Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγινε μια ανανέωση στο site app της πρωτεργια και εάν κάνεις εγγραφή σου δίνει 5€ δώρο για εξαργύρωση στον επόμενο λογαριασμό και κάποιες άλλες προσφορές απο εταιρίες .Εαν βέβαια είσαι μέλος πάνω απο χρόνο έχει άλλα πρόνομια που δεν τα ξέρω. 

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Μια σύσταση για πρωτέργια θα ήθελα

Ελαβα ευχαριστώ όλους (Δεν ήταν για μένα αλλά για έναν φίλο)

Επεξ/σία από giorgosvet
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lele322 είπε

Εγω περιμενω τα κοκκινα τιμολογια. Λενε θα βγουν τελη του μηνα

τα πικασο ειναι σαν κοκκινο. Δεν ειναι τυχαιο που δημιουργηθηκε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Έγινε μια ανανέωση στο site app της πρωτεργια και εάν κάνεις εγγραφή σου δίνει 5€ δώρο για εξαργύρωση στον επόμενο λογαριασμό και κάποιες άλλες προσφορές απο εταιρίες .Εαν βέβαια είσαι μέλος πάνω απο χρόνο έχει άλλα πρόνομια που δεν τα ξέρω. 

Eμενα εχει 10 ευρω εκπτωση στον επομενο λογαριασμο.

edit

Μάλλον επειδη φαινονται δυο ενεργες παροχες (μια ειναι στην ουσια, με παλιο και καινουργιο αριθμο παροχης)

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.

Μια σύσταση για Protergia 

1 λεπτό πριν, misi27 είπε

Μια σύσταση για Protergia 

Ευχαριστώ έλαβα. Θα χρησιμοποιήσω την πρώτη που ηρθε

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα!
Zenith Power Home Smart night.. με την εκπτωση... ληγει σε 3 μερες... που παμε;
Ελιν Ειδικο;
Επισης παλαιοτερα ειχαμε κατι xls αρχεια για συγκριση, τελος;
energycost κοιταμε τωρα; 
Ευχαριστω ^^

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να μην μπει η εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό στην Προτεργια? Αν πχ έχω δηλώσει ότι θα πληρώνω με πάγια εντολή να περιμένουν τον δεύτερο λογαριασμό για να την χρεώσουν? Γιατί μου ανέφεραν ότι χρεώνεται κανονικά στον πρώτο και κατόπιν στον επόμενο αφαιρείται αν έχει ενεργοποιηθεί 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Υπάρχει τρόπος να μην μπει η εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό στην Προτεργια? Αν πχ έχω δηλώσει ότι θα πληρώνω με πάγια εντολή να περιμένουν τον δεύτερο λογαριασμό για να την χρεώσουν? Γιατί μου ανέφεραν ότι χρεώνεται κανονικά στον πρώτο και κατόπιν στον επόμενο αφαιρείται αν έχει ενεργοποιηθεί 

Εαν εχεις υπογραψει στην συμβαση οτι θα βαλεις παγια εντολη, ο πρωτος λογαριασμος δεν θα εχει εγγυηση, μεταξυ του πρωτου και του δευτερου λογαριασμου θα πρεπει να βαλεις την παγια εντολη μεσω τραπεζας, εαν δεν βαλεις παγια εντολη μετα την εκδοση του πρωτου λογαριασμου τοτε στον δευτερο θα χρεωθεις και την εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εαν εχεις υπογραψει στην συμβαση οτι θα βαλεις παγια εντολη, ο πρωτος λογαριασμος δεν θα εχει εγγυηση, μεταξυ του πρωτου και του δευτερου λογαριασμου θα πρεπει να βαλεις την παγια εντολη μεσω τραπεζας, εαν δεν βαλεις παγια εντολη μετα την εκδοση του πρωτου λογαριασμου τοτε στον δευτερο θα χρεωθεις και την εγγυηση.

Αυτό ήξερα.. απλά ήθελα να το διασταυρώσω γιατί μου το είπαν και παραξενεύτηκα..σε ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.

Το ποσό των 50 ευρώ που μόλις εξαργύρωσα στην app (στην protergia για κάθε ενεργοποιημένη σύσταση φίλου) αφορά και τον 1ο λογαριασμό που έχει εκδοθεί (ώστε να πληρώσω το υπόλοιπο) ή μεταφέρεται προς αφαίρεση στον επόμενο λογαριασμό;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Το ποσό των 50 ευρώ που μόλις εξαργύρωσα στην app (στην protergia για κάθε ενεργοποιημένη σύσταση φίλου) αφορά και τον 1ο λογαριασμό που έχει εκδοθεί (ώστε να πληρώσω το υπόλοιπο) ή μεταφέρεται προς αφαίρεση στον επόμενο λογαριασμό;

Στον επομενο λογαριασμο θα το δεις ως εκπτωση απο συσταση φιλου.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, T1moros είπε

Για φοιτητικο σπιτι για 9 μηνες ποια ειναι η καλυτερη επιλογη;

Δες τα φοιτητικα δεη και ζενιθ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...