Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σταθερό κοιτάζω το  protergia value secure 12Μ , 0,099 και 10€ πάγιο με έκπτωση συνέπειας απ τον πρώτο λογαριασμό χωρίς εγγύηση με πάγια εντολή.

Όταν το ανέφερα μου ήρθαν αρκετά εισερχόμενα link με συστάσεις για να έχω όφελος 50€ ;;. Αυτό πάντως  δεν το αναφέρει κάπου στο site τους. 
Επίσης με ανησυχούν όσο διαβάζω οι συνεχόμενες προσπάθειες παραπλάνησης , καταγγελίες ,  λάθη με έξτρα χρεώσεις πχ ΕΡΤ κτλ. Είχα καεί στο παρελθόν από τους εναλλακτικούς έχω ένα φόβο να φύγω απ την ΔΕΗ, είναι όντως σταθερά τα σταθερά ; ή παίζει να προκύψουν εκπλήξεις με κρυφά τέλη ενεργοποίησης , ΔΕΔΗΕ , μετρητές και διάφορα άλλα περίεργα. 
Κάτι τελευταίο , σε αυτούς θα πρέπει να στέλνω εγώ κάποια μέτρηση αρχές του μήνα ; 
Θυμάμαι όταν ήμουν ΗΡΩΝ τους έστελνα τις μετρήσεις. 
Το κίτρινο της ΔΕΗ φαίνεται καλή περίπτωση τουλάχιστον για τον Σεπτέμβριο , είναι έτσι ;

Επεξ/σία από venomawakens7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

Σε σταθερό κοιτάζω το  protergia value secure 12Μ , 0,099 και 10€ πάγιο με έκπτωση συνέπειας απ τον πρώτο λογαριασμό χωρίς εγγύηση με πάγια εντολή.

Όταν το ανέφερα μου ήρθαν αρκετά εισερχόμενα link με συστάσεις για να έχω όφελος 50€ ;;. Αυτό πάντως  δεν το αναφέρει κάπου στο site τους. 
Επίσης με ανησυχούν όσο διαβάζω οι συνεχόμενες προσπάθειες παραπλάνησης , καταγγελίες ,  λάθη με έξτρα χρεώσεις πχ ΕΡΤ κτλ. Είχα καεί στο παρελθόν από τους εναλλακτικούς έχω ένα φόβο να φύγω απ την ΔΕΗ, είναι όντως σταθερά τα σταθερά ; ή παίζει να προκύψουν εκπλήξεις με κρυφά τέλη ενεργοποίησης , ΔΕΔΗΕ , μετρητές και διάφορα άλλα περίεργα. 
Κάτι τελευταίο , σε αυτούς θα πρέπει να στέλνω εγώ κάποια μέτρηση αρχές του μήνα ; 

Όλοι οι πάροχοι τα ίδια σκατά είναι , ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένης.

Εάν είσαι σε μηνιαία καταμέτρηση δεν είναι αναγκαίο να στέλνεις εσυ μετρήσεις πλέον.

Σου επισυνάπτω τους όρους του bring a friend που αναφέρεις αναφορικά με τα link των συστάσεων.

Υγ. Κακώς βέβαια έλαβες , εάν δε ζήτησες εσύ.

protergia_baf_terms.pdf

Δημοσ.

Μολις υπεγραψα ΗΡΩΝ, μου εκανε εντυπωση ουτε τηλ ουτε τιποτα, κατευθειαν ηρθε η συμβαση στο mail. Επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν χρειαστηκε φωτο απο τις ενδειξεις απλως εδωσα αριθμο, εχει αλλαξει κατι σχετικα με αυτο;

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Γιατί 90κι όχι 100;😁

Θα λέω αυτό που τούς είπα πριν λίγο που με κάλεσαν επειδή είδαν την αναφορά μου στην ΡΑΕ.

Mα καθόλου φαντασία δεν έχετε εκεί στο τμήμα μάρκετινγκ;

Μέχρι και Πικάσο μας  πλασαρατε χάθηκε λίγη γλυκιά φαντασία;

Ονομάστε ένα πρόγραμμα merenda deal!

Αυτό έκανα και εγώ σήμερα.

Εάν τα υπολόγισα σωστά, στον πρώτο λογαριασμό θα είναι τιμή  χωρίς την έκπτωση συνέπειας 

0.11700

-0.01798 μηχανισμός διακύμανσης 

=0.09902 η kwh

Γιατί χωρίς; Δεν πιάνει από τον πρώτο λογαριασμό ή συνέπεια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

Το κίτρινο της ΔΕΗ φαίνεται καλή περίπτωση τουλάχιστον για τον Σεπτέμβριο , είναι έτσι ;

Ήμουν στην ζενίθ σταθερό ένα χρόνο και μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από τους λογαριασμούς και από την συνέπεια τους.Τωρα πήγα σταθερό προτέργια θα φανεί πως θα πάει!

Επεξ/σία από doom26
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Μολις υπεγραψα ΗΡΩΝ, μου εκανε εντυπωση ουτε τηλ ουτε τιποτα, κατευθειαν ηρθε η συμβαση στο mail. Επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν χρειαστηκε φωτο απο τις ενδειξεις απλως εδωσα αριθμο, εχει αλλαξει κατι σχετικα με αυτο;

Κι εγώ το ίδιο έκανα, με την ίδια διαδικασία.

Να δω αν θ'απαντησει η πρωτεργεια ή μετά από καιρό θα ξαναγίνω τουρίστας για ένα μήνα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, messinia3 είπε

Ναι ζήτα απευθείας να σου στείλουν συμβόλαιο με το value deal ontime.

Το συμβόλαιο γράφει κάπου την τιμή 0.09093 και την περίοδο έως 30 Σεπτεμβρίου?

Γιατί μου λένε ότι 'εννοείται'

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αυτό είναι το νόημα του e-contract. Όλα γίνονται ηλεκτρονικά χωρίς να χάνεις χρόνο με τηλέφωνα κτλ 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Κι εγώ το ίδιο έκανα, με την ίδια διαδικασία.

Να δω αν θ'απαντησει η πρωτεργεια ή μετά από καιρό θα ξαναγίνω τουρίστας για ένα μήνα.

Ναι αλλα αν παρει για αντιπροσφορα πρεπει πανω απο 100, οχι να δωσει τπτ 70-90, γτ 50 που θα παρω ηρων και 50 που ξαναεπιστρεφω με συσταση τον αλλο μηνα, ειμαστε στα ιδια γτ να την δεχθω την αντιπροσφορα.

5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το συμβόλαιο γράφει κάπου την τιμή 0.09093 και την περίοδο έως 30 Σεπτεμβρίου?

Γιατί μου λένε ότι 'εννοείται'

Η συμβαση δεν γραφει τιμη προκειται για κυμαινομενο, μονο τον τυπο υπολογισμου γραφει. Το ζητουμενο ειναι να γραφει ονομασια προγραμματος value deal ontime, και οχι value swift ontime deal.

• Thanks 1
Δημοσ.

15 minutes ago, messinia3 said:

Εμένα είχε βγει ο ΣτΚ σε σχετική καταγγελία και μου απάντησε ότι για τις αρχικές ρητρες που επέβαλε η ΔΕΗ ήταν όλα καλώς καμώμενα, γιατί είχε βγει ανακοίνωση στο website της.Δεν έκανε καν σύσταση!

Κι έκαναν γαργάρα το γεγονός ότι χρέωσαν τη ρήτρα άμεσα και όχι 2 μήνες μετά την ανακοίνωση. Εκείνη τη περίοδο έγιναν πολλές χοντράδες που πέρασαν χωρίς επιβολή προστίμων.

Protergia: Χρέωση ρήτρας αναπροσαρμογής σε ΚΟΤ, ενώ διαβεβαίωναν γραπτώς στο chat ότι δε χρεώνουν ρήτρα αναπροσαρμογής σε ευάλωτους.

Nova: Τροποποίηση ειδικών όρων NOVA KOT δίχως ενημέρωση, βάζοντας ρήτρα αναπροσαρμογής.

ΕFA: Έλεγαν γραπτώς ότι συνδιάζεται το σταθερό πρόγραμμα με ΚΟΤ, και τελικά πέταξαν τους πελάτες σε κυμαινόμενο το οποίο ήταν ακριβότερα κι απ'το σταθερό χωρίς ΚΟΤ!

Zenith: "Τυπογραφικό" λάθος στη δεξιά στήλη των λογαριασμών που υπήρχε η ανακοίνωση τροποποίησης... έπεφταν τα γράμματα το ένα πάνω στο άλλο και δε καταλάβαινες τι έλεγε.

ΝRG: Είχαν 6μηνο "fixed" και υποστήριζαν πως είναι "υπηρεσία" και όχι "σύμβαση" και άλλαξαν τιμή εντός 6μήνου

Watt and Volt: Έστειλαν ειδοποίηση για τροποποίηση τιμής τον 4ο μήνα (με ισχύ μετά τον 6ο) αναγκάζοντας τους καταναλωτές είτε να φύγουν και να χάσουν 2 μήνες χαμηλής τιμής, είτε να παραμείνουν 2 μήνες με χαμηλή τιμή αλλά να πληρώσουν μετά ρήτρα αποχώρησης.

ΗΡΩΝ: Μου έστειλαν ειδοποίηση τον 4ο μήνα της σύμβασης για το σταθερό Only Business με 0.064, ότι απ'τον 6ο μήνα θα γίνει ρητροπρόγραμμα. Και ομοίως με Watt & Volt με ανάγκαζαν είτε να φύγω και να χάσω τη προνομοιακή τιμή, είτε να κάτσω και να πληρώσω ρήτρα μόλις φύγω στο 6μηνο. Έπραξα το 2ο και μετά έσβησαν τη ρήτρα έπειτα από πολλά πάρε-δώσε στο myrae.

Είναι κι άλλα που δε θυμάμαι... κι είχα φτιάξει αναλυτική επιστολή (με screenshots κλπ) και τα έστειλα στη ΡΑΕ. Με το ζόρι μετά από κάνα 2 μήνες τους ανάγκασα κιόλας να το πρωτοκολλήσουν και φυσικά δεν απάντησαν ποτέ.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση διακοπής ηλεκτροδότησης εάν αλλάξω πάροχο ; Θυμάμαι πριν 3-4 χρόνια όταν άλλαξα από ΔΕΗ σε Ηρων ήρθαν στην πυλωτή και μου έκοψαν το ρεύμα μέρα μεσημέρι, νομίζω την επόμενη που έκανα αίτηση αλλαγής εταιρίας.  Αναγκάστηκα να πληρώσω ηλεκτρολόγο να έρθει να μου το ξανά συνδέσει. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Μια από τα ίδια και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν δύο εβδομάδες πήγα στον Ηρωνα για τα 50 ευρω, στο Yellow Benefit Home Bonus. Ήθελα να ξαναγυρίσω στην Protergia, εφόσον έχω ήδη άλλη παροχή εκεί, να κάνω σύσταση στον εαυτό μου για να μπω στο νέο Value deal on time. Απ' ό,τι βλέπω όμως έχει γίνει μπάχαλο με αυτό το πρόγραμμα... Με συμφέρει να κάνω εσωτερική μεταφορά στο Yellow One Home για το Σεπτέμβριο και μετά βλέπουμε; Τι λέτε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, venomawakens7 είπε

Υπάρχει περίπτωση διακοπής ηλεκτροδότησης εάν αλλάξω πάροχο ; Θυμάμαι πριν 3-4 χρόνια όταν άλλαξα από ΔΕΗ σε Ηρων ήρθαν στην πυλωτή και μου έκοψαν το ρεύμα μέρα μεσημέρι, νομίζω την επόμενη που έκανα αίτηση αλλαγής εταιρίας.  Αναγκάστηκα να πληρώσω ηλεκτρολόγο να έρθει να μου το ξανά συνδέσει. 

δεν υπαρχει αυτο που λες. τρολ εισαι;

1 λεπτό πριν, barbaraa είπε

Πριν δύο εβδομάδες πήγα στον Ηρωνα για τα 50 ευρω, στο Yellow Benefit Home Bonus. Ήθελα να ξαναγυρίσω στην Protergia, εφόσον έχω ήδη άλλη παροχή εκεί, να κάνω σύσταση στον εαυτό μου για να μπω στο νέο Value deal on time. Απ' ό,τι βλέπω όμως έχει γίνει μπάχαλο με αυτό το πρόγραμμα... Με συμφέρει να κάνω εσωτερική μεταφορά στο Yellow One Home για το Σεπτέμβριο και μετά βλέπουμε; Τι λέτε;

Αυτη τη στιγμη σε συμφερει περισσοτερο ΗΡΩΝ για Σεπτεμβριο μονο ομως. Αλλα και προτεργια οι καινουργιοι δεν εχουν θεμα, με εμας που ειμασταν ηδη πελατες εχουν θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...