Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Snowpank4 είπε

Καλησπέρα σήμερα τελειωσε και εμένα το power home smart night από την zenith καλα την βγάλαμε μέχρι εδω.Σκεφτομαι για protergeia και κίτρινο παλι καταναλώσεις 200-300 kwh το μηνα και κοιτάζω το value deal on time εμπειρία κανεις;

Απλά κάθε αρχή του μήνα θα παρακολουθείς μήπως αλλάξει όνομα το φθηνό κίτρινο της protergia (βάσει της έως σήμερα πολιτικής της βέβαια).

Προφανώς και θα πας μέσω σύστασης για τα 50 ευρώ σπαστά στο λογαριασμό σου.

Σε κυμαινόμενο ή επόμενη επιλογή είναι το yellow one home του Ηρωνα με τα 50 ευρώ μέσω  econtract,αλλά τον άλλο μήνα θα ανέβει η τιμή του (ή ΤΕΑ Σεπτεμβρίου κινείται ανοδικά)

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο website lagonika.gr υπάρχει αναφορά στο protergia club με πίστωση 7€. Αναφέρεται πως ο πελάτης είναι στην protergia για πάνω από ένα έτος.

Πιθανώς θέλει να επιβραβεύσει τους παλιούς πελάτες της που έχουν μπλε τιμολόγια.

IMG_9453.webp

IMG_9454.webp

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, vklon είπε

Στο website lagonika.gr υπάρχει αναφορά στο protergia club με πίστωση 7€. Αναφέρεται πως ο πελάτης είναι στην protergia για πάνω από ένα έτος.

Πιθανώς θέλει να επιβραβεύσει τους παλιούς πελάτες της που έχουν μπλε τιμολόγια.

IMG_9453.webp

IMG_9454.webp

Ok, εχεις δικιο ετσι εξηγηται, εγω ειμαι στο επιπεδο elite, αν και ειμαι απο Απριλιο μονο, επειδη εφυγα για ΗΡΩΝ 4/9 και ξαναγυρισα στις 8/9, αυτη τη στιγμη φαινονται ενεργοποιημενες δυο παροχες (στην πραγματικοτητα βεβαια ειναι η ιδια παροχη).

Protergia Club Elite

• Ανήκεις σε αυτό το level αφού έχεις τουλάχιστον δύο ενεργούς μετρητές (Φυσικό Αέριο, Ηλεκτρικό Ρεύμα ή και τα δύο).
  • Απόλαυσε αποκλειστικά οφέλη και ενισχυμένες ανταμοιβές, προσαρμοσμένες στο δικό σου level.
Δημοσ.

Πάντως δεν εμφανίζεται σε όλες τις παροχές.Σε φιλική παροχή που είναι πελάτης σχεδόν δύο έτη δεν εμφανίζεται τίποτα ως protergia club.

Υγ.Εχει πιστωτικό υπόλοιπο βέβαια η συγκεκριμένη παροχή. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Πάντως δεν εμφανίζεται σε όλες τις παροχές.Σε φιλική παροχή που είναι πελάτης σχεδόν δύο έτη δεν εμφανίζεται τίποτα ως protergia club.

Υγ.Εχει πιστωτικό υπόλοιπο βέβαια η συγκεκριμένη παροχή. 

Δεν παίζει ρόλο το πιστωτικό και εγώ έχω πιστωτικό και ειμαι κάνα 3 μηνο. Θεωρω πως σταδιακά θα μπουν όλοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Δεν παίζει ρόλο το πιστωτικό και εγώ έχω πιστωτικό και ειμαι κάνα 3 μηνο. Θεωρω πως σταδιακά θα μπουν όλοι. 

Ναι,δε γνωρίζω τα κριτήρια ένταξης στο "club".Απλά μου έκανε εντύπωση ότι είχε ξαναγραφτεί στο παρελθόν και τώρα εμφανίστηκε σε αρκετούς γνωστούς και εγώ δεν το είδα σε καμία από τις 4 παροχές που διαχειρίζομαι.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...