Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο καιρό κάνει η εσωτερική αλλαγή στον ΗΡΩΝ? Σου στέλνουν καινούργια σύμβαση με το νέο πρόγραμμα η απλά αλλάζει χωρίς κάτι άλλο?

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Πόσο καιρό κάνει η εσωτερική αλλαγή στον ΗΡΩΝ? Σου στέλνουν καινούργια σύμβαση με το νέο πρόγραμμα η απλά αλλάζει χωρίς κάτι άλλο?

εαν δεν κανω λαθος αμεσα γινεται η εσωτερικη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

μεσω του app ειναι πολυ ευκολο, πατας shop και επιλεγεις προγραμμα.

31 λεπτά πριν, prefuse είπε

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-home-zero-oikiako-reyma/

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-4all/

τι πληρώνω για αυτά τα 2 παραπάνω ουτε κατάλαβα, μας μπερδεύουν επίτηδες για να μην βγάζουμε άκρη

Screenshot2025-09-04at13_28_42.png.5c3c47f275e242394d93fe420a1f00a7.png

Screenshot2025-09-04at13_26_14.png.6a861d17c08e65e4ca932582cf275a73.png

To πρωτο της ελιν, εχει μηχανισμο διακυμανσης, μετα το τελος του μηνα θα μαθεις την τιμη που θα πληρωσεις, Αυγουστο ειχε 0,13503 (ειχαμε ομως πολυ χαμηλη ΤΕΑ τον Αυγουστο, δηλ Σεπτεμβριο μαλλον θα ειναι πιο πανω). Εν τω μεταξυ στο λινκ που ανεβασες φαινεται το ιστορικο όλων των μηνων απο Ιανουαριο μεχρι αυγουστο

Το δευτερο της ΔΕΗ, 5 ευρω παγιο, για Σεπτεμβριο ζωνη κανονικης χρεωσης μεχρι 500kw 0,10409 και μετα τις 500kw 0,16009 και στη ζωνη μειωμενης χρεωσης 0,07809 εάν εχεις διζωνικο μετρητη, αλλιως θα χρεωθουν ολες με την κανονικη ζωνη.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Το έκανα χθες αυτό.. μετά από επικοινωνία με το chat μου είπαν ότι έχει ολοκληρωθεί με σημερινή ημερομηνία (άγνωστο πότε θα εμφανιστεί στο σύστημα βέβαια)

Δημοσ.
8 minutes ago, Seldon40 said:

To πρωτο της ελιν, εχει μηχανισμο διακυμανσης, μετα το τελος του μηνα θα μαθεις την τιμη που θα πληρωσεις, Αυγουστο ειχε 0,13503 (ειχαμε ομως πολυ χαμηλη ΤΕΑ τον Αυγουστο, δηλ Σεπτεμβριο μαλλον θα ειναι πιο πανω)

Το δευτερο της ΔΕΗ, 5 ευρω παγιο, για Σεπτεμβριο ζωνη κανονικης χρεωσης μεχρι 500kw 0,10409 και μετα τις 500kw 0,16009 και στη ζωνη μειωμενης χρεωσης 0,07809 εάν εχεις διζωνικο μετρητη, αλλιως θα χρεωθουν ολες με την κανονικη ζωνη.

Άρα το δεη για το μήνα Σεπτεμβρίο για κάτω από 500kwh (που αποκλείεται να τις φτάσω) και απλό μέτρητη, χωρίς νυχτερινό, έχει τιμή 0.10409 +5€ πάγιο.

Και νομίζω είναι η πιο γρήγορη σε αλλαγή παρόχου, σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, prefuse είπε

Άρα το δεη για το μήνα Σεπτεμβρίο για κάτω από 500kwh (που αποκλείεται να τις φτάσω) και απλό μέτρητη, χωρίς νυχτερινό, έχει τιμή 0.10409 +5€ πάγιο.

Και νομίζω είναι η πιο γρήγορη σε αλλαγή παρόχου, σωστά;

Ακριβως αν δεν ξεπερασεις τις 500kw. Νομιζω οτι ΔΕΗ και ΗΡΩΝ ειναι οι πιο γρηγορες αλλαγες παροχου. Το συγκεκριμενο εχει πολυ καλη τιμη Σεπτεμβριο (για ΔΕΗ).

2 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Το έκανα χθες αυτό.. μετά από επικοινωνία με το chat μου είπαν ότι έχει ολοκληρωθεί με σημερινή ημερομηνία (άγνωστο πότε θα εμφανιστεί στο σύστημα βέβαια)

Ενταξει εισαι τοτε. ΔΕΗ κ ΗΡΩΝ έχουν econtract αλλαγες, χωρις να χρειαζεται να παρεις τηλ. 

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, Seldon40 said:

Ακριβως αν δεν ξεπερασεις τις 500kw. Νομιζω οτι ΔΕΗ και ΗΡΩΝ ειναι οι πιο γρηγορες αλλαγες παροχου. Το συγκεκριμενο εχει πολυ καλη τιμη Σεπτεμβριο (για ΔΕΗ).

Ενταξει εισαι τοτε. ΔΕΗ κ ΗΡΩΝ έχουν econtract αλλαγες, χωρις να χρειαζεται να παρεις τηλ. 

Έφυγα για ΔΕΗ και βλέπουμε. Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση: Από σήμερα 4/9 μου ήρθε μήνυμα εκπροσώπησης από τη Volton. Άρα, ο μήνας συμπληρώνεται 3 Οκτωβρίου, σωστά; Η τελευταία μέτρηση από Δεδδηε έγινε 26/8 , ενώ το πρόγραμμα του Smart Night έληξε 16/8....Η τιμολόγηση 25/7 με 26/8 πώς θα γίνει από τη zenith; Με βάση το μ.ο. κατανάλωσης ανά ημέρα κτλ....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, history είπε

Ερώτηση: Από σήμερα 4/9 μου ήρθε μήνυμα εκπροσώπησης από τη Volton. Άρα, ο μήνας συμπληρώνεται 3 Οκτωβρίου, σωστά; Η τελευταία μέτρηση από Δεδδηε έγινε 26/8 , ενώ το πρόγραμμα του Smart Night έληξε 16/8....Η τιμολόγηση 25/7 με 26/8 πώς θα γίνει από τη zenith; Με βάση το μ.ο. κατανάλωσης ανά ημέρα κτλ....

Στο deddieapp φαινονται οι μετρησεις που εδωσες εσυ για την αλλαγη και με ποια ημερομηνια; Ετσι θα καταλαβεις καλυτερα ποτε ξεκιναει η εκπροσωπηση στη volton. Μπορει να ελαβες σημερα το μηνυμα αλλα η εκπροσωπηση να αρχισε τις προηγουμενες μερες.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στο deddieapp φαινονται οι μετρησεις που εδωσες εσυ για την αλλαγη και με ποια ημερομηνια; Ετσι θα καταλαβεις καλυτερα ποτε ξεκιναει η εκπροσωπηση στη volton. Μπορει να ελαβες σημερα το μηνυμα αλλα η εκπροσωπηση να αρχισε τις προηγουμενες μερες.

Ο Δεδδηε είχε κάνει προγραμματισμένη μέτρηση 26/8 και τώρα βλέπω στην εφαρμογή του και μία τελευταία 2/9. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, history είπε

Ο Δεδδηε είχε κάνει προγραμματισμένη μέτρηση 26/8 και τώρα βλέπω στην εφαρμογή του και μία τελευταία 2/9. 

2/9 φανταζομαι εχει τις ενδειξεις που εδωσες εσυ; αυτη ειναι η ημερομηνια που αρχιζει η εκπροσωπηση στη volton.

29 λεπτά πριν, history είπε

Η τιμολόγηση 25/7 με 26/8 πώς θα γίνει από τη zenith; Με βάση το μ.ο. κατανάλωσης ανά ημέρα κτλ....

25/7 - 16/8 με το προγραμμα smart night και 17/8-1/9 με αυτο στο οποιο σε ριξανε μετα τη ληξη, αυτο θα γινει αναλογικα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

2/9 φανταζομαι εχει τις ενδειξεις που εδωσες εσυ; αυτη ειναι η ημερομηνια που αρχιζει η εκπροσωπηση στη volton.

25/7 - 16/8 με το προγραμμα smart night και 17/8-1/9 με αυτο στο οποιο σε ριξανε μετα τη ληξη, αυτο θα γινει αναλογικα.

Εγώ είχα κάνει αίτηση 28/8 δίνοντας τη μέτρηση του Δεδδηε της 26/8, όπως την έβλεπα στην εφαρμογή, γιατί έλειπα σε διακοπές. Επειδή απορρίφθηκε από τον Δεδδηε , γιατί οι μετρήσεις κρίθηκαν εκτός ορίων....η αίτηση καταχωρήθηκε 1/9 επιτυχώς και τώρα βλέπω μέτρηση στον Δεδδηε (δεν την έδωσα εγώ) 2/9...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, history είπε

Εγώ είχα κάνει αίτηση 28/8 δίνοντας τη μέτρηση του Δεδδηε της 26/8, όπως την έβλεπα στην εφαρμογή, γιατί έλειπα σε διακοπές. Επειδή απορρίφθηκε από τον Δεδδηε , γιατί οι μετρήσεις κρίθηκαν εκτός ορίων....η αίτηση καταχωρήθηκε 1/9 επιτυχώς και τώρα βλέπω μέτρηση στον Δεδδηε (δεν την έδωσα εγώ) 2/9...

26/8 k 2/9 εχει την ιδια μετρηση δηλαδη; αρα αυτη ειναι η πρωτη μερα εκπροσωπησης 2/9, απο αυτη θα μετρησεις τις 30 μερες.

• Like 1
Δημοσ.

Για σπίτι το οποίο σπάνια χρησιμοποιείται και δεν ξεπερνάει τις 100kw τι συμφέρει να βάλω?

Πολλές φορές 30-40kw

Είχα δει ότι υπαρχει κάποιο που εάν είναι χαμηλό το ποσό δεν πληρώνεις όλα τα "έξτρα".

Ή κάποιο χωρίς πάγιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Για σπίτι το οποίο σπάνια χρησιμοποιείται και δεν ξεπερνάει τις 100kw τι συμφέρει να βάλω?

Πολλές φορές 30-40kw

Είχα δει ότι υπαρχει κάποιο που εάν είναι χαμηλό το ποσό δεν πληρώνεις όλα τα "έξτρα".

Ή κάποιο χωρίς πάγιο?

Xωρις παγιο με τοσο χαμηλη καταναλωση. Εχει σταθερο 12μηνο η ελπεντισον zero fee. Και κιτρινα προτεργια lite, ηρων yellow free. 

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...