Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μπλε σταθερα προγραμματα ποια ειναι τα 2 καλύτερα αυτη τη στιγμη;

Επεξ/σία από metalmike
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, metalmike είπε

Σε μπλε σταθερα προγραμματα ποια ειναι τα 2 καλύτερα αυτη τη στιγμη;

Protergia λόγω σύστασης 50€ δώρο και δικαίωμα να δώσεις 10 συστάσεις από 50€ κέρδος αν είσαι καλός στο marketing!

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, doom26 είπε

Protergia λόγω σύστασης 50€ δώρο και δικαίωμα να δώσεις 10 συστάσεις από 50€ κέρδος αν είσαι καλός στο marketing!

Στην ταχύτητα...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Στην ταχύτητα...

Στην τύχη...

(Έχω στείλει από το 1 λεπτό μέχρι το 15 λεπτό του ποστ..)

Δημοσ.

Καλημέρα. Ποια είναι τα τηλέφωνα που μπορούμε να καλέσουμε για εσωτερική αλλαγή στην προτεργια, γιατί από χθες προσπαθώ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ele. είπε

Καλημέρα. Ποια είναι τα τηλέφωνα που μπορούμε να καλέσουμε για εσωτερική αλλαγή στην προτεργια, γιατί από χθες προσπαθώ 

6944881346

2111883014

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ele. είπε

Από αυτό την έκανα εγώ 2160020525 χθες. Αν δεν το σηκώσουν πάτα νομίζω το 1 για να σε πάρουν πίσω 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ele. είπε

εγω καλεσα το κεντρικο τηλεφωνο 2103448500 επιλογη 4 και εγινε αμεσως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχτές με πήραν 3 τηλέφωνα από προτεργια για ανανέωση. Σήμερα που πήγε αίτημα από Δεδδηε, με πήραν για αντιπροσφορα 90 δίνουν στον πρώτο λογαριασμό για το deal on time

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι ΗΡΩΝ στο Protect 4 home κυμαινόμενο. Έκανα αίτηση για το my home online της ΔΕΗ και μου έκαναν αντιπρόταση από ΗΡΩΝ με όσα παραθέτω παρακάτω. Τη γνώμη σας παρακαλώ!

1. Η Χρέωση Προμήθειας είναι Σταθερή και ορίζεται για την ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση στα 0,189 €/kWh.
  2.  Παρέχεται έκπτωση συνέπειας 50 % με την εμπρόθεσμη πληρωμή είτε έναντι είτε εκκαθαριστικών ,οπότε η τελική χρέωση προμήθειας μετά την έκπτωση συνέπειας είναι 0,09445
  3. Χρέωση παγίου 9.90€/μήνα (30 ημερολογιακές ημέρες)
  4. Δώρο  παραμονής Ήρων 108 ευρώ για την παροχή σας
  5. Παρέχεται σε κάθε Λογαριασμό Έκπτωση Συνέπειας 50% επί της Σταθερής Χρέωσης Προμήθειας με την εμπρόθεσμη εξόφληση των Λογαριασμών είτε Έναντι είτε Εκκαθαριστικών.
  6. Τελική Χρέωση προμήθειας μετά την έκπτωση συνέπειας 0,0945€/kWh.
  7. Η διάρκεια της Σύμβασης είναι δώδεκα (18) μήνες . Στην περίπτωση της αυτόματης ανανέωσης της παρούσας και για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στην παροχή θα εφαρμόζονται η Χρέωση Παγίου, η Χρέωση Προμήθειας και οι Εκπτώσεις του Προγράμματος Κυμαινόμενης Τιμολόγησης για Οικιακές Παροχές «PROTECT 4 HOME».

Κόστος Πρόωρης Αποχώρησης  είναι τα εναπομείναντα πάγια πλην του τελευταίου μήνα της διάρκειας της Συμβάσεως, όπου δεν επιβαρύνεστε με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης

50e ευρώ στον πρώτο λογαριασμό σας  εφάπαξ

Επεξ/σία από chill
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, chill είπε

Είμαι ΗΡΩΝ στο Protect 4 home κυμαινόμενο. Έκανα αίτηση για το my home online της ΔΕΗ και μου έκαναν αντιπρόταση από ΗΡΩΝ με όσα παραθέτω παρακάτω. Τη γνώμη σας παρακαλώ!

1. Η Χρέωση Προμήθειας είναι Σταθερή και ορίζεται για την ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση στα 0,189 €/kWh.
  2.  Παρέχεται έκπτωση συνέπειας 50 % με την εμπρόθεσμη πληρωμή είτε έναντι είτε εκκαθαριστικών ,οπότε η τελική χρέωση προμήθειας μετά την έκπτωση συνέπειας είναι 0,09445
  3. Χρέωση παγίου 9.90€/μήνα (30 ημερολογιακές ημέρες)
  4. Δώρο  παραμονής Ήρων 108 ευρώ για την παροχή σας
  5. Παρέχεται σε κάθε Λογαριασμό Έκπτωση Συνέπειας 50% επί της Σταθερής Χρέωσης Προμήθειας με την εμπρόθεσμη εξόφληση των Λογαριασμών είτε Έναντι είτε Εκκαθαριστικών.
  6. Τελική Χρέωση προμήθειας μετά την έκπτωση συνέπειας 0,0945€/kWh.
  7. Η διάρκεια της Σύμβασης είναι δώδεκα (18) μήνες . Στην περίπτωση της αυτόματης ανανέωσης της παρούσας και για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στην παροχή θα εφαρμόζονται η Χρέωση Παγίου, η Χρέωση Προμήθειας και οι Εκπτώσεις του Προγράμματος Κυμαινόμενης Τιμολόγησης για Οικιακές Παροχές «PROTECT 4 HOME».

Κόστος Πρόωρης Αποχώρησης  είναι τα εναπομείναντα πάγια πλην του τελευταίου μήνα της διάρκειας της Συμβάσεως, όπου δεν επιβαρύνεστε με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης

50e ευρώ στον πρώτο λογαριασμό σας  εφάπαξ

18 μηνό; edit τώρα το ειδα

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

18 μηνό; edit τώρα το ειδα

Τα 108,00€ θα αφαιρούνται κάθε μήνα από το πάγιο άρα το μηνιαίο πάγιο θα διαμορφωθεί στα 3,90€

(για να συμπληρώσω την προσφορά που μου έδωσαν)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, doom26 είπε

To Power Home Secure 4.0 της ZenitΘ δεν αξίζει? Καλό μου φαίνεται. Είμαι στη ZeniΘ και λήγει αρχές Οκτωβρίου το συμβόλαιο και λέω να συνεχίσω, ανανέωση σε αυτό. Τι λέτε???? 

(Μηνιαίο Πάγιο 9.9€, Τελική Τιμή Προμήθειας με συνέπεια 0.099€)

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chill είπε

Τα 108,00€ θα αφαιρούνται κάθε μήνα από το πάγιο άρα το μηνιαίο πάγιο θα διαμορφωθεί στα 3,90€

(για να συμπληρώσω την προσφορά που μου έδωσαν)

Αν συνυπολογίσεις και το εφαπαξ 50αρι και δεν πολύθέλεις να ασχολείσαι είναι αρκετά συμφέρον 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...