Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Silverage είπε

Αν μου κάνει σύσταση κάποιος για protergia παίρνω εγώ 5x10€ και αυτός 50€, σωστά;

Μετά εγώ μπορώ που θα είμαι ήδη protergia, μπορώ να μεταφέρω άλλη παροχή μου εκεί και να πάρω 50€ και 5x10€ ή δεν γίνεται επειδή θα είναι στο ίδιο όνομα;

Το ετήσιο της Ζενιθ που έχω λήγει 29/10, πότε να κάνω αίτηση για άλλον πάροχο για να μην φάω το τέλος πρόωρης αποχώρησης; Αρχές Οκτώβρη;

Μπορείς να μεταφέρεις προφανώς και άλλη δική σου παροχή για να λάβεις τα 50+50 σπαστά,αφου θα είσαι ήδη πελάτης της.

Αναγράφει στη σύμβαση σου εάν υπάρχει κόστος αποχώρησης τον τελευταίο μήνα.Εαν το θυμάμαι καλά,δεν έχει άρα όπως τα λες από αρχές Οκτώβρη.

protergia_baf_terms-5.pdf

Επεξ/σία από messinia3
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Μπορείς να μεταφέρεις προφανώς και άλλη δική σου παροχή για να λάβεις τα 50+50 σπαστά,αφου θα είσαι ήδη πελάτης της.

Αναγράφει στη σύμβαση σου εάν υπάρχει κόστος αποχώρησης τον τελευταίο μήνα.Εαν το θυμάμαι καλά,δεν έχει άρα όπως τα λες από αρχές Οκτώβρη.

protergia_baf_terms-5.pdf 115.57 kB · 1 download

Ναι αλλά στους όρους λέει "το πρόσωπο που συστήνεται δεν είναι ήδη πελάτης της Protergia".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Silverage είπε

Ναι αλλά στους όρους λέει "το πρόσωπο που συστήνεται δεν είναι ήδη πελάτης της Protergia".

Ισχύει κανονικά,το έχουμε κάνει ήδη πολλά μέλη συστήνοντας τον εαυτό μας για δεύτερη παροχή. To γράφει ρητά και στην ενότητα του bring a friend στο app

"Στείλε πρόσκληση ακόμα και στον εαυτό σου αν έχεις παροχή σε διαφορετικό προμηθευτή "

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Silverage είπε

Αναφέρεται στην παροχή που δεν είναι στην Protergia, κι όχι στο ΑΦΜ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Την εγγυηση μπορεις να την δεις στο λογαριασμο σου, την αναγραφει, στο πισω μερος πανω αριστερα. Οταν φυγεις απο ΔΕΗ θα αφαιρεθει απο τον τελικο λογαριασμο. Συνηθως βαζουμε παγια εντολη ωστε να μην χρεωνομαστε με εγγυηση, παρολα αυτα αν δεν βαλεις παγια και πληρωσεις εγγυηση καθε φορα που θα φευγεις απο ενα παροχο θα πιστωνεται στον τελικο λογαριασμο.

Ωραια,λοιπον συνήθως εχω κατω απο 100€ τον μηνα ρευμα ,η εγγύηση ειναι 130 πως θα μου το πιστωση  η δεη;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Artakos είπε

Ωραια,λοιπον συνήθως εχω κατω απο 100€ τον μηνα ρευμα ,η εγγύηση ειναι 130 πως θα μου το πιστωση  η δεη;

Θα κάνει συμψηφισμό στο τελικό λογαριασμό ρεύματος.Εαν παραμένει πιστωτικό υπόλοιπο θα τα ζητήσεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ναι το γράφει...παραβλεψε το όμως.Ισχύει κανονικά,το έχουμε κάνει ήδη πολλά μέλη συστήνοντας τον εαυτό μας για δεύτερη παροχή. To γράφει ρητά και στην ενότητα του bring a friend στο app

"Στείλε πρόσκληση ακόμα και στον εαυτό σου αν έχεις παροχή σε διαφορετικό προμηθευτή "

3 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Αναφέρεται στην παροχή που δεν είναι στην Protergia, κι όχι στο ΑΦΜ.

ok, ευχαριστώ.

Ξέρουμε αν πρέπει να μείνεις κάποιον καιρό για να μην σου ζητήσουν πίσω το 50ρικο ή μπορώ τον άλλο μήνα αν βρώ κάτι άλλο να ξαναλλάξω την δεύτερη παροχή;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Από smart night έρχεσαι?

Περίμενε λίγες μέρες μήπως τρεξει κανένα promo ενόψει ΔΕΘ.

Σε σταθερά οι τιμές και τα πάγια είναι παρεμφερή,οπότε το ζήτημα είναι τα δωρα.

Aπο το power home direct plus λέγεται αλλά δε το βλέπω στο site το έχουν σταματήσει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Silverage είπε

ok, ευχαριστώ.

Ξέρουμε αν πρέπει να μείνεις κάποιον καιρό για να μην σου ζητήσουν πίσω το 50ρικο ή μπορώ τον άλλο μήνα αν βρώ κάτι άλλο να ξαναλλάξω την δεύτερη παροχή;

Δεν υπάρχει όρος παραμονής...καλό είναι να αποφεύγουμε τα καφριλικια (τύπου τρεις ημέρες παραμονής)

1 λεπτό πριν, dexs7 είπε

Aπο το power home direct plus λέγεται αλλά δε το βλέπω στο site το έχουν σταματήσει 

Οκ ναι το παλιο της σταθερό. Οι επιλογές λίγο πολύ γνωστές. Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο μας λες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Silverage είπε

Φυσικά ναι. Μόλις η παροχή που θα συστήσεις (είτε δική σου είτε άλλου προσώπου) γίνει πελάτης της Protergia, εσύ παίρνεις τα 50 ευρώ στο λογαριασμό σου και η 2η παροχή μπορεί να φύγει την επόμενη στιγμή. Τα 50 ευρώ που πήρες, εσύ που έκανες την σύσταση, δεν χάνονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Φυσικά ναι. Μόλις η παροχή που θα συστήσεις (είτε δική σου είτε άλλου προσώπου) γίνει πελάτης της Protergia, εσύ παίρνεις τα 50 ευρώ στο λογαριασμό σου και η 2η παροχή μπορεί να φύγει την επόμενη στιγμή. Τα 50 ευρώ που πήρες, εσύ που έκανες την σύσταση, δεν χάνονται.

Επαναλαμβάνω ότι καλό είναι τέτοιου είδους πρακτικές (να φύγει την επόμενη στιγμή)να αποφεύγονται.Οκ αν λάβει κάποιος σοβαρή αντιπρόταση κατανοητό,το να μεταφέρουμε πέρα δώθε δικές μας άλλες παροχές για το 50αρικο απλά θα επιφέρει αλλαγές των όρων αργά ή γρήγορα.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Επαναλαμβάνω ότι καλό είναι τέτοιου είδους πρακτικές να αποφεύγονται (Οκ αν λάβει κάποιος σοβαρή αντιπρόταση κατανοητό,το να μεταφέρουμε πέρα δώθε δικές μας άλλες παροχές για το 50αρικο απλά θα επιφέρει αλλαγές των όρων αργά ή γρήγορα)

Αν αυτός που παίρνει τη σύσταση αρέσκεται στα "καφριλίκια" δεν φταίει αυτός που του έδωσε τη σύσταση. Και ποιος ορίζει τι είναι "καφριλίκι". Και υπάρχει μικρό ή μεγάλο "καφριλίκι"!. Δηλαδή όταν πάει κάποιος ούτε για ένα μήνα στον ΗΡΩΝ για το 50αρικο (που είναι σαν one night stand) είναι μικρό ή μεγάλο "καφριλίκι"; ή όχι; Όλα είναι κινήσεις που είναι νόμιμες και τους κανόνες τους ορίζουν οι πάροχοι και σίγουρα όχι εγώ, ή ο άλλος ή ο κάθε πελάτης του παρόχου.

Δημοσ.

Τι στο καλό, πόσες μέρες θέλει για να φανεί στο app η νέα παροχή; 

Τους πήρα και μου είπαν να κάνω εγγραφή με άλλο μέιλ. Εν τω μεταξύ με άλλο μέιλ δεν αφήνει να κάνεις εγγραφή.

Εδώ μιλήσει 4/5φορές μαζί τους για διάφορα ζητήματα, η εξυπηρέτηση τους είναι λίγο κάπως, πως να το πω, λένε ότι να ναι. Μόνο η κοπέλα που μου έκανε την αλλαγή προγράμματος ήταν ξεφτερι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Αν αυτός που παίρνει τη σύσταση αρέσκεται στα "καφριλίκια" δεν φταίει αυτός που του έδωσε τη σύσταση. Και ποιος ορίζει τι είναι "καφριλίκι". Και υπάρχει μικρό ή μεγάλο "καφριλίκι"!. Δηλαδή όταν πάει κάποιος ούτε για ένα μήνα στον ΗΡΩΝ για το 50αρικο (που είναι σαν one night stand) είναι μικρό ή μεγάλο "καφριλίκι"; ή όχι; Όλα είναι κινήσεις που είναι νόμιμες και τους κανόνες τους ορίζουν οι πάροχοι και σίγουρα όχι εγώ, ή ο άλλος ή ο κάθε πελάτης του παρόχου.

Επειδή οι παροχοι ορίζουν τους κανόνες καλό είναι να προσέχουμε να μη βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας.

Στο one night stand του Ηρωνα που αναφέρεις εγω τουλάχιστον είτε τρώω το 50αρικο και πληρωνω κατι ψιλα,είτε δεν το ζητάω πίσω σε λογαριασμό.

Επίσης επειδή ίσως δεν το γνωρίζεις, για αυτό μπήκε ο όρος του 6μηνου στο 50αρικο(ασχέτως εάν τηρείται η οχι-εγω πλέον προσωπικά δεν πηγαίνω πριν το 6μηνο)

Αν δεν πρόσεξες που προφανώς δεν το έκανες...ανέφερα να πηγαίνουμε πέρα δώθε δικες μας παροχες..Δηλαδη να κάνουμε σύσταση στον εαυτό μας ανά 10ημερο π.χ. για να φτάσουμε τις 10 στο ΑΦΜ.

Δεν έχω λόγο να έρθω σε αντιπαράθεση, κάποιοι είμαστε σε αυτό το νήμα χρόνια και κάποιοι εμφανίστηκαν με τις συστάσεις της protergia.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dmitrios είπε

Τι στο καλό, πόσες μέρες θέλει για να φανεί στο app η νέα παροχή; 

Τους πήρα και μου είπαν να κάνω εγγραφή με άλλο μέιλ. Εν τω μεταξύ με άλλο μέιλ δεν αφήνει να κάνεις εγγραφή.

Εδώ μιλήσει 4/5φορές μαζί τους για διάφορα ζητήματα, η εξυπηρέτηση τους είναι λίγο κάπως, πως να το πω, λένε ότι να ναι. Μόνο η κοπέλα που μου έκανε την αλλαγή προγράμματος ήταν ξεφτερι

Ποτε ενεργοποιηθηκε; και γτ να κανεις με αλλο μαιλ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...