Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά από Ζενιθ power home direct plus που πάω σε σταθερό?

Περίπου 600 kw το μήνα εχω Θέρμανση και ψύξη κυρίως στα air condition 

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

χτές με πήραν 3 τηλέφωνα από προτεργια για ανανέωση. Σήμερα που πήγε αίτημα από Δεδδηε, με πήραν για αντιπροσφορα 90 δίνουν στον πρώτο λογαριασμό για το deal on time

Αν φύγεις για 2 μέρες και επιστρέψεις με την αντιπροσφορά, τα ποσά που υπήρχαν για εξαργύρωση παραμένουν ή χάνονται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, chill είπε

Τα 108,00€ θα αφαιρούνται κάθε μήνα από το πάγιο άρα το μηνιαίο πάγιο θα διαμορφωθεί στα 3,90€

(για να συμπληρώσω την προσφορά που μου έδωσαν)

πολυ καλη +50 στον πρωτο λογαριασμο ειπες; οποτε δεν θα εχεις θεμα και με την αρχικη τιμη που ειναι 0,189/kw. αν θες σταθεροτητα εγω θα την επερνα.

Τελικα πιστευω ειναι θεμα να κανεις καλο deal με τις αντιπροφορες ειδικα οταν θελεις σταθερο, αν κανεις μια αλλαγη παροχου μπορει να πετυχεις καλη αντιπροσφορα. 50ευρω + 3,90 παγιο!!! + 0,094/kw για 18μηνες. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι η εκπτωση συνεπειας μπαινει στον επομενο λογαριασμο αλλα στην περιπτωση σου αντισταθμιζεται με το 50αρικο στον πρωτο λογαριασμο.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Αν φύγεις για 2 μέρες και επιστρέψεις με την αντιπροσφορά, τα ποσά που υπήρχαν για εξαργύρωση παραμένουν ή χάνονται;

Όχι βγαίνει τελικός εκκαθαριστικός λογαριασμός που θα είναι πιστωτικός. Είτε τα μεταφέρεις στην ενεργή παροχή ή στα επιστρέφουν με ΙΒΑΝ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

πολυ καλη +50 στον πρωτο λογαριασμο ειπες; οποτε δεν θα εχεις θεμα και με την αρχικη τιμη που ειναι 0,189/kw. αν θες σταθεροτητα εγω θα την επερνα.

"Παρέχεται έκπτωση συνέπειας 50 % με την εμπρόθεσμη πληρωμή είτε έναντι είτε εκκαθαριστικών ,οπότε η τελική χρέωση προμήθειας μετά την έκπτωση συνέπειας είναι 0,09445"

Ποτέ μου δεν έχω καθυστερήσει λογαριασμό. Συνήθως πληρώνεται την πρώτη μέρα που μου έρχεται ειδοποίηση οπότε το 0,09445 είναι αδιαπραγμάτευτο!

Επεξ/σία από chill
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Εγω ειχα κανει εξαργυρωση ολο το ποσο πριν φυγω οποτε ο τελικος θα ειναι πιστωτικος και μετα θα στον πρωτο λογαριασμο με τη νεα συμβαση θα ενσωματωθει.

2 λεπτά πριν, chill είπε

"Παρέχεται έκπτωση συνέπειας 50 % με την εμπρόθεσμη πληρωμή είτε έναντι είτε εκκαθαριστικών ,οπότε η τελική χρέωση προμήθειας μετά την έκπτωση συνέπειας είναι 0,09445"

Ποτέ μου δεν έχω καθυστερήσει λογαριασμό. Συνήθως πληρώνεται την πρώτη μέρα που μου έρχεται ειδοποίηση οπότε το 0,09445 είναι αδιαπραγμάτευτο!

Το λεω με την εννοια αν δεν υπηρχε το 50αρικο θα ειχες πολυ μεγαλο τον πρωτο λογαριασμο με 0,189 γτ η εκπτωση θα μεπι στον δευτερο. Αλλα το 50αρικο θα σε ξελασπωσει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chill είπε

Στον πρώτο λογαριασμό δεν υπάρχει έκπτωση συνέπειας καθώς ο ΗΡΩΝ δεν την προκαταβάλει από πριν. Άρα στην πρώτο λογαριασμό θα πληρώσεις 18 λεπτά την κιλοβατώρα 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vklon είπε

Στον πρώτο λογαριασμό δεν υπάρχει έκπτωση συνέπειας καθώς ο ΗΡΩΝ δεν την προκαταβάλει από πριν. Άρα στην πρώτο λογαριασμό θα πληρώσεις 18 λεπτά την κιλοβατώρα 

Εχει ομως πιστωση 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο.

Δημοσ.
Just now, vklon said:

ναι αλλα δεν θα παρει την εκπτωση του πρωτου , στον δευτερο λογαριασμο ; Δηλαδη τελικα τα ιδια χρηματα θα πληρωσει αλλα με καθυστερηση καταλαβαινω

Δημοσ.

Ναι δεν υπάρχει ζήτημα, απλά δεν προκαταβάλει τη συνέπεια, την αποδίδει μετά από κάθε εμπρόθεσμη πληρωμή. Τη χάνεις μονάχα στον τελικό λογαριασμό οταν τον εξοφλήσεις, αν φύγεις και πάς σε άλλο πάροχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, vklon είπε

Είμαι ήδη πελάτης στον ΗΡΩΝ. Λόγω αλλαγής προγράμματος θα χαθεί η έκπτωση συνέπειεας;

Επεξ/σία από chill
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

ναι αλλα δεν θα παρει την εκπτωση του πρωτου , στον δευτερο λογαριασμο ; Δηλαδη τελικα τα ιδια χρηματα θα πληρωσει αλλα με καθυστερηση καταλαβαινω

Εννοειται και θα την παρει, εφοσον εξοφλησει εμπροθεσμα, απλως οταν εχεις μεγαλη αρχικη τιμη καταλαβαινεις οτι ο πρωτος λογαριασμος ειναι πολυ υψηλος. Στην περιπτωση ομως που σου δινουν και 50 στον πρωτο καταλαβαινεις οτι εξαλείφεται.

6 λεπτά πριν, chill είπε

Είμαι ήδη πελάτης στον ΗΡΩΝ. Λόγω αλλαγής προγράμματος θα χαθεί η έκπτωση συνέπειεας;

Οχι δεν χανεται, μονο αν φυγεις χανεται στον τελικο, σε σενα ομως δεν θα εκδοθει τελικος αφου συνεχιζεις. Η μηπως εχεις φυγει και ξαναγυρνας; Αν ναι, εχει αναφερθει πολλες φορες οτι σε οσους ανοιγουν αιτημα μεσω myrae, εκδιδουν εκτακτο λογαριασμο και την πιστωνουν σε ενδειξης καλης θελησης (αν και στη συμβαση εχει ορο οτι δεν αποδιδεται εκτωση συνεπειας στον τελικο).

• Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Seldon40 said:

Εννοειται και θα την παρει, εφοσον εξοφλησει εμπροθεσμα, απλως οταν εχεις μεγαλη αρχικη τιμη καταλαβαινεις οτι ο πρωτος λογαριασμος ειναι πολυ υψηλος. Στην περιπτωση ομως που σου δινουν και 50 στον πρωτο καταλαβαινεις οτι εξαλείφεται.

Οχι δεν χανεται, μονο αν φυγεις χανεται στον τελικο, σε σενα ομως δεν θα εκδοθει τελικος αφου συνεχιζεις. Η μηπως εχεις φυγει και ξαναγυρνας; Αν ναι, εχει αναφερθει πολλες φορες οτι σε οσους ανοιγουν αιτημα μεσω myrae, εκδιδουν εκτακτο λογαριασμο και την πιστωνουν σε ενδειξης καλης θελησης (αν και στη συμβαση εχει ορο οτι δεν αποδιδεται εκτωση συνεπειας στον τελικο).

δηλαδη εμεις που ειμαστε προτεργια, οταν φυγουμε θα χασουμε την εκπτωση συνεπειας στον τελευταιο λογαριασμο ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimmysss! είπε

δηλαδη εμεις που ειμαστε προτεργια, οταν φυγουμε θα χασουμε την εκπτωση συνεπειας στον τελευταιο λογαριασμο ;

Οχι βρε! Για τον ηρων μιλαμε, η προτεργια, η ελπεντισον και η ζενιθ (δεν θυμαμαι καποια αλλη) προκαταβαλουν την εκπτωση, ενω ηρων, nrg, eunice, την αποδιδουν στον επομενο.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Η μηπως εχεις φυγει και ξαναγυρνας; 

Αίτημα αλλαγής είχα υποβάλει στην ΔΕΗ. Δεν έχω αποχωρήσει ακόμα από ΗΡΩΝ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...