Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, prefuse είπε

ε τι μας πέρασες, για τίποτα νοικοκυρές; :P

Προσεξε η τιμη ειναι μονο για Σεπτεμβριο (ειχαμε χαμηλη ΤΕΑ τον Αυγουστο), αν δηλ. ανεβει η ΤΕΑ τον Σεπτεμβριο, Οκτωβριο θα ανεβει η τιμη. Τον Αυγουστο ειχε 0,18/kw με την εκπτωση συνεπειας και 0,209/kw χωρις.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

... για πείτε ρε παίδια κανένα πρόγραμμα εκτός τουρισμού με 240-280kwh τον μηνα χειμωνα καλοκαιρι  που να συμφερει ?! Ακομα η Προτεργια ειναι το go to προγραμμα ?! ή προεκυψε τιποτα αλλο ?! 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mdkamael είπε

... για πείτε ρε παίδια κανένα πρόγραμμα εκτός τουρισμού με 240-280kwh τον μηνα χειμωνα καλοκαιρι  που να συμφερει ?! Ακομα η Προτεργια ειναι το go to προγραμμα ?! ή προεκυψε τιποτα αλλο ?! 

Η προτεργεια μάλλον είναι η δεύτερη επιλογή (με μικρή διαφορά) αναλόγως απαιτήσεων βέβαια και γίνεται σίγουρα η πρώτη αν έχεις σίγουρο τρόπο να δώσεις Κανά 2 και πάνω προσκλήσεις. Εγώ την επέλεξα κυρίως γιατί μου είπαν ότι στατιστικά δεν έχει πολλά λάθη σε λογαριασμούς κτλπ. Τώρα αν ισχύει σε  ξερω ακόμη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας. Επανέρχομαι προς ενημέρωση, μετά από κλήση της ζενίθ για win back. Υπενθυμίζω ότι προχώρησα σε σύμβαση για ρευμα με elpedison REWARD ULTRA στα 0,098 και για αέριο στο GAS HOME BRIGHT NEXT ΜΕ 0,0369 ΚΑΙ δώρο Σκλαβενίτη αξίας 100€ που θα το έπαιρνα μετά από 2 μήνες. Η ζενίθ σήμερα μου πρότεινε 2 σταθερά προγράμματα (που επιθυμούσα και εγώ) τα οποία δεν έχουνε μεγάλες διαφορές, αλλά με γνώμονα ότι έμεινα ευχαριστημένος μαζί τους το προηγούμενο χρόνο κ λόγω της άριστης εφαρμογής τους, κλίνω στο να υπαναχωρησω με την elpedison και να παραμείνω ζενιθ. Συγκεκριμένα σας παραθέτω screenshot με τη προσφορά, όπου μου δίνει το power home secure 4.0 με 0,088 αντί για το 0,099 (δλδ μεγαλύτερη έκπτωση συνέπειας) και αέριο το GAS HOME SECURE 2.0 ΜΕ τελική τιμή kwh 0,031 λόγω dual energy ΚΑΙ δωρεάν 7 πάγια. Συγκριτικά με την προσφορά της elpedison, μπορεί να φαίνομαι ζημιωμενος λόγω της 100ευρης δωροεπιταγης, αλλα νομίζω με την λίγο πιο φθηνή προσφορά kwh της ζενίθ, στο χρόνο πανω βγαίνω λίγο πιο κερδισμένος. Αν τυχόν καταλαβαίνετε κάτι άλλο, οποιαδήποτε βοήθεια συμβουλή θα την εκτιμούσα. 

Υ. Γ.  μ.ο. Μηνιαίας κατανωλησης kwh ρεύματος 237 και αντίστοιχα 466 kwh αερίου. 

Screenshot_20250909-094419.png

Screenshot_20250909-094355.png

Επεξ/σία από ezioioannis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ezioioannis είπε

Καλημέρα σας. Επανέρχομαι προς ενημέρωση, μετά από κλήση της ζενίθ για win back. Υπενθυμίζω ότι προχώρησα σε σύμβαση για ρευμα με elpedison REWARD ULTRA στα 0,098 και για αέριο στο GAS HOME BRIGHT NEXT ΜΕ 0,0369 ΚΑΙ δώρο Σκλαβενίτη αξίας 100€ που θα το έπαιρνα μετά από 2 μήνες. Η ζενίθ σήμερα μου πρότεινε 2 σταθερά προγράμματα (που επιθυμούσα και εγώ) τα οποία δεν έχουνε μεγάλες διαφορές, αλλά με γνώμονα ότι έμεινα ευχαριστημένος μαζί τους το προηγούμενο χρόνο κ λόγω της άριστης εφαρμογής τους, κλίνω στο να υπαναχωρησω με την elpedison και να παραμείνω ζενιθ. Συγκεκριμένα σας παραθέτω screenshot με τη προσφορά, όπου μου δίνει το power home secure 4.0 με 0,088 αντί για το 0,099 (δλδ μεγαλύτερη έκπτωση συνέπειας) και αέριο το GAS HOME SECURE 2.0 ΜΕ τελική τιμή kwh 0,031 λόγω dual energy ΚΑΙ δωρεάν 7 πάγια. Συγκριτικά με την προσφορά της elpedison, μπορεί να φαίνομαι ζημιωμενος λόγω της 100ευρης δωροεπιταγης, αλλα νομίζω με την λίγο πιο φθηνή προσφορά kwh της ζενίθ, στο χρόνο πανω βγαίνω λίγο πιο κερδισμένος. Αν τυχόν καταλαβαίνετε κάτι άλλο, οποιαδήποτε βοήθεια συμβουλή θα την εκτιμούσα. 

Προφανώς και εσύ γνωρίζεις καλύτερα. Πάνω κάτω μιλάμε για παρεμφερείς τιμές. Τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία προσπάθεια διατήρησης των πελατών κάθε παρόχου με εξατομικευμένες και σαφώς πιο συμφέρουσες (από τις αρχικές) αντιπροσφορές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ezioioannis είπε

Εξαιρετικη η προσφορα νομιζω. Αν γενικα εισαι και ευχαριστημενος απο την εταιρια. 1 λεπτο κατω η κιλοβατωρα + 7 παγια απο το αεριο, το καλυπτεις ίσως και να το ξεπερνα το 100αρικο

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, ezioioannis είπε

Υ. Γ.  μ.ο. Μηνιαίας κατανωλησης kwh ρεύματος 237 και αντίστοιχα 466 kwh αερίου. 

σε εμενα μου εδωσε πενηντα ευρω και το Secure 4.0, επειδη πηγα protergia. Για το φυσικό αεριο δεν μου το προτεινε. Αν ξαναπαρει τηλεφωνο θα το ζητησω. Για το φυσικο αεριο περιμενα τον Οκτωβριο την ΔΕΗ μήπως βγαλει παλι προσφορα με εκατοσταρικο.

Επεξ/σία από thermaikos4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...