Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dinoeq είπε

Καλησπέρα παιδιά, είμαι υφιστάμενος πελάτης της elpedison και θέλω να μεταβώ στο reward ultra.Δικαιούμαι τις δωροεπιταγές των 100 ευρώ απο Σκλαβενίτη;

οχι ειναι για νεες συνδεσεις

8 λεπτά πριν, kegokego είπε

Παιδιά τα φώτα σας…..
Έφυγα από ζενίθ smart night 40% γιατί έφαγα πόρτα για ανανέωση μέσω ΡΑΕ και πήγα protergia swift on time deal, πριν 5 ημέρες υπέγραψα το συμβόλαιο και αναμένω μήνυμα καλωσορίσματος!! Τώρα με την φουστιά της protergia και την αύξηση της τιμής τι αξίζει λέτε να κάνω;; Να τους πάρω τηλέφωνο αύριο για μετάβαση στο καινούργιο ή να κάνω ένα πέρασμα από heron yellow one home με το 50αρι και τέλος του Σεπτέμβρη επιστρέφω πάλι protergia πάλι με σύσταση 5*10 συν το 50αρι της σύστασης ξανά γιατί εγώ συστήνω από άλλη παροχή που έχω;
Στο econtact του heron τι αριθμό παροχής βάζω που δεν τον ξέρω ακόμη από protergia; Θα υπάρχει κανένα κόλλημα στην διαδικασία γιατί ενώ δεν έχω μήνυμα καλωσορίσματος ακόμη φεύγω κιόλας;

αμα κανεις αιτηση για heron βαζεις αριθμο +1 απο αυτον που ειχες ζενιθ.Δεν εχεις καποιο θεμα κυμαινομενο ειχες φευγεις και την επομενη μερα.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 minutes ago, 7tasos7 said:

οχι ειναι για νεες συνδεσεις

αμα κανεις αιτηση για heron βαζεις αριθμο +1 απο αυτον που ειχες ζενιθ.Δεν εχεις καποιο θεμα κυμαινομενο ειχες φευγεις και την επομενη μερα.

Εγω που ειχα ΗΡΩΝ και εφυγα σαν τον φιλο για προτεργια πριν καμια εβδομαδα , αν παω ΗΡΩΝ θα ξαναπαρω το 50αρικο απο econtract (το ειχα παρει τον Ιουνιο που ειχα παιε για πρωτη φορα ΗΡΩΝ);

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimmysss! είπε

Εγω που ειχα ΗΡΩΝ και εφυγα σαν τον φιλο για προτεργια πριν καμια εβδομαδα , αν παω ΗΡΩΝ θα ξαναπαρω το 50αρικο απο econtract (το ειχα παρει τον Ιουνιο που ειχα παιε για πρωτη φορα ΗΡΩΝ);

κανονικα οχι γιατι λενε για 6μηνο να εχεις κλεισει που δεν εχεις ξαναπαρει.Καμια φορα το δινουν οπως διαβαζα στο forum τωρα εαν στο δωσουν και καποια στιγμη ζητηθει πισω δεν το γνωριζω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Σημερα εκανα τις καταναλωσεις μου για ενα χρονο.Η Ετησια καταναλωση στο αεριο ηταν 10000 kWh και στο ρευμα 3500 kWh τον χρονο Να παω double energy elpedison να παρω το 100ρικο για Σκλαβενιτη η να κανω ξεχωριστο προγραμμα αεριου και ρευματος?Τωρα ειμαι ζενιθ και ληγει στις 5 του μηνος. Καλυτερη λυση ειναι το double energy η ξεχωριστα προγραμματα?Ευχαριστω πολυ καθε βοηθεια δεκτη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, smyrali είπε

Τελικά υπάρχει επίσημα στο site της protergia το νέο κίτρινο με 0,09093; Είμαι στο deal από Ιούλιο και δεν ξέρω τι να τους ζητήσω για αλλαγή τηλεφωνικά. 

Ναι υπάρχει: https://www.protergia.gr/en/home/electricity-energy/protergia-home-value-swift-ontime/

Αλλά αν τους πάρεις σου λένε ότι δεν το γνωρίζουν και ότι αύριο θα κυκλοφορήσει. Άρα από αύριο..

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dinoeq είπε

Καλησπέρα παιδιά, είμαι υφιστάμενος πελάτης της elpedison και θέλω να μεταβώ στο reward ultra.Δικαιούμαι τις δωροεπιταγές των 100 ευρώ απο Σκλαβενίτη;

Το promo με τα 100€ ίσχυε μέχρι 31/08. Έμαθα πως προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί νέο δώρο, το οποίο θα διατίθεται και στο περίπτερο στη ΔΕΘ.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού λοιπόν με έβαλαν σε σταθερό value secure 12μηνο ενώ εγώ είχα πάρει τηλέφωνο αρχές Ιουλίου για μετάβαση από το swift on time στο swift on time deal, μου είπαν ότι να κάνω αμφισβήτηση και θα ακούσουν το ηχητικό. Το άκουσαν και με πήρα τηλέφωνο να μου πουν ότι δικό τους συστημικό λάθος και με έβαλαν όντως στο swift on time deal και αναδρομικά θα μου επιστρέψουν και τη διαφορά χρέωσης. Αλλά είναι μόνο για παρατηρητικους...εύκολα θα την είχε πατήσει κανείς.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vdeseris είπε

Εφόσον ανακοινώθηκαν οι τιμές Σεπτεμβρίου δεν έχουν καμια δικαιολογία να αφήνουν το παραπάνω παραπλανητικό περί σταθερής τιμής.

σημερα τηλεφωνικα παντως το πρωι μου ειπαν οτι δεν εχει ανακοινωθει ακομα τιμη Σεπτεμβριου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, skylouros είπε

Ναι υπάρχει: https://www.protergia.gr/en/home/electricity-energy/protergia-home-value-swift-ontime/

Αλλά αν τους πάρεις σου λένε ότι δεν το γνωρίζουν και ότι αύριο θα κυκλοφορήσει. Άρα από αύριο..

αυτο ειναι το προ-προηγουμενο

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skylouros είπε

Αφού λοιπόν με έβαλαν σε σταθερό value secure 12μηνο ενώ εγώ είχα πάρει τηλέφωνο αρχές Ιουλίου για μετάβαση από το swift on time στο swift on time deal, μου είπαν ότι να κάνω αμφισβήτηση και θα ακούσουν το ηχητικό. Το άκουσαν και με πήρα τηλέφωνο να μου πουν ότι δικό τους συστημικό λάθος και με έβαλαν όντως στο swift on time deal και αναδρομικά θα μου επιστρέψουν και τη διαφορά χρέωσης. Αλλά είναι μόνο για παρατηρητικους...εύκολα θα την είχε πατήσει κανείς.

Χθες έκανα ηχητική για το Value Deal On Time, αλλά διαπιστώθηκε λάθος στους όρους που διάβαζαν και τελικά έβγαλαν νέα ηχητική.
Είναι η τρίτη φορά που υπογράφω συμβόλαιο μέσα σε δύο μέρες: την πρώτη επειδή είχε περαστεί το μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα (Swift On Time Deal), τη δεύτερη λόγω λάθους στην ηχητική, και σήμερα ξανά μέσω DocuSign. Και όλα αυτά για 6 παροχές!

• Haha 4
Δημοσ.

Επανέρχομαι κατόπιν συμβουλών που μου παρείχατε. Ανακεφαλαίωση... Λήγει smart night με συνολικές 2575 kwh από Οκτώβριο 24 μέχρι τώρα. Ομοίως λήγει gas home now fixed  με συνολικές kwh από Οκτ 24 μέχρι Μάιο 3732 kwh. Λόγω του ότι έχω χαμηλές καταναλώσεις μου προτείνατε αρχικώς, να αποφύγω συμβόλαια με πάγια γτ δεν με συμφέρει. Έτερος συμφορουμίτης έκανε σύγκριση τα προγράμματα της elpedison και ανέφερε ότι πχ πάνω από 250 kwh δεν συμφέρει το zero fee . Εγώ με το ταπεινό μου το μυαλό, καταλήγω ότι με αυτές τις καταναλώσεις με συμφέρει to zero fee. Πλην όμως σε dual energy h elpedison παρέχει μόνο το reward maximum που έχει 12,90 πάγιο. Τι καταλαβαίνω λάθος ακριβώς¨?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ezioioannis είπε

Επανέρχομαι κατόπιν συμβουλών που μου παρείχατε. Ανακεφαλαίωση... Λήγει smart night με συνολικές 2575 kwh από Οκτώβριο 24 μέχρι τώρα. Ομοίως λήγει gas home now fixed  με συνολικές kwh από Οκτ 24 μέχρι Μάιο 3732 kwh. Λόγω του ότι έχω χαμηλές καταναλώσεις μου προτείνατε αρχικώς, να αποφύγω συμβόλαια με πάγια γτ δεν με συμφέρει. Έτερος συμφορουμίτης έκανε σύγκριση τα προγράμματα της elpedison και ανέφερε ότι πχ πάνω από 250 kwh δεν συμφέρει το zero fee . Εγώ με το ταπεινό μου το μυαλό, καταλήγω ότι με αυτές τις καταναλώσεις με συμφέρει to zero fee. Πλην όμως σε dual energy h elpedison παρέχει μόνο το reward maximum που έχει 12,90 πάγιο. Τι καταλαβαίνω λάθος ακριβώς¨?

ποσες κιλοβατωρες τον μηνα; αν ειναι μεχρι 230 εισαι οριακα προς το zero, αν εχεις απο 240 και πανω συμφερει το ultra.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εμφανίστηκε στο site της προτεργια το VALUE DEAL ON TIME 

μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι δεν εμπορικά διαθέσιμο...τι να πω τώρα.

Επειδή μάλλον μίλησα με άσχετη, που παίρνω τηλέφωνο για να αλλάξω πρόγραμμα;

Επεξ/σία από smyrali
Typo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...