Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Liquid είπε

Που αναφέρεται στη σύμβαση η σταθερή τιμή?

Δεν υπαρχει σταθερη τιμη, ειναι κυμαινομενο. Αρχες του μηνα ανακοινωνει τιμη. Σταθερη εννοει σε σχεση με τους προηγουμενους μηνες, αλλα μονο για Σεπτεμβριο. Υπεγραψε τηλεφωνικα την συμβαση του καινουργιου προγραμματος με 0,09093 για Σεπτεμβριο. Δες το μνμ που καρφιτσωσα πριν. Το βαζω παλι απο κατω.

22 ώρες πριν, vklon είπε

Μόλις πριν λίγο μου ήρθε SMS από την Protergia σχετικά με τους όρους για την ανανέωση του συμβολαίου μου στο Value Deal On Time. Η κιλοβατώρα παραμένει σταθερή.

valuedealontime_092025.pdf 233.58 kB · 69 downloads

Επεξ/σία από Seldon40
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Σου είπαν ποιο πρόγραμμα είναι; Στο site της Ζενίθ δεν υπάρχει κυμαινόμενο με 0 ευρώ πάγιο.

Έχεις δίκιο,εν τω μεταξύ αυτή μου είπε ότι υπάρχει στο site της ζενίθ αλλά όπως είδες και εσύ δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα.

Θα με ξαναπάρει αύριο,θα το δούμε και αυτό 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, chefakis είπε

Έχεις δίκιο,εν τω μεταξύ αυτή μου είπε ότι υπάρχει στο site της ζενίθ αλλά όπως είδες και εσύ δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα.

Θα με ξαναπάρει αύριο,θα το δούμε και αυτό 

Το save 2.0 θα ειναι που εχει 7 παγια δωρο και σου δινουν και τα αλλα 5. ειχε 0155 τον Ιουλιο και Αυγουστο 0,09 μαλλον αφου σου το ειπαν. Αλλα ειναι expost κιτρινο δηλ. τελος του μηνα ανακοινωνεται η τιμη, δεν την ξερεις προκαταβολικα.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δεν υπαρχει σταθερη τιμη, ειναι κυμαινομενο. Αρχες του μηνα ανακοινωνει τιμη. Σταθερη εννοει σε σχεση με τους προηγουμενους μηνες, αλλα μονο για Σεπτεμβριο. Υπεγραψε τηλεφωνικα την συμβαση του καινουργιου προγραμματος με 0,09093 για Σεπτεμβριο. Δες το μνμ που καρφιτσωσα πριν. Το βαζω παλι απο κατω.

Άρα η επιβεβαίωση του 0,09093 για Σεπτέμβριο έγινε τηλεφωνικά μόνο.

Ρωτάω και ξαναρωταω ,γιατί έχω στείλει τα δικαιολογητικα,να δω τι συμβαση πρεπει να μου στειλουν και αν πραγματικα ισχυει το 0,09093.

Επεξ/σία από Liquid
Δημοσ.

Για εμένα που είμαι νέος χρήστης απ'οτι βλέπω πάω σε Ήρων Yellow One Home αν θέλω το οικονομικότερο κίτρινο κυμαινόμενο, σωστά;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Liquid είπε

Άρα η επιβεβαίωση του 0,09093 για Σεπτέμβριο έγινε τηλεφωνικά μόνο.

Ρωτάω και ξαναρωταω ,γιατί έχω στείλει τα δικαιολογητικα,να δω τι συμβαση πρεπει να μου στειλουν και αν πραγματικα ισχυει το 0,09093.

Να ξαναπαρεις να απαιτησεις το νεο προγραμμα, γνωμη μου μην υπογραψεις το παλιο.

2 λεπτά πριν, metalmike είπε

Για εμένα που είμαι νέος χρήστης απ'οτι βλέπω πάω σε Ήρων Yellow One Home αν θέλω το οικονομικότερο κίτρινο κυμαινόμενο, σωστά;

Μονο για Σεπτεμβριο αυτη η τιμη.

Δημοσ.

Πάντως πρέπει να έχει λάβει αρκετές αναφορές στη ΡΑΕ  ήδη η protergia έως τώρα για το καραγκιοζιλίκι που έκανε με το νέο κυμαινόμενο πρόγραμμα. Για να δούμε εάν θα βγει και τίποτα καλό από όλη αυτή την άσκοπη βαβούρα.

• Like 3
Δημοσ.

διαβαζοντας καθημερινώς τις τελευταίες μέρες ,μια μικρή διαπίστωση είναι ότι , η ζενιθ δεν έχει πάρει πολλούς τηλέφωνο για αντιπρόταση. Πραγματικά είμαστε τόσοι πολλοί που λήγει το smart night και δεν έχουν προβλέψει κάποια συμφέρουσα αντιπρόταση??

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, ειμαστε στο πρασινο στην ΔΕΗ(με νυχτερινο) και δεν εχουμε αλλαξει ποτε χρωμα συμφερει να παμε στο κιτρινο myhome4all?(ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΤ-Β)

•  
Δημοσ.

Τελικά υπάρχει επίσημα στο site της protergia το νέο κίτρινο με 0,09093; Είμαι στο deal από Ιούλιο και δεν ξέρω τι να τους ζητήσω για αλλαγή τηλεφωνικά. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, smyrali είπε

Τελικά υπάρχει επίσημα στο site της protergia το νέο κίτρινο με 0,09093; Είμαι στο deal από Ιούλιο και δεν ξέρω τι να τους ζητήσω για αλλαγή τηλεφωνικά. 

Σημερα δεν δινουν τιποτα, αυριο παρε. value deal on time

29 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πάντως πρέπει να έχει λάβει αρκετές αναφορές στη ΡΑΕ  ήδη η protergia έως τώρα για το καραγκιοζιλίκι που έκανε με το νέο κυμαινόμενο πρόγραμμα. Για να δούμε εάν θα βγει και τίποτα καλό από όλη αυτή την άσκοπη βαβούρα.

Και ταυτοχρονα πρεπει να εφυγαν πολλοι για ΗΡΩΝ. Κανανε βλακεια καταρχας να αλλαξουν προγραμμα σε 2 μηνες αλλα αντε και το αλλαξαν, επρεπε να ειχαν ηδη διαθεσιμο το καινουργιο, δεν μπορει να ειναι διαθεσιμο για νεους πελατες και μη διαθεσιμο για τους παλιους. γτ ετσι πολυ ευκολα κανει καποιος αλλαγη για ΗΡΩΝ που εχει καλυτερη τιμη αυτον τον μηνα και περνει και το 50αρικο. Πιστευω οτι την πατησαν. Και οπως ειπα και πριν καθεται ενα μηνα μεχρι να φαει το 50αρικο στον ΗΡΩΝ και μετα ξαναπερνει συσταση παλι προτεργια (η αν υπαρχει κατι αλλο τοτε σε δωρο), οποτε αν η αντιπροταση δεν ειναι πανω απο 100ευρω, δεν εχει και νοημα να την δεχθει καποιος.

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας…..
Έφυγα από ζενίθ smart night 40% γιατί έφαγα πόρτα για ανανέωση μέσω ΡΑΕ και πήγα protergia swift on time deal, πριν 5 ημέρες υπέγραψα το συμβόλαιο και αναμένω μήνυμα καλωσορίσματος!! Τώρα με την φουστιά της protergia και την αύξηση της τιμής τι αξίζει λέτε να κάνω;; Να τους πάρω τηλέφωνο αύριο για μετάβαση στο καινούργιο ή να κάνω ένα πέρασμα από heron yellow one home με το 50αρι και τέλος του Σεπτέμβρη επιστρέφω πάλι protergia πάλι με σύσταση 5*10 συν το 50αρι της σύστασης ξανά γιατί εγώ συστήνω από άλλη παροχή που έχω;
Στο econtact του heron τι αριθμό παροχής βάζω που δεν τον ξέρω ακόμη από protergia; Θα υπάρχει κανένα κόλλημα στην διαδικασία γιατί ενώ δεν έχω μήνυμα καλωσορίσματος ακόμη φεύγω κιόλας;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είμαι υφιστάμενος πελάτης της elpedison και θέλω να μεταβώ στο reward ultra.Δικαιούμαι τις δωροεπιταγές των 100 ευρώ απο Σκλαβενίτη;

Δημοσ.

Η Kw στο benefit στον Ηρων πως υπολογίζεται; Αυτό το πρόγραμμα δίνει τα παγια των πρώτων έξι μηνών δώρο. Παρόλα αυτά το yellow one home είναι πιο συμφέρον για σπίτι εως 300kw; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...