Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση: από την στιγμή που συμπληρώνεις την σύσταση της Protergia χοντρικά σε πόσες ημέρες έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και φαίνεσαι ενεργός στην εφαρμογή?

ΥΓ: Μην στείλετε συστάσεις έχω ήδη λάβει 😜

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Με πήραν από ζενίθ για να παραμείνω, μου πρότειναν το home save 2.0, με δώρο τα πάγια για 1 χρόνο και 50€ δώρο που βγαίνει στον πρώτο λογαριασμό.

Είχα κάνει αίτηση για τον Ήρωνα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μου είπαν ότι είναι 0,010€ η κιλοβατώρα μαζί με το μηχανισμό στήριξης, έξω εγώ στο site είδα 0,015.

Τι λέτε; Θα ξαναμιλήσω μαζί τους αργότερα, τι να τους ρωτήσω;

Λέω να παραμείνω, αφού το ίδιο δώρο με τον Ήρωνα θα έχω και θα είναι ελάχιστα ακριβότερη η κιλοβατώρα, αν ισχύει το 0,010€, θα το ζητήσω και γραπτώς και δε θα χρειαστεί χρόνος μετάβασης και δε θα έχω ούτε παγιο.

Κυμαινόμενο είναι το πρόγραμμα που σου πρότειναν. Η τιμή του μεταβάλλεται.Για Ιούνιο ήταν 0,1297, για Ιούλιο 0,1552

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η ελπεντισον με πήρε τηλέφωνο να επιστρέψω και σαν 'πρόσφατο' πελάτη μου δίνει για μπλε προγράμμα 20€ επί 5 μήνες.

Είμαι υπο σκέψη...

Ναι αλλά το δίνουν μόνο στα σταθερά. Εμένα μου έδωσε και το home repair αλλά προτίμησα το winback της protergia με τα 90€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Ερώτηση: από την στιγμή που συμπληρώνεις την σύσταση της Protergia χοντρικά σε πόσες ημέρες έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και φαίνεσαι ενεργός στην εφαρμογή?

ΥΓ: Μην στείλετε συστάσεις έχω ήδη λάβει 😜

Εγώ δεν σου έστειλα σύσταση, οπότε θα είναι αντικειμενική η απάντησή μου.
Συνήθως 10-14 ημέρες.
Υγ: με δική μου σύσταση θα ήταν 8 ημέρες. 😜

Επεξ/σία από 1J4t
  • Haha 3
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η ελπεντισον με πήρε τηλέφωνο να επιστρέψω και σαν 'πρόσφατο' πελάτη μου δίνει για μπλε προγράμμα 20€ επί 5 μήνες.

Είμαι υπο σκέψη...

Πόσο πρόσφατος ήσουν? Περίμενε να βγάλουν κανένα promo μήπως και το ζητήσεις συνδιαστικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bjj-p είπε

Για τη ζενιθ εσεις που την κυνηγατε να ξερετε, ψαχνοντας και εγω τα πεπραγμενα δεν ειναι λαθος. Μαλιστα το οτι επιστρεφει το ποσο, μου κανει εντυπωση.

Στη συμβαση αναφερεται ρητα η τιμη του συντελεστη Χ και τον Μάιο τον άλλαξε.

Στον λογαριασμό του Απριλίου, ενημερώνει( με γράμματα που δεν βλέπεις ούτε με φακό) για την πρόθεση της αυτή αναλυτικά.

Στη σύμβαση είχε τον εξης ορο.

Με δεδομένο ότι έχουν περάσει 6 μήνες από την σύναψη του συμβολαίου και έχει ενημερώσει, θα μπορούσε κάποιος να υπαναχωρήσει.

Ο συντελεστής Χ αφορά τον συντελεστή απωλειών δικτύου και καθοριζόταν από τον ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος τον τροποποίησε από 1/5/2025 από 1,1357 σε 1,1619. Η Ζενίθ όμως, αποφάσισε αυθαιρέτως να τον καθορίσει σε 1,2119, αναφέροντας ότι ενσωμάτωσε έναν συντελεστή κανονικοποίησης. Οπότε θεωρήσαμε ότι η αύξηση αυτή αφορά εκτίμηση της εταιρείας, κι όχι απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΑΕΥ), θεωρήσαμε ότι μονομερώς τροποποίησε τους όρους της σύμβασης και άρα όφειλε να προηγηθεί εξατομικευμένη ενημέρωση τουλάχιστον εξήντα (60) ημέρες πριν από την εφαρμογή της εν λόγω τροποποίησης με εξατομικευμένη επιστολή κι όχι με απλή αναγραφή στον λογαριασμό.

Αυτό κυνηγήσαμε, τουλάχιστον εγώ, και αυτό θελήσαμε να διορθώσουμε. Θα με πεις το ποσό εν τέλει ήταν μικρό, 1,40€ ήταν για μένα η επιστροφή από 1/5 έως 31/7, αλλά κατάφερα και κέρδισα την ανανέωση του προγράμματος με τους ίδιους όρους, εκτός του συντελεστή Χ ο οποίος πλέον είναι 1,2119, για έναν ακόμα χρόνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφτασε η φορητοτητα στη protergia απο τον ηρωνα
με πηραν τηλεφωνο δωρο 90 ευρω
λεω οχι ευχαριστω εγινε καραγκιοζιλικι ολοι ξεραν το "νεο" πακετο εκτος απο εσας και ζητησα 10 φορες να το αλλαξω απο τις 31/8
αν κατι με στραβωσει στον ηρωνα θα σας ενημερωσω
α και μη σβηνετε ποστ οταν γραφουμε αληθειες.... να υπαρχει και καποιος λογος....
προηγουμενο μου σβηστηκε "μαγικα"

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κυμαινόμενο είναι το πρόγραμμα που σου πρότειναν. Η τιμή του μεταβάλλεται.Για Ιούνιο ήταν 0,1297, για Ιούλιο 0,1552

Κυμαινόμενα δεν είναι όλα τα κίτρινα; Εννοείς κάτι άλλο;

Μου είπαν ότι δεν είναι exante και βγαίνει η τιμή κάθε πρώτη του μηνός.

Η τιμή που είδα στο site είναι όντως Ιουλίου, μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν βάλει ακόμα Σεπτεμβρίου, ούτε καν Αυγούστου.

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akaloith είπε

εφτασε η φορητοτητα στη protergia απο τον ηρωνα
με πηραν τηλεφωνο δωρο 90 ευρω
λεω οχι ευχαριστω εγινε καραγκιοζιλικι ολοι ξεραν το "νεο" πακετο εκτος απο εσας και ζητησα 10 φορες να το αλλαξω απο τις 31/8
αν κατι με στραβωσει στον ηρωνα θα σας ενημερωσω
α και μη σβηνετε ποστ οταν γραφουμε αληθειες.... να υπαρχει και καποιος λογος....

Εγώ θα επέλεγα protergia καθώς δίνει 90€ στο κίτρινο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Μου είπαν ότι δεν είναι exante και βγαίνει η τιμή κάθε πρώτη του μηνός 

σωστα ειπαν οτι δεν ειναι exante, ειναι expost, αλλα η τιμη βγαινει μετα το τελος του μηνα, οχι στην αρχη.

• Thanks 1
Δημοσ.

επισης ειπα να μου στειλει το mail της γιατι τα κινητα δε καταληγουν πουθενα
με διαβεβαιωσε πως ναι, φυσικα δεν εστειλε τιποτα....
μονο ΨΕΜΑ & παγαποντια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

σωστα ειπαν οτι δεν ειναι exante, ειναι expost, αλλα η τιμη βγαινει μετα το τελος του μηνα, οχι στην αρχη.

Τα έχω μπερδέψει δηλαδή; Το exante βγαίνει πρώτη του μηνός;

Οπότε μου είπαν ψέματα για την τιμή κιλοβατώρας για τον Σεπτέμβριο που τους ρώτησα, δεν την ξέρουν ακόμα;

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Ακριβώς. Το exante βγαίνει πρώτη του μηνός.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Μου είπαν ότι δεν είναι exante και βγαίνει η τιμή κάθε πρώτη του μηνός.

Υπάρχουν κίτρινα με κλειδωμενη τιμή μήνα.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Οπότε μου είπαν ψέματα για την τιμή κιλοβατώρας για τον Σεπτέμβριο που τους ρώτησα, δεν την ξέρουν ακόμα;

Η τιμη Σεπτεμβριου θα βγει τον οκτωβριο. για το save δεν μιλαμε;

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...