Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, prometheas είπε

Αξιζει να ανανεώσω σε αυτούς ή να δω καποια εναλλακτική ; 

Γενικα εχω να πω, μην κανετε ανανεωσεις, αλλαγη παροχου ωστε να υπαρξει αντιπροσφορα ακομα και να θελεις να παραμεινεις. Ολο το παιχνιδι εχω να πω οτι παιζεται με τις αντιπροσφορες.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannisb91 είπε

Με περίπου 350 κιλοβατώρες το μήνα πάω σε σταθερό ή κυμαινόμενο; Έχετε να προτείνετε προγράμματα κυρίως σταθερά ; 

Τώρα σε ποιον πάροχο είσαι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, giannisb91 είπε

Ζενίθ power home smart night το οποίο έληξε χθες 

Εγώ είμαι σταθερό προτεργια όπου είναι από τα φτηνά της αγοράς και με τις συστάσεις κερδίζεις έξτρα 50Ε. Τώρα η τιμή είναι 0,099 και 9,90 πάγιο. Όλα τα "φτηνά σταθερά" εκεί τριγύρω είναι. Τα δώρα διαφοροποιούν κάθε εταιρία.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, giannisb91 είπε

Ζενίθ power home smart night το οποίο έληξε χθες 

Κανε μια βολτα ΠΡΟΤΕΡΓΙΑ deal ή ΗΡΩΝ yellow one home να σε παρουν για αντιπροσφορα και βλεπεις αναλογως. Καποιος ανεφερε σημερα για αντιπροσφορα στο σταθερο με 0,088.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, jimmysss! είπε

ειναι οσο καλο ακουγεται ;;;; τελικη τιμη ειναι αυτη;;;;;

Ναι τελικη τιμη με την εκπτωση συνεπειας, η εκπτωση εφαρμοζεται απο τον πρωτο λογαριασμο. Πιστευω να ακολουθησουν και οι υπολοιποι παροχοι. Να ξεκολλησουν απο το 0,099

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα 40-50 ευρω που δινει η ζενιθ σε αντιπροσφορα τα εχει παρει κανεις στο IBAN? γιατι δεν αναγραφονται καπου παρα μονο στο μιλητο, και σε ποσες μερες τα δινει?

Επεξ/σία από NickTheMeat
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NickTheMeat είπε

τα 40-50 ευρω που δινει η ζενιθ σε αντιπροσφορα τα εχει παρει κανεις στο IBAN? γιατι δεν αναγραφονται καπου παρα μονο στο μιλητο, και σε ποσες μερες τα δινει?

Περίπου στο δίμηνο, μετά τον πρώτο λογαριασμό σίγουρα. Σε iban ναι,δεν τα έχω πάρει εγώ αλλά φιλικό πρόσωπο. 

Δημοσ.

Ερώτηση για τους πιο έμπειρους στο κομμάτι "αίτηση υπαναχωρησης". Χρησιμοποιώ το έντυπο της elpedison, όπου σε ένα πλαίσιο μου ζητάει τα στοιχεία της σύμβασης και συγκεκριμένα : 1)τιμολογιο, όπου αναγράφω το ονομα του προγραμματος, 2)ημερομηνια υπογραφής της σύμβασης, όπου αναγράφω την ημερομηνία ηχητικής επιβεβαίωσης που με πήραν τηλ και 3) Αρ. Σύμβασης, πλην όμως και στο ένα pdf που είναι η αίτηση σύμβασης αερίου, αλλά και στο άλλο pdf που είναι η αίτηση σύμβασης ηλ. Ρεύματος, δεν αναγράφεται πουθενά αριθμός σύμβασης. Εάν το αφήσω κενό στην Αιτηση υπαναχωρησης, θεωρείται ότι είναι λόγος - πάτημα τους να μην ολοκληρωθεί η υπαναχωρηση? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Tελικα το 0,088 σταθερο της ζενιθ ειναι καινουργιο προγραμμα.

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/el-for-the-home-electricity-power-home-secure/

Άντε και σε κυμαινόμενο (πλην smart night) τιμή κάτω από 9 λεπτά...

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ezioioannis είπε

Ερώτηση για τους πιο έμπειρους στο κομμάτι "αίτηση υπαναχωρησης". Χρησιμοποιώ το έντυπο της elpedison, όπου σε ένα πλαίσιο μου ζητάει τα στοιχεία της σύμβασης και συγκεκριμένα : 1)τιμολογιο, όπου αναγράφω το ονομα του προγραμματος, 2)ημερομηνια υπογραφής της σύμβασης, όπου αναγράφω την ημερομηνία ηχητικής επιβεβαίωσης που με πήραν τηλ και 3) Αρ. Σύμβασης, πλην όμως και στο ένα pdf που είναι η αίτηση σύμβασης αερίου, αλλά και στο άλλο pdf που είναι η αίτηση σύμβασης ηλ. Ρεύματος, δεν αναγράφεται πουθενά αριθμός σύμβασης. Εάν το αφήσω κενό στην Αιτηση υπαναχωρησης, θεωρείται ότι είναι λόγος - πάτημα τους να μην ολοκληρωθεί η υπαναχωρηση? 

Δεν ειναι υποχρεωτικό ο αριθμό σύμβασης , αυτο που θέλει προσοχή είναι το πεδίο υπογραφής -εαν δεν έχεις scanner / photo πρεπει να το στειλεις στο gov για ηλεκτρονική υπογραφή 

Επεξ/σία από sotiriadisc
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...