Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι 20+ χρόνια πελάτης ΔΕΗ και βλέπω ότι η Protergia δίνει τιμή 9" έναντι 13" που δίνει η ΔΕΗ, βέβαια το πάγιο τέλος είναι 5€ σε σχέση με το 10€ της Protergia.

Έχετε κάτι άλλο να μου δώσετε σαν πληροφορία ανάμεσα στις Protergia vs ΔεΗ? 

Τι λέτε;

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PedroG είπε

Παιδιά είμαι 20+ χρόνια πελάτης ΔΕΗ και βλέπω ότι η Protergia δίνει τιμή 9" έναντι 13" που δίνει η ΔΕΗ, βέβαια το πάγιο τέλος είναι 5€ σε σχέση με το 10€ της Protergia.

Τι λέτε;

Ενδιαφέρεστε για σταθερό ή κυμαινόμενο προγραμμα;

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πάτε μέσω σύστασης στην προτεργια και για τους πρώτους 5 μήνες να είναι -10€, άρα δωρεάν το πάγιο για αυτο το διάστημα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PedroG είπε

Τι λέτε;

Ετσι ημουνα και εγω μεχρι που εφυγα ησυχασα. Οπου και να πας εκτος απο ΔΕΗ μια χαρα θα εισαι. Γενικα επειδη εισαι φρεσκος σε αλλαγες θα προτεινα να πας σε ενα σταθερο τιμολογιο. Δεν ξερω τι καταναλωσεις εχεις; 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PedroG είπε

Τι λέτε;

από τις 500kwh και ανω θα δεις αισθητη διαφορα, δλδ 10 ευρω, υπερ της Προτεργια. Με το σταθερο της Ζενιθ, το secure 5.0 θα το δεις πιο νωρίς εκεί στις 389kwh. Power_Comparison_with_Details.xlsx παιξε με το εξελακι μου δεν δαγκανει :P για αποριες ακριβως σαν τις δικες σου ειναι φτιαγμενο.

Αλλά 13 λεπτά κ πάγιο 5 ευρψ δεν βλέπω πουθενά κανένα ... έχει με 3.5 ευρώ πάγιο και 14.5 λεπτά καθημερινό και νυχτερινό 13.2 λεπτά και ένα άλλο με 5 ευρώ και 14.5 λεπτά τη kwh - στο οποιο τελευταιο ουσιαστικα θα δεις διαφορα στο 10αρικο υπερ της ζενιθ ηδη απο τις 307kwh 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PedroG είπε

Τι λέτε;

Πολύ προσοχή αν πας πρωτεργια και βάλεις το σταθερό με τα 10cents, αν βάλεις πάγια εντολή να ξέρεις ότι ο πρώτος λογαριασμός δεν θα πληρωθεί μέσω της εντολής..  πολύ μεγάλη κουτοπονηριά κατ'εμε γιατί αν δεν το καταλάβεις, σου χρεώνουν τον δεύτερο λογαριασμό με διπλάσια σχεδόν χρέωση συν την εγγύηση....

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Καλησπέρα, απο YELLOW ONE HOME 2 BONUS

εκκαθαριστικός για 29 ημέρες

image.png.5bdfbde5f33802f4d3f08e1ec68addd1.png

Που πάω τώρα; Προτέργεια με σύσταση;

(προτιμώ κυμαινόμενο κίτρινο)

Καλησπέρα φίλε,προφανώς αν προτιμάς κιτρινο και είσαι ήδη Ηρωνα για το 50αρικο η επόμενη επιλογή είναι protergia το value deal ontime μέσω σύστασης. 

4 ώρες πριν, SilentVoice είπε

με δώρο το πάγιο και το 30ρικο , θα είμαι καλύτερα για κανα μήνα

Δύσκολα θα προλάβεις να πάρεις το 30ρικο για μικρή παραμονή. Δεν ενδείκνυται κατά τη γνώμη μου για τουρισμό το συγκεκριμένο,εκτός εάν αφορά παροχή με μηδενική κατανάλωση. Κάνε μια βόλτα protergia κιτρινο και εάν η αντιπροσφορα του Ηρωνα σε καλύψει επιστρέφεις εκ νέου.

1 ώρα πριν, PedroG είπε

Τι λέτε;

Για σταθερό ρίξε μια ματιά σε:

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/el-for-the-home-electricity-power-home-secure/

Με δωρο 50 ευρω σε iban.

Εάν η επιλογή είναι μεταξύ protergia και ΔΕΗ αποκλειστικά προφανώς πας σε protergia μέσω σύστασης για τα 50 σπαστά. 

Δημοσ.

Ανανέωσα τελικά το πρωί με την ζενίθ στο σταθερό πρόγραμμα τούς τηλεφωνικά αλλά ακόμα δε μου έχει έρθει κάποιο email ούτε βλέπω στο myzenith την αλλαγή 

Να τους ξανά καλέσω;;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dexs7 είπε

Ανανέωσα τελικά το πρωί με την ζενίθ στο σταθερό πρόγραμμα τούς τηλεφωνικά αλλά ακόμα δε μου έχει έρθει κάποιο email ούτε βλέπω στο myzenith την αλλαγή 

Να τους ξανά καλέσω;;

Ε εάν ανανεωσες σήμερα δύσκολα θα έβλεπες κάποια αλλαγή στο myzenith τόσο άμεσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες εσείς που υπογράψατε ξανά το σμαρτναιτ κ έχετε ενεργοποιηθεί, τσεκάρατε το myzneith τι σας γράφει ?! εμένα γράφει αυτό ...ενώ στο section 4 του contract εκτπωσεις και προνομια μια χαρα γραφει τους οροους οπως τους ξεραμε κ μας αρεσε .... εχει κανεις αλλος το ιδιο ?! θεωρειτε πως πρεπει να ερθω σε επικοινωνια με το τμημα ?! 

image.png.171d0026a23142e5e69746cf2e612138.png

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Παίδες εσείς που υπογράψατε ξανά το σμαρτναιτ κ έχετε ενεργοποιηθεί, τσεκάρατε το myzneith τι σας γράφει ?! εμένα γράφει αυτό ...ενώ στο section 4 του contract εκτπωσεις και προνομια μια χαρα γραφει τους οροους οπως τους ξεραμε κ μας αρεσε .... εχει κανεις αλλος το ιδιο ?! θεωρειτε πως πρεπει να ερθω σε επικοινωνια με το τμημα ?! 

Σωστό είναι. Πάγιο υπάρχει αλλά αφαιρείται και υπάρχει και η συνέπεια 40% βάση συμβολαίου και 5% σαν συνέπεια 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Σε μένα δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα αλλά σε παλιότερους λογαριασμούς χρεώνει το πάγιο και μετά το αφαιρεί.  

logariasmos.png

Επεξ/σία από liakosx
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Παιδιά αυτή την στιγμή είμαι στον ηρων στο blue generous Home αυτή την στιγμή υπάρχει κάτι ποιο συμφέρον; 

Ποτε ληγει η συμβαση;

Δημοσ.

Οσοι εισαστε γνωστες, ποια ημερομηνια καθε μηνα ανακοινωνονται οι τιμες της κιλοβατωρας για τον επομενο μηνα; Ειμαι στο κυμαινομενο του Ηρων.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Οσοι εισαστε γνωστες, ποια ημερομηνια καθε μηνα ανακοινωνονται οι τιμες της κιλοβατωρας για τον επομενο μηνα; Ειμαι στο κυμαινομενο του Ηρων.

Στο yellow one home φανταζομαι. 1η Οκτωβριου θα ανακοινωνθει η τιμη για Οκτωβριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...