Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, BEBELAC είπε

Υπάρχει καμία καλή προσφορά για τουρισμό σε κίτρινο; Έχω δυο παροχές με σχεδόν μηδενική κατανάλωση.

Η ελπεντισον μου δίνει 40 ευρώ σκλαβενίτη για κάθε γραμμή. Υπάρχει τίποτα καλύτερο;

Τα 50€ στον ΗΡΩΝ σε ένα πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο

Η elpedison δεν δίνει συνήθως σε κίτρινο δωροεπιταγή. 40€ δίνουν κάποια κανάλια πώλησης στα μπλε ή 50€ Σκλαβενίτη και 30€ στον λογαριασμό 

Επεξ/σία από vklon
  • Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχιζει η Ζενιθ απο την Τρίτη που εκανα αιτημα για ανανέωση μπλε ,να μην με παίρνει το τμημα ανενεωσεων με αποτέλεσμα να ειμαι καθε μερα που περνάει απο τις 11/9 που εληξε το συμβόλαιο στο πράσινο με οτι αυτό συνεπάγεται.η μονη επικοινωνία που μπορω να εχω ειναι με το τμημα πωλησεων που στην ουσια δεν μπορει να κανει τίποτα,παρα μονο να προωθει συνέχεια το αίτημα...

Μπορω να κανω αιτημα στο myrae για τετοια περίπτωση;δεν θα ηθελα να μπλέξω με αλλαγες σε αλλες εταιρείες ,αφου στην ουσια ειμαι ενα τηλέφωνο μακρυα να συνεχίσω σε ιδιο καλο μπλε που ειχα,αλλα τι να πω.

Το λεω για το myrae ,ωστε υπάρχει περίπτωση να καταχωρηθεί οταν αποφασισουν να με παρουν τηλέφωνο,να μετρήσει η αλλαγη απο την ημέρα που εκανα το αιτημα και οχι οταν με παρουν αυτοι τηλέφωνο.

Αλλα μαλλον τους υφιστάμενους πελάτες,τους εχουν γραμμενους μην πω που...

Εχει μήπως καποιος κανα τηλέφωνο απο αυτό το τμημα ανανεωσεων;

Επεξ/σία από lacta13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Συνεχιζει η Ζενιθ απο την Τρίτη που εκανα αιτημα για ανανέωση μπλε ,να μην με παίρνει το τμημα ανενεωσεων με αποτέλεσμα να ειμαι καθε μερα που περνάει απο τις 11/9 που εληξε το συμβόλαιο στο πράσινο με οτι αυτό συνεπάγεται.η μονη επικοινωνία που μπορω να εχω ειναι με το τμημα πωλησεων που στην ουσια δεν μπορει να κανει τίποτα,παρα μονο να προωθει συνέχεια το αίτημα...

Μπορω να κανω αιτημα στο myrae για τετοια περίπτωση;δεν θα ηθελα να μπλέξω με αλλαγες σε αλλες εταιρείες ,αφου στην ουσια ειμαι ενα τηλέφωνο μακρυα να συνεχίσω σε ιδιο καλο μπλε που ειχα,αλλα τι να πω.

Το λεω για το myrae ,ωστε υπάρχει περίπτωση να καταχωρηθεί οταν αποφασισουν να με παρουν τηλέφωνο,να μετρήσει η αλλαγη απο την ημέρα που εκανα το αιτημα και οχι οταν με παρουν αυτοι τηλέφωνο.

Μονο και μονο γιαυτο τον λογο πρεπει να κανεις αλλαγη παροχου. Δεν ξερω γτ, αλλα οταν σε εχουν σιγουρο, σε εχουν και γραμμενο. Γτ επιμενεις τοσο στο να μην κανεις αλλαγη παροχου εστω και για λιγες μερες ωστε να παρεις καποιο δωρο απο αντιπροσφορα;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Ακριβώς κάνε αλλαγή παρόχου και περίμενε αντιπροσφορά. Δεν πρόκειται να σου δώσουν κάποια έκπτωση δώρο με απλή ανανέωση. Δεν είναι δύσκολο να αλλάξεις πάροχο

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lacta13 είπε

δεν θα ηθελα να μπλέξω με αλλαγες σε αλλες εταιρείες

Η πιο ευκολη αλλαγη ειναι econtract Ηρων για 50αρικο στο yellow one home, τον τελευταιο λογαριασμο και ταυτοτητα, ουτε καν φωτογραφια ενδειξεων δεν εδωσα, μονο εγραψα ποιες ειναι οι ενδειξεις, το ενα βραδυ συμπληρωσα το econtract, την αλλη μερα το πρωι ηρθε το συμβολαιο χωρις να χρειαστουν τηλεφωνικες επικοινωνιες και σε 2 μερες εγινε η αλλαγη. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Μονο και μονο γιαυτο τον λογο πρεπει να κανεις αλλαγη παροχου. Δεν ξερω γτ, αλλα οταν σε εχουν σιγουρο, σε εχουν και γραμμενο. Γτ επιμενεις τοσο στο να μην κανεις αλλαγη παροχου εστω και για λιγες μερες ωστε να παρεις καποιο δωρο απο αντιπροσφορα;

3 λεπτά πριν, vklon είπε

Ακριβώς κάνε αλλαγή παρόχου και περίμενε αντιπροσφορά. Δεν πρόκειται να σου δώσουν κάποια έκπτωση δώρο με απλή ανανέωση. Δεν είναι δύσκολο να αλλάξεις πάροχο

Θα δω αν δεν με παρουν τηλέφωνο μεχρι τις 5 που κλεινει το τμημα,μαλλον θα αναγκαστω....

Αρα θα πρέπει το αλλο πρόγραμμα να ειναι κιτρινο και οποιαδήποτε εταιρεία; 

1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Η πιο ευκολη αλλαγη ειναι econtract Ηρων για 50αρικο στο yellow one home, τον τελευταιο λογαριασμο και ταυτοτητα, ουτε καν φωτογραφια ενδειξεων δεν εδωσα, μονο εγραψα ποιες ειναι οι ενδειξεις, το ενα βραδυ συμπληρωσα το econtract, την αλλη μερα το πρωι ηρθε το συμβολαιο χωρις να χρειαστουν τηλεφωνικες επικοινωνιες και σε 2 μερες εγινε η αλλαγη. 

Το θεμα ομως ειναι να γίνει γρήγορα η αλλαγή; υποτίθεται το κανω για να με παρουν τηλέφωνο οι αλλοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Αρα θα πρέπει το αλλο πρόγραμμα να ειναι κιτρινο και οποιαδήποτε εταιρεία; 

Κιτρινο για να μην χρειαζεται να κανεις υπαναχωρηση με την αντιπροσφορα, αν θελησεις να γυρισεις ζενιθ να υπογραψεις κατευθειαν συμβολαιο.

5 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Το θεμα ομως ειναι να γίνει γρήγορα η αλλαγή; υποτίθεται το κανω για να με παρουν τηλέφωνο οι αλλοι

Ε ναι, ποσο πιο γρηγορη; συμπληρωσα αιτηση βραδυ σου λεω και μεχρι το μεσημερι μου ειχαν στειλει τη συμβαση.

Αλλωστε δεν βλεπω να σε περνουν απο ζενιθ αν δεν φυγεις. Παντως και τωρα να κανεις το econtract, δεν ειναι απαραιτητο να υπογραψεις αν προλαβουν και σε παρουν απο ζενιθ και τελικα κανεις την εσωτερικη αλλαγη.

@lacta13 παντως εαν σε παρουν τηλ να απαιτησεις να αλλαξει απο την ημερα που ειχες παρει τηλ. 2/7 πηρα προτεργια για εσωτερικη αλλαγη (θα μου εστελναν συμβολαιο γτ δεν ηταν στο ονομα μου η παροχη) και μου ειπαν μετα απο 2-3 μερες θα στειλουμε αλλα θα ισχυει απο σημερα, ετσι και εγινε.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Aν θες να το ελεγξεις λιγο αυτο, μου φαινεται λιγο μουφα, το τιμολογιο ειναι expost, η τιμη της κιλοβατωρας ανακοινωνεται μετα το τελος του μηνα, η τιμη τον Αυγουστο λογω χαμηλης ΤΕΑ ηταν 0,119/kw, τον Σεπτεμβριο ομως θα ανεβει επειδη ηδη εχει ανεβει η ΤΕΑ.

Μου έδωσε κλειδωμένη τιμή και όχι που  κυμαίνεται σαν προσωπική προσφορά 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, PedroG είπε

Μου έδωσε κλειδωμένη τιμή και όχι που  κυμαίνεται σαν προσωπική προσφορά 

Οκ. Αν ειναι σιγουρο αυτο, δεν θα βρεις τιποτα καλυτερο. Δεν θα εφαρμοζεται ο μηχανισμος διακυμανσης δηλαδη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...