Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Υπάρχουν κίτρινα με κλειδωμενη τιμή μήνα.

Ναι, από ο,τι κατάλαβα μου είπαν ψέματα όταν μου έδωσαν τιμή για τον Σεπτέμβριο.

Θα τους τα πω όταν ξαναπάρουν, αλλά δεν με βλέπω να μένω τελικά;. Ευχαριστώ.

1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Η τιμη Σεπτεμβριου θα βγει τον οκτωβριο. για το save δεν μιλαμε;

Ναι, για το save, τους ζήτησα τιμή Σεπτεμβρίου και μου είπαν 0,010 και μου είπαν ότι η πρωτεργεια π.χ. που έχει 0,0093 με το μηχανισμό στήριξης πάει 0,015. Πολλές ανακρίβειες.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Ναι, από ο,τι κατάλαβα μου είπαν ψέματα όταν μου έδωσαν τιμή για τον Σεπτέμβριο.

Θα τους τα πω όταν ξαναπάρουν, αλλά δεν με βλέπω να μένω τελικά;. Ευχαριστώ.

Ναι, για το save, τους ζήτησα τιμή Σεπτεμβρίου και μου είπαν 0,010 και μου είπαν ότι η πρωτεργεια π.χ. που έχει 0,0093 με το μηχανισμό στήριξης πάει 0,015. Πολλές ανακρίβειες.

Πολυ ψεμα, η τιμη που σου εδωσαν πρεπει να ειναι η τιμη του Αυγουστου που ακομα δεν ανακοινωθηκε, αν δεις και στο site ειναι ανηρτημενες οι τιμες ιουνιου κ ιουλιου, οχι αυγουστου ουτε σεπτεμβριου. Οσον αφορα στην προτεργια για ολο το σεπτεμβριο 0,09093 θα ειναι, κι εκει ψεμα. Κοιτα οι πωλητες προκειμενου να πουλησουν, λενε πολλα ψεμματα.

Μπορεις να δεις και το energycost, δεν εχει ανακοινωθει τιμη για το save

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Ο συντελεστής Χ αφορά τον συντελεστή απωλειών δικτύου και καθοριζόταν από τον ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος τον τροποποίησε από 1/5/2025 από 1,1357 σε 1,1619. Η Ζενίθ όμως, αποφάσισε αυθαιρέτως να τον καθορίσει σε 1,2119, αναφέροντας ότι ενσωμάτωσε έναν συντελεστή κανονικοποίησης. Οπότε θεωρήσαμε ότι η αύξηση αυτή αφορά εκτίμηση της εταιρείας, κι όχι απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΑΕΥ), θεωρήσαμε ότι μονομερώς τροποποίησε τους όρους της σύμβασης και άρα όφειλε να προηγηθεί εξατομικευμένη ενημέρωση τουλάχιστον εξήντα (60) ημέρες πριν από την εφαρμογή της εν λόγω τροποποίησης με εξατομικευμένη επιστολή κι όχι με απλή αναγραφή στον λογαριασμό.

Αυτό κυνηγήσαμε, τουλάχιστον εγώ, και αυτό θελήσαμε να διορθώσουμε. Θα με πεις το ποσό εν τέλει ήταν μικρό, 1,40€ ήταν για μένα η επιστροφή από 1/5 έως 31/7, αλλά κατάφερα και κέρδισα την ανανέωση του προγράμματος με τους ίδιους όρους, εκτός του συντελεστή Χ ο οποίος πλέον είναι 1,2119, για έναν ακόμα χρόνο.

Οκ και καλώς έπραξες. Αλλα η εταιρεία είχε το δικαίωμα να αλλάξει οποιονδήποτε απο τους ορους του συμβολαίου και σαφώς είχες την ευχέρεια να υπαναχωρήσεις.  Τωρα επειδη δεν αναγραφει ρητως το πως θα ενημερωσει για αυτό, το εκανε με καποιο τροπο. Και για εμενα δεν ειναι αποδεκτος ο τροπος. Τουλαχιστον θα ηθελα να αναφερεται σε ενδιακριτο πλαισιο με μεγαλα γραμματα αν ηταν στο λογαριασμο, αν οχι προσωποποιημενη πληροφορηση.

Απο την αλλη δεν εχω δει και και καποια απο αυτες που ημουν να ενημερωνει με προσωποποιημενο τροπο. 

Οι 60 μερες θεωρειται δεδομένο; Νομιζα οτι αφορα τα σταθερα που εχουν δεσμευση ή αν το αναφερει ρητως.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, vklon είπε

Ναι αλλά το δίνουν μόνο στα σταθερά. Εμένα μου έδωσε και το home repair αλλά προτίμησα το winback της protergia με τα 90€

Και εμένα το έδωσε 

27 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πόσο πρόσφατος ήσουν? Περίμενε να βγάλουν κανένα promo μήπως και το ζητήσεις συνδιαστικά.

20 Ιουλίου 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την συμβουλή σας, ειμαι ΔΕΗ Ειδικο (500 ημ/ 120 νυχτα κατα μέσο όρο το μηνα). Συγκρίνω με το energycost.gr. Για σταθερό μου βγάζει φτηνότερν ΕΛΙΝΟΙΛ  9.90  /  0.0899) και ELPEDISON με 12.90/0.088.
Ομοίως στα κθυμανινόμενα βγάζει ΗΡΩΝ /YELLOW ONE HOME 5.00/0.07562 και μετά ΔΕΗ 4.90  /0.10099. 
Υπάρχει κάτι που καλύτερο?

σσ.Δεν έχω καταφέρει να βρώ το excel σας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, makislegr είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την συμβουλή σας, ειμαι ΔΕΗ Ειδικο (500 ημ/ 120 νυχτα κατα μέσο όρο το μηνα). Συγκρίνω με το energycost.gr. Για σταθερό μου βγάζει φτηνότερν ΕΛΙΝΟΙΛ  9.90  /  0.0899) και ELPEDISON με 12.90/0.088.
Ομοίως στα κθυμανινόμενα βγάζει ΗΡΩΝ /YELLOW ONE HOME 5.00/0.07562 και μετά ΔΕΗ 4.90  /0.10099. 

σσ.Δεν έχω καταφέρει να βρώ το excel σας.

Eχεις μεγαλη καταναλωση, νομιζω το elpedison maximum ειναι οτι πρεπει. Επειδη εισαι φρεσκος στις αλλαγες μην μπλεξεις ακομα με κυμαινομενα και λογω υψηλης καταναλωσης προτιμησε σταθερο. Το ελινοιλ που λες ειναι για συνδιαστικο με αεριο.

Δημοσ.

Θα κάνω σύμβαση με Ηρων για 1 μήνα στο σπίτι στο χωριό για το 50ρικο και μετά θα πάω protergia. 

Δεν βρήκα κάπου να λέει για ελάχιστο διάστημα παραμονής για το 50ρικο. Σωστά;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, makislegr είπε

Με τέτοιες καταναλώσεις όπως θα είδες στο energycost οι διαφορές στο σύνολο που είναι να πληρώνεις μεταξύ σταθερών και κυμαινόμενων είναι σχετικά μικρές. Με αυτό το σκεπτικό εγώ θα προτιμούσα ένα σταθερό για να μην ασχοληθώ για τιμολόγια ρεύματος για 1 χρόνο και γιατί αν ξεχαστώ σε ένα κυμαινόμενο και δεν το πάρω χαμπάρι ότι ακρίβυνε θα ζοριστώ να το πληρώσω. Η καλύτερη επιλογή ELPEDISON με 12.90/0.088.

2 λεπτά πριν, Silverage είπε

Θα κάνω σύμβαση με Ηρων για 1 μήνα στο σπίτι στο χωριό για το 50ρικο και μετά θα πάω protergia. 

Σωστά. 😉

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Silverage είπε

Με την εγγραφη ειναι το 50αρικο, αρκει να εισαι στο κιτρινο για να μην εχεις ρητρα αποχωρησης.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Πολυ ψεμα, η τιμη που σου εδωσαν πρεπει να ειναι η τιμη του Αυγουστου που ακομα δεν ανακοινωθηκε, αν δεις και στο site ειναι ανηρτημενες οι τιμες ιουνιου κ ιουλιου, οχι αυγουστου ουτε σεπτεμβριου. Οσον αφορα στην προτεργια για ολο το σεπτεμβριο 0,09093 θα ειναι, κι εκει ψεμα. Κοιτα οι πωλητες προκειμενου να πουλησουν, λενε πολλα ψεμματα.

Μπορεις να δεις και το energycost, δεν εχει ανακοινωθει τιμη για το save

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

Σ'ευχαριστώ πολύ.

Μίλησα ξανά και όταν τους το είπα μου τα γύρισαν. Δεν έκαναν καν προσπάθεια να μου προτείνουν κάτι άλλο, μου είπαν πηγαίνετε στον Ήρωνα τότε. Είναι απίστευτο πόσο αντιεπαγγελματίες ειναι.

Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι τα 50€ δώρο θα μου τα έβαζαν σε iban (ή δωροεπιταγή σε πλαίσιο εναλλακτικά) και δε θα αφαιρούνταν από τον λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Σ'ευχαριστώ πολύ.

Μίλησα ξανά και όταν τους το είπα μου τα γύρισαν. Δεν έκαναν καν προσπάθεια να μου προτείνουν κάτι άλλο, μου είπαν πηγαίνετε στον Ήρωνα τότε. Είναι απίστευτο πόσο αντιεπαγγελματίες ειναι.

Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι τα 50€ δώρο θα μου τα έβαζαν σε iban (ή δωροεπιταγή σε πλαίσιο εναλλακτικά) και δε θα αφαιρούνταν από τον λογαριασμό.

Τραγικη η κατασταση. Aν θες κιτρινο, κλειδωμενα ειναι yellow one home ηρων (0,075), και deal ontime προτεργια (0,09093). Κοιτα ομως οι τιμες αυτες ειναι μονο για Σεπτεμβριο μην κατσεις κανα τριμηνο και μετα ψαχνεσαι.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Τραγικη η κατασταση. Aν θες κιτρινο, κλειδωμενα ειναι yellow one home ηρων (0,075), και deal ontime προτεργια (0,09093). Κοιτα ομως οι τιμες αυτες ειναι μονο για Σεπτεμβριο μην κατσεις κανα τριμηνο και μετα ψαχνεσαι.

Ναι, το ξέρω, Ήρωνα θα πάω, έχει προχωρήσει. Απλά η τιμή που γράφεις είναι από τον 2ο μήνα, με έκπτωση συνέπειας, το λέω μήπως το διαβάσει κάποιος και μπερδευτεί, ίδια τιμή με πρωτεργεια έχει για τον 1ο μήνα.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Silverage είπε

Σωστά.Κατσε φάε το 50αρικο και μετά φυγε.Εαν δεν έχεις καταναλώσεις μπορεί να σου βγάλει και πάνω από μήνα, πληρώνοντας παράλληλα και τα ΔΤ.

34 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Απλά στου Ηρωνα η τιμή είναι με έκπτωση συνέπειας, η οποία καταβάλλεται στον επόμενο λογαριασμό έχε υπόψη σου.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Ναι, το ξέρω, Ήρωνα θα πάω, έχει προχωρήσει. Απλά η τιμή που γράφεις είναι από τον 2ο μήνα, με έκπτωση συνέπειας, το λέω μήπως το διαβάσει κάποιος και μπερδευτεί, ίδια τιμή με πρωτεργεια έχει για τον 1ο μήνα.

Nαι με εκπτωση συνεπειας, χωρις συνεπεια ειναι 0,099 αν πας μονο για ενα μηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...