Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Γυρίζεις πίσω στη ζενίθ για να πληρώνεις και απαρνιέσαι τις συστάσεις της protergia?...Ντροπή😂 

ειναι εξοχικο αυτη η γραμμη και ημουνα 1 χρονο.Για συστασεις εχω την αλλη γραμμη στην Αθηνα.Μακαρι να ειχα κρατησει και εκεινη 1 χρονο στην ζενιθ και να χα δικαιωμα να ανανεωσω το smart night

• Haha 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως βγάζουμε βεβαίωση εκπροσώπησης απο τον ΉΡΩΝ; Βρίσκω μόνο τη βεβαίωση λήξης εκπροσώπησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τσιρκο
ημουν ζενιθ στο μαγικο πακετακι, τελειωσε
κανω myrae μου λενε οχι
παω προτεργια
ξενερωνω με το οτι βγαζουν νεο πακετο το ξερουν ολοι εκτος απο τους ιδιους που ζηταω αλλαγη
φευγω, με παιρνουν λενε παρτε 90 ευρω, οχι δε θελω κοροιδιες ουτε να μου φέρονται λες και ειμαι τουβλο
παω ηρωνα με econtract
και επιστρεφει η ζενιθ με myrae και μου λεει επιστρεψτε με το παλιο σας προγραμμα
οποτε επιστρεφω ζενιθ στο μαγικο πακετακι κλεισμενο για 1 χρονο
απλα πηρα 1 10ευρω απο συσταση προτεργια
και 1 50ευρω απο econtract heron
δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου απλα εξηγω πως εγινε
φυσικα λογαριασμος δεν εχει βγει κανεις ... μονο τον τελευταιο ζενιθ εχω....
αν και ειχα αιτηθει να βγαινει ο προτεργια καθε 15
τι γινεται;

Επεξ/σία από akaloith
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, akaloith είπε

τσιρκο
ημουν ζενιθ στο μαγικο πακετακι, τελειωσε
κανω myrae μου λενε οχι
παω προτεργια
ξενερωνω με το οτι βγαζουν νεο πακετο το ξερουν ολοι εκτος απο τους ιδιους που ζηταω αλλαγη
φευγω, με παιρνουν λενε παρτε 90 ευρω, οχι δε θελω κοροιδιες ουτε να μου φέρονται λες και ειμαι τουβλο
παω ηρωνα με econtract
και επιστρεφει η ζενιθ με myrae και μου λεει επιστρεψτε με το παλιο σας προγραμμα
οποτε επιστρεφω ζενιθ στο μαγικο πακετακι κλεισμενο για 1 χρονο
απλα πηρα 1 10ευρω απο συσταση προτεργια
και 1 50ευρω απο econtract heron
δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου απλα εξηγω πως εγινε
φυσικα λογαριασμος δεν εχει βγει κανεις ... μονο τον τελευταιο ζενιθ εχω....
αν και ειχα αιτηθει να βγαινει ο προτεργια καθε 15
τι γινεται;

Ζενιθ ποτε εστειλες στην myrae; Προλαβαινομε εμεις που δεν στειλαμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυγουστοοοοοοο
δεν ξερω τι να σου πω
και απαντησαν τωρα που ηδη εχω αλλαξει 2 εταιρειες
το αιτημα στον δεδδηε ειναι γιατι ενω εχω φυγει απο τη προτεργια 4/9 για ηρωνα... ο ηρων ακομα το επεξεργαζεται.... 
το αιτημα στον ηρων προτεργια ειναι για να βγαλουν λογαριασμο :P

με τη ζενιθ εχουμε γενικα αγαπη με χρονοκαθυστερηση
στη μανα μου ειχα βαλει το μαγικο πακετακι ενω ειχε ηδη αποσυρθει απο την αγορα μηνες μετα υπογραφοντας με χρονοκαθυστερηση τη προσφορα που ειχαν κανει και ΝΑΙ λειτουργησε
τωρα ζητανε πισω εμενα ενω στην αρχη με διωξαν παλι με χρονοκαθυστερηση

image.jpeg.29d12fce3ba3c80bdfa93810fc55480a.jpeg

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jason13 είπε

Εγώ ξανά έστειλα σήμερα πρωί και έλαβα θετική απάντηση το μεσημέρι. Να επισημανω ειχα ανοίξει αίτημα και επειδή έφαγα απόρριψη 20/8 το έκλεισα.Το συμβόλαιο μου ειχε λήξει 3/9 και έχω φύγει για άλλο πάροχο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Εγώ ξανά έστειλα σήμερα πρωί και έλαβα θετική απάντηση το μεσημέρι. Να επισημανω ειχα ανοίξει αίτημα και επειδή έφαγα απόρριψη 20/8 το έκλεισα.Το συμβόλαιο μου ειχε λήξει 3/9 και έχω φύγει για άλλο πάροχο. 

11/8 ειχα παει προτεργια
ειδα το σουσου εδω στο φορουμ και εκανα αιτημα ζενιθ παρτε με πισω δε θελω προτεργια
4/9 παω ηρωνα μετα το ξεφτιλικι της προτεργια με το νεο πακετο που το ξεραμε ολοι εκτος απο τους ιδιους
και 16/9 η ζενιθ απανταει στο αιτημα που μου απεριψαν λεγοντας μου αντε γυρνα πισω
ΔΕΝ το ειχα κλεισει

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Jason13 είπε

Όσοι πιστοί μέχρι 19 Σεπτεμβρίου προσέλθετε....κάνε γρήγορα όμως. 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Όσοι πιστοί μέχρι 19 Σεπτεμβρίου προσέλθετε....κάνε γρήγορα όμως. 

σταματα ρε θα αργησει η αιτηση μου :D 

Run Away GIF

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.

όποιος ενδιαφέρεται είτε να ανανεώσει το ισχύον συμβόλαιό του «Power Home Smart Night 40%», είτε έχει αλλάξει πάροχο και θέλει να επανέλθει στη Ζενίθ με την επιλογή του ίδιου προϊόντος, έχει προσθεσμία μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2025.Θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα διαδικασία μέσω του myrae όμως ζητώντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα. (Επίκληση ανισης μεταχειρισης καθώς προσφέρεται σε άλλους πελάτες)

Σημερα εξεταστηκαν αιτηματα και απαντηθηκαν αυθημερον με ευνοικη καταληξη για τους πελάτες.Η αποφαση που εχει ουσιαστικα παρθει απο τη διοικηση τηε ζενιθ δειχνει να ειναι οτι θα προσφερθει ανανεωση για ενα ακομα ετος στο smart night με τους ίδιους όρους (πλην αλλαγης συντελεστη χ) σε οσους πελατες το ζητησουν μεσω rae η ενεργειακου διαμεσολαβητη με καταληκτικη ημερομηνια τις 19 Σεπτεμβρίου (βαση των απαντησεων που εχουν δοθεί)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

όποιος ενδιαφέρεται είτε να ανανεώσει το ισχύον συμβόλαιό του «Power Home Smart Night 40%», είτε έχει αλλάξει πάροχο και θέλει να επανέλθει στη Ζενίθ με την επιλογή του ίδιου προϊόντος, έχει προσθεσμία μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2025.Θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα διαδικασία μέσω του myrae όμως ζητώντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα. (Επίκληση ανισης μεταχειρισης καθώς προσφέρεται σε άλλους πελάτες)

Σημερα εξεταστηκαν αιτηματα και απαντηθηκαν αυθημερον με ευνοικη καταληξη για τους πελάτες.Η αποφαση που εχει ουσιαστικα παρθει απο τη διοικηση τηε ζενιθ δειχνει να ειναι οτι θα προσφερθει ανανεωση για ενα ακομα ετος στο smart night με τους ίδιους όρους (πλην αλλαγης συντελεστη χ) σε οσους πελατες το ζητησουν μεσω rae η ενεργειακου διαμεσολαβητη με καταληκτικη ημερομηνια τις 19 Σεπτεμβρίου (βαση των απαντησεων που εχουν δοθεί)

Τι να γραψουμε στην περιγραφη του προβληματος;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jason13 είπε

Τι να γραψουμε στην περιγραφη του προβληματος;

Εγώ σε σημερινό νέο μυνημα που άνοιξα έγραψα αυτο και έλαβα άμεση θετική απάντηση :Θελω να επανελθω στο αιτημα μου με αριθμο αιτηματος σχετικα με τη συμβαση που ειχα σε εσας για την αυξηση του συντελεστη χ απο τον ΜΑΙΟ του 2024.Ειχα λαβει απαντησει πως θα εκδοθει ενας διορθωτικος λογαριασμος που δεν εχει βγει ακομα οπως επισης ειχα αιτηθει να συνεχιστει το ιδιο προγραμμα με την ληξη της συμβασης μου με αυξημενο τον συντελεστη χ στην νεα συμβαση εαν και εφοσον ειναι εφικτο οπως εχει γινει σε αλλα ατομα που ειχαν το ιδιο προγραμμα με εμενα

22 λεπτά πριν, messinia3 είπε

σε οσους πελατες το ζητησουν μεσω rae η ενεργειακου διαμεσολαβητη με καταληκτικη ημερομηνια τις 19 Σεπτεμβρίου

Θεωρώ πως δίνουν 3 μέρες να τους απαντήσεις εαν θες επιστροφή ή οχι. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Θεωρώ πως δίνουν 3 μέρες να τους απαντήσεις εαν θες επιστροφή ή οχι. 

Μπα νομίζω απλά ότι η απόφαση είναι ότι θα δοθεί σε όσους έχουν "προσφύγει " μέχρι 19 Σεπτεμβρίου. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Μπα νομίζω απλά ότι η απόφαση είναι ότι θα δοθεί σε όσους έχουν "προσφύγει " μέχρι 19 Σεπτεμβρίου. 

Δεν ξέρω γιατί είδα σε εναν που απάντησαν χθες είχε εως 18/6 για αυτο ειπα για 3μερο εγώ. Και εγω ξανά άνοιξα σήμερα το αίτημα είχα κλείσει το παλιό χωρίς να πάω μεσολαβιτη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...