Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Εγώ θα κάνω και σε Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή καταγγελία. Προφανώς και δεν περιμένω κάτι, αλλά για το γαμώτο.

Σε όλους τα ίδια λένε...είναι απαράδεκτο να διαφημίζουν όμως κιόλας τη σιγουριά και την ασφάλεια των τιμών τους! Οπότε 5 λεπτά δουλίτσα είναι, ας στείλουμε ένα μήνυμα.

Εγώ έκανα ήδη στη ΡΑΕ σε λίγο θα πάρω και ΓΓΈΠ. Αξίζει να κάνω και στον συνήγορο του καταναλωτή;

• Like 1
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

EΚανα και εγώ καταγγελια κατά της Protergia αλλά για άλλο λόγο. 

22/8 υπέγραψα - έχω 3 ηχογραφημένες συνομιλίες πως η ένδειξη που έδωσα έχει περάσει. Μάλιστα αναγράφεται και στο συμβόλαιο η ένδειξη. 

Σήμερα 2/9 πήρα στον ΔΕΔΔΗΕ και μου απάντησαν πως δεν στάλθηκε ποτέ ένδειξη και πως ΘΑ πάνε να μετρήσουν για να γινει η αλλαγη. 

Εγώ βέβαια στο μεσοδιάστημα πληρώνω το πράσινο της Ζενιθ που μεταφέρθηκα αυτόματα. 
Ζητησα άμεση ενεργοποίηση και αποζημίωση για την  καθυστέρηση. 

Δημοσ.

Παιδιά δεν πάμε καλά. Είχα ζητήσει τότε να πάω από swift on time σε swift on time deal και αυτοί με έβαλαν σε value secure σταθερό 12μηνο...δεν πάμε καλα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, skylouros είπε

Παιδιά δεν πάμε καλά. Είχα ζητήσει τότε να πάω από swift on time σε swift on time deal και αυτοί με έβαλαν σε value secure σταθερό 12μηνο...δεν πάμε καλα

Καταγγελία στη ΡΑΕ. Εγώ μόλις απαντηθεί η καταγγελία, θα φύγω σε 18μηνο μπλε ΗΡΩΝ για το χωριό, γιατί θα το νοικιάσω το καλοκαίρι οπότε χρειάζομαι σταθερή τιμή 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

EΚανα και εγώ καταγγελια κατά της Protergia αλλά για άλλο λόγο. 

22/8 υπέγραψα - έχω 3 ηχογραφημένες συνομιλίες πως η ένδειξη που έδωσα έχει περάσει. Μάλιστα αναγράφεται και στο συμβόλαιο η ένδειξη. 

Σήμερα 2/9 πήρα στον ΔΕΔΔΗΕ και μου απάντησαν πως δεν στάλθηκε ποτέ ένδειξη και πως ΘΑ πάνε να μετρήσουν για να γινει η αλλαγη. 

Εγώ βέβαια στο μεσοδιάστημα πληρώνω το πράσινο της Ζενιθ που μεταφέρθηκα αυτόματα. 
Ζητησα άμεση ενεργοποίηση και αποζημίωση για την  καθυστέρηση. 

Από 22/8 που έδωσες ένδειξη να μην έχει γίνει το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής σου από protergia μου φαντάζει μεγάλο διάστημα. Μήπως απλά απορρίφθηκε το αίτημα σου λόγω ενδείξεων?(μεσολαβούν επιτόπια η έστειλε λάθος ενδείξεις η protergia)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Από 22/8 που έδωσες ένδειξη να μην έχει γίνει το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής σου από protergia μου φαντάζει μεγάλο διάστημα. Μήπως απλά απορρίφθηκε το αίτημα σου λόγω ενδείξεων?(μεσολαβούν επιτόπια η έστειλε λάθος ενδείξεις η protergia)

Eχει γινει αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης. Αλλά δεν δόθηκε η ένδειξη. Ο ΔΕΔΔΗΕ μου είπε πως δεν έλαβε ένδειξη και ΘΑ πάει να μετρήσει και όταν πάει, τότε θα γινει η αλλαγή παρόχου με εκείνη την ενδειξη. 

Εγώ έχω 3 ηχογραφημένες συνομιλίες πως από Protergia έχουν στειλει την ένδειξη. Δεν ξέρω ποιανού λάθος ειναι, αλλά εγώ ζήτησα να μεταφερθώ με τη σωστή ένδειξη ή να αποζημιωθώ για το μεσοδιάστημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, messinia3 said:

Εγώ θα κάνω και σε Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή καταγγελία. Προφανώς και δεν περιμένω κάτι, αλλά για το γαμώτο.

Eίχα κάνει καταγγελία στη ΓΓ Εμπορίου πριν 2 χρόνια για τον ΗΡΩΝ που είχε στο αέριο πρόγραμμα "FIX" με ρήτρα αναπροσαρμογής. Κανένας πελάτης εν τω μεταξύ πέρα από 5-6 άτομα εδώ πέρα δεν ήξερε πως η σύμβαση είχε ρήτρα. Μόλις ανέβηκε το TTF κι έπρεπε να χρεώσουν ρήτρα στους πελάτες, άλλαξαν το πρόγραμμα σε "FX" γράφοντας κιόλας ανακοίνωση ότι διατηρούν αμετάβλητα την ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική. Με απλά λόγια είπαν στα ίσια... διατηρούμε τους όρους της ρήτρας που δεν έχετε πάρει χαμπάρι και το μόνο που αλλάζει είναι η ονομασία FIX γιατί όταν βγει λογαριασμός και έχει ρήτρα και πάθετε εγκεφαλικό δε γίνεται η ονομασία του προγράμματος να παραπέμπει σε σταθερό. 😄

https://heron.gr/news/heron-anakoinosi-nea-onomasia-fx/ 

Εεε λοιπόν δεν άνοιξε ρουθούνι.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.

έκανα αίτηση 28/8 για το 50ρικο στον ΗΡΩΝ γιατί έληγε το smart night αλλά βλέπω πως επέλεξα ακριβό πρόγραμμα. Πόσο θα μου βγει η khw τώρα με τον μηχανισμό διακύμανσης;image.jpeg.d47ba340511e2df9daa3f1d6a2558674.jpeg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tsigalkos είπε

έκανα αίτηση 28/8 για το 50ρικο στον ΗΡΩΝ γιατί έληγε το smart night αλλά βλέπω πως επέλεξα ακριβό πρόγραμμα. Πόσο θα μου βγει η khw τώρα με τον μηχανισμό διακύμανσης;image.jpeg.d47ba340511e2df9daa3f1d6a2558674.jpeg

Στο σωστο εκανες, yellow home one2, Αυγουστο ειχε 0,16 και Σεπτεμβριο 0,075.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 28/7/2025 στις 7:39 ΜΜ, Seldon40 είπε

Πραγματι ειναι τεραστια η αρχικη τιμη πλεον, οποτε να προτιμησεις εναν παροχο που βαζει προκαταβολικα τη συνεπεια, nrg και ηρων βαζουν στον επομενο λογαριασμο, προτεργια και ελπεντισον προκαταβολικα, δεν ξερω οι υπολοιποι.

Καλησπέρα και παλι,εχει αλλαξει τελικά κατι απο τα δεδομένα του Ιουλίου ως προς τα σταθερά των παρόχων; γιατί πλησιάζουν οι μερες για να κανω αλλαγη.εχει βγει κατι καινούργιο σε μπλε που αξίζει να δω;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Καταγγελία στη ΡΑΕ. Εγώ μόλις απαντηθεί η καταγγελία, θα φύγω σε 18μηνο μπλε ΗΡΩΝ για το χωριό, γιατί θα το νοικιάσω το καλοκαίρι οπότε χρειάζομαι σταθερή τιμή 

Πήρα τηλέφωνο και θα ψάξουν λέει το ηχητικό...

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Καλησπέρα και παλι,εχει αλλαξει τελικά κατι απο τα δεδομένα του Ιουλίου ως προς τα σταθερά των παρόχων; γιατί πλησιάζουν οι μερες για να κανω αλλαγη.εχει βγει κατι καινούργιο σε μπλε που αξίζει να δω;

Δεν φαινεται μεχρι στιγμης καποια αλλαγη σε σταθερα.

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, vklon είπε

Αν δείτε κλήση από το 6942952956, είναι πιθανό να πρόκειται για αντιπροσφορά από το τμήμα διακράτησης. Καλό είναι να απαντήσετε, γιατί αν καλέσετε εσείς πίσω τον αριθμό, απλώς θα σας βγάλει στο κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο. Πριν λίγες μέρες μου έδωσε 70€ για να παραμείνω.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία 🙏🐾

Και θα το σηκώσω και θα ζητήσω 100ρικο  γιατί να γίνει deal merenda 😋

Πάντως πριν από λίγο με κάλεσαν από 6944881346 γιατί είδαν λέει την αναφορά μου στην ΡΑΕ, αλλά δεν καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί 😹🤣

Διότι δεν μπορούν να βρούν τις ηχογραφημένες κλήσεις και να διαπιστώσουν ποιοί υπάλληλοι μου είπαν αυτά τα παρατράγουδα!

Θα το ερευνήσουμε λέει και θα σας καλέσουμε εκ νέου.

Οκ, καλέστε με και δώστε μια αποζημίωση 100€ γούνα ξαναγυρίσω προτεργια καθώς σήμερα έφυγα για Ήρων 😏

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eίχα κάνει καταγγελία στη ΓΓ Εμπορίου πριν 2 χρόνια για τον ΗΡΩΝ που είχε στο αέριο πρόγραμμα "FIX" με ρήτρα αναπροσαρμογής. Κανένας πελάτης εν τω μεταξύ πέρα από 5-6 άτομα εδώ πέρα δεν ήξερε πως η σύμβαση είχε ρήτρα. Μόλις ανέβηκε το TTF κι έπρεπε να χρεώσουν ρήτρα στους πελάτες, άλλαξαν το πρόγραμμα σε "FX" γράφοντας κιόλας ανακοίνωση ότι διατηρούν αμετάβλητα την ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική. Με απλά λόγια είπαν στα ίσια... διατηρούμε τους όρους της ρήτρας που δεν έχετε πάρει χαμπάρι και το μόνο που αλλάζει είναι η ονομασία FIX γιατί όταν βγει λογαριασμός και έχει ρήτρα και πάθετε εγκεφαλικό δε γίνεται η ονομασία του προγράμματος να παραπέμπει σε σταθερό. 😄

https://heron.gr/news/heron-anakoinosi-nea-onomasia-fx/ 

Εεε λοιπόν δεν άνοιξε ρουθούνι.

Δυστυχώς οι αρμόδιες κωλοαρχες δε λειτουργούν. Όμως για το γαμωτο προσωπικά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να μπει λίγο φρένο στην ασυδοσία στο βαθμό που με αφορά.

Εμένα είχε βγει ο ΣτΚ σε σχετική καταγγελία και μου απάντησε ότι για τις αρχικές ρητρες που επέβαλε η ΔΕΗ ήταν όλα καλώς καμώμενα, γιατί είχε βγει ανακοίνωση στο website της.Δεν έκανε καν σύσταση!

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Μεθαύριο που θα ξαναγυρίσεις με τα 90 να δω τι θα λες😂

Γιατί 90κι όχι 100;😁

Θα λέω αυτό που τούς είπα πριν λίγο που με κάλεσαν επειδή είδαν την αναφορά μου στην ΡΑΕ.

Mα καθόλου φαντασία δεν έχετε εκεί στο τμήμα μάρκετινγκ;

Μέχρι και Πικάσο μας  πλασαρατε χάθηκε λίγη γλυκιά φαντασία;

Ονομάστε ένα πρόγραμμα merenda deal!

22 λεπτά πριν, Tsigalkos είπε

Αυτό έκανα και εγώ σήμερα.

Εάν τα υπολόγισα σωστά, στον πρώτο λογαριασμό θα είναι τιμή  χωρίς την έκπτωση συνέπειας 

0.11700

-0.01798 μηχανισμός διακύμανσης 

=0.09902 η kwh

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...