Αυτο που σου προτειναν δεν συμφερει. το 0,087 ειναι με μηχανισμο διακυμανσης οποτε θα παει 0,20

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα 🌻 

Έκανα κι εγώ μία αναφορά στην ΡΑΕ για τον dealer της προτεργια 😜

Ζήτησα 70€ αποζημίωση 😁

Για την κατά εξακολούθηση παραπλάνηση, την κακή εξυπηρέτηση πελατών και την κοροϊδία 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Merenda7 είπε

Καλημέρα 🌻 

Έκανα κι εγώ μία αναφορά στην ΡΑΕ για τον dealer της προτεργια 😜

Ζήτησα 70€ αποζημίωση 😁

Για την κατά εξακολούθηση παραπλάνηση, την κακή εξυπηρέτηση πελατών και την κοροϊδία 

Ετσι να μαζευομαστε πολλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι ανοίξατε αίτημα ραε για προτέργια, δεν θα κάνετε αλλαγή αύριο και θα περιμένετε απάντηση από ραε; Γιατί αυτό μπορεί να πάρει και πάνω από 10 μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...