Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

ποσες κιλοβατωρες τον μηνα; αν ειναι μεχρι 230 εισαι οριακα προς το zero, αν εχεις απο 240 και πανω συμφερει το ultra.

σε 10,5 μηνες χαμηλοτερη καταναλωση 222 μεγαλυτερη τον Δεκεμβριο 277. Αυτο που αναφέρεις ακριβως δεν μπορω να καταλαβω...δηλαδη απο το 230 μεχρι το 240 τι αλλάζει που να μη με συμφερει το μηδενικο παγιο...

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ezioioannis είπε

σε 10,5 μηνες χαμηλοτερη καταναλωση 222 μεγαλυτερη τον Δεκεμβριο 277. Αυτο που αναφέρεις ακριβως δεν μπορω να καταλαβω...δηλαδη απο το 230 μεχρι το 240 τι αλλάζει που να μη με συμφερει το μηδενικο παγιο...

Γιατι απο εκει και πανω μπορει να εχει παγιο 9,9 αλλα η τιμη κιλοβατωρας ειναι 0,098, ετσι με 220κβ, στο πρωτο εχεις χρεωση προμηθειας (παγιο=καταναλωση) 30,69 κ στο δευτερο 31,46, ενω με 250κβ στο πρωτο 34,88 και στο δευτερο 34,40.

με 300κβ 41,85 κ στο δευτερο 39,30.

Αν εισαι σταθερα κατω απο 250 οκ, αν ομως εχεις τπτ 350 δεν συμφερει

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, skylouros είπε

Αφού λέει κάτω Σεπτέμβριος 2025

το ονομα ομως ηταν swift ontime και εχει 0,107, ναι ειναι μη εμπορικα διαθεσιμο και εχει 0,107 τον σεπτεμβριο. τιμες βγαινουν και για τα μη εμπορικα διαθεσιμα.

το καινουργιο ειναι αυτο

Protergia Οικιακό Ρεύμα Value Deal OnTime | Protergia

Μόλις τώρα, 1J4t είπε

σωστα

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1J4t είπε

Λάθος δεν κάνεις...προφανώς έχουν λάβει ήδη αρκετά παράπονα. Το θέμα είναι και να πάρεις τηλέφωνο θα στο αλλάξουν?

Εγώ δε θα μπω καν στον κόπο,αύριο θα με πάρουν μόνοι τους.

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ που έχω υπογράψει από την προηγούμενη εβδομάδα στο παλιό κίτρινο της Protergia και ακόμα δεν φαίνεται να έχει γίνει η αλλαγή , πως πρέπει να κινηθώ; Να περιμένω να μου έρθει το μήνυμα ενεργοποίησης τσεκάροντας παράλληλα και το site της ΥΔΕ και μετά να τους πάρω τηλέφωνο για την αλλαγή προγράμματος; Η μπορώ και από τώρα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Λάθος δεν κάνεις...προφανώς έχουν λάβει ήδη αρκετά παράπονα. Το θέμα είναι και να πάρεις τηλέφωνο θα στο αλλάξουν?

Εγώ δε θα μπω καν στον κόπο,αύριο θα με πάρουν μόνοι τους.

σημερα δεν προκειται να βγαλεις ακρη, αυριο ειπαν. παραμενεις δηλαδη; δεν εφυγες;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα μικρό VS στα 2 προγράμματα

Αύριο τηλέφωνο για αλλαγή.... Μου αρέσει που μόλις τώρα ακούω στο Ertnews για μειώσεις.... 
ΟΚ και εγώ έχω μόλις πέντε μέρες στο swift !!!! Τι να πω , είχαμε την Ζενίθ και τώρα θα έχουμε Protergia..image.jpeg.e89b32b88e518e6546ab5dce9891e108.jpeg

Επεξ/σία από jobous
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Eγώ που έχω υπογράψει από την προηγούμενη εβδομάδα στο παλιό κίτρινο της Protergia και ακόμα δεν φαίνεται να έχει γίνει η αλλαγή , πως πρέπει να κινηθώ; Να περιμένω να μου έρθει το μήνυμα ενεργοποίησης τσεκάροντας παράλληλα και το site της ΥΔΕ και μετά να τους πάρω τηλέφωνο για την αλλαγή προγράμματος; Η μπορώ και από τώρα; 

Τσέκαρε ΥΔΕ ,μόλις γίνεις πελάτης τους ζητά εγγράφως μέσω της φόρμας επικοινωνίας να μεταβεις στο νέο πρόγραμμα. 

Υγ.Ριξε μια ματιά μήπως σε βοηθήσει το link:

https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Γιατι απο εκει και πανω μπορει να εχει παγιο 9,9 αλλα η τιμη κιλοβατωρας ειναι 0,098, ετσι με 220κβ, στο πρωτο εχεις χρεωση προμηθειας (παγιο=καταναλωση) 30,69 κ στο δευτερο 31,46, ενω με 250κβ στο πρωτο 34,88 και στο δευτερο 34,40.

με 300κβ 41,85 κ στο δευτερο 39,30.

σε ευχαριστω πολυ για το χρόνο σου. Ησουν κατατοπιστικός . εβγαλα μία μέση καταναλωση ηλεκτρικου ρευματος απο μήνες οκτ 24 μέχρι και ιουλιο 25 και το αποτέλεσμα έβγαλε 236,8 kwh το μήνα. Άρα είμαι για τα καλά στο όριο...😆😆. Θα κάνω τη σύγκριση σου αυτή βέβαια, με το αλλο προγραμμα της elpedison το maximum, καθότι για να συνδυάσω κ αεριο κ ρευμα η elpedison , αυτο το προγραμμα παρέχει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ezioioannis είπε

σε ευχαριστω πολυ για το χρόνο σου. Ησουν κατατοπιστικός . εβγαλα μία μέση καταναλωση ηλεκτρικου ρευματος απο μήνες οκτ 24 μέχρι και ιουλιο 25 και το αποτέλεσμα έβγαλε 236,8 kwh το μήνα. Άρα είμαι για τα καλά στο όριο...😆😆. Θα κάνω τη σύγκριση σου αυτή βέβαια, με το αλλο προγραμμα της elpedison το maximum, καθότι για να συνδυάσω κ αεριο κ ρευμα η elpedison , αυτο το προγραμμα παρέχει.

Στην τριτη περισπτωση που εγραψα για 300κβ, και στο αλλο προγραμμα της elpedison το maximum, παλι 39,30 βγαινει. Αν ομως εχεις χαμηλη καταναλωση πχ 200-220 δεν συμφερει το 12,90 παγιο

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

σημερα δεν προκειται να βγαλεις ακρη, αυριο ειπαν. παραμενεις δηλαδη; δεν εφυγες;

Μπα ...θα κάτσω και θα τους κάνω μαθε μέρα και μια αναφορά στον ελεύθερο χρόνο μου για το καραγκιοζιλικι τους 😂

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...