Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι οι παροχοι πλην ΔΕΗ έχουν χάσει μερίδιο αγοράς και ενόψει και συγχωνεύσεων,rebranding,κλπ προσπαθούν να μη χάσουν μεγαλύτερο μερίδιο....επίσης όλοι οι παροχοι (συμπεριλαμβανομένης της ΔΕΗ) έχουν κάνει τις ματσακωνιες τους,γι αυτό πρέπει να προσέχουμε τις χρεώσεις τους.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Όλοι οι παροχοι πλην ΔΕΗ έχουν χάσει μερίδιο αγοράς και ενόψει και συγχωνεύσεις,rebranding,κλπ προσπαθούν να μη χάσουν μεγαλύτερο μερίδιο....επίσης όλοι οι παροχοι (συμπεριλαμβανομένης της ΔΕΗ) έχουν κάνει τις ματσακωνιες τους,γι αυτό πρέπει να προσέχουμε τις χρεώσεις τους.

δυστυχως δεν βγαζεις ακρη
πχ στη προτεργια σε ΣΤΑΘΕΡΟ προγραμμα προσφορα κτλ μου ερχοταν ακριβοτερη
απο τον ηρωνα σε κυμαινόμενο που το συγκεκριμενο μηνα ειχε ακριβοτερη kwh
με ιδιες kwh, παγιο κτλ
και δεν ειμαι κανα χαπατο, μαθηματικος ειμαι
αλλα υπαρχουν οι "εξτρα χρεωσεις" που ουδεις βγαζει ακρη
σε κλεβουν ανετοτατα και ας βγαινει ο πινακας με τις kwh οκ

καλα για τη ζενιθ δε θα πω καν το πακετο ηταν απλα ΜΑ ΓΙ ΚΟ και ας εγινε ματσακωνια με το συντελεστη, παλι ερχοταν μακραν φθηνοτερο και ψιλοντρεπομαι που γκρινιαξαμε για το "συντελεστη" :huh:
παλι ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akaloith είπε

με ιδιες kwh, παγιο κτλ

καλα για τη ζενιθ δε θα πω καν το πακετο ηταν απλα ΜΑ ΓΙ ΚΟ και ας εγινε ματσακωνια με το συντελεστη, παλι ερχοταν μακραν φθηνοτερο

Οι έξτρα χρεώσεις που λες είναι οι ρυθμιζόμενες? Και εκεί αφού είσαι μαθηματικός χρησιμοποιείται συγκεκριμένος μαθηματικός τύπος και βγαίνει το αποτέλεσμα.Εαν μπορείς να ελέγξεις το λογαριασμό δε σε κλέβουν εύκολα.

Το πανηγύρι με την παράταση ενός ακόμα έτους στο μαγικό, όπως λες smart night ξεκίνησε από τον εντοπισμό της αλλαγής του συντελεστή χ από τον @doomnx.

Όταν λοιπόν τσεκάρουμε το λογαριασμό μπορεί να αποφύγουμε κακοτοπιές,ενίοτε δε προκύπτουν ευκαιρίες όπως αυτή η (ανέλπιστη για εμένα) εξέλιξη. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Οι έξτρα χρεώσεις που λες είναι οι ρυθμιζόμενες? Και εκεί αφού είσαι μαθηματικός χρησιμοποιείται συγκεκριμένος μαθηματικός τύπος και βγαίνει το αποτέλεσμα.Εαν μπορείς να ελέγξεις το λογαριασμό δε σε κλέβουν εύκολα.

Το πανηγύρι με την παράταση ενός ακόμα έτους στο μαγικό, όπως λες smart night ξεκίνησε από τον εντοπισμό της αλλαγής του συντελεστή χ από τον @doomnx.

Όταν λοιπόν τσεκάρουμε το λογαριασμό μπορεί να αποφύγουμε κακοτοπιές,ενίοτε δε προκύπτουν ευκαιρίες όπως αυτή η (ανέλπιστη για εμένα) εξέλιξη. 

στη προτεργια σε ΣΤΑΘΕΡΟ προγραμμα προσφορα κτλ μου ερχοταν ακριβοτερη
απο τον ηρωνα σε κυμαινόμενο που το συγκεκριμενο μηνα ειχε ακριβοτερη kwh
με ιδιες kwh, παγιο κτλ

δε θα καθομαι να τσεκαρω το καθε λογαριασμο, οι kwh μου ειναι σταθερες οποτε εβγαζε ματι οτι κατι .... δε πηγαινε καλα στη προτεργια

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akaloith είπε

με ιδιες kwh, παγιο κτλ

Ναι αν υπαρχουν ομως εξτρα χρεωσεις δεν το αφηνεις ετσι, ελεγχεις τον λογαριασμο, και αν δεις κατι θα ζητησεις εξηγηση λογαριασμου ή θα κανεις καταγγελια κλπ.  Αλλα τι προγραμμα σταθερο ηταν αυτο που λες οτι ειχε ιδιο παγιο με το κυμαινομενο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Ναι αν υπαρχουν ομως εξτρα χρεωσεις δεν το αφηνεις ετσι, ελεγχεις τον λογαριασμο, και αν δεις κατι θα ζητησεις εξηγηση λογαριασμου ή θα κανεις καταγγελια κλπ.  Αλλα τι προγραμμα σταθερο ηταν αυτο που λες οτι ειχε ιδιο παγιο με το κυμαινομενο;

με ιδιες kwh, παγιο κτλ

δε θα καθομαι να τσεκαρω το καθε λογαριασμο, οι kwh μου ειναι σταθερες οποτε εβγαζε ματι οτι κατι .... δε πηγαινε καλα στη προτεργια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akaloith είπε

δε θα καθομαι να τσεκαρω το καθε λογαριασμο

Οχι αδερφε λαθος, θα τσεκαρεις τον λογαριασμο παντα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κάνε μια αναφορά μέσω myrae κατά της protergia επισυναπτοντας το pdf του value deal ontime και ζητώντας τη μετάβαση σου στο συγκεκριμένο από την ημέρα που ανανέωσες τηλεφωνικά. 

Έκανα μόλις. Ευχαριστώ πολύ 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Οχι αδερφε λαθος, θα τσεκαρεις τον λογαριασμο παντα.

στη ζενιθ και στον ηρωνα δε χρειαστηκε
φυσικα τσεκαρω τo πινακα με τις kwh αλλα ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ
και ας με "εκλεψε" η ζενιθ στον "συντελεστη" παλι ηταν ΜΑΚΡΑΝ φθηνοτερος λογαριασμος

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akaloith είπε

στη ζενιθ και στον ηρωνα δε χρειαστηκε
φυσικα τσεκαρω τo πινακα με τις kwh αλλα ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ
και ας με "εκλεψε" η ζενιθ στον "συντελεστη" παλι ηταν ΜΑΚΡΑΝ φθηνοτερος λογαριασμος

ποιο προγραμμα σταθερο της προτεργια ειχε ιδιο παγιο με κυμαινομενο του ΗΡΩΝ που λες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, akaloith είπε

με ιδιες kwh, παγιο κτλ

Και το smart night κυμαινόμενο πρόγραμμα ήταν και ήταν σαφώς φθηνότερο από όλα τα σταθερά.

Το πιθανότερο είναι ότι απλά άργησε η μεταφορά σου στην protergia και συσωρευτηκαν πολλές kwh σε μικρό διάστημα εκτινάσσοντας τις ρυθμιζομενες χρεώσεις.

Τεσπα ,ο καθένας κάνει ότι νομίζει,αλλά όλοι κλέφτες είναι.Κι εγώ  χαζεύοντας το λογαριασμό μιας φίλης σε protergia είδα ότι τη χρεωναν με λανθασμένη τιμή kwh,έκανα αίτημα για λογαριασμό της μέσω myrae αιτούμενος αναδρομική πίστωση 3 μηνών και προχθές εκδόθηκε ο λογαριασμός με τις σχετικές διορθώσεις. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Και το smart night κυμαινόμενο πρόγραμμα ήταν και ήταν σαφώς φθηνότερο από όλα τα σταθερά.

Το πιθανότερο είναι ότι απλά άργησε η μεταφορά σου στην protergia και συσψρευτηκαν πολλές kwh σε μικρό διάστημα εκτινάσσοντας τις ρυθμιζομενες χρεώσεις.

Τεσπα ,ο καθένας κάνει ότι νομίζει,αλλά όλοι κλέφτες είναι.Κι εγώ  χαζεύοντας το λογαριασμό μιας φίλης σε protergia είδα ότι τη χρεωναν με λανθασμένη τιμή kwh,έκανα αίτημα για λογαριασμό της μέσω myrae αιτούμενοι αναδρομική πίστωση 3 μηνών και προχθές εκδόθηκε ο λογαριασμός με τις σχετικές διορθώσεις. 

Σημασια εχει αυτο, να κοιτας τον λογαριασμο τι εχουν χρεωσει, δεν πας με κλειστα ματια να πληρωσεις οτι σου λενε, ουτε προτεργια, ουτε ηρων, ουτε ζενιθ, κανεις ελεγχο αν εχουν χρεωσει σωστα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα πραγματα
image.jpeg.c2c953bdf31946427efd8f93ece9124d.jpeg

52,85 / 609kwh = 0,086 ευρω/kwh ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΜΕΣΑ

με τις περισσοτερες kwh τον ιουλιο
μηνες που η Μηνιαία Τιμή Εκκαθάρισης Αγοράς ηταν:

image.jpeg.fed8954c6d85f3f162d07c6586c1f778.jpeg

6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Το πιθανότερο είναι ότι απλά άργησε η μεταφορά σου στην protergia και συσωρευτηκαν πολλές kwh σε μικρό διάστημα εκτινάσσοντας τις ρυθμιζομενες χρεώσεις.

Τεσπα ,ο καθένας κάνει ότι νομίζει,αλλά όλοι κλέφτες είναι.Κι εγώ  χαζεύοντας το λογαριασμό μιας φίλης σε protergia είδα ότι τη χρεωναν με λανθασμένη τιμή kwh,έκανα αίτημα για λογαριασμό της μέσω myrae αιτούμενος αναδρομική πίστωση 3 μηνών και προχθές εκδόθηκε ο λογαριασμός με τις σχετικές διορθώσεις. 

1 χρονο σε σταθερο προτεργια ημουν
γραφω ξεκαθαρα
ηρων κυμαινόμενο που το συγκεκριμενο μηνα ειχε ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ kwh
με ιδιες kwh, παγιο κτλ

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Χωρις παγιο ειναι, τα παγια ειναι δωρεαν.

ελεος :D
προφανως ΑΝΑΦΕΡΩ οτι μετραμε ΚΑΙ το παγιο στη kwh
γιατι καποιος θα πει ααα εχω 0,10 με παγιο 10 ευρω
θα μετρησεις ΚΑΙ το παγιο, προφανως η kwh δεν θα ειναι 0,10 τοτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...