Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Περρυ είπε

Τι ακριβώς σημαίνει "ανανεωση μεσω καταγγελιας" ;;;;;;;;;;;

Όσοι είχαν το πρόγραμμα της Ζενίθ smart night και θέλουν, κάνουν καταγγελία στην ΡΑΕ και τους ανανεώνεται για έναν ακόμη χρόνο το μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα smart night zenith 40%. Γράφουν στο myrae ειδικό κείμενο για άνιση μεταχείριση πελατών...

Εγώ είμαι από αυτούς που έκαναν καταγγελία και μου απάντησαν στο myrae ότι θα μου ανανεώσουν το πρόγραμμα για έναν ακόμη χρόνο με τους ίδιους όρους, εκτός από έναν συντελεστή υπολογισμού που είναι αυξημένος σε σχέση με αυτό που έχω τώρα.

Από την Ζενίθ ωστόσο δεν με εχουν καλέσει για να αποδεχτώ το νέο συμβόλαιο. Ακόμα περιμένω. Το συμβόλαιο λήγει μέσα Οκτωβρίου οπότε δεν ανησυχώ ακόμα. 

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει κανεις Volton Smart να μας πει εντυπωσεις; Ειναι σταθερη τιμη τελικη το ποσο που γραφει και βγαινει κοντα στα 0.06 η κιλοβατωρα;

Μπορεις αναλογα το μηνα να αλλαζεις και το πακετο; Δλδ να πας απο Volton 350 σε Volton 450;

On 03/08/2025 at 10:22, ekrepali said:

Δικαιούσαι 550kw στις 30 μέρες... δηλαδή αναλογικά 18.33 ανά μέρα.

Κάνεις αίτηση Δευτέρα, Τρίτη ή Τετάρτη σε κατάστημα. Σε 1 μέρα γίνεται η αλλαγή. Σπανίως σε 2 μέρες.

Στις 28 μέρες υπογράφεις αλλού... αν κάνουν γρήγορα την αλλαγή πχ ΗΡΩΝ. Αν ο επόμενος πάροχος κωλοβαράει την αλλαγή, ίσως πρέπει να φύγεις νωρίτερα.

Αν κάψεις πάνω από 18.33kw τη μέρα... η επιπλέον κατανάλωση χρεώνεται με τιμή χονδρικής και προσαυξήσεις, υπολόγιζε περίπου 0.23 τη κιλοβατώρα.

Αν παραμείνεις παραπάνω από 30 μέρες... πληρώνεις την αναλογία πακέτου, δηλαδή 2.93 ευρώ για κάθε έξτρα μέρα για κατανάλωση ως 18.33kw. Συν την έξτρα χρέωση αν κάψεις πάνω από 18.33kw.

Παει με την ημερα δλδ και οχι με τις συνολικες του μηνα;;

Επισης κατι τελευταιο. Εχω πληρωσει τον λογαριασμο πριν 2 ημερες και μου λεει οτι ληγει σημερα. Γιατι δεν εχει περασει ακομα την πληρωμη; Θα χασω την εκπτωση συνεπειας;

image.png.9b9989214b66f7d2beb2254d2a393fea.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Εχει κανεις Volton Smart να μας πει εντυπωσεις; Ειναι σταθερη τιμη τελικη το ποσο που γραφει και βγαινει κοντα στα 0.06 η κιλοβατωρα;

Μπορεις αναλογα το μηνα να αλλαζεις και το πακετο; Δλδ να πας απο Volton 350 σε Volton 450;

Παει με την ημερα δλδ και οχι με τις συνολικες του μηνα;;

Καταρχάς τι υπολογισμό κάνεις και βγάζεις 6 λεπτά την κιλόβατωρα; 88/550=0.16/kw. Δεύτερον για να αλλάξεις πακέτο σημαίνει άλλη σύμβαση, δεν ξέρω αν είναι εύκολο αυτό. Και τέλος εννοείται συνολικά τον μήνα απλώς ο συμφορουμιτης είπε ποσό αντιστοιχεί ανά ημέρα.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
Just now, Seldon40 said:

Καταρχάς τι υπολογισμό κάνεις και βγάζεις 6 λεπτά την κιλόβατωρα; Για να αλλάξεις πακέτο σημαίνει άλλη σύμβαση, δεν ξέρω αν είναι εύκολο αυτό. Και τέλος εννοείται συνολικά τον μήνα απλώς ο συμφορουμιτης είπε ποσό αντιστοιχεί ανά ημέρα.

image.png.cea74e11813c135ec28b3f666f7ba0b2.png

Διαιρω την κιλοβατωρα με το ποσο. Σε ολες τις περιπτωσεις βγαινει ενας αριθμος κοντα στο 0.06.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

image.png.cea74e11813c135ec28b3f666f7ba0b2.png

Διαιρω την κιλοβατωρα με το ποσο. Σε ολες τις περιπτωσεις βγαινει ενας αριθμος κοντα στο 0.06.

88/550=0.16. το ποσό διαιρείς με τις κιλοβατωρες

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ioio είπε

Όσοι είχαν το πρόγραμμα της Ζενίθ smart night και θέλουν, κάνουν καταγγελία στην ΡΑΕ και τους ανανεώνεται για έναν ακόμη χρόνο το μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα smart night zenith 40%. Γράφουν στο myrae ειδικό κείμενο για άνιση μεταχείριση πελατών...

Εγώ είμαι από αυτούς που έκαναν καταγγελία και μου απάντησαν στο myrae ότι θα μου ανανεώσουν το πρόγραμμα για έναν ακόμη χρόνο με τους ίδιους όρους, εκτός από έναν συντελεστή υπολογισμού που είναι αυξημένος σε σχέση με αυτό που έχω τώρα.

Από την Ζενίθ ωστόσο δεν με εχουν καλέσει για να αποδεχτώ το νέο συμβόλαιο. Ακόμα περιμένω. Το συμβόλαιο λήγει μέσα Οκτωβρίου οπότε δεν ανησυχώ ακόμα. 

Έκανα και εγω και περιμενω να με καλέσουν το θέμα ειναι οτι εμένα έληξε πριν 5 μερες και φοβάμαι μην μας πάνε σε κάνα πρόγραμμα τρελό αυτές τις μερες που θα περάσουν μέχρι να γίνει η αποδοχή του αιτήματος και η αλλαγή και πληρώσουμε αυτά που πάμε να γλιτώσουμε 😌😌😌

Επεξ/σία από Snowpank4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Seldon40 said:

88/550=0.16. το ποσό διαιρείς με τις κιλοβατωρες

Ναι σημειωσε λαθος! Εβλεπα το 0.16 ως 0.06 :P

Οποτε οντως δε το λες προσφορα. Αξιζει οντως για ενα μηνα το Ιανουαριο που θα κανει καλο κρυο!

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Ναι σημειωσε λαθος! Εβλεπα το 0.16 ως 0.06 :P

Οποτε οντως δε το λες προσφορα. Αξιζει οντως για ενα μηνα το Ιανουαριο που θα κανει καλο κρυο!

Μόνο για ένα μήνα τουρισμό για το δώρο και φεύγεις πριν τελειώσει ο μήνας. Ακόμα και η ΔΕΗ φτηνότερη κιλοβατώρα έχει.

Δημοσ.
44 minutes ago, Seldon40 said:

Μόνο για ένα μήνα τουρισμό για το δώρο και φεύγεις πριν τελειώσει ο μήνας. Ακόμα και η ΔΕΗ φτηνότερη κιλοβατώρα έχει.

Και εαν ετσι το κανουν ολοι και παιρνουν τα δωρεαν 50ευρα πως δε το σταματαει η volton; Την συμφαιρει κατι τετοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...