Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, venomawakens7 είπε

Καλημέρα , είμαι στην ΔΕΗ, πράσινο.
Είχα αφήσει το θέμα ενέργεια στη μοίρα του τόσο καιρό καθώς στο παρελθόν είχα καεί από εναλλακτικούς παρόχους. 

Αύγουστο έκαψα 620 Kw/h με χρέωναν 0,15 κανονικά και 0,12 νυχτερινό το οποίο το χρησιμοποιώ όντως για πλυντήρια κτλ. Προσπαθώ να κάνω οικονομία.
Σεπτεμβριο είδα στον περσινό λογαριασμό έκαψα κάπου 300Kw/h.

Θέλω βοήθεια να επιλέξω ένα πρόγραμμα σταθερό να ξέρω πάνω κάτω τι πληρώνω, χωρις να με κλέβουν όπως η ΔΕΗ. 
Δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι μήνα μήνα με τιμές κτλ., αυτή τη περίοδο που κοιτάω προσφορές από παρόχους έχω ζαλιστεί και άκρη δεν έχω βγάλει . 

Βλέπω σχεδόν όλοι δίνουν σταθερά με περίπου 0,09 με 10€ πάγιο αλλά με αστερίσκους τη Επιβράβευσή συνέπειας και το ΦΠΑ. 
Εάν βάλω πάγια εντολή ξεμπερδεύω με το θέμα συνέπειας ; 
Το έξτρα ΦΠΑ που λένε είναι 6% ; Με λίγα λόγια πείτε μου ένα πρόγραμμα και τι τελική τιμή θα έχει. Ηρων δεν θέλω έχω ψυχολογικό.

Με πάγια εντολή ξεμπερδεύεις με το θέμα συνέπειας και την εγγύηση. Το ΦΠΑ είναι 6% σε ολους τους παρόχους.

Από εκεί και πέρα οι τιμές των σταθερών είναι πάνω κάτω ίδιες.

Elpedsion, protergia και πλέον και ζενίθ προκαταβάλλουν την έκπτωση συνέπειας.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους

Ημουν σε προγραμμα της ΔΕΗ σταθερο μπλε. Πλεον κυμαινομενο. Αξιζει να μεινω στην ΔΕΗ ή να παω σε καποιο αλλο παροχο ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, x-tra είπε

Καλημερα σε ολους

Ημουν σε προγραμμα της ΔΕΗ σταθερο μπλε. Πλεον κυμαινομενο. Αξιζει να μεινω στην ΔΕΗ ή να παω σε καποιο αλλο παροχο ?

Τι καταναλώσεις έχεις και τι ζητάς? Σταθερό η κυμαινόμενο πρόγραμμα?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vdeseris είπε

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/

image.png.6e52ae55b352d3043cd42550d3d5f2fb.pngimage.png.f74f3c174c052078df2109cfbfdd037f.png

Θα πρέπει να το αλλάξουν αυτό με την σταθερή τιμή 0,09093....

Αυτό βλέπω δλδ πόσο γελοίοι είναι. Κάνετε που κάνετε την απατεωνια, προσέξτε λίγο να κρατάτε τα προσχήματα. Βέβαια προς υπεράσπιση τους, όλοι είναι το ίδιο ακριβώς. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Από χθες τα λέμε😂

Εφόσον ανακοινώθηκαν οι τιμές Σεπτεμβρίου δεν έχουν καμια δικαιολογία να αφήνουν το παραπάνω παραπλανητικό περί σταθερής τιμής.

Και αυτές οι συνεχείς αλλαγές στα κίτρινα προγράμματα ήταν ο λόγος που είχα φύγει από την Φυσικό Άεριο.

Προσπαθούν με το ζόρι να στρέψουν τον κόσμο στα σταθερά τιμολόγια για να μην ασχολείται με αλλαγές συνέχεια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vdeseris είπε

Εφόσον ανακοινώθηκαν οι τιμές Σεπτεμβρίου δεν έχουν καμια δικαιολογία να αφήνουν το παραπάνω παραπλανητικό περί σταθερής τιμής.

Και αυτές οι συνεχείς αλλαγές στα κίτρινα προγράμματα ήταν ο λόγος που είχα φύγει από την Φυσικό Άεριο.

Προσπαθούν με το ζόρι να στρέψουν τον κόσμο στα σταθερά τιμολόγια για να μην ασχολείται με αλλαγές συνέχεια

Δες λίγες σελίδες πιο πίσω και εάν δε σου κάνει κόπο κάνε κι εσύ μία ανάλογη αναφορά περικλείοντας και το ως άνω

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξυ ποιο το τηλ επικοινωνίας? Έχω πάρει 3 φορές στο 13811 και όλες κλείνει μετά από λίγο αφού "το σηκώσουν". Ελπίζω να μην υπάρχει και ειδική χρέωση 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, skylouros είπε

Εντωμεταξυ ποιο το τηλ επικοινωνίας? Έχω πάρει 3 φορές στο 13811 και όλες κλείνει μετά από λίγο αφού "το σηκώσουν". Ελπίζω να μην υπάρχει και ειδική χρέωση 

211 1883014

6944881346

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skylouros είπε

Στο 13811 υπάρχει χρέωση. Πάρε στα σταθερά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

211 1883014

6944881346

Στο σταθερό παίρνω αλλά βγαίνει ηχητικό μήνυμα στα αγγλικα που δεν καταλαβαίνω και τι λέει. Σίγουρα σωστός αριθμός?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις αποχαιρέτησα τον dealer της παραπλάνησης 😁

Και υπέγραψα με Ήρων στο yellow one 💛 με τα 50€ μέσω econtract 

Ε,μα πχια. Κούρασαν 

Επεξ/σία από Merenda7
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Ε,μα πχια. Κούρασαν 

Μεθαύριο που θα ξαναγυρίσεις με τα 90 να δω τι θα λες😂

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Ε,μα πχια. Κούρασαν 

Αν δείτε κλήση από το 6942952956, είναι πιθανό να πρόκειται για αντιπροσφορά από το τμήμα διακράτησης. Καλό είναι να απαντήσετε, γιατί αν καλέσετε εσείς πίσω τον αριθμό, απλώς θα σας βγάλει στο κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο. Πριν λίγες μέρες μου έδωσε 70€ για να παραμείνω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...