Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Άμεσα, καθώς η προθεσμία που θέτει η ζενίθ στις απαντήσεις της είναι η 19η Σεπτεμβρίου.

Το ιδιο θα κανω και εγω καθώς σε γραπτη επικοινωνια που ειχα μαζι τους εξηγωντας λεπτομερως που αθετισαν τους ορους του συμβολαιου ( απλα για να αποφυγω το χρονοβορο βημα μεσω ραε) , δεν εδειξαν μεταμελεια. Ουτε καν για επιστροφη των λιγων χρηματων. 

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις υπέβαλα και εγώ αίτημα μέσω Rae και αναμένω . 
ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στη κοινότητα για την βοήθεια . 
Θα ενημερώσω όταν έχω νεότερα . 

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Το ιδιο θα κανω και εγω καθώς σε γραπτη επικοινωνια που ειχα μαζι τους εξηγωντας λεπτομερως που αθετισαν τους ορους του συμβολαιου ( απλα για να αποφυγω το χρονοβορο βημα μεσω ραε) , δεν εδειξαν μεταμελεια. Ουτε καν για επιστροφη των λιγων χρηματων. 

Η οδηγία που έχει δοθεί αφορά προφανώς μόνο τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί μέσω ΡΑΕ και η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι σε θέση να προσφέρει αυτή την ανανέωση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/9/2025 στις 11:03 ΠΜ, lacta13 είπε

Καλημέρα,κι εκει που ετοιμαζομουν σήμερα να κανει αιτημα για το σταθερό της Προτεργεια,αφου σήμερα θα παρει μετρηση ο ΔΕΔΔΗΕ,ωστε να μην χασω την εκπτωση συνέπειας απο το το σταθερό της Ζενιθ ,που τελειωσε το 12μηνο στις 11/9 ,και εχω μπει υποτίθεται σε αυτους στο πράσινο, τσουο έρχεται το νεο σταθερο τους με 0.088/Kwh με ιδιο παγιο που ειχα στο παλιό 9.9

Οποτε κάνοντας υπολογισμό με την Προτεργεια με 0.099Kwh +9.9€ παγιο - το 10€ για 5 μηνες απο την σύσταση βγαινει και λιγο παραπάνω στον χρονο 541 Ζενιθ με 544 προτεργια με 400Kwh τον μηνα που υπολογισα.

Αν δε φαω στον 1ο λογαριασμό και το 50ρικο που βαζουν σαν ασφάλεια,παω πιο πισω, γιατί στην Ζενιθ θα συνεχίσω και δεν θα τονεχω αυτό 

Οποτε τους πηρα τηλέφωνο για ανανέωση.νομιζω για καποιον που θελει σταθερο ειναι το φθηνότερο,ποσο μαλλον για εμενα που ειχα ηδη σε αυτούς

Καλα δεν τα υπολογισα;

καθυστερουν να παρουν τηλεφωνο οι της Ζενιθ για την ανανεωση γενικα σε πελατες;χθες το πρωι που εκανα αιτημα τηλεφωνικο,μου ειπαν 2-3 μερες κανουν αναλογα με τον φορτο. δεν υπαρχει αλλος τροπος για υφισταμενους πελατες...μου λενε μην ανησυχητε που εχω μπει στο πρασινο για λιγες μερες (απο 12/9) ,γιατι ειναι καλα αυτο τον μηνα,δεν θα δειτε καποια διαφορα..

εν το μεταξυ ωραιοι αυτοι του ΔΕΔΔΗΕ...υποτιθεται στελνουν μεσα στην εφαρμογη  ειδοποιηση ποτε θα περασουν για καταμετρηση,αλλα μου φαινεται ειτε δεν ενημερωνουν σωστα την εφαρμογη ή δεν ξερω τι αλλο. σε 2 συνεχομενους μηνες εν ελεγε ας πουμε θα περασουν στις 14 Αυγ για καταμετρηση,στις 13 αλλη ειδοποιηση,αυριο θα γινει καταμετρηση,ερχονταν οι 14 και εβελες μεσα στην εφαρμοφη καταμετρηση στις 11...

το ιδιο εγινε και τωρα που υποτιθεται περιμενα για γινει η καταμετρηση για να αλλαξω εταιρεια, μου ελεγαν θα ερθουν στις 16 Σεπ και τελικα χθες οντως εγινε το update στις μετρησεις,αλλα με καταμετρηση στις 12/9....μαλλον η ειδοποιηση τους αφορα την ημερα που θα καταγραφει στην εφαρμογη η καταμετρηση και οχι το ποτε ουσιαστικα θα γινει...

γιατι εχασα 3 μερες να περιμενω τζαμπα....

Επεξ/σία από lacta13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, lacta13 είπε

καθυστερουν να παρουν τηλεφωνο οι της Ζενιθ για την ανανεωση γενικα σε πελατες;χθες το πρωι που εκανα αιτημα τηλεφωνικο,μου ειπαν 2-3 μερες κανουν αναλογα με τον φορτο. δεν υπαρχει αλλος τροπος για υφισταμενους πελατες...μου λενε μην ανησυχητε που εχω μπει στο πρασινο για λιγες μερες (απο 12/9) ,γιατι ειναι καλα αυτο τον μηνα,δεν θα δειτε καποια διαφορα

0,16/kw δεν το λες και καλα. επισης αν εχεις μεγαλη καταναλωση θα παει αναλογικα η χρεωση.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

0,16/kw δεν το λες και καλα. επισης αν εχεις μεγαλη καταναλωση θα παει αναλογικα η χρεωση.

την τρελα μου...μα δεν μου δινουν αλλη επιλογη για ανανεωση μονο να περιμενεις τηλεφωνο...περιμενα  και τον ΔΕΔΔΗΕ με τις χαζομετρησεις του τζαμπα 3 μερες....τι να πω...

θυμαμαι που μου λεγες να περιμενω την καταμετρηση για να μην εχω θεμα στον τελικο λογαριασμο που θα αλλαζα εταιρεια και τελικα δεν θα αλλαξω...

Επεξ/σία από lacta13
Δημοσ.

Σε εμάς που κάναμε καταγγελία στη ΡΑΕ για την αύξηση του συντελεστή του smart night της Ζενίθ και μας απάντησαν σήμερα για ανανέωση τι απαντάμε στην πλατφόρμα; "Αποδοχή απάντησης και αίτημα προς ολοκλήρωση";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Tsigalkos είπε

Σε εμάς που κάναμε καταγγελία στη ΡΑΕ για την αύξηση του συντελεστή του smart night της Ζενίθ και μας απάντησαν σήμερα για ανανέωση τι απαντάμε στην πλατφόρμα; "Αποδοχή απάντησης και αίτημα προς ολοκλήρωση";

Εγώ θα κράταγα ανοικτό το αίτημα μέχρι να με καλέσουν και να λάβω τη νέα σύμβαση προς υπογραφή.

Γράψε όμως ότι αποδέχεσαι την ανανέωση και αναμένεις τη σχετική επικοινωνία από πλευράς ζενίθ.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Panas50 είπε

προκάλεσε σύγχυση στην κατανόηση σας

Ακριβώς το ίδιο μου απάντησαν κι εμένα.

Βέβαια έχω φύγει από προτεργια αρχές Σεπτεμβρίου μετά από την ελεεινή κοροϊδία τους.

Αυτή την φράση δε, ότι μου προκάλεσε σύγχυση στην κατανόηση μου!!! την βρίσκω προσβλητική.

Εννοείται ότι θα απορρίψω την  απάντηση τούς και θα ζητήσω αποζημίωση για την παραπλάνηση με το νέο κίτρινο πρόγραμμα.

Ωστόσο πιστεύω πως και στον ενεργειακό επιθεωρητή να φτάσουμε, τίποτα δεν θα αλλάξει στην προτεργια.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ θα κράταγα ανοικτό το αίτημα μέχρι να με καλέσουν και να λάβω τη νέα σύμβαση προς υπογραφή.

είχα μία κλήση spam που δεν απάντησα. δεν ξανακαλέσουν άραγε; για αυτό λέω μήπως γίνεται να απαντήσω ότι δέχομαι μέσω της ΡΑΕ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Ακριβώς το ίδιο μου απάντησαν κι εμένα.

Βέβαια έχω φύγει από προτεργια αρχές Σεπτεμβρίου μετά από την ελεεινή κοροϊδία τους.

Αυτή την φράση δε, ότι μου προκάλεσε σύγχυση στην κατανόηση μου!!! την βρίσκω προσβλητική.

Εννοείται ότι θα απορρίψω την  απάντηση τούς και θα ζητήσω αποζημίωση για την παραπλάνηση με το νέο κίτρινο πρόγραμμα.

Ωστόσο πιστεύω πως και στον ενεργειακό επιθεωρητή να φτάσουμε, τίποτα δεν θα αλλάξει στην προτεργια.

Ενίοτε γίνονατι και εκπλήξεις...βλέπε εξέλιξη με smart night της ζενίθ.

Γενικά σαφώς είναι εντελώς άχρηστες υπηρεσίες.

1 λεπτό πριν, Tsigalkos είπε

είχα μία κλήση spam που δεν απάντησα. δεν ξανακαλέσουν άραγε; για αυτό λέω μήπως γίνεται να απαντήσω ότι δέχομαι μέσω της ΡΑΕ

Έκανα edit το αρχικό...ναι θα απαντήσεις προφανώς ότι αποδέχεσαι την ανανέωση.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lacta13 είπε

την τρελα μου...μα δεν μου δινουν αλλη επιλογη για ανανεωση μονο να περιμενεις τηλεφωνο...περιμενα  και τον ΔΕΔΔΗΕ με τις χαζομετρησεις του τζαμπα 3 μερες....τι να πω...

θυμαμαι που μου λεγες να περιμενω την καταμετρηση για να μην εχω θεμα στον τελικο λογαριασμο που θα αλλαζα εταιρεια και τελικα δεν θα αλλαξω...

Ναι εμπλεξες τωρα, αφου περιμενεις ΔΕΔΔΗΕ μην κανεις αλλαγη παροχου, αν περασει ο ΔΕΔΔΗΕ και ακομα σε εχουν στο περιμενε απο ΖΕΝΙΘ, φυγε και πιθανον θα σε παρουν για αντιπροσφορα. 

Δημοσ.

Ίσως να έχει απαντηθεί ήδη, αλλά τί γίνεται αν εγώ κάνω σύσταση σε ένα φίλο για να έρθει protergia, αυτός έρχεται, και μετά από 1-2 μήνες εγώ φεύγω για άλλο πάροχο, και μετά από 1-2 μήνες ο φίλος αυτός κάνει σύσταση σε εμένα, για να ξαναέρθω protergia;

Το θεωρώ μεγάλο loophole, αν ισχύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...