Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πες τους ότι θα πας Ηρωνα αν δεν υπογράψεις άμεσα μπας και ασχοληθούν...από αύριο. 😅

🤣 Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα.

Ε, μα πχια 

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκανα αίτηση αλλαγής παρόχου και έστειλα τα δικαιολογητικά 01 Σεπτεμβρίου για να μην γίνει μπέρδεμα με το value DEAL ON TIME αλλά προέκυψε επίσκεψη του ΔΕΔΔΗΕ που έβαλε καινούργιους μετρητές, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη ρυθμιστεί και δείχνουν μόνο ότι έχουν καταναλώσει ΑΥΤΟΙ....

Αν περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ θα ΕΧΩ θέμα ΛΟΓΩ ένδειξης?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έκανα αίτηση αλλαγής παρόχου και έστειλα τα δικαιολογητικά 01 Σεπτεμβρίου για να μην γίνει μπέρδεμα με το value DEAL ON TIME αλλά προέκυψε επίσκεψη του ΔΕΔΔΗΕ που έβαλε καινούργιους μετρητές, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη ρυθμιστεί και δείχνουν μόνο ότι έχουν καταναλώσει ΑΥΤΟΙ....

Αν περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ θα ΕΧΩ θέμα ΛΟΓΩ ένδειξης?

Λογικα ο δεδδηε καταχωρησε τις ενδειξεις πριν βγαλει τον παλιο μετρητη. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kkatsaplias είπε

Παιδιά βοήθεια, πρέπει να έχασα επεισόδια....... Φεύγουμε από το value swift ontime deal με εσωτερική μετακίνηση;  Για ποιο προορισμό;

Value Deal OnTime

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, vklon said:

Δεν το γνωρίζει αυτό καθώς μόνο στον τελικό αναγράφεται η εγγύηση. 

η εγγύηση (ή η μη ύπαρξη ) αναγράφεται σε όλους τους λογαριασμούς, πχ αυτό είναι απο ΗΡΩΝ και Volton που δεν είχε εγγύηση 

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Λογικα ο δεδδηε καταχωρησε τις ενδειξεις πριν βγαλει τον παλιο μετρητη. 

Σίγουρα.

Το θέμα είναι πότε θα εμφανιστούν στο νέο μετρητή 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, venomawakens7 είπε

Το πρωί συμπλήρωσα φόρμα επικοινωνίας με τη προτεργια από link που μου έστειλαν εδώ αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο . Ξέρουμε πάνω κάτω σε πόσο χρονικό διάστημα καλούν , θέλω να μπω στο κίτρινο του Σεπτεμβρίου. 

Τώρα πέσανε αρκετοί άρα κάνα 2-3 μέρες θα κάνουνε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι συμβούλιο λάθος μου λήγει στις 11/9 έχει βγει κανά καινούργιο σταθερό που να αξίζει;;

Είχα ζενίθ με κατανάλωση περίπου 450 κιλοβατώρες κατά μέσο όρο 

Επεξ/σία από dexs7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σίγουρα.

Το θέμα είναι πότε θα εμφανιστούν στο νέο μετρητή 

Δεν θα εμφανιστουν. Ο νεος θα ξεκινησει απο τον μηδεν. Δες στο deddieapp θα εχουν καταγραφει οι τελευταιες του παλιου, ή θα καταγραφουν τις επομενες μερες.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Συγγνώμη παιδες αλλα δεν ειναι το ίδιο? Τωρα εκανα αιτηση και περιμενω αν ειναι να καλεσω αυριο.. 

Θα ήθελες να μας εξηγήσεις λίγο περισσότερο τι εννοείς?

Δημοσ.

Αν μου κάνει σύσταση κάποιος για protergia παίρνω εγώ 5x10€ και αυτός 50€, σωστά;

Μετά εγώ μπορώ που θα είμαι ήδη protergia, μπορώ να μεταφέρω άλλη παροχή μου εκεί και να πάρω 50€ και 5x10€ ή δεν γίνεται επειδή θα είναι στο ίδιο όνομα;

Το ετήσιο της Ζενιθ που έχω λήγει 29/10, πότε να κάνω αίτηση για άλλον πάροχο για να μην φάω το τέλος πρόωρης αποχώρησης; Αρχές Οκτώβρη;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, dexs7 είπε

Τι συμβούλιο λάθος μου λήγει στις 11/9 έχει βγει κανά καινούργιο σταθερό που να αξίζει;;

Είχα ζενίθ με κατανάλωση περίπου 450 κιλοβατώρες κατά μέσο όρο 

Από smart night έρχεσαι?

Περίμενε λίγες μέρες μήπως τρεξει κανένα promo ενόψει ΔΕΘ.

Σε σταθερά οι τιμές και τα πάγια είναι παρεμφερή,οπότε το ζήτημα είναι τα δωρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Silverage είπε

Αν μου κάνει σύσταση κάποιος για protergia παίρνω εγώ 5x10€ και αυτός 50€, σωστά;

Σωστά.

2 λεπτά πριν, Silverage είπε

Μετά εγώ μπορώ που θα είμαι ήδη protergia, μπορώ να μεταφέρω άλλη παροχή μου εκεί και να πάρω 50€ και 5x10€ ή δεν γίνεται επειδή θα είναι στο ίδιο όνομα;

Φυσικά και γίνεται. 👍

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...