Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν φεύγεις απο εναν παροχο στον αλλο πληρωνεις εγγύηση? Ειμαι στην δεη πρασινο και κοιταζω το ελιν πρασινο 

Αλλα διαβαζω οτι υπάρχει εγγύηση το λιγοτερο 100€, δηλ εαν αλλαζω καθε δυο μηνες και αλλον παροχο αυτο θα γινεται?

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Artakos είπε

Οταν φεύγεις απο εναν παροχο στον αλλο πληρωνεις εγγύηση? Ειμαι στην δεη πρασινο και κοιταζω το ελιν πρασινο 

Αλλα διαβαζω οτι υπάρχει εγγύηση το λιγοτερο 100€, δηλ εαν αλλαζω καθε δυο μηνες και αλλον παροχο αυτο θα γινεται?

Την εγγυηση μπορεις να την δεις στο λογαριασμο σου, την αναγραφει, στο πισω μερος πανω αριστερα. Οταν φυγεις απο ΔΕΗ θα αφαιρεθει απο τον τελικο λογαριασμο. Συνηθως βαζουμε παγια εντολη ωστε να μην χρεωνομαστε με εγγυηση, παρολα αυτα αν δεν βαλεις παγια και πληρωσεις εγγυηση καθε φορα που θα φευγεις απο ενα παροχο θα πιστωνεται στον τελικο λογαριασμο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Artakos είπε

Η protergia και η volton δεν χρεώνουν εγγύηση (εκτός αν έχεις οφειλές σε παλιότερο πάροχο).
Ο ΗΡΩΝ την χρεώνει στον δεύτερο λογαριασμό αν δεν βάλεις πάγια εντολή.

Η elpedison χρεώνει 50€ (2x25€) που ωστόσο επιστρέφεται αν βάλεις πάγια εντολή.

Όταν φεύγεις από έναν πάροχο επιστρέφεται η εγγύηση στον τελικό.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, vklon είπε

Η protergia και η volton δεν χρεώνουν εγγύηση (εκτός αν έχεις οφειλές σε παλιότερο πάροχο).

Και χωρις παγια εντολη; Τουλαχιστον η προτεργια στους ορους συμβασης αναφερει εγγυηση αν δεν βαλεις παγια εντολη.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Και χωρις παγια εντολη;

Ναι, πάντα η εγγύηση είναι δώρο λένε όσες φορές έχω πάει για όλες τις παροχές μου.
Η Volton μόνο μου είχε ζητήσει έξτρα απόδειξη πληρωμής για τον λογαριασμό πέρσι.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Και χωρις παγια εντολη; Τουλαχιστον η προτεργια στους ορους συμβασης αναφερει εγγυηση αν δεν βαλεις παγια εντολη.

Η προτεργια το κάνει σε όποιον ΔΕΝ πληρωνε εγγύηση στον προηγούμενο πάροχο 

Δημοσ.

Το πρωί συμπλήρωσα φόρμα επικοινωνίας με τη προτεργια από link που μου έστειλαν εδώ αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο . Ξέρουμε πάνω κάτω σε πόσο χρονικό διάστημα καλούν , θέλω να μπω στο κίτρινο του Σεπτεμβρίου. 

Δημοσ.

@CHRISpros Ο ΚΠΗΕ γράφει ότι για να επισπευστεί η αλλαγή παρόχου, γίνεται δεκτή η ένδειξη πελάτη. Αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο, μπορεί ο ΔΕΔΔΗΕ αν θέλει να πάρει επιτόπια. Και παραδόξως, συνήθως πάνε για επιτόπια σε μετρητές με τηλεμετρηση και όχι σε παλιούς.

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

Το πρωί συμπλήρωσα φόρμα επικοινωνίας με τη προτεργια από link που μου έστειλαν εδώ αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο . Ξέρουμε πάνω κάτω σε πόσο χρονικό διάστημα καλούν , θέλω να μπω στο κίτρινο του Σεπτεμβρίου. 

Κάνε ένα τηλεφώνημα 2160020517 τμήμα προτεργια που διαχειρίζεται τις συστάσεις .

Πες τούς ότι είσαι μέσω σύστασης. 

Επεξ/σία από Merenda7
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η προτεργια το κάνει σε όποιον ΔΕΝ πληρωνε εγγύηση στον προηγούμενο πάροχο 

Δεν το γνωρίζει αυτό καθώς μόνο στον τελικό αναγράφεται η εγγύηση. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Κάνε ένα τηλεφώνημα 2160020517 τμήμα προτεργια που διαχειρίζεται τις συστάσεις .

Πες τούς ότι είσαι μέσω σύστασης. 

Τους πήρα , δεν με εξυπηρέτησαν. Όταν βρουν χρόνο θα με καλέσουν αυτοί λέει  χαχα.
Δεν τους είδα να πολύ καίγονται να κάνουν νέους πελάτες. Τι να πω , το ζήσαμε κ αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, venomawakens7 είπε

Τους πήρα , δεν με εξυπηρέτησαν. Όταν βρουν χρόνο θα με καλέσουν αυτοί λέει  χαχα.
Δεν τους είδα να πολύ καίγονται να κάνουν νέους πελάτες. Τι να πω , το ζήσαμε κ αυτό.

Ναι είναι τμήμα κούκου ρουκου.Πες τους ότι θα πας Ηρωνα αν δεν υπογράψεις άμεσα μπας και ασχοληθούν...από αύριο. 😅

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

εχει δικιο ο @messinia3. Μη σου πω παρε και πες εκανα αιτηση ΗΡΩΝ, οποιος στειλει πρωτος συμβαση θα υπογραψω.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

ακριβως το ιδιο και με εμενα.

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimviii είπε

ακριβως το ιδιο και με εμενα.

Θέλουν τρέξιμο.Αν εξαιρέσεις Ηρωνα με econtract και ΔΕΗ,στους περισσότερους από τους υπόλοιπους παροχους πρέπει να παρακολουθείς πως τσουλαει η αίτηση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...