Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κανάλι προώθησης/πώλησης της elpedison η teleraise. 100 ανά σύνδεση σου πρόσφεραν έτσι?Σύνολο 200?

Θα ζητήσεις μαζί με τις συμβάσεις να λάβεις και τα αντίστοιχα pdf του promo με τις δωροεπιταγές.

ΔΕΝ μπήκα στη συζήτηση ανά παροχή διότι έχω μόνο 1. Πολύ πιθανόν να είναι αυτό που λες... Απλά σου λέω ότι και το 100αρικο με το ζόρι μου το έδωσε, γενικά είναι πολύ πιεστικοι να το κλείσουμε τώρα.. 

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την Δευτέρα μιλάω με μια υπάλληλο της προτέργιας και μου λέει τα γνώστα ότι το κιτρινό θα είναι διαθέσιμο απο Τετάρτη. Μου λέει μην ανησυχείτε όμως, για 1 και 2 Σεπτεμβρίου θα χρεώθείτε 0,09093. Το ρώτησα σήμερα σε μια άλλη που με πήρε για την ανανέωση και μου λέει όχι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ε μετά απο 1 ώρα με παίρνει η ίδια από Δευτέρα και μου ξαναλέει το ίδιο οτι ναι θα χρεωθείτε 0,09093 για 1,2 Σεπτεμβρίου. Το χουν πει σε κανέναν σας; Προφανώς κάτι τέτοιο δεν πιστεύω ότι θα ισχύει, αλλά για τόση μικρή διαφορά για 2 μέρες που να ανοίγω πάλι αιτήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ezioioannis είπε

ΔΕΝ μπήκα στη συζήτηση ανά παροχή διότι έχω μόνο 1. Πολύ πιθανόν να είναι αυτό που λες... Απλά σου λέω ότι και το 100αρικο με το ζόρι μου το έδωσε, γενικά είναι πολύ πιεστικοι να το κλείσουμε τώρα.. 

Εννοόυσα ότι είναι double (αέριο + ρεύμα), αλλά δεν ισχύει για αέριο το promo. Πάντα είναι λίγο πιεστικοί της teleraise...κοίτα τα 100 δεν είναι άσχημα. 

Από την άλλη δε μπορούν να πάνε και στη ΔΕΘ χωρίς promo...θα δείξει

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εννοώ ότι είναι double (αέριο + ρεύμα). Πάντα είναι λίγο πιεστικοί της teleraise...κοίτα τα 100 δεν είναι άσχημα. 

Από την άλλη δε μπορούν να πάνε και στη ΔΕΘ χωρίς promo...θα δείξει

Είχα αυτή τη σκέψη να κάνω λίγες μέρες υπομονή ακόμη μέχρι τη ΔΕΘ, αλλά με το σκεπτικό ότι το προμπ του Σκλαβενίτη ήταν αρχικως μέχρι 31/08 κ υπό τον φόβο να το χάσω, θα της στείλω τα στοιχεία στο mail να προχωρήσω κ ελπίζω η αντιπρόταση της ζενιθ, που λογικά θα λάβω, να είναι κάτι αξιόλογο να υπαναχωρησω, ελπίζοντας να μη μπλέξω μετά με την elpedison κ να έχουμε θέματα με τους λογαριασμους 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ezioioannis είπε

Είχα αυτή τη σκέψη να κάνω λίγες μέρες υπομονή ακόμη μέχρι τη ΔΕΘ, αλλά με το σκεπτικό ότι το προμπ του Σκλαβενίτη ήταν αρχικως μέχρι 31/08 κ υπό τον φόβο να το χάσω, θα της στείλω τα στοιχεία στο mail να προχωρήσω κ ελπίζω η αντιπρόταση της ζενιθ, που λογικά θα λάβω, να είναι κάτι αξιόλογο να υπαναχωρησω, ελπίζοντας να μη μπλέξω μετά με την elpedison κ να έχουμε θέματα με τους λογαριασμους 

Ζήτα μόνο να λάβεις μαζί με τη σύμβαση και το pdf της δωροεπιταγής.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

κρίμα....αποφάσισε εάν θες σταθερό η κυμαινόμενο αρχικά. Βέβαια με τις καταναλώσεις που έχεις, σε συνδιασμό ότι έχεις ξεμείνει σε πανάκριβο πράσινο δες αυτό:

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-maximum_134060/

Εάν υπάρχει ακόμα η δωροεπιταγή 100 ευρώ Σκλαβενίτη κλείσε εκεί, να ξεμπερδεύεις για ένα χρόνο.

Γενικά κοίτα να καταλήξεις άμεσα σε κάποιο σταθερό πρόγραμμα.

Μίλησα με Elpedison μόλις, τους είπα για τα 100€ μου είπαν δεν υπάρχει πλέον , και το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι 20€ 😂
Βέβαια άλλος γράφει από επάνω ότι του το δίνουν τα κατοσταρικο.... Δεν βγάζω άκρη...

Δημοσ.
1 hour ago, vassilis211973 said:

Ρε άσε τώρα ψάχνεται ο δικός σου και τσίμπησε τηλεφωνάκι😜

Λέω και γω να ξαναπάρω για να το ξαναγυρίσω στο παλιό.....αλλά θα βγει κανά καλό στο τηλέφωνο ή κανένας που κουνάει την αχλαδιά;😛

Ποιο τηλεφωνάκι ρε. Διάβασε τους όρους σε 1 λεπτό και βιαζόταν να κλείσει για να καλέσει άλλον.  Μιλάμε για ξεπέτα.😄

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, christtt είπε

Μίλησα με Elpedison μόλις, τους είπα για τα 100€ μου είπαν δεν υπάρχει πλέον , και το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι 20€ 😂
Βέβαια άλλος γράφει από επάνω ότι του το δίνουν τα κατοσταρικο.... Δεν βγάζω άκρη...

Κανονικά όπως σου λένε έχει τελειώσει...τώρα στο φίλο μπορεί να έκαναν την καλή και λόγω dual (έχει και αέριο).

Ανάλογα σε ποιο κανάλι πώλησης θα πέσεις είναι. Εάν δε βιάζεσαι περιμένεις τη ΔΕΘ. Εάν κάτι σε επείγει να κλείσεις δοκίμασε και τα υπόλοιπα κανάλια πώλησης. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, dimo69 είπε

Πώς βάζεις πάγια εντολή στην protergia?

Μόνο μέσω τράπεζας έχει με το RF, δεν έχει μέσω κάρτας από το app

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το rf το έχει στο συμφωνητικό? Το ζητάω από αυτούς?

Είμαι νέος στην protergia.

Επεξ/σία από dimo69
Δημοσ.

Θα το έχει ο 1ος λογαριασμός σου.

• Like 1
Δημοσ.

Πληρώνεις τον πρώτο κανονικά και μετά βάζεις πάγια εντολή.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, christtt είπε

Φίλε μου, όπως έγραψα κ πιο πάνω. απ ότι κατάλαβα απ τη συζήτηση που είχα, στην αρχή δεν το έδιναν το 100αρικο κ εναντιωθηκα, λέγοντας στην οικογένεια μου άλλος το πήρε χτες... Και μα είναι μόνο 40 € δωροεπιταγη μπορώ να δώσω για τι ρεύμα και άλλα 20€ δωροεπιταγη στο αέριο σύνολο 60....μπουρου μπουρου, οταν έφτασε η συζήτηση στο τέλος που τους είπα, θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ κτλ... Πετάχτηκε η υπεύθυνη από πίσω κ είπε δώσε του το 100αρικο αλλά απάντηση και δικαιολογητικά μέσα στην επόμενη ώρα να τους στείλω. Ίσως παίζει ρόλο κ το ότι με κάλεσε αυτή η εταιρία κ όχι η εξυπηρέτηση πελατών της elpedison. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, christtt είπε

Τι δείχνει ο λογαριασμός μου για το 2μηνο:

• Κατανάλωση: 2.049 kWh (1.502 ημέρας + 547 νύχτας)

• Χρέωση Προμήθειας (ρεύμα μόνο): 354,60 €

• Ρυθμιζόμενες χρεώσεις (ΔΕΔΔΗΕ, ΥΚΩ, ΑΔΜΗΕ, ΑΠΕ κλπ.): 152,01 €

• Δημοτικά τέλη, φόροι, ΤΑΠ κλπ.: 55,32 €

• Συνολική πληρωμή: 596,97 €

Είμαι στο Protergia Οικιακό Ν - Value Special το πράσινο!

Πράσινο βρήκες να διαλέξεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...