Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο protergia, πάτησα το 4 και σε λιγότερο από 5 λεπτά είχαμε τελειώσει με την καταγραφή της αλλαγής του προγράμματος και μου ήρθε και στο viber μήνυμα πως έγινε η αλλαγή του προγράμματος.

Βέβαια στο ερώτημα μου γιατί δεν φαίνεται η ενεργή παροχή αλλά μόνο η τερματισμενη δεν πήρα απάντηση μέρος από το να διαγράψω την εφαρμογή και να την εγκαταστήσω ξανά. Πράγμα που έκανα αλλά δεν συνέβη τίποτα.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, christtt είπε

Τι δείχνει ο λογαριασμός μου για το 2μηνο:

• Κατανάλωση: 2.049 kWh (1.502 ημέρας + 547 νύχτας)

• Χρέωση Προμήθειας (ρεύμα μόνο): 354,60 €

• Ρυθμιζόμενες χρεώσεις (ΔΕΔΔΗΕ, ΥΚΩ, ΑΔΜΗΕ, ΑΠΕ κλπ.): 152,01 €

• Δημοτικά τέλη, φόροι, ΤΑΠ κλπ.: 55,32 €

• Συνολική πληρωμή: 596,97 €

Είμαι στο Protergia Οικιακό Ν - Value Special το πράσινο!

κρίμα....αποφάσισε εάν θες σταθερό η κυμαινόμενο αρχικά. Βέβαια με τις καταναλώσεις που έχεις, σε συνδιασμό ότι έχεις ξεμείνει σε πανάκριβο πράσινο δες αυτό:

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-maximum_134060/

Εάν υπάρχει ακόμα η δωροεπιταγή 100 ευρώ Σκλαβενίτη κλείσε εκεί, να ξεμπερδεύεις για ένα χρόνο.

Γενικά κοίτα να καταλήξεις άμεσα σε κάποιο σταθερό πρόγραμμα.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, messinia3 said:

προχωρήστε σε αλλαγή προγράμματος με τηλεφωνική καταγραφή να τελειώνετε. 

Eγώ έκανα τηλεφωνική καταγραφή... αλλά ζήτησα να μου στείλουν και αντίγραφα των όρων στο email.

Σημείωσα και το όνομα της κοπέλας. Για να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα σαν τους 2 συμφορουμήτες που τους έβαλαν σε μπλε.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Eγώ έκανα τηλεφωνική καταγραφή... αλλά ζήτησα να μου στείλουν και αντίγραφα των όρων στο email.

Σημείωσα και το όνομα της κοπέλας. Για να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα σαν τους 2 συμφορουμήτες που τους έβαλαν σε μπλε.

Εσύ είσαι παλιά καραβάνα...προφανώς και έκανες τα αναγκαία.☺️ Ευτυχώς που κάποιοι σαν εσένα μάθανε και σε εμάς τι να προσεχουμε.

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εσύ είσαι παλιά καραβάνα...προφανώς και έκανες τα αναγκαία.☺️ Ευτυχώς που κάποιοι σαν εσένα μάθανε και σε εμάς τι να προσεχουμε.

Ρε άσε τώρα ψάχνεται ο δικός σου και τσίμπησε τηλεφωνάκι😜

Λέω και γω να ξαναπάρω για να το ξαναγυρίσω στο παλιό.....αλλά θα βγει κανά καλό στο τηλέφωνο ή κανένας που κουνάει την αχλαδιά;😛

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Μόλις είδα ότι μου έληξε το συμβόλαιο στην Ζενίθ. Προφανώς και δεν με κάλεσαν οι ίδιοι. Είχα το Power Home Smart Night με 40% εκτύπωση στην τιμή την κιλοβατώρας και δώρο τα πάγια. Για παράδειγμα τον Ιουλίου είχα κατανάλωση 415kWhx 0.1518 = 63.64€ με μείον 26.26€ λόγω εκτύπωσης. Τρέχει κάτι αντίστοιχο αυτή την περίοδο? Ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Βασιλης 123 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Μόλις είδα ότι μου έληξε το συμβόλαιο στην Ζενίθ. Προφανώς και δεν με κάλεσαν οι ίδιοι. Είχα το Power Home Smart Night με 40% εκτύπωση στην τιμή την κιλοβατώρας και δώρο τα πάγια. Για παράδειγμα τον Ιουλίου είχα κατανάλωση 415kWhx 0.1518 = 63.64€ με μείον 26.26€ λόγω εκτύπωσης. Τρέχει κάτι αντίστοιχο αυτή την περίοδο? Ευχαριστώ.

Κυμαινόμενο με τα χαρακτηριστικά του smart night πλέον δεν υφίσταται. Επιλέγεις αρχικά σταθερό η κυμαινόμενο πρόγραμμα.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dmitrios είπε

Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο protergia, πάτησα το 4 και σε λιγότερο από 5 λεπτά είχαμε τελειώσει με την καταγραφή της αλλαγής του προγράμματος και μου ήρθε και στο viber μήνυμα πως έγινε η αλλαγή του προγράμματος.

Βέβαια στο ερώτημα μου γιατί δεν φαίνεται η ενεργή παροχή αλλά μόνο η τερματισμενη δεν πήρα απάντηση μέρος από το να διαγράψω την εφαρμογή και να την εγκαταστήσω ξανά. Πράγμα που έκανα αλλά δεν συνέβη τίποτα.

για εσωτερική αλλαγή στην προτέργια φαντάζομαι δεν χρειάζετε η σημερινή ένδειξη μετρητή; αναλογικά υπολογίζουν kw ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Βασιλης 123 είπε

Είδα το Power Home Secure 4.0 από Ζενίθ απλά έχει πάγιο 9.9

Όλα τα σταθερά έχουν υψηλά πάγια...protergia μέσω σύστασης ουσιαστικά σου κάνει δώρο τους 5 πρώτους μήνες, elpedison εάν επίσης ισχύει ακόμα το promo της δωροεπιταγής 100 ευρώ Σκλαβενίτης αξίζει να τους ρίξεις μία ματιά.

1 λεπτό πριν, archimidis είπε

για εσωτερική αλλαγή στην προτέργια φαντάζομαι δεν χρειάζετε η σημερινή ένδειξη μετρητή; αναλογικά υπολογίζουν kw ?

Σωστά η χρέωση πάει αναλογικά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν μόλις με κάλεσαν από το κανάλι teleraise, ενώ αρχικώς μου ειπαν ότι είναι από το τμήμα νέων συνδέσεων της elpedison. Μου πρότειναν το reward ultra σύμφωνα με τη κατανάλωση μου -(περί τις 250-270) και το gas home bright για το αέριο. Δωροεπιταγη 60 € Σκλαβενίτη, οταν της είπα για 100 έκανε την ανηξερη...στο τέλος της κουβέντας όταν είπα λίγο χρόνο να σκεφτώ, πετάχτηκε η προϊσταμένη από πίσω κ λέει δώσε 100€ Σκλαβενίτη + δώρο ασφάλεια eurolife αξίας 500€ ( κ καλά) το οποίο είναι μέχρι 5 επισκέψεις τεχνικών - μαστορων στο σπίτι για γενικές βλάβες τύπου υδραυλικά Ηλεκτρολογικα. Η ερώτηση γενική. Την teleraise την  ξέρετε? Για λόγους ασφαλείας ρωτάω... Κ οταν τους ζήτησα να μου στείλουν τους όρους του προγράμματος είπαν θα τους στείλουν αφού επιβεβαιώσω ηχητικώς αυτά που είπαμε. Αν με καλέσει η ζενίθ για αντιπροσφορα, ο χρόνος που έχω για υπαναχωρηση, το λαμβάνουν υπόψη ή μπλέκουμε μετά? 

Επεξ/σία από ezioioannis
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, dmitrios είπε

Μια απο τα ίδια (στο 210 344 8500)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, ezioioannis είπε

Λοιπόν μόλις με κάλεσαν από το κανάλι teleraise, ενώ αρχικώς μου ειπαν ότι είναι από το τμήμα νέων συνδέσεων της elpedison. Μου πρότειναν το reward ultra σύμφωνα με τη κατανάλωση μου -(περί τις 250-270) και το gas home bright για το αέριο. Δωροεπιταγη 60 € Σκλαβενίτη, οταν της είπα για 100 έκανε την ανηξερη...στο τέλος της κουβέντας όταν είπα λίγο χρόνο να σκεφτώ, πετάχτηκε η προϊσταμένη από πίσω κ λέει δώσε 100€ Σκλαβενίτη + δώρο ασφάλεια eurolife αξίας 500€ ( κ καλά) το οποίο είναι μέχρι 5 επισκέψεις τεχνικών - μαστορων στο σπίτι για γενικές βλάβες τύπου υδραυλικά Ηλεκτρολογικα. Η ερώτηση γενική. Την teleraise την  ξέρετε? Για λόγους ασφαλείας ρωτάω... Κ οταν τους ζήτησα να μου στείλουν τους όρους του προγράμματος είπαν θα τους στείλουν αφού επιβεβαιώσω ηχητικώς αυτά που είπαμε. Αν με καλέσει η ζενίθ για αντιπροσφορα, ο χρόνος που έχω για υπαναχωρηση, το λαμβάνουν υπόψη ή μπλέκουμε μετά? 

Κανάλι προώθησης/πώλησης της elpedison η teleraise. 100 ανά σύνδεση σου πρόσφεραν έτσι?

Θα ζητήσεις μαζί με τις συμβάση να λάβεις και το αντίστοιχο pdf του promo με τη δωροεπιταγή.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Έχω κάνει παλιότερα συναλλαγές με Teleraise, είχα τσιμπήσει καλά δώρα για Elpe, δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός ότι είχε καθυστερήσει λίγο η απόστολή των δωρωεπιταγών Σκλαβενίτη. Τους θεωρώ αξιόπιστους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...