Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Γτ να επιλεξει καποιος σταθερο με 0,11/kw οταν η ζενιθ εχει 0,088; Απορω γτ βγαζουν τετοια προγραμματα.

Νομίζω ούτε κυμαινόμενο πλέον αξίζει, εκτός κι αν προβλέπουμε να πέσουν κι άλλο οι τιμές. Πέρσι σπάνια έπεφταν κάτω από 0.090. Είναι 0,088 όσο κι αν κάψεις, ή μεγαλωνει από κάποιες kwh και μετά;

32 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Θα απαντησουν πιο ειδικοι σε αυτο, απλως να υπενθυμισω οτι πρεπει να υπολογισεις και το παγιο 9,9 για να συγκρινεις τα προγραμματα με το συγκεκριμενο που δεν εχει παγιο.

Παίρνουν τηλέφωνο πάντως και κάνουν προσφορά 5 πάγια δώρο, οπότε βγαίνει και το πάγιο όπως τα κυμαινόμενα πάνω κάτω.

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Είναι 0,088 όσο κι αν κάψεις, ή μεγαλωνει από κάποιες kwh και μετά;

Σταθερη τιμη για οσες κιλοβατωρες καταναλωσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Νομίζω ούτε κυμαινόμενο πλέον αξίζει, εκτός κι αν προβλέπουμε να πέσουν κι άλλο οι τιμές. Πέρσι σπάνια έπεφταν κάτω από 0.090. Είναι 0,088 όσο κι αν κάψεις, ή μεγαλωνει από κάποιες kwh και μετά;

Σχεδόν σε όλα τα προγράμματα η τιμή είναι ίδια για όλη την κατανάλωση. Αυτήν την εξυπνάδα την κάνει μόνο η ΔΕΗ στο πράσινο να χρεώνει αυξημένα την kWh για πάνω από 500

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Παίρνουν τηλέφωνο πάντως και κάνουν προσφορά 5 πάγια δώρο, οπότε βγαίνει και το πάγιο όπως τα κυμαινόμενα πάνω κάτω.

Ενδιαφερον, για ποιο τιμολογιο σε πηραν τηλεφωνο 5 παγια δωρο;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Για το μπλε με 0,088€ την kwh που συζητάμε.

oντως καποιοι δινουν πενηντα και για το σταθερο. για αυτο ειναι λιγο γριφος αναμεσα στο σταθερο κ το παλιο smart night. Aν ανεβει η ΤΕΑ δεν πληρωνεις τα παγια αλλά την κιλοβατωρα στο smart night.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

oντως καποιοι δινουν πενηντα και για το σταθερο. για αυτο ειναι λιγο γριφος αναμεσα στο σταθερο κ το παλιο smart night. Aν ανεβει η ΤΕΑ δεν πληρωνεις τα παγια αλλά την κιλοβατωρα στο smart night.

Παντως αν δεις την ιστορικοτητα της τιμης του συγκεκριμενου προγραμματος, μονο τον Ιανουαριο και τον Φεβρουαριο ειχε 0,10 κ 0,11 η ημερήσια χρεωση, τους υπολοιπους μηνες  ηταν 0,07 - 0,09

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

Πάλι όμως το πάγιο στο σταθερό είναι 9.9€. Αν έχεις πάνω από 500 kWh τον μήνα προτίμησε το σταθερό αλλιώς και 10-11 να πληρώσεις την kWh κάποιους μήνες στο smart night τα κερδίζεις από το πάγιο που θα πλήρωνες στο μπλε. Το smart night είναι κίτρινο και φεύγεις όποτε θέλεις αν δεν σε συμφέρει 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
26 minutes ago, vklon said:

Πάλι όμως το πάγιο στο σταθερό είναι 9.9€. Αν έχεις πάνω από 500 kWh τον μήνα προτίμησε το σταθερό αλλιώς και 10-11 να πληρώσεις την kWh κάποιους μήνες στο smart night τα κερδίζεις από το πάγιο που θα πλήρωνες στο μπλε. Το smart night είναι κίτρινο και φεύγεις όποτε θέλεις αν δεν σε συμφέρει 

To smart night δινει και αυτο 50ε;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

To smart night δινει και αυτο 50ε;

E οχι, αυτο καταρχην ειναι μη εμπορικα διαθεσιμο, οσοι εκαναν ανανεωση την εκαναν μεσω myrae. Δεν θα δωσουν και 50αρικο 😂

• Like 1
Δημοσ.

Να προσπαθούν να σε πείσουν ότι το save της Ζενίθ με 0,1192 και όλα τα πάγια δώρο συν 30€ (σχεδόν 0,12 δλδ αλλά τεχνηέντως λένε 0,11) είναι καλύτερο από 0,09093 συν τα 50€ και ότι το ταξίδι και η κάρτα υγείας αξίζουν 650€... αξία ανεκτίμητη!!

Και ότι το save θα κλείνει συνέχεια εκεί στα 0,11 για όλο το χειμώνα και θα γυρίσω τρέχοντας στην ζενίθ που είναι η καλύτερη εταιρεία..τι ακούω μεσημεριατικα 😛

• Haha 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

τι ακούω μεσημεριατικα 😛

Παραλίγο θα σε έστελνε σε Doctor... 😁

• Haha 3
Δημοσ.

Καλησπέρα κόσμε,

απο ότι βλέπω ο τουρισμός πέθανε , εκτός απο το 50άρικο του ήρωνα?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Τον Οκτώβριο θα μπω σε νέο σπίτι (τώρα δεν έχω κάποιο ενεργό συμβόλαιο) και λόγω σύστασης στην Protergia από συγγενικό πρόσωπο για τα 50€ στον καθένα, θα πάω εκεί τον πρώτο χρόνο αναγκαστικά. Είμαστε ένα ζευγάρι και από το νέο έτος θα είμαστε με νέο μέλλος. Υπολογίζω μέση μηνιαία κατανάλωση 250-300kwh.  Ενδιαφέρομαι για σταθερό πρόγραμμα (μπλε) καθώς δεν έχω τον χρόνο και την διάθεση κάθε μήνα να ψάχνω για αλλαγή παρόχου. Από την Protergia μου πρότειναν το πρόγραμμα Picasso με σταθερό λογαριασμό περίπου 70€ τον μήνα αν επιλέξω τις 300kwh/μήνα αλλά μου φάνηκαν πολλά. Επίσης δεν μου είναι ξεκάθαρος ο τρόπος υπολογισμού της εκκαθάρισης και πως γίνεται στο τέλος η σούμα +-. Για τους λόγους αυτούς σκέφτομαι να επιλέξω το πρόγραμμα Value Secure 12M. Ποια είναι η άποψη σας και τι θα με συμβουλεύατε να επιλέξω; Θα με καλέσουν αύριο για να προχωρήσουμε στο συμβόλαιο. Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...