Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Καλησπέρα παιδιά. Τον Οκτώβριο θα μπω σε νέο σπίτι (τώρα δεν έχω κάποιο ενεργό συμβόλαιο) και λόγω σύστασης στην Protergia από συγγενικό πρόσωπο για τα 50€ στον καθένα, θα πάω εκεί τον πρώτο χρόνο αναγκαστικά. Είμαστε ένα ζευγάρι και από το νέο έτος θα είμαστε με νέο μέλλος. Υπολογίζω μέση μηνιαία κατανάλωση 250-300kwh.  Ενδιαφέρομαι για σταθερό πρόγραμμα (μπλε) καθώς δεν έχω τον χρόνο και την διάθεση κάθε μήνα να ψάχνω για αλλαγή παρόχου. Από την Protergia μου πρότειναν το πρόγραμμα Picasso με σταθερό λογαριασμό περίπου 70€ τον μήνα αν επιλέξω τις 300kwh/μήνα αλλά μου φάνηκαν πολλά. Επίσης δεν μου είναι ξεκάθαρος ο τρόπος υπολογισμού της εκκαθάρισης και πως γίνεται στο τέλος η σούμα +-. Για τους λόγους αυτούς σκέφτομαι να επιλέξω το πρόγραμμα Value Secure 12M. Ποια είναι η άποψη σας και τι θα με συμβουλεύατε να επιλέξω; Θα με καλέσουν αύριο για να προχωρήσουμε στο συμβόλαιο. Ευχαριστώ

Value Secure 12M οπως το σκεφτεσαι. Mην κανεις κανενα αστειο με το πικασο, ειναι πολυ μπερδεμενο οπως λες αλλα και πολυ ακριβο.

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Καλησπέρα παιδιά. Τον Οκτώβριο θα μπω σε νέο σπίτι (τώρα δεν έχω κάποιο ενεργό συμβόλαιο) και λόγω σύστασης στην Protergia από συγγενικό πρόσωπο για τα 50€ στον καθένα, θα πάω εκεί τον πρώτο χρόνο αναγκαστικά. Είμαστε ένα ζευγάρι και από το νέο έτος θα είμαστε με νέο μέλλος. Υπολογίζω μέση μηνιαία κατανάλωση 250-300kwh.  Ενδιαφέρομαι για σταθερό πρόγραμμα (μπλε) καθώς δεν έχω τον χρόνο και την διάθεση κάθε μήνα να ψάχνω για αλλαγή παρόχου. Από την Protergia μου πρότειναν το πρόγραμμα Picasso με σταθερό λογαριασμό περίπου 70€ τον μήνα αν επιλέξω τις 300kwh/μήνα αλλά μου φάνηκαν πολλά. Επίσης δεν μου είναι ξεκάθαρος ο τρόπος υπολογισμού της εκκαθάρισης και πως γίνεται στο τέλος η σούμα +-. Για τους λόγους αυτούς σκέφτομαι να επιλέξω το πρόγραμμα Value Secure 12M. Ποια είναι η άποψη σας και τι θα με συμβουλεύατε να επιλέξω; Θα με καλέσουν αύριο για να προχωρήσουμε στο συμβόλαιο. Ευχαριστώ

Αν, αναγκαστικά πας Protergia τότε Value Secure 12M, Picasso βγάλτο απ το μυαλό σου. Αν δεν είναι αναγκαστικά Protergia, τότε πας ZENITH Power Home Secure 5.0 με πάγιο πάλι 9,9€ και 0,088€/KWh. Στις 300KWh κατανάλωση πληρώνεις 3€ λιγότερο από ότι στην Protergia ανά μήνα και παίρνεις και 50€ από κανάλι πώλησης.

Επεξ/σία από 1J4t
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Για να λάβει τα 50€ το συγγενικό σου πρόσωπο μπορείς να πας στην protergia στο κίτρινο value deal on time αρχικά που είναι πιο φθηνό από το μπλε καθώς έχει 5€ πάγιο και 0.09 kWh για ένα μήνα (ή και λιγότερο) και μετά βλέπεις τι θα κάνεις καθώς υπάρχουν φθηνότερα προγράμματα στον ανταγωνισμό. 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Για τους λόγους αυτούς σκέφτομαι να επιλέξω το πρόγραμμα Value Secure 12M

αυτο θα επιλεξεις το picasso ειναι ακριβο απο γνωστες του forum εχουν πει πως βγαινει στα 0,145 η kw .Αρα αφου θες πρωτεργια αναγκαστικα θα πας στο secure.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Καλησπέρα κόσμε,

απο ότι βλέπω ο τουρισμός πέθανε , εκτός απο το 50άρικο του ήρωνα?

Για κυμαινόμενα λίγα πράγματα...heron, Protergia με σύσταση, κανά save της ζενίθ να σου δώσουν 30-50€ μετά τον πρώτο λογαριασμό.. αυτά περίπου 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Snowpank4 είπε

Έκανα και εγω και περιμενω να με καλέσουν το θέμα ειναι οτι εμένα έληξε πριν 5 μερες και φοβάμαι μην μας πάνε σε κάνα πρόγραμμα τρελό αυτές τις μερες που θα περάσουν μέχρι να γίνει η αποδοχή του αιτήματος και η αλλαγή και πληρώσουμε αυτά που πάμε να γλιτώσουμε 😌😌😌

το ιδιο.. εληξε 18/09... πηρα την ιδια απαντηση και αναμενω

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.. Πρώτη φορά Προτεργια από ΔΕΗ.. Δεδηε πέρασε μέτρησε 29/8. Λογαριασμό κάθε πότε βγάζουν; Δεν θα έπρεπε ήδη να έχουν στείλει; 

Screenshot_2025-09-23-20-07-17-685_gr.protergia.myprotergia.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, g-e-o είπε

Παιδιά καλησπέρα.. Πρώτη φορά Προτεργια από ΔΕΗ.. Δεδηε πέρασε μέτρησε 29/8. Λογαριασμό κάθε πότε βγάζουν; Δεν θα έπρεπε ήδη να έχουν στείλει; 

Screenshot_2025-09-23-20-07-17-685_gr.protergia.myprotergia.png

Είσαι 25 ημέρες στην προτεργια.

Περιμένε να γίνουν 30 .....

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στο φυσικό αέριο έχω αλλάξει από ΔΕΗ σε ΗΡΩΝ (για να παρω το 50ρικο). Αίτηση έκανα 22/08 και από 01/09 ξεκίνησε ο ΗΡΩΝας. Πώς μπορώ να εκτιμήσω ποια ειναι η καλύτερη στιγμή για να φύγω; Πότε θα έχω καταναλώσει δλδ τα 50 ευρώ; Λογαριασμός δεν υπάρχει φυσικά ακόμα, κι έχω διαβάσει εδώ πως ο ΗΡΩΝ φημιζεται για τους καθυστερημένους του λογαριασμούς

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lntalkos είπε

Καλησπέρα.

Στο φυσικό αέριο έχω αλλάξει από ΔΕΗ σε ΗΡΩΝ (για να παρω το 50ρικο). Αίτηση έκανα 22/08 και από 01/09 ξεκίνησε ο ΗΡΩΝας. Πώς μπορώ να εκτιμήσω ποια ειναι η καλύτερη στιγμή για να φύγω; Πότε θα έχω καταναλώσει δλδ τα 50 ευρώ; Λογαριασμός δεν υπάρχει φυσικά ακόμα, κι έχω διαβάσει εδώ πως ο ΗΡΩΝ φημιζεται για τους καθυστερημένους του λογαριασμούς

Εξαρτάται από την κατανάλωση σου. Το 50€ πιστώνεται στον λογαριασμό και καλύπτει και τις υπόλοιπες χρεώσεις. Μετά από έναν μήνα μπορείς να φύγεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vklon είπε

Εξαρτάται από την κατανάλωση σου. Το 50€ πιστώνεται στον λογαριασμό και καλύπτει και τις υπόλοιπες χρεώσεις. Μετά από έναν μήνα μπορείς να φύγεις.

Η κατανάλωση ειναι σχετικά μικρή. Σκέψου ότι μιλάμε για Σεπτέμβριο, που μόνο για ζεστό νερό καίει το σπίτι φυσικό αέριο. Απλά αναρωτιόμουν πώς (και αν) θα μπορούσα να υπολογίσω τη βέλτιστη στιγμή για να την κάνω...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Value Secure 12M οπως το σκεφτεσαι. Mην κανεις κανενα αστειο με το πικασο, ειναι πολυ μπερδεμενο οπως λες αλλα και πολυ ακριβο.

4 ώρες πριν, 1J4t είπε

Αν, αναγκαστικά πας Protergia τότε Value Secure 12M, Picasso βγάλτο απ το μυαλό σου. Αν δεν είναι αναγκαστικά Protergia, τότε πας ZENITH Power Home Secure 5.0 με πάγιο πάλι 9,9€ και 0,088€/KWh. Στις 300KWh κατανάλωση πληρώνεις 3€ λιγότερο από ότι στην Protergia ανά μήνα και παίρνεις και 50€ από κανάλι πώλησης.

4 ώρες πριν, vklon είπε

Για να λάβει τα 50€ το συγγενικό σου πρόσωπο μπορείς να πας στην protergia στο κίτρινο value deal on time αρχικά που είναι πιο φθηνό από το μπλε καθώς έχει 5€ πάγιο και 0.09 kWh για ένα μήνα (ή και λιγότερο) και μετά βλέπεις τι θα κάνεις καθώς υπάρχουν φθηνότερα προγράμματα στον ανταγωνισμό. 

4 ώρες πριν, 7tasos7 είπε

αυτο θα επιλεξεις το picasso ειναι ακριβο απο γνωστες του forum εχουν πει πως βγαινει στα 0,145 η kw .Αρα αφου θες πρωτεργια αναγκαστικα θα πας στο secure.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα επιλέξω τελικά το Value Secure 12M για 1 χρόνο και μετά βλέπουμε

Δημοσ.

Εχει παρει κανεναν σας τηλεφωνο η ζενιθ,τωρα τελευταια ,για ανανεωση του smart night? Οπως ελεγαν στα μεηλ που μας εστειλαν? Εμενα τοσες μερες και τπτ ακομα. Και ληγει στις 27 το δικο μου. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lntalkos είπε

Καλησπέρα.

Για φυσικό αέριο στο άλλο νήμα

Δημοσ.

Ζενιθ power home night εδώ που λήγει στις 27 Σεπτ με ΚΟΤ-Β.
Κατανάλωση 1800 Kwh το χρόνο, κάπου 150 Kwh το μήνα. Τι προτείνετε; 😏

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...