Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paidi7 είπε

Προς ενημέρωση ,

Κάλεσα Protergia για αλλαγή στο Value Deal onTime στο 211 1883014 , βγήκε τηλεφωνητής και μετά από 6' έπεσε η γραμμή.

Έπειτα πήρα στο 210 344 8500, το σήκωσαν σχετικά γρήγορα , έκανα την αλλαγή και με ενημέρωσαν ότι η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί άμεσα (Ευγενέστατος υπάλληλος). Όταν ρώτησα αν εννοούν από αυτή τη στιγμή , μου είπαν σε 2-3 εργάσιμες!

Επίσης δεν ήξερε το λόγο της καθυστέρησης. Δηλαδή για τις 6 πρώτες μέρες του μήνα θα πληρώνω με το τιμολόγιο του swift on Time.

Θεωρώ ότι βρήκαν έναν τρόπο να χρεώσουν παραπάνω αυτούς που παρακολουθούν τις τιμές και είναι έτοιμοι να αλλάζουν πρόγραμμα κάθε 1η του μηνός.

Βλακείες σου είπε...σε εσωτερική αλλαγή δε μπορούν να σου πουν μετά ότι θέλουν επιπλέον 2-3 ημέρες. Μπορεί να εννοούσε ότι για να φανεί συστημικά θέλει κάποιες ημέρες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, xsaviola28 είπε

Η αλλαγή στη protergia γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή και με κάποιο mail; γιατί διαχειρίζομαι 5 συνδέσεις και βαριέμαι τα τηλέφωνα. 

Υπάρχει η δυνατότητα να το ζητήσεις και από τη φόρμα επικοινωνίας τους την αλλαγή προγράμματος...αλλά πάλι τηλέφωνο θα σε πάρουν για να ολοκληρωθεί γρήγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτιαξα φόρμα για να επικοινωνήσουν από προτέργια από το link μιας σύστασης που μου έστειλαν εδώ σε εισερχόμενο. 

Θα βάλω το Value Deal on time  0,09093 με 5 € πάγιο . Αυτό γενικότερα δεν είναι το φθηνό τους πρόγραμμα ; Δηλαδή τον Οκτώβριο ας πούμε εάν συνεχίσει να είναι το φθηνότερο τους πρόγραμμα συνεχίζω ως έχει διαφορετικά κάνω αίτηση για άλλο.

Τι κάνουν αλλάζουν τα ονόματα ; Το Value swift on time βλέπω το έχουν από τον Ιανουάριο τώρα άλλαξαν το όνομα σε value deal ? Οποτε όσοι είχατε το κλασικό φθηνό swift θα πληρώσετε παραπάνω μέχρι να μπείτε στο νέο ;   

Επεξ/σία από venomawakens7
Δημοσ.

Ξέρουμε,

Πόσοι τελικά έκαναν αναφορά σε ΡΑΕ για την παραπλάνηση και την άρνηση για εσωτερική αλλαγή προγράμματος από 1η Σεπτεμβρίου στην προτεργια;

Και πόσοι φύγαμε από προτεργια τον Σεπτέμβριο;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Βλακείες σου είπε...σε εσωτερική αλλαγή δε μπορούν να σου πουν μετά ότι θέλουν επιπλέον 2-3 ημέρες. Μπορεί να εννοούσε ότι για να φανεί συστημικά θέλει κάποιες ημέρες.

Ίσως, πάντως όταν τον ρώτησα εάν θα πληρώνω για τις 6 πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη με το τιμολόγιο του παλιού Swift ontime, μου είπε ναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

Έφτιαξα φόρμα για να επικοινωνήσουν από προτέργια από το link μιας σύστασης που μου έστειλαν εδώ σε εισερχόμενο. 
Θα βάλω το Value Deal on time  0,09093 με 5 € πάγιο . Αυτό γενικότερα δεν είναι το φθηνό τους πρόγραμμα ; Δηλαδή τον Οκτώβριο ας πούμε εάν συνεχίσει να είναι το φθηνότερο τους πρόγραμμα συνεχίζω ως έχει διαφορετικά κάνω αίτηση για άλλο. Τι κάνουν αλλάζουν τα ονόματα ; Το Value swift on time βλέπω το έχουν από τον Ιανουάριο τώρα άλλαξαν το όνομα σε value deal ? Οποτε όσοι είχατε το κλασικό φθηνό swift θα πληρώσετε παραπάνω μέχρι να μπείτε στο νέο ;   

Όπως το γράφεις...ανά διαστήματα αλλάζουν όνομα στο φθηνό τους κίτρινο. To value sift ontime deal ισχύει από Ιούλιο.Πιο πριν ήταν χωρίς το deal.

4 λεπτά πριν, paidi7 είπε

Ίσως, πάντως όταν τον ρώτησα εάν θα πληρώνω για τις 6 πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη με το τιμολόγιο του παλιού Swift ontime, μου είπε ναι...

Μην εμπιστεύεστε τι λέει ο κάθε άσχετος πωλητής. Έκανες τηλεφωνική αλλαγή προγράμματος με καταγραφή κλήσης και ελαβες τους γενικούς και ειδικούς όρους του προγάμματος. Το νέο σου πρόγραμμα ισχύει από τη σημερινή ημερομηνία λοιπόν....αυτοί ας το αλλάξουν στα συστήματά τους και σε 10 μέρες.

5 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Ξέρουμε,

Πόσοι τελικά έκαναν αναφορά σε ΡΑΕ για την παραπλάνηση και την άρνηση για εσωτερική αλλαγή προγράμματος από 1η Σεπτεμβρίου στην προτεργια;

Και πόσοι φύγαμε από προτεργια τον Σεπτέμβριο;

Φτιάχνεις λίστα? 

Εγώ έκανα αναφορά...παραμένω protergia

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Merenda7 είπε

Και σε εμένα στην αρχή τον τερματισμενο είχε και έκανα επιλογή τον ενεργό να εμφανίζεται.

Δεν γράφει κάπου και τον ενεργό μετρητή ;

IMG_20250903_094428.jpg

Μπα δεν μου εμφανίζει τίποτα, μόνο τον τερματισμενο. 

Πήρα τηλέφωνο μου λέει επειδή γίνατε χθες πελάτης (μου ήρθε το μήνυμα χθες) θα χρειαστεί να περάσουν 5 μέρες για να φανεί ο μετρητής σας. 

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, paidi7 said:

Προς ενημέρωση ,

Κάλεσα Protergia για αλλαγή στο Value Deal onTime στο 211 1883014 , βγήκε τηλεφωνητής και μετά από 6' έπεσε η γραμμή.

Έπειτα πήρα στο 210 344 8500, το σήκωσαν σχετικά γρήγορα , έκανα την αλλαγή και με ενημέρωσαν ότι η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί άμεσα (Ευγενέστατος υπάλληλος). Όταν ρώτησα αν εννοούν από αυτή τη στιγμή , μου είπαν σε 2-3 εργάσιμες!

Επίσης δεν ήξερε το λόγο της καθυστέρησης. Δηλαδή για τις 6 πρώτες μέρες του μήνα θα πληρώνω με το τιμολόγιο του swift on Time.

Θεωρώ ότι βρήκαν έναν τρόπο να χρεώσουν παραπάνω αυτούς που παρακολουθούν τις τιμές και είναι έτοιμοι να αλλάζουν πρόγραμμα κάθε 1η του μηνός.

και εμενα τα ιδια (θα συνεχισω να χρεωνομαι με το παλιο μεχρι να ερθει το συμβολαιο..). βεβαια μετα με ξαναπηραν (προφανως απο το χθεσινο αιτημα) και μου ειπαν να κανουμε αιτηση (δεν ηξεραν οτι ειχαμε μιλησει πριν 10 λεπτα με συναδελφο τους) και οτι θα χρεωθω απο την ημερομηνια της αιτησς (δηλαδη σημερα) με το νεο συμβολαιο και ας υπογραψω οταν ερθει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

και εμενα τα ιδια (θα συνεχισω να χρεωνομαι με το παλιο μεχρι να ερθει το συμβολαιο..). βεβαια μετα με ξαναπηραν (προφανως απο το χθεσινο αιτημα) και μου ειπαν να κανουμε αιτηση (δεν ηξεραν οτι ειχαμε μιλησει πριν 10 λεπτα με συναδελφο τους) και οτι θα χρεωθω απο την ημερομηνια της αιτησς (δηλαδη σημερα) με το νεο συμβολαιο και ας υπογραψω οταν ερθει

Ρε τηλεφωνική αλλαγή δεν κάνετε?δε θα έρθει νέο συμβόλαιο προς υπογραφή εάν είστε ήδη πελάτες. Γι αυτό σας ζητάνε συναίνεση και καταγραφή της κλήσης. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dll είπε

Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος πώς βρίσκω σύσταση για protergia;

Θα σου έρθουν στα προσωπικά σου μηνύματα καμιά 10αριά συστάσεις εντός 3 λεπτών

• Haha 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...