Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, chemkyr είπε

καλησπέρα!

Γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το ποσό εγγύησης που χρεώνει η elpedison?

Βάζουν ότι και στον προηγούμενο πάροχο αλλιώς νομίζω 50 ευρώ είναι. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, chemkyr είπε

καλησπέρα!

Γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το ποσό εγγύησης που χρεώνει η elpedison?

Συνήθως 50€ είναι (25€ σε δύο λογαριασμούς). Ωστόσο αν βάλεις πάγια επιστρέφεται άμεσα η εγγύηση με διορθωτικό. 

Δημοσ.
Στις 20/9/2025 στις 11:19 ΠΜ, vklon είπε

Τα σταθερά του ΗΡΩΝ αξίζουν μόνο με winback καθώς πληρώνεις τον πρώτο μήνα την kWh διπλάσια τιμή όπως και τον τελευταίο και δεν έχουν και την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.
Η zenith δεν χρειάζεται να απαντήσει έχει ήδη καλό σταθερό με το 50€ όπως και η elpedison που δίνει 80€ στα σταθερά της.

που το είδες αυτό με τα 80€ στην elpedison ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

που το είδες αυτό με τα 80€ στην elpedison ?

Έχει ξεκινήσει να δίνεται από teleraise την τελευταία εβδομάδα. Είναι 50€ Σκλαβενίτη και 30€ στον λογαριασμό

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vklon είπε

Δίνεται από διάφορα κανάλια πώλησης την τελευταία εβδομάδα. Είναι 50€ Σκλαβενίτη και 30€ στον λογαριασμό

τα δίνει σε όλα τα σταθερά προγραμματα ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε

τα δίνει σε όλα τα σταθερά προγραμματα ??

Ναι είναι για τα μπλε 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vklon είπε

Έχει ξεκινήσει να δίνεται από teleraise την τελευταία εβδομάδα. Είναι 50€ Σκλαβενίτη και 30€ στον λογαριασμό

Εμένα μου έδωσαν 40€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εμένα μου έδωσαν 40€

Εξαρτάται από το κανάλι πώλησης. Η CQS δίνει 40€ Σκλαβενίτη. Η teleraise δίνει τα 80€ (30€ στον λογαριασμό και έως 50€ Σκλαβενίτη)

Κάνε υπαναχώρηση αν δεν πέρασαν 14 μέρες και θα λάβεις το 100€ (5x20) winback

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς εάν στον λογαριασμό της προτεργιας φαίνονται κάπου συνολικά οι κιλοβατώρες γιατί βλέπω διαφορά στον αριθμό που έχει δηλώσει η δεδδηε με αυτό στην προτεργια 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ele. είπε

Γνωρίζει κανείς εάν στον λογαριασμό της προτεργιας φαίνονται κάπου συνολικά οι κιλοβατώρες γιατί βλέπω διαφορά στον αριθμό που έχει δηλώσει η δεδδηε με αυτό στην προτεργια 

Στη 2η σελίδα του λογαριασμού της Protergia έχει την τελευταία ένδειξη του μετρητή, την προηγούμενη ένδειξη του μετρητή και τη διαφορά, αν είναι αυτό που ρωτάς.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Στη 2η σελίδα του λογαριασμού της Protergia έχει την τελευταία ένδειξη του μετρητή, την προηγούμενη ένδειξη του μετρητή και τη διαφορά, αν είναι αυτό που ρωτάς.

Ναι αυτό ρωτούσα. Απλά για κάποιο λόγο είδα ότι ο πρώτος λογαριασμός βγήκε έναντι, ενώ πέρασε ο δεδδηε και μέτρησε κανονικά 

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, υπάρχει κάπου λινκ για το πρόγραμμα bring a friend της πρωτέργιας με τους όρους? Ευχαριστώ Πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...