Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, PedroG είπε

Μου έδωσε προσωπικη προσφορά με 9" την κιλοβατώρα δεν αναγράφεται πουθενά αλλά δεν δίνει και 50€ μπόνους 

Πήγα λόγω μείωσης τιμής κιλοβατώρας στα 9 λεπτά από 14 και συνδυαστικά με φυσικό αέριο στα 3 λεπτά από 5,4 και όχι λόγω 50€ στο iban

Ευχαριστώ πολύ 

Aν θες να το ελεγξεις λιγο αυτο, μου φαινεται λιγο μουφα, το τιμολογιο ειναι expost, η τιμη της κιλοβατωρας ανακοινωνεται μετα το τελος του μηνα, η τιμη τον Αυγουστο λογω χαμηλης ΤΕΑ ηταν 0,119/kw, τον Σεπτεμβριο ομως θα ανεβει επειδη ηδη εχει ανεβει η ΤΕΑ.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ioio είπε

Το πολύ πολύ για την 1η άνοιξε άλλο αίτημα με αναφορα στο 1ο αιτημα κι απάντησε ότι αποδέχεσαι. Μόνο ανέβασε εκ νέου την σύμβαση . Όταν σου απαντήσει ότι θα μιλήσουν μαζί σου από Ζενιθ, τοτε πατάς πράσινο.

Για την 2η πάτα το κόκκινο κουμπί και στα σχόλια πες Αποδέχομαι την ανανέωση. Θα σου απαντήσουν σε σχόλιο ότι θα επικοινωνήσει η Ζενίθ μαζί σου και μετά πατάς πράσινο.

για την 1η περιπτωση απαντησαν πως θα κληθω σε λιγες μερες για ανανεωση τη 2ηπεριμενω .απλα ανοιξα τo mail χθες αργα το βραδυ  κι ετρεχα.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά,

Μετά από Ήρων για 50€ (econtract) που είχα πάει πριν κάνα 2-3 μήνες σε κλειστό σπιτι που θα γίνει κατοικήσιμο άμεσα, είπα να πάω για 10€χ5 προτεργια στο κίτρινο. Κάνω την αίτηση όλα καλά και σήμερα δέχομαι τηλέφωνο από Ήρων για 18 μηνό μπλε έκπτωση 6€ για 18 μήνες στο πάγιο (108€) και 50 έξτρα στον επόμενο λογαριασμό. Σύνολο 158€, και αν προσθέσουμε και το αρχικό 50€ του econtract πάμε στα 208€, not bad. Λέω να φύγω για Ήρων και σταθερό. Τι λέτε;

BLUE GENEROUS MAX HOME BONUS 18 μηνών 

τελική Χρέωση μετά την έκπτωση συνέπειας 0,0945€/kWh.

Χρέωση παγίου 3,90€/μήνα με το δώρο παραμονής 

Επεξ/σία από dimitris55555
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, makevius είπε

Τελειώνει στη ζενίθ το σταθερό που έχω κ θα ήθελα να παραμείνω . Αλλά Την λογική δίνω 50 για να φέρω κόσμο αλλά δεν το δίνω για να κρατήσω δε το καταλαβαίνω.

Οπότε προτέργια  με σύσταση μονόδρομος για μπλε 

Έτσι λειτουργούν οι πωλήσεις. Όταν φεύγεις παίρνεις την αντιπροσφορά.
Κοίταξε όμως και το σταθερό elpedison που έχει ίδια τιμή κιλοβατώρας στο σταθερό και δίνει 50€ Σκλαβενίτη συν 30€ στον λογαριασμό. Συνολικά 80€ 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vklon είπε

Έτσι λειτουργούν οι πωλήσεις. Όταν φεύγεις παίρνεις την αντιπροσφορά.
Κοίταξε όμως και το σταθερό elpedison που έχει ίδια τιμή κιλοβατώρας στο σταθερό και δίνει 50€ Σκλαβενίτη συν 30€ στον λογαριασμό. Συνολικά 80€ 

ποιος πωλητης το δινει αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, filosofia είπε

ποιος πωλητης το δινει αυτο?

Σήμερα το έμαθα εγώ από teleraise. Είναι για όλα τα μπλε

13 λεπτά πριν, dimitris55555 είπε

Καλημέρα παιδιά,

Μετά από Ήρων για 50€ (econtract) που είχα πάει πριν κάνα 2-3 μήνες σε κλειστό σπιτι που θα γίνει κατοικήσιμο άμεσα, είπα να πάω για 10€χ5 προτεργια στο κίτρινο. Κάνω την αίτηση όλα καλά και σήμερα δέχομαι τηλέφωνο από Ήρων για 18 μηνό μπλε έκπτωση 6€ για 18 μήνες στο πάγιο (108€) και 50 έξτρα στον επόμενο λογαριασμό. Σύνολο 158€, και αν προσθέσουμε και το αρχικό 50€ του econtract πάμε στα 208€, not bad. Λέω να φύγω για Ήρων και σταθερό. Τι λέτε;

BLUE GENEROUS MAX HOME BONUS 18 μηνών 

τελική Χρέωση μετά την έκπτωση συνέπειας 0,0945€/kWh.

Χρέωση παγίου 3,90€/μήνα με το δώρο παραμονής 

Αν δεν σε πειράζει που είναι 18 μήνες και δεν θέλεις να ασχολείσε πήγαινε 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vklon είπε

Σήμερα το έμαθα εγώ από teleraise. Είναι για όλα τα μπλε

Με πήραν ΧΘΕΣ τηλέφωνο και μου έδιναν 40€ Σκλαβενίτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Με πήραν ΧΘΕΣ τηλέφωνο και μου έδιναν 40€ Σκλαβενίτη

Μόνο; Κανονικά δίνουν το 30€ στον λογαριασμό που το δίνουν όλοι και τον Σκλαβενίτη (50€) έξτρα.

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.

Καλημέρα έχω κ εγώ το zenith smart night έκανα την αίτηση στην ραε κ μου ήρθε η παρακάτω απάντηση.

Αξιότιμε πελάτη, 

Σε συνέχεια των επικοινωνιών σας μέσω της πλατφόρμας myRAE με αριθμό αναφοράς 32.644 επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Ι. Με κύριο στόχο τη διατήρηση κι ενίσχυση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει, κι έχοντας αξιολογήσει εκ νέου το αίτημά σας, σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν σχετικής απόφασης της Εταιρείας μας σας παρέχεται η δυνατότητα, εφόσον επιθυμείτε, να ανανεώσετε τη διάρκεια της ισχύος της σύμβασής σας με την Εταιρεία μας, επιλέγοντας το πρόγραμμα «Power Home Smart Night 40%», με  διατήρηση των ιδίων παροχών και όρων όπως το υφιστάμενό σας. Η μοναδική επιβεβλημένη διαφοροποίηση, αφορά στην τιμή του Συντελεστή απωλειών Δικτύου Χ (εφεξής Συντελεστής Χ), οποία ορίζεται σε 1,2119 €/kWh. Στο ποσό αυτό συνυπολογίζονται τεχνικές απώλειες και εκτιμώμενες αποκλίσεις, σύμφωνα με πρόσφατη εκκαθάριση του Διαχειριστή, βάσει και των αναρτημένων στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μας ειδικών όρων που ισχύουν σήμερα για το εν λόγω προϊόν.

ΙΙ. Όσον αφορά στην υφιστάμενη σύμβασή σας με την Εταιρεία μας, η οποία βρίσκεται ακόμη σε ισχύ, σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν σχετικής απόφασης θα προβούμε σε πίστωση της διαφοράς του Συντελεστή απωλειών Δικτύου Χ (Χ = 1,1619 €/kWh - Χ = 1,2119 €/kWh), για την χρονική περίοδο από 01.05.2025 (έναρξη απόφασης Απόφαση Ε-282/2024 (ΦΕΚ Β’ 1179/12.03.2025) έως την 06.11.2025. Η πίστωση αυτή θα αποτυπωθεί σε Εκκαθαριστικό λογαριασμό κατανάλωσης, ο οποίος θα εκδοθεί μετά τη λήξη της υφιστάμενης σύμβασής σας, ήτοι, μετά την 06.11.2025.

Επί του ζητήματος της πίστωσης της διαφοράς του Συντελεστή απωλειών Δικτύου Χ, στο οποίο αναφερόμαστε ανωτέρω, και για το οποίο η Εταιρεία μας βάσει εμπορικής πολιτικής, είχε θέσει καταληκτική ημερομηνία για την αντιμετώπιση των ζητημάτων του είδους (ως ανωτέρω διαλαμβάνεται) για όσες αιτήσεις υποβληθούν μέχρι το τέλος του μηνός Αυγούστου του έτους 2025, κατόπιν εσωτερικής κεντρικής απόφασης η Εταιρεία μας παρέτεινε την προθεσμία αυτή μέχρι την 19η Σεπτεμβρίου του έτους 2025. 

ΙΙΙ. Στην περίπτωση που δεν επιλέξετε την ανανέωση της διάρκειας της ισχύος της υφιστάμενης σύμβασής σας, υπό την ανωτέρω περίπτωση Ι., έχετε τη δυνατότητα μετά την λήξη της διάρκειας της ισχύος της υφιστάμενης σύμβασής σας, εφόσον επιθυμείτε να εξακολουθήσετε να συμβάλλεστε με την Εταιρεία μας, να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο, εμπορικά διαθέσιμο, προϊόν της Εταιρείας μας. Άλλως, σας υπενθυμίζουμε ότι διατηρείτε πάντοτε τη δυνατότητα να ασκήσετε ελεύθερα το δικαίωμά σας περί αλλαγής προμηθευτή. 

IV. Συνεπεία της προαναφερθείσας εμπορικής πολιτικής της Εταιρείας μας, η πρόταση της Εταιρείας μας για την ανανέωση σύμβασής είτε με την επιλογή του προϊόντος «Power Home Smart Night 40%», με τις ανωτέρω προϋποθέσεις είτε με την επιλογή άλλου εμπορικά διαθέσιμου προϊόντος που σας απευθύνουμε, ισχύει μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2025. 
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι, μετά την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας αυτής, και στην περίπτωση που δεν έχετε προβεί στην επιλογή μιας εκ των ανωτέρω προτάσεων, αλλά απράκτως θα ανανεωθεί αυτόματα η διάρκεια της ισχύος της μεταξύ μας σύμβασης προμήθειας, αυτομάτως θα εξυπηρετηθείτε με πρόγραμμα πράσινου τιμολογίου, όπως αυτό αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μας Power Home Start / Ειδικό - Πράσινο Τιμολόγιο για το σπίτι | ZeniΘ. Τέλος, σημειώνουμε ότι, η σύναψη της σχετικής σύμβασης προμήθειας, θα πρέπει να έχει λάβει χώρα, πριν την λήξη της υφιστάμενης σύμβασή σας, ήτοι το αργότερο έως την 06.11.2025.

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε την απάντησή σας αποκλειστικά μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας επικοινωνίας, ώστε να προβούμε άμεσα στις δέουσες ενέργειες και να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας το ταχύτερο δυνατό.

Με εκτίμηση, 

ΖeniΘ - Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. 
Τομέας Υποστήριξης Εξυπηρέτησης Πελατών 
Διεύθυνση Διαχείρισης Λειτουργιών Πελάτη

Τι κάνω τώρα πατάω αποδοχή απάντησης το πράσινο κουμπί?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, maotag είπε

Καλημέρα έχω κ εγώ το zenith smart night έκανα την αίτηση στην ραε κ μου ήρθε η παρακάτω απάντηση.

Αξιότιμε πελάτη, 

Σε συνέχεια των επικοινωνιών σας μέσω της πλατφόρμας myRAE με αριθμό αναφοράς 32.644 επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Ι. Με κύριο στόχο τη διατήρηση κι ενίσχυση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει, κι έχοντας αξιολογήσει εκ νέου το αίτημά σας, σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν σχετικής απόφασης της Εταιρείας μας σας παρέχεται η δυνατότητα, εφόσον επιθυμείτε, να ανανεώσετε τη διάρκεια της ισχύος της σύμβασής σας με την Εταιρεία μας, επιλέγοντας το πρόγραμμα «Power Home Smart Night 40%», με  διατήρηση των ιδίων παροχών και όρων όπως το υφιστάμενό σας. Η μοναδική επιβεβλημένη διαφοροποίηση, αφορά στην τιμή του Συντελεστή απωλειών Δικτύου Χ (εφεξής Συντελεστής Χ), οποία ορίζεται σε 1,2119 €/kWh. Στο ποσό αυτό συνυπολογίζονται τεχνικές απώλειες και εκτιμώμενες αποκλίσεις, σύμφωνα με πρόσφατη εκκαθάριση του Διαχειριστή, βάσει και των αναρτημένων στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μας ειδικών όρων που ισχύουν σήμερα για το εν λόγω προϊόν.

ΙΙ. Όσον αφορά στην υφιστάμενη σύμβασή σας με την Εταιρεία μας, η οποία βρίσκεται ακόμη σε ισχύ, σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν σχετικής απόφασης θα προβούμε σε πίστωση της διαφοράς του Συντελεστή απωλειών Δικτύου Χ (Χ = 1,1619 €/kWh - Χ = 1,2119 €/kWh), για την χρονική περίοδο από 01.05.2025 (έναρξη απόφασης Απόφαση Ε-282/2024 (ΦΕΚ Β’ 1179/12.03.2025) έως την 06.11.2025. Η πίστωση αυτή θα αποτυπωθεί σε Εκκαθαριστικό λογαριασμό κατανάλωσης, ο οποίος θα εκδοθεί μετά τη λήξη της υφιστάμενης σύμβασής σας, ήτοι, μετά την 06.11.2025.

Επί του ζητήματος της πίστωσης της διαφοράς του Συντελεστή απωλειών Δικτύου Χ, στο οποίο αναφερόμαστε ανωτέρω, και για το οποίο η Εταιρεία μας βάσει εμπορικής πολιτικής, είχε θέσει καταληκτική ημερομηνία για την αντιμετώπιση των ζητημάτων του είδους (ως ανωτέρω διαλαμβάνεται) για όσες αιτήσεις υποβληθούν μέχρι το τέλος του μηνός Αυγούστου του έτους 2025, κατόπιν εσωτερικής κεντρικής απόφασης η Εταιρεία μας παρέτεινε την προθεσμία αυτή μέχρι την 19η Σεπτεμβρίου του έτους 2025. 

ΙΙΙ. Στην περίπτωση που δεν επιλέξετε την ανανέωση της διάρκειας της ισχύος της υφιστάμενης σύμβασής σας, υπό την ανωτέρω περίπτωση Ι., έχετε τη δυνατότητα μετά την λήξη της διάρκειας της ισχύος της υφιστάμενης σύμβασής σας, εφόσον επιθυμείτε να εξακολουθήσετε να συμβάλλεστε με την Εταιρεία μας, να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο, εμπορικά διαθέσιμο, προϊόν της Εταιρείας μας. Άλλως, σας υπενθυμίζουμε ότι διατηρείτε πάντοτε τη δυνατότητα να ασκήσετε ελεύθερα το δικαίωμά σας περί αλλαγής προμηθευτή. 

IV. Συνεπεία της προαναφερθείσας εμπορικής πολιτικής της Εταιρείας μας, η πρόταση της Εταιρείας μας για την ανανέωση σύμβασής είτε με την επιλογή του προϊόντος «Power Home Smart Night 40%», με τις ανωτέρω προϋποθέσεις είτε με την επιλογή άλλου εμπορικά διαθέσιμου προϊόντος που σας απευθύνουμε, ισχύει μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2025. 
Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι, μετά την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας αυτής, και στην περίπτωση που δεν έχετε προβεί στην επιλογή μιας εκ των ανωτέρω προτάσεων, αλλά απράκτως θα ανανεωθεί αυτόματα η διάρκεια της ισχύος της μεταξύ μας σύμβασης προμήθειας, αυτομάτως θα εξυπηρετηθείτε με πρόγραμμα πράσινου τιμολογίου, όπως αυτό αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μας Power Home Start / Ειδικό - Πράσινο Τιμολόγιο για το σπίτι | ZeniΘ. Τέλος, σημειώνουμε ότι, η σύναψη της σχετικής σύμβασης προμήθειας, θα πρέπει να έχει λάβει χώρα, πριν την λήξη της υφιστάμενης σύμβασή σας, ήτοι το αργότερο έως την 06.11.2025.

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε την απάντησή σας αποκλειστικά μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας επικοινωνίας, ώστε να προβούμε άμεσα στις δέουσες ενέργειες και να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας το ταχύτερο δυνατό.

Με εκτίμηση, 

ΖeniΘ - Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. 
Τομέας Υποστήριξης Εξυπηρέτησης Πελατών 
Διεύθυνση Διαχείρισης Λειτουργιών Πελάτη

Εγώ πάτησα κόκκινο και απάντησα ότι επιθυμώ την ανανέωση της σύμβασής του προϊόντος "Power Home Smart Night 40% " με διατήρηση των ιδίων παροχών και όρων όπως το υφιστάμενό και με μοναδική διαφοροποίηση, στην τιμή του Συντελεστή απωλειών Δικτύου Χ , οποία ορίζεται σε 1,2119 €/kWh. 

Πρασινο θα πατήσω μετά την υπογραφή της σύμβασης 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, maotag είπε

το κοκκινο πατας και γραφεις πως αποδεχομαι την προταση 1 να ανανεωσω το υπαρχον προγραμμα μετα την ληξη του συμβολαιου μου με τους ιδιους ορους και αυξημενο τον συντελεστη χ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, toniloco3 είπε

Εγω που απλα πατησα το πρασινο κουμπι τι κανω , δεν ειμαι κατωχυρομενος ?

Εγω θα ξανα ανοιγα αιτημα με τον αριθμο αιτηματος που ειχες και θα ελεγα πως το πατησα καταλαθος και συμφωνω στην ανανεωση του συμβολαιου μου με τους ορους που αναφερατε.

Δημοσ.

Υπάρχει καμία καλή προσφορά για τουρισμό σε κίτρινο; Έχω δυο παροχές με σχεδόν μηδενική κατανάλωση.

Η ελπεντισον μου δίνει 40 ευρώ σκλαβενίτη για κάθε γραμμή. Υπάρχει τίποτα καλύτερο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...