Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, walex είπε

Έγινε σε κανέναν προσφορά από ZENITH που ήταν στο Power Home Smart Night -40% και έκανε αίτημα να πάει σε άλλον πάροχο? τι προσφορά να περιμένω?

Εμένα δώσανε 50 ευρω σε iban 0 πάγιο για το κίτρινο πρόγραμμα power home save 2. Δεν πήγα τελικά εαν και το σκεφτόμουν επειδή ειναι εξοχικό η γραμμή. 

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, 7tasos7 said:

Εμένα δώσανε 50 ευρω σε iban 0 πάγιο για το κίτρινο πρόγραμμα power home save 2. Δεν πήγα τελικά εαν και το σκεφτόμουν επειδή ειναι εξοχικό η γραμμή. 

0 πάγιο για 12 μήνες? που πήγες τελικά?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

To save ανακοινωνει τιμη μετα το τελος του μηνα, δηλαδη Αυγουστο η ΤΕΑ ηταν 75 (πολυ χαμηλη) και ετσι ειχε και το save καπου 0,10 νομιζω, Σεπτεμβριο μεχρι στιγμης η ΤΕΑ εχει ανεβει 96, αρα αναμενεται στο save να ανεβει η τιμη για Σεπτεμβριο. Προσωπικα δεν θα πηγαινα ποτε σε expost τιμολογιο (που ανακοινωνει τιμη μετα το τελος του μηνα). Αλλωστε δεν εκαναν ιδιαιτερη αντιπροσφορα 9 παγια δωρο τα δινουν ετσι κι αλλιως, επομενως 3 παγια και 30 ευρω ειναι το συνολο 45 ευρω.

Απο την αλλη το yellow one home του ΗΡΩΝ ανακοινωνει τιμη αρχες του μηνα και για Σεπτεμβριο εχει σουπερ τιμη, Οκτωβριο δεν ξερεις τι θα γινει ομως, πιθανον λογω ΤΕΑ παλι θα ανεβει.

Για σταθερο παλι δεν συμφερει με 150κβ, εκτος και καταφερεις εκει να σου δωσουν καποια παγια δωρο.

Στην θεση σου θα εμενα ΗΡΩΝ και Οκτωβριο εβλεπα τι θα αποφασιζα.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@CHRISpros στο παλιο swift on time deal εισαι δηλαδη; Αν ναι πρεπει να κανεις εσωτερικη αλλαγη στο deal on time.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, walex είπε

0 πάγιο για 12 μήνες? που πήγες τελικά?

Ναι για 12 μήνες κίτρινο. Είχα πάει μέσω δικιάς μου σύστασης πρωτεργια με 0 πάγιο στο value lite και επειδή είδη είχα κάνει εξαργύρωση τα 50 δεν ήθελα να το τραβήξω απο τα μαλλιά και να πάρω τα 50 ζενίθ και οταν τα παρω να ξαναφύγω για πρωτεργια. 

Δημοσ.

Καλη σεζον!

Λόγω αποχής καποιων μηνων δεν εχω ενημερωθει... υπαρχει κατι για τουρισμο σε κιτρινο;

Δε θελω μπλε σταθερο, μη με γεμισετε πμ.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Καλη σεζον!

Λόγω αποχής καποιων μηνων δεν εχω ενημερωθει... υπαρχει κατι για τουρισμο σε κιτρινο;

Δε θελω μπλε σταθερο, μη με γεμισετε πμ.

Δε μας είπες όμως σε ποιον παροχο είσαι τώρα.Για τουρισμό μήνα Ηρωνας στο yellow one home μέσω econtract για το 50άρικο. Επομενη επιλογή το value swift της  protergia μέσω σύστασης για το 10αρικο/μήνα (50 σπαστά)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια... εκανα εναν υπολογισμο με βαση τη περσινη 12μηνη καταναλωση εχοντας το smart night -45% κ συγκρινοντας το με το secure 5.0 που εβγαλε τωρα η Ζενιθ.

Με 4575kwh προσωπικης real life καταναλωσης:

--> smart night:χρεωση προμηθειας 12μηνου, βγηκε στα 537.61ευρω. 

--> secure 5.0 ( το υποθετικο σεναριο ) 402,6+9.90X12=521.4 ευρω, στις ιδιες kwh, χρεωση προμηθειας ΣΥΝ παγιο, οπου αν αφαιρεσεις 50ευρω δωρακι φτανεις τα 471 ευρω !!!!! Διαφορα 66 ευρω δλδ το μηνα περιπου πανω κατω 5.5 ευρω διαφορα αν η ΤΕΑ κ φετος θα ειναι κοντα στη περσινη με το σταθερο τηε ΖΕΝΙΘ φετος να κερδιζει και ας πληρωνεις κ παγιο.

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...