Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Billys636 είπε

Τι προσφορά είναι το winback; Στο εδωσαν με αλλαγή παρόχου;

Επισης μια γνώμη, είμαι μεταξύ Elpedison reward ultra  και Protergia value secure 12m.  Από επανασύνδεση λόγω αλλαγή ονόματος,  οπότε δεν έχω αντιπροτάσεις. Που μπορώ να πετύχω τις προσφορές με 50€ πρώτο λογαριασμό, ή 20× 5 μήνες κτλ; 

Ναι winback είναι όταν αλλάζεις πάροχο και ο παλιός σου κάνει αντιπροσφορά.
Στην επανασύνδεση που θα κάνεις πάνε πρώτα στο κίτρινο της protergia μέσω σύστασης και μετά από λίγες μέρες κάνε αίτηση πχ στον ΗΡΩΝ. Έπειτα η protergia θα τα καλέσει για αντιπροσφορά.

• Like 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Billys636 είπε

Τι προσφορά είναι το winback; Στο εδωσαν με αλλαγή παρόχου;

Επισης μια γνώμη, είμαι μεταξύ Elpedison reward ultra  και Protergia value secure 12m.  Από επανασύνδεση λόγω αλλαγή ονόματος,  οπότε δεν έχω αντιπροτάσεις. Που μπορώ να πετύχω τις προσφορές με 50€ πρώτο λογαριασμό, ή 20× 5 μήνες κτλ; 

Καλημέρα, 

Τι καταναλώσεις έχεις κατά μέσο όρο και προσανατολιζεσαι μόνο σε σταθερό?

Δες και το σταθερό της Ζενίθ που δεν αναφέρθηκε και δίνει 60 ευρώ σε  λογαριασμό στο δίμηνο. 

Τα 50 της protergia τα λαμβάνεις μέσω σύστασης (σπαστά όμως,10 ευρώ το μήνα).Η eloedison σταμάτησε το promo με τη δωροεπιταγη 100 ευρώ Σκλαβενίτη (40 δίνει τώρα).

Οι τιμές στα σταθερα και στους τρεις είναι παρεμφερείς και προκαταβαλουν την έκπτωση συνέπειας.

Δημοσ.

2/9 υπεγραψα συμβαση ηρων, 4/9 εγινε αλλαγη, πολυ αμεσα. Τωρα αναμενω επιστροφη προτεργια αφου αποδεχθηκα την αντιπροσφορα. Μια ερωτηση μονο, στην αποδοχη της αντιπροσφορας που εγινε με τηλεφωνικη ηχογραφηση δεν εδωσα ενδειξεις, θα γινει με τις ιδιες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

2/9 υπεγραψα συμβαση ηρων, 4/9 εγινε αλλαγη, πολυ αμεσα. Τωρα αναμενω επιστροφη προτεργια αφου αποδεχθηκα την αντιπροσφορα. Μια ερωτηση μονο, στην αποδοχη της αντιπροσφορας που εγινε με τηλεφωνικη ηχογραφηση δεν εδωσα ενδειξεις, θα γινει με τις ιδιες;

Όπως τα λες...εάν δεν έχεις τηλεμετρουμενη παροχή,με τις ίδιες ενδείξεις. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ναι τις ίδιες γράφουν. Όταν είναι για winback καλό είναι να επιλέξεις πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο στην άλλη εταιρία καθώς η κατανάλωση θα είναι μηδενική.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Όπως τα λες...εάν δεν έχεις τηλεμετρουμενη παροχή,με τις ίδιες ενδείξεις. 

Και σε τηλεμετρούμενη τις ίδιες γράφουν στο συμβόλαιο αλλά η αλλαγή γίνεται με αυτές που θα τραβήξει ο ΔΕΔΔΗΕ την μέρα της αλλαγής.

1 λεπτό πριν, jobous είπε

Σε μένα δεν έχει φανεί ακόμα (03/09 η αλλαγή)

Η αλλαγή γίνεται από την μέρα που θα πάρεις τηλέφωνο για να σου αλλάξουν το πρόγραμμα. Το αν θα εμφανιστεί στο app άμεσα δεν έχει σημασία. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jobous είπε

Σε μένα δεν έχει φανεί ακόμα (03/09 η αλλαγή)

Και αύριο ή μεθαύριο να εμφανιστεί στο app, πιστεύω θα γράφει Ημερομηνία λήξης 3/9/2026 οπότε ok.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έμπλεξα με την δεδδηε.

Και δεν έχει γίνει ακόμα αλλαγή παρόχου 

2/9 υπογραψα με ηρων

3/9 δόθηκε το αίτημα σε δεδδηε 

3/9 πέρασαν για καταμέτρηση 

Στο app deddie εμφανίζεται καταμέτρηση 31/8

Δεν έχουν στείλει τις μετρήσεις στον Ήρων. 

Μίλησα μαζί τους και θα πρέπει να περάσουν πάλι λέει για νέα καταμέτρηση.

Έχω τηλεμετρουμενο μετρητή .

Τι να κάνω; Δεν έχω κάνει αλλαγή σε value Deal on time  καθώς πιστευα ότι θα γίνει άμεσα η μετάβαση σε Ήρων.

Να κάνω σήμερα εσωτερική αλλαγή και να ζητήσω να φανεί από 1 Σεπτεμβρίου; εφόσον είχα στείλει μέσω φόρμας προτεργια αίτημα για αλλαγή προγράμματος στις 29/8 και καπάκι 30/8 .

Υ.Γ. Έχει κάποιος -α χρησιμοποιήσει σύσταση μου; Βλέπω στο app οτι 1 ενδιαφέρεται.

Τώρα που φεύγω από προτεργια γτ;😹

Επεξ/σία από Merenda7
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vklon είπε

Και σε τηλεμετρούμενη τις ίδιες γράφουν στο συμβόλαιο αλλά η αλλαγή γίνεται με αυτές που θα τραβήξει ο ΔΕΔΔΗΕ την μέρα της αλλαγής.

Το ίδιο λέμε...στην τηλεμετρουμενη ασχέτως τι θα γραφτεί θα γίνει με τις ενδείξεις την ημέρα της αλλαγής. 

16 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Έμπλεξα με την δεδδηε.

2/9 υπογραψα με ηρων

Τι να κάνω; Δεν έχω κάνει αλλαγή σε value Deal on time  καθώς πιστευα ότι θα γίνει άμεσα η μετάβαση σε Ήρων.

Να κάνω σήμερα εσωτερική αλλαγή και να ζητήσω να φανεί από 1 Σεπτεμβρίου; εφόσον είχα στείλει μέσω φόρμας προτεργια αίτημα για αλλαγή προγράμματος στις 29/8 και καπάκι 30/8 .

Υ.Γ. Έχει κάποιος -α χρησιμοποιήσει σύσταση μου; Βλέπω στο app οτι 1 ενδιαφέρεται.

Μπορεί απλά να μην έχουν εμφανιστεί στο app οι νέες ενδείξεις.Με ΔΕΔΔΗΕ μίλησες?Σε αντιπροσφορα με το πήγαινε Ηρωνα ,επέστρεψε protergia νωρίς είναι ακόμα για να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα συστημικά. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Έμπλεξα με την δεδδηε.

2/9 υπογραψα με ηρων

Οταν περασαν  απο τον Δεδδηε στις 3/9 ηταν για την τακτικη καταμετρηση; Μπορει και  να ξανα περασουν...

Δεν σημαινει κατι επειδη ειναι τηλεμετρουμενος  ο μετρητης...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Οταν περασαν  απο τον Δεδδηε στις 3/9 ηταν για την τακτικη καταμετρηση; Μπορει και  να ξανα περασουν...

Αφού προέβη σε αλλαγή εκπροσώπησης ο φίλος μετά από  προγραμματισμενη καταμέτρηση θα ξαναπεράσει ο ΔΕΔΔΗΕ  δύο μέρες μετα να ξαναμέτρησει σε τηλεμετρουμενη παροχή?

Κάτι τέτοια κάνουν και μετά έχουν αυξημένο κόστος εκεί στο ΔΕΔΔΗΕ και το φορτώνουν σε εμάς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι ήταν προγραμματισμένη καταμέτρηση για 2/9

28 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Με ΔΕΔΔΗΕ μίλησες

Νάι εχθές και μου είπαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί το αίτημα από Ήρων.

Θα πρέπει να περάσουν ξανά για νέα μέτρηση.

Δεν έχει γίνει αντιπροσφορα καθώς δεν έχει ενημερωθεί η προτεργια από δεδδηε 

Στο app protergia  φαίνεται η μέτρηση 31/8 όπως ακριβώς και στο app deddie 

Επεξ/σία από Merenda7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...