Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

H teleraise το κάνει αυτό...ηχητική ηχογράφηση.Προφανως και θα λάβεις και τη σύμβαση σου.Να ζητήσεις και το συνοδευτικό pdf με το promo της δωροεπιταγης Σκλαβενίτη.

Η αντιπρόταση που έλαβες όμως δεν κατάλαβα ποια ήταν. 

Συγνώμη αν δεν φάνηκα κατανοητός. Δεν έχω λάβει ακόμη αντιπρόταση από χτες που έγινε η ηχητική επιβεβαίωση... Κ απ ότι κατάλαβα, ήταν από τα κεντρικά της elpedison κ όχι απ τη teleraise... Αλλα δνε παίρνω όρκο κιόλας... Οι όροι της σύμβασης κτλ μου ήρθαν στο mail, ζήτησα κ το promo του Σκλαβενίτη, αλλά αρνούνταν. Μου λέγανε μην αγχώνεστε η ηχητική επιβεβαίωση ειναι γι αυτό τον λόγο, είστε κατοχυρωμένος και θα τη λάβετε μετά την έκδοση του 2ου λογαριασμού. Όσον αφορά όμως αυτή την απομακρυσμενη διαδικασία, ρωτάω... Εν τέλει θα υπογράψω κάτι ή ψηφιακά είτε εγχαρτα?? Το δικαίωμα 14 ημερών υπαναχωρησης μου εξακρίβωσε στο τηλ, ότι ισχύει από χτες που έγινε η ηχητική επιβεβαίωση. 

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, katisjimmis said:

Έχω παρατηρήσει σε πολλά προγράμματα εταιριών που λένε χρέωση από 0,χχχ και τα sites με αλγόριθμους υπολογισμού παίρνουν αυτή την τιμή ως default. Ενώ π.χ τη μέρα σου λεέι ότι η χρέωση είναι 0.14 με και τη νύχτα με έκπτωση συνέπειας 0,087. Έχω ψάξει αρκετά και όσο το ψάχνω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι γι αυτό είπα να καταλήξω στο σταθερό της Ζενίθ που έχει τουλάχιστον ξεκάθαρους όρους και ξέρω τι να περιμένω. 

Η μέση κατανάλωση είναι 350-450 κιλοβατώρες το μήνα άρα μιλάμε για ετήσια 4κ και πάνω. 

Τότε σύγκρινε και με τα άλλα τις Elpe ή οποίο θέλεις..το παραπάνω το έκανα για μένα και αφού το είχα έτοιμο..

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, katisjimmis είπε

Έχω παρατηρήσει σε πολλά προγράμματα εταιριών που λένε χρέωση από 0,χχχ και τα sites με αλγόριθμους υπολογισμού παίρνουν αυτή την τιμή ως default. Ενώ π.χ τη μέρα σου λεέι ότι η χρέωση είναι 0.14 με και τη νύχτα με έκπτωση συνέπειας 0,087. Έχω ψάξει αρκετά και όσο το ψάχνω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι γι αυτό είπα να καταλήξω στο σταθερό της Ζενίθ που έχει τουλάχιστον ξεκάθαρους όρους και ξέρω τι να περιμένω.

Στην ιδια τιμη ειναι ζενιθ secure 4.0, προτεργια secure12m και ελπεντισον ultra.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, katisjimmis είπε

Η μέση κατανάλωση είναι 350-450 κιλοβατώρες το μήνα άρα μιλάμε για ετήσια 4κ και πάνω. 

Εάν αυτό που θέλεις είναι  ουσιαστικά να παραμείνεις zenith μήπως να πας κυμαινόμενο protergia για να γυρίσεις στην αντιπροσφορα με κάποια πάγια δώρο?

1 ώρα πριν, ezioioannis είπε

Συγνώμη αν δεν φάνηκα κατανοητός. Δεν έχω λάβει ακόμη αντιπρόταση από χτες που έγινε η ηχητική επιβεβαίωση... Κ απ ότι κατάλαβα, ήταν από τα κεντρικά της elpedison κ όχι απ τη teleraise... Αλλα δνε παίρνω όρκο κιόλας... Οι όροι της σύμβασης κτλ μου ήρθαν στο mail, ζήτησα κ το promo του Σκλαβενίτη, αλλά αρνούνταν. Μου λέγανε μην αγχώνεστε η ηχητική επιβεβαίωση ειναι γι αυτό τον λόγο, είστε κατοχυρωμένος και θα τη λάβετε μετά την έκδοση του 2ου λογαριασμού. Όσον αφορά όμως αυτή την απομακρυσμενη διαδικασία, ρωτάω... Εν τέλει θα υπογράψω κάτι ή ψηφιακά είτε εγχαρτα?? Το δικαίωμα 14 ημερών υπαναχωρησης μου εξακρίβωσε στο τηλ, ότι ισχύει από χτες που έγινε η ηχητική επιβεβαίωση. 

Συνοπτικά, κρατάς απλά τα στοιχεία από την κλήση της ηχητικής καταγραφής (εκπρόσωπος,ημερομηνία).Σύμβαση έχεις λάβει, καλό θα ήταν να είχες και το αντίστοιχο  pdf  με το promo του δώρου.

Η απόδοση του δώρου γίνεται εντός διμήνου.Μετα το μήνα και αφού λάβεις τον πρώτο λογαριασμό στείλε κάνα email αρχικά ζητώντας τη δωροεπιταγη Σκλαβενίτη. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
3 hours ago, favou2000 said:

Υπέγραψα  σήμερα για άλλο ένα χρόνο στο smart night -40% ήμουνα από τους τυχερούς που έκανα την καταγγελία νωρίς και πριν αλλάξει πολιτική η εταιρεία οπότε δεν κυνηγάω το voucher τουρισμού για φέτος.  

Καλησπέρα τι καταγγελία κάνατε? Γιατί και εγώ έχω αυτό το πρόγραμμα, έχει λήξει κάλεσα για προσφορά εξυπηρέτηση και περιμένω να με καλέσουν από το τμήμα προσφορών. 

Δημοσ.

43 λεπτά πριν, Βασιλης 123 είπε

Καλησπέρα τι καταγγελία κάνατε? Γιατί και εγώ έχω αυτό το πρόγραμμα, έχει λήξει κάλεσα για προσφορά εξυπηρέτηση και περιμένω να με καλέσουν από το τμήμα προσφορών. 

Και εμένα λήγει τη Τρίτη, καμιά ιδέα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Βασιλης 123 είπε

Είχαν κάνει τα παιδιά καταγγελία για την αλλαγή συντελεστή χ στο smart night.Μεχρι ένα σημείο (γύρω στα 30-35 άτομα ) Ως ένδειξη καλής θέλησης προσέφερε την ανανέωση στο ίδιο πρόγραμμα με τους ίδιους όρους (απλα με αλλαγμένο συντελεστή).Πλέον δυστυχώς όσοι κατήγγειλαν μετά λαμβάνουν απάντηση μόνο την πίστωση του ποσού από την αλλαγή αυτή. 

24 λεπτά πριν, agentsmith84 είπε

Και εμένα λήγει τη Τρίτη, καμιά ιδέα;

Καταναλώσεις?κυμαινόμενο ή σταθερό?Βέβαια η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα οι καλύτερες προτάσεις είναι οι αντιπροσφορες.😂

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασιλης 123 είπε

Ότι σου απάντησε ο messinia3 .Δεν έχει νόημα πλέον δεν ανανεώνουν άλλους δυστυχώς.Οποτε διάλεξε κάποιο άλλο πρόγραμμα - πάροχο 

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάρω αύριο πρωί στην teleraise θα παίζει ακόμα το 100ρικο Σκλαβενίτη; Εσάς σας κάλεσαν από εκεί ή πειρατε εσείς τηλέφωνο;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Αν πάρω αύριο πρωί στην teleraise θα παίζει ακόμα το 100ρικο Σκλαβενίτη; Εσάς σας κάλεσαν από εκεί ή πειρατε εσείς τηλέφωνο;

Από όσο γνωρίζω έχει σταματήσει σε όλα τα κανάλια πώλησης.Περιμενουν βέβαια κάποιο promo ενόψει ΔΕΘ,αλλά αυτή τη στιγμή δύσκολα θα βρεις κάτι.

Δε χάνεις κάτι πάντως να καλέσεις. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Με πήρε αυτό το νούμερο +306909144918 από μόνο του. Καθαρά θέμα τύχης νομίζω, που συνέπεσε ακριβώς τις ίδιες μέρες που ψαχνόμουν με αλλαγή παροχου. Αν τους πάρεις, μην ενδώσεις κατευθείαν στη προσφορά τους. Πες στο τέλος θα το σκεφτώ κτλ, μήπως σου δώσουν έτσι τη δωροεπιταγη. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο την εμπειρία σας ποιος πάροχος συμπεριλαμβανομένης της ΔΕΗ, βγάζει τον πρώτο λογαριασμό πιο γρήγορα και ειναι γρήγορος για επανασύνδεση ρεύματος;  

επίσης τι να επιλέξω απο τις 2 παρακάτω επιλογές, καθώς δεν ειναι ούτε Αρχική ηλεκτροδότηση, καθως το ακίνητο δεν ειναι καινούργιο για να πάρει ρεύμα πρώτη φορά (είχε ηλεκτροδότηση στο παρελθόν αλλα διακόπηκε) αλλα ούτε ειναι αλλαγή παρόχου;

Επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα αιτήματα
  • Αρχική ηλεκτροδότηση Για εσάς που θέλετε να πάρετε ρεύμα στο ακίνητό σας για πρώτη φορά.
  • Αλλαγή προμηθευτή Για εσάς που θέλετε να αλλάξετε προμηθευτή και επιλέγετε τη ΔΕΗ.
Επεξ/σία από prefuse

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...