Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στην τριτη περισπτωση που εγραψα για 300κβ, και στο αλλο προγραμμα της elpedison το maximum, παλι 39,30 βγαινει. Αν ομως εχεις χαμηλη καταναλωση πχ 200-220 δεν συμφερει το 12,90 παγιο

Είμαι στο ζενίθ smart night που λήγει.

Η κατανάλωση είναι χαμηλή στα 120.

Λέω να πάω με σύσταση στο value DEAL ON TIME.

Είναι λάθος σκέψη?

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Είμαι στο ζενίθ smart night που λήγει.

Λέω να πάω με σύσταση στο value DEAL ON TIME.

Είναι λάθος σκέψη?

για την ωρα ενα περασμα απο το καινουργιο του ηρων με 50 δωρο ηλ.συμβολαιο ειναι καλυτερη επιλογη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7tasos7 είπε

για την ωρα ενα περασμα απο το καινουργιο του ηρων με 50 δωρο ηλ.συμβολαιο ειναι καλυτερη επιλογη

Πόσο είναι η τιμή?

Γιατί ΕΓΩ θα έχω 5€ πάγιο και 0,09093 τιμή κιλοβατώρας 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στην τριτη περισπτωση που εγραψα για 300κβ, και στο αλλο προγραμμα της elpedison το maximum, παλι 39,30 βγαινει. Αν ομως εχεις χαμηλη καταναλωση πχ 200-220 δεν συμφερει το 12,90 παγιο

όπως σου είπα φίλε μου. ναι μεν έχω καποιον μηνα καταναλωση 222, εχω όμως και 277. ο μ.ο. καταναλωσης ηλεκτρικου ρευματος μου βγηκε 236,8 kwh. Προτιμώ να υπολογιζω με βαση το χειροτερο σεναριο και να ειμαι πιο χαλαρος , παρα να έχω εγνοια να μη σπαταλησω  κ να ζω με αυτο το αγχος. Το ιδιο υπολογισα και στη τιμη του αεριου. Το ηδη υπαρχον προγραμμα που ειχα το gas now fixed, τιμή 0,058 Κwh με 5 Ε παγιο. Ενω αυτο το συνδυαστικο που βλεπω τωρα της elpedison, το GasHome Bright 12Μ Plus me 0.0342, δωρεαν παγια για το υπολοιπο του 2025 και μετά στα 12,90...παλι βγαινει λιγότερα απ ότι πληρωνα μεχρι στιγμης στο σταθερο της ζενιθ με μέση καταναλωση kwh αερίου τις 466 kwh.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πόσο είναι η τιμή?

0,075 με εκπτωση συνεπειας και 5 παγιο και 0,099 χωρις εκπτωση.Κανει κανα 2μηνο να εκδοθει ο πρωτος

Επεξ/σία από 7tasos7
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ριξε μια ματιά μήπως σε βοηθήσει το link:

https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/

Γράφει ότι εγκρίθηκε η αίτηση από το διαχειριστή δικτύου. Το τελευταίο ψηφίο πάντως δεν άλλαξε στην παροχή. Θα δούμε από αύριο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πόσο είναι η τιμή?

https://energycost.gr/

Στον Ηρωνα 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό και θα σου φάνε την έκπτωση συνέπειας,με πιθανότητα αύξησης της τιμής του προγράμματος εάν παραμείνεις πάνω από μήνα. Στην protergia 50 ευρώ σπαστά (10 ευρώ για 5 μήνες) με την ελπίδα να σταματήσουν τις παπαριες και να διατηρούν όντως ίδιες τιμές.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

0,075 με εκπτωση συνεπειας και 5 παγιο και 0,093 χωρις εκπτωση.Κανει κανα 2μηνο να εκδοθει ο πρωτος

Στον 1' λογαριασμό ΔΕΝ δίνει έκπτωση συνέπειας η όχι?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagmouk είπε

Γράφει ότι εγκρίθηκε η αίτηση από το διαχειριστή δικτύου. Το τελευταίο ψηφίο πάντως δεν άλλαξε στην παροχή. Θα δούμε από αύριο. 

Εάν εγκρίθηκε από το διαχειριστή δικτύου είναι τυπικό το ζήτημα.Αναμενουν δηλαδή συστημική ολοκλήρωση από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ.

Παρακολουθα μέσω ΥΔΕ και πράξε τα δέοντα. 

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Δεν προκαταβαλει την έκπτωση συνέπειας εάν εννοείς αυτό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

δεν δινει στο 1 λογαριασμο

2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δεν προκαταβαλει την έκπτωση συνέπειας εάν εννοείς αυτό.

χωρις συνεπεια καπου στο 0,099 δεν βγαινει?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Την έκπτωση του 1ου την βάζει στον 2ο. Επομένως για τις kWh του 1ου θα πάρεις αλλά στον επόμενο. Δεν θα πάρεις για τις kWh του τελικού λογαριασμού όταν είναι να φύγεις...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nick_21 είπε

Την έκπτωση του 1ου την βάζει στον 2ο. Επομένως για τις kWh του 1ου θα πάρεις αλλά στον επόμενο. Δεν θα πάρεις για τις kWh του τελικού λογαριασμού όταν είναι να φύγεις...

Με την προυποθεση ότι θα κάτσει κάποιος και δεύτερο μήνα...για μένα ο Ηρωνας είναι κάτι σαν one night stand.😂

• Haha 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά λήγει 15 του μηνός το πρόγραμμα που είχα στην ζενίθ με το 40% έκπτωση . Από ότι είδα έχω αρκετές κιλοβατώρες τον χρόνο λόγω αντλίας θερμότητας πάνω από 5000 . Που μου προτείνετε να πάω για κυμαινόμενο και που για σταθερό ; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikosperis είπε

Καλησπέρα παιδιά λήγει 15 του μηνός το πρόγραμμα που είχα στην ζενίθ με το 40% έκπτωση . Από ότι είδα έχω αρκετές κιλοβατώρες τον χρόνο λόγω αντλίας θερμότητας πάνω από 5000 . Που μου προτείνετε να πάω για κυμαινόμενο και που για σταθερό ; 

Κυμαινόμενο τύπου smart night δεν υφίσταται πλέον.Εως τώρα το καλύτερο κυμαινόμενο ήταν της protergia,αλλά μας τα κάνε λίγο μαντάρα το τελευταίο δίμηνο με τις διαδοχικές αλλαγές ονόματος στο φθηνο της κίτρινο.

Σε σταθερά υπάρχουν επιλογές,  π.χ. elpedison,protergia,zenith με κάποια δώρα.

Επειδή έρχεται και ΔΕΘ πλέον εάν θες  περίμενε κάποιες ημέρες μήπως δώσουν κάνα δωράκι  εκει και το προωθήσουν και παραέξω οι κλεφτοπαροχοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Φίλε GREGORYMO, μία σύγκριση του νέου Value Deal OnTime και του Value lite που έχει 0 πάγιο βγάζει ότι πιο φθηνό σου έρχεται το Value lite. Το σημείο ισορροπίας τους είναι 123,79 KWh/μήνα. Δηλαδή κάτω από 123,79 KWh συμφέρει το lite. Πάνω από αυτές τις KWh συμφέρει το Value Deal OnTime. Υγ: Είναι και τα 2 κίτρινα της Protergia.

Επεξ/σία από 1J4t
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...