Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε καιρό έχω να γράψω απορία,

protergia είμαι από 6/8 όπου έγινε η αλλαγή - καταμέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ. Έγινε άλλη μια από ΔΕΔΔΗΕ στις 20/8.

Επόμενη καταμέτρηση μου γράφει στις 17/9. 

Αν περάσω εγώ νέα ένδειξη σήμερα 7/9 (ένα μήνα μετά από την αρχική μέτρηση) είμαι οκ ή να το αφήσω;

Επίσης δεν έχω περάσει στο νέο 0.09 (περιμένω συμβόλαια) είμαι στο παλιό Value Swift OnTime Dea

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Zus είπε

Καλημέρα. Διαφορές του παλιού value swift on time με το νέο Value Deal on time;

Άλλαξε ονομασία για να κρατήσει την τιμή kwh στο 0,09. Το παλιό πήγε 0,10 χονδρικά....

Πάγιο παραμένει 5

Επεξ/σία από hountalass
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, hountalass είπε

Άντε καιρό έχω να γράψω απορία,

protergia είμαι από 6/8 όπου έγινε η αλλαγή - καταμέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ. Έγινε άλλη μια από ΔΕΔΔΗΕ στις 20/8.

Επόμενη καταμέτρηση μου γράφει στις 17/9. 

Αν περάσω εγώ νέα ένδειξη σήμερα 7/9 (ένα μήνα μετά από την αρχική μέτρηση) είμαι οκ ή να το αφήσω;

Επίσης δεν έχω περάσει στο νέο 0.09 (περιμένω συμβόλαια) είμαι στο παλιό Value Swift OnTime Dea

Δεν έχεις κάνει τηλεφωνική αλλαγή στο νέο πρόγραμμα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Δεν έχεις κάνει τηλεφωνική αλλαγή στο νέο πρόγραμμα?

Προχθές τους πήρα και μου είπε θα στείλει με μειλ τα συμβόλαια για την αλλαγή.

Σε 3 μέρες περίπου είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην παρέα,

Η Απορία μου ειναι η εξής: Πήγα στην Protergia μέσω Σύστασης αρχές Ιουλίου,έως τώρα έχει εκδοθεί μόνο ένας λογαριασμός,τον Αυγ άλλαξα πρόγραμμα μέσω τηλ σε value Swift on time και στις 03/09 πήγα στο value deal on time, ισχύει η εκπτωση των 10€ της σύστασης του Ιουλίου;

Επεξ/σία από Aos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aos είπε

Καλημέρα στην παρέα,

Η Απορία μου ειναι η εξής: Πήγα στην Protergia μέσω Σύστασης αρχές Ιουλίου,έως τώρα έχει εκδοθεί μόνο ένας λογαριασμός,τον Αυγ άλλαξα πρόγραμμα μέσω τηλ σε value Swift on time και στις 03/09 πήγα στο deal on time, ισχύει η εκπτωση των 10€ της σύστασης του Ιουλίου;

Καλημέρα ναι η έκπτωση της σύστασης ισχύει και σε αλλαγή προγράμματος.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, 1J4t είπε

Όλα αυτά που διάβασες ήταν για ένα από τα κυμαινόμενα προγράμματα της Protergia. Στο Protergia Value Secure 12Μ δεν έγινε καμία αλλαγή, άδικα ανησύχησες. 👍

Ευχαριστώ γαι την ενημερωση...

Κατι  ακόμα 2η Παροχή σε Ζενιθ -40% (απόριψη δις και αυτή) για σπιτι στο χωριο κλειστό    , Χριστουγενα ,Πάσχα , 20ημερες καλοκαιρι   . Σε ποιο προγραμμα της Protergia να πάω  (να πάρω πισω 50€ συσταση)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ προσωπικά πήγα στο κίτρινο με μηδενικό πάγιο ,αφού αυτό είναι το βασικό κόστος σε τέτοιες περιπτώσεις (Protergia Οικιακό - Value Lite)

Επεξ/σία από jobous
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aos είπε

Καλημέρα στην παρέα,

Η Απορία μου ειναι η εξής: Πήγα στην Protergia μέσω Σύστασης αρχές Ιουλίου,έως τώρα έχει εκδοθεί μόνο ένας λογαριασμός,τον Αυγ άλλαξα πρόγραμμα μέσω τηλ σε value Swift on time και στις 03/09 πήγα στο value deal on time, ισχύει η εκπτωση των 10€ της σύστασης του Ιουλίου;

Με τις τιμές αυτή τη στιγμή σε Deal και Lite το όρια είναι 123KWh/μήνα. Με λιγότερες από 123KWh συμφέρει το LIte, με περισσότερες από 123KWh συμφέρει το Deal. Τονίζω με τις τιμές αυτή τη στιγμή. 😉

21 λεπτά πριν, antykaps είπε

Ευχαριστώ γαι την ενημερωση...

Κατι  ακόμα 2η Παροχή σε Ζενιθ -40% (απόριψη δις και αυτή) για σπιτι στο χωριο κλειστό    , Χριστουγενα ,Πάσχα , 20ημερες καλοκαιρι   . Σε ποιο προγραμμα της Protergia να πάω  (να πάρω πισω 50€ συσταση)

Με τις τιμές αυτή τη στιγμή σε Deal και Lite το όρια είναι 123KWh/μήνα. Με λιγότερες από 123KWh συμφέρει το LIte, με περισσότερες από 123KWh συμφέρει το Deal. Τονίζω με τις τιμές αυτή τη στιγμή. 😉

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Για πείτε μου αν σκέφτομαι σωστά: Οι γονείς μου έχουν ΚΟΤ-Β με γύρω στις 900kWh το τετράμηνο. Σκέφτομαι να τους πάω στο ELPEDISON Reward Zero fee, που βγαίνει 0,0945€ με το ΚΟΤ ή στο ΔΕΗ myhome online που έχει -50€ & η kWh βγαίνει 0,097. Τι θα προτείνατε εσείς; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Για πείτε μου αν σκέφτομαι σωστά: Οι γονείς μου έχουν ΚΟΤ-Β με γύρω στις 900kWh το τετράμηνο. Σκέφτομαι να τους πάω στο ELPEDISON Reward Zero fee, που βγαίνει 0,0945€ με το ΚΟΤ ή στο ΔΕΗ myhome online που έχει -50€ & η kWh βγαίνει 0,097. Τι θα προτείνατε εσείς; 

Δεν ξερω τι δωρο δινει η elpedison, αλλα με προτεργια secure12m, 9,9 παγιο + 0,099/kw, αν παρεις και συσταση 10ευρωχ5μηνες, βγαινει πιο κατω στο ετησιο. 

εχεις 225kw/μηνα

225kw x (0,099-0,045=0,054) + 9,90=22,05 τον μηνα χ 12μηνες=264,60 - 50 (συσταση)= 214,60 τον χρονο

ελπεντισον

225kw x (0,1395 - 0,045= 0,0945)= 21,26 τον μηνα χ 12 μηνες = 255,15 τον χρονο

ειναι 40 ευρω λιγοτερα, θα μου πεις σιγα την διαφορα αλλα ειναι μια διαφορα, αν παιζει να πας και το δικο σου εκει ή καμια αλλη παροχη θα εχεις και επιπλεον 50αρικα απο τις συστασεις. Αν δινει ακομα η ελπεντισον 100 σκλαβενιτη θα υπερτερει στο ετησιο.

Επίσης το 12μηνο του ΗΡΩΝ καπου εκει θα βγαινει ιδιο με την προτεργια, με econtract για μπονους εγγραφης 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο (απλως την συνεπεια την βαζει στον επομενο λογαριασμο και οχι προκαταβολικα οπως ελεπντισον και προτεργια)

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, Seldon40 said:

Δεν ξερω τι δωρο δινει η elpedison, αλλα με προτεργια secure12m, 9,9 παγιο + 0,099/kw, αν παρεις και συσταση 10ευρωχ5μηνες, βγαινει πιο κατω στο ετησιο. 

εχεις 225kw/μηνα

225kw x (0,099-0,045=0,054) + 9,90=22,05 τον μηνα χ 12μηνες=264,60 - 50 (συσταση)= 214,60 τον χρονο

ελπεντισον

225kw x (0,1395 - 0,045= 0,0945)= 21,26 τον μηνα χ 12 μηνες = 255,15 τον χρονο

ειναι 40 ευρω λιγοτερα, θα μου πεις σιγα την διαφορα αλλα ειναι μια διαφορα, αν παιζει να πας και το δικο σου εκει ή καμια αλλη παροχη θα εχεις και επιπλεον 50αρικα απο τις συστασεις. Αν δινει ακομα η ελπεντισον 100 σκλαβενιτη θα υπερτερει στο ετησιο.

Επίσης το 12μηνο του ΗΡΩΝ καπου εκει θα βγαινει ιδιο με την προτεργια, με econtract για μπονους εγγραφης 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο (απλως την συνεπεια την βαζει στον επομενο λογαριασμο και οχι προκαταβολικα οπως ελεπντισον και προτεργια)

Δεν τα λες και άσχημα.

Για πείτε τι δώρα δίνει η φανταστική Elpedison; 🤭

Δημοσ.

έληξε το Zenith Power Home Smart -40% που να πάω για το εξοχικό με μηδενική κατανάλωση? Στο Power Home Save 2.0 που δίνει 7 πάγια δώρο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, walex είπε

έληξε το Zenith Power Home Smart -40% που να πάω για το εξοχικό με μηδενική κατανάλωση? Στο Power Home Save 2.0 που δίνει 7 πάγια δώρο?

Κάπου με μηδενικό πάγιο και δώρο. όπου βρεις το μεγαλύτερο δώρο το επιλέγεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...