Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Όταν κάνεις αίτημα αλλαγής παρόχου, στέλνεις φωτογραφία το μετρητή.

Όμως όταν περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ η ένδειξη έχει αυξηθεί ανάλογα κάποιες κιλοβατώρες.

Με ποια ένδειξη τιμολογει ο παλιός πάροχος και αντίστοιχα ξεκινά ο νέος?

Οτι εχει καταγραψει ο ΔΕΔΔΗΕ, αυτος θα δωσει στους παροχους ενδειξεις. Δες το deddieapp και ημερομηνια και ενδειξεις.

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Όταν κάνεις αίτημα αλλαγής παρόχου, στέλνεις φωτογραφία το μετρητή.

Όμως όταν περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ η ένδειξη έχει αυξηθεί ανάλογα κάποιες κιλοβατώρες.

Με ποια ένδειξη τιμολογει ο παλιός πάροχος και αντίστοιχα ξεκινά ο νέος?

αμα περασει ο δεδδηε και εχεις αλλη ενδειξη βγαινει ακυρη η αιτηση και σε καλουν ξανα απο την εταιρεια εαν δεχεσε την νεα μετρηση.Συμφωνεις η δινεις αλλη με πιο πολλες kw και μεταφερεσε στην νεα εταιρεια με τις νεες ενδειξεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα ενώ είχα κάνει αίτημα στον Ήρων yellow one ,σήμερα έλαβα τηλέφωνο από ζενίθ για  αντιπροταση να παραμείνω! Πρότεινε το power home save 2 με όλα τα πάγια δώρο και 30€ μετρητά πιστεύετε συμφέρει ή είναι καλύτερο το νέο μπλε πρόγραμμα της ζενίθ. Οι καταναλώσεις μου max 150kw

Δημοσ.

Από την ημέρα που υπογραφής ηλεκτρονικά σύμβαση με Protergia σε πόσες ημέρες ειδοποιείτε ο τωρινός πάροχος (ZENITH) για να ξέρω πότε να περιμένω προσφορά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, walex είπε

Από την ημέρα που υπογραφής ηλεκτρονικά σύμβαση με Protergia σε πόσες ημέρες ειδοποιείτε ο τωρινός πάροχος (ZENITH) για να ξέρω πότε να περιμένω προσφορά.

Μόλις κατατεθεί το αίτημα εκπροσώπησης της παροχής σου από το νέο πάροχο , λαμβάνει την αντίστοιχη ενημέρωση ο ισχύων πάροχος σου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, walex είπε

ουσιστικα ειδοποιειται οταν εχει γινει ειδη η μεταφορα στον αλλο παροχο.3μερες και πανω αναλογα εαν δεν προκυψει προβλημα με μετρηση.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mariannapost είπε

Καλησπέρα ενώ είχα κάνει αίτημα στον Ήρων yellow one ,σήμερα έλαβα τηλέφωνο από ζενίθ για  αντιπροταση να παραμείνω! Πρότεινε το power home save 2 με όλα τα πάγια δώρο και 30€ μετρητά πιστεύετε συμφέρει ή είναι καλύτερο το νέο μπλε πρόγραμμα της ζενίθ. Οι καταναλώσεις μου max 150kw

Λίγα σου δώσανε..σε άλλες περιπτώσεις έχουν δωθεί 60 ευρώ. 

Δημοσ.

Σε συνέχεια των θεμάτων που είχα αναφέρει με την protergia στις προηγούμενες σελίδες, να αναφέρω τα εξής:

Μετά από καταγγελία μέσω my rae κατά ΔΕΔΔΗΕ στις 3/9, μέσα σε 24 ώρες έλαβα απάντηση από ΔΕΔΔΗΕ πως η ενεργοποίηση έγινε με ημερομηνία 27/8! Προφανώς το πέρασαν με αναδρομική ημερομηνία στο σύστημά τους μετά την καταγγελία, καθώς μέχρι και 3/9 στα τηλέφωνα μου έλεγαν πως δεν έχει ολοκληρωθεί και φυσικά δεν ειχε αλλάξει και το ψηφίο. 

Από protergia δεν έχω λάβει καμία απάντηση στην αντίστοιχη προς αυτούς καταγγελία που είχα κάνει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Mariannapost είπε

To save ανακοινωνει τιμη μετα το τελος του μηνα, δηλαδη Αυγουστο η ΤΕΑ ηταν 75 (πολυ χαμηλη) και ετσι ειχε και το save καπου 0,10 νομιζω, Σεπτεμβριο μεχρι στιγμης η ΤΕΑ εχει ανεβει 96, αρα αναμενεται στο save να ανεβει η τιμη για Σεπτεμβριο. Προσωπικα δεν θα πηγαινα ποτε σε expost τιμολογιο (που ανακοινωνει τιμη μετα το τελος του μηνα). Αλλωστε δεν εκαναν ιδιαιτερη αντιπροσφορα 9 παγια δωρο τα δινουν ετσι κι αλλιως, επομενως 3 παγια και 30 ευρω ειναι το συνολο 45 ευρω.

Απο την αλλη το yellow one home του ΗΡΩΝ ανακοινωνει τιμη αρχες του μηνα και για Σεπτεμβριο εχει σουπερ τιμη, Οκτωβριο δεν ξερεις τι θα γινει ομως, πιθανον λογω ΤΕΑ παλι θα ανεβει.

Για σταθερο παλι δεν συμφερει με 150κβ, εκτος και καταφερεις εκει να σου δωσουν καποια παγια δωρο.

Στην θεση σου θα εμενα ΗΡΩΝ και Οκτωβριο εβλεπα τι θα αποφασιζα.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@CHRISpros στο παλιο swift on time deal εισαι δηλαδη; Αν ναι πρεπει να κανεις εσωτερικη αλλαγη στο deal on time.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.

Έγινε σε κανέναν προσφορά από ZENITH που ήταν στο Power Home Smart Night -40% και έκανε αίτημα να πάει σε άλλον πάροχο? τι προσφορά να περιμένω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paidi7 είπε

Έχει ενεργοποιηθεί η παροχή μου στη Protergia από 30/7 και ακόμη δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός. Πριν μια εβδομάδα ρώτησα την εξυπηρέτηση και μου είπαν είναι φυσιολογικό να καθυστερεί ο πρώτος λογαριασμός.

Έχει συμβεί και σε άλλους;

Παρομοίως, από 18/7 περίπου περιμένω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Παρομοίως, από 18/7 περίπου περιμένω...

στο protergiaapp στο ιστορικο μετρησεων, υπαρχει καταχωρημενη μετρηση; ειτε απο σενα ειτε απο ΔΕΔΔΗΕ. Kαι αν ναι, με ποια διευκρίνηση "προς τιμολογηση" ή "τιμολογημενη";

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Υπάρχει μόνο η αρχική ένδειξη του μετρητή με την οποία άλλαξα πάροχο και ήρθα στην protergia γύρω στις 18/7.

Επίσης χθες ήταν να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ, δε ξέρω αν πέρασε τελικά. Σε χθεσινή μου προσπάθεια να στείλω κι εγώ τις δικές μου μετρήσεις και χθες αλλά και σήμερα η app δεν προχωράει λέγοντας πως: "Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η τιμολόγηση και δεν είναι δυνατή η καταχώρηση. προσπαθήστε μετά από 3 μέρες".

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Υπάρχει μόνο η αρχική ένδειξη του μετρητή με την οποία άλλαξα πάροχο και ήρθα στην protergia γύρω στις 18/7.

Επίσης χθες ήταν να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ, δε ξέρω αν πέρασε τελικά. Σε χθεσινή μου προσπάθεια να στείλω κι εγώ τις δικές μου μετρήσεις και χθες αλλά και σήμερα η app δεν προχωράει λέγοντας πως: "Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η τιμολόγηση και δεν είναι δυνατή η καταχώρηση. προσπαθήστε μετά από 3 μέρες".

Εσυ δεν εδωσες καμια φορα ενδειξεις απο 18/7 μεχρι σημερα; Αρα να περιμενεις μετα τις 15 Σεπτεμβριου Λογαριασμο για το διαστημα μεχρι χθες.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Εσυ δεν εδωσες καμια φορα ενδειξεις απο 18/7 μεχρι σημερα; Αρα να περιμενεις μετα τις 15 Σεπτεμβριου Λογαριασμο για το διαστημα μεχρι χθες.

Δεν είχα δώσει.

Μιας και νέος πάροχος για μένα η protergia, είχα κι έχω μπερδευτεί με τις περιόδους τιμολόγησης του. Προτίμησα να δώσω για πρώτη φορά μέτρηση την ημερομηνία που θα πρωτοπερνούσε ο ΔΕΔΔΗΕ, δηλ. χθες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...