Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 hours ago, g-e-o said:

Παιδιά καλησπέρα.. Πρώτη φορά Προτεργια από ΔΕΗ.. Δεδηε πέρασε μέτρησε 29/8. Λογαριασμό κάθε πότε βγάζουν; Δεν θα έπρεπε ήδη να έχουν στείλει; 

Λογικά στις 5/10 θα βγει λογαριασμός για την καταμέτρηση 29/8. Και θα εμφανιστεί ο λογαριασμός στο app περίπου στις 10/10.

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλήρωσα σήμερα με κάρτα ένα λογ/σμο προτεργια. Παίζει στις 29 του μήνα να μην τα τραβήξει η πάγια; Να έχει προλάβει να ενημερωθεί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, 1comment είπε

Πλήρωσα σήμερα με κάρτα ένα λογ/σμο προτεργια. Παίζει στις 29 του μήνα να μην τα τραβήξει η πάγια; Να έχει προλάβει να ενημερωθεί;

1-2 μέρες το πολύ χρειάζεται για να ενημερωθεί και να εμφανιστεί η πληρωμή. Δεν θα έχεις πρόβλημα 

16 λεπτά πριν, georgio.georgio είπε

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω για τα 50 ευρώ που δίνει η zenith σε iban, έχει κάποιος εμπειρία;

Στο δίμηνο συνήθως μπαίνουν τα λεφτά στο IBAN

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.

Παλικάρια τη βοήθεια σας για φοιτικό ρεύμα στα Χανιά έχει ψαχτεί κανείς τι συμφέρει περισσότερο? Περίπου 250 με 300 κιλοβατώρες το μήνα υπολογίζω βάσει προηγούμενης κατανάλωσης σε παρόμοιο σπίτι.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Όσοι είστε σε φάση αναζήτησης παρόχου, περίμενε λίγο. 

Η Ζενίθ θα ξαναβγάλει πρόγραμμα με 12 πάγια δώρο και 40+5+5 % έκπτωση στην κιλοβατώρα.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gusmin είπε

Παλικάρια τη βοήθεια σας για φοιτικό ρεύμα στα Χανιά έχει ψαχτεί κανείς τι συμφέρει περισσότερο? Περίπου 250 με 300 κιλοβατώρες το μήνα υπολογίζω βάσει προηγούμενης κατανάλωσης σε παρόμοιο σπίτι.

Ευχαριστώ

Επειδη τα φοιτητικα εχουν οριο, η ΔΕΗ 150 κ η ζενιθ 200, δεν νομιζω να συμφερουν γτ πανω απο το οριο οι κιλοβατωρες ειναι πανακριβες. Θα προτεινα το deal της προτεργια με την προυποθεση καθε 1η του μηνα να ελεγχεις τιμη. 

2 λεπτά πριν, ca95f είπε

Η Ζενίθ θα ξαναβγάλει πρόγραμμα με 12 πάγια δώρο και 40+5+5 % έκπτωση στην κιλοβατώρα.

Να σου πω την αληθεια, οταν ειδα ανανεωση σε μη εμπορικο προγραμμα καταλαβα οτι εκει πηγαινε η δουλεια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ca95f είπε

Inside info?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ca95f είπε

Ναι και πολύ φρέσκο.

Too good to be true...για να δούμε. Βγάλτε και δωράκι σε λογαριασμό και ερχομαι σφαίρα😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Στις 19/9/2025 στις 2:22 ΜΜ, Seldon40 είπε

Η πιο ευκολη αλλαγη ειναι econtract Ηρων για 50αρικο στο yellow one home, τον τελευταιο λογαριασμο και ταυτοτητα, ουτε καν φωτογραφια ενδειξεων δεν εδωσα, μονο εγραψα ποιες ειναι οι ενδειξεις, το ενα βραδυ συμπληρωσα το econtract, την αλλη μερα το πρωι ηρθε το συμβολαιο χωρις να χρειαστουν τηλεφωνικες επικοινωνιες και σε 2 μερες εγινε η αλλαγη. 

Στις 19/9/2025 στις 2:16 ΜΜ, Seldon40 είπε

Μονο και μονο γιαυτο τον λογο πρεπει να κανεις αλλαγη παροχου. Δεν ξερω γτ, αλλα οταν σε εχουν σιγουρο, σε εχουν και γραμμενο. Γτ επιμενεις τοσο στο να μην κανεις αλλαγη παροχου εστω και για λιγες μερες ωστε να παρεις καποιο δωρο απο αντιπροσφορα

Καλημέρα,εκανα σήμερα τελικα αιτηση για το yellow one στον Ηρων, γιατί ενω ξαναμιλησα την Δευτέρα μια τελευταία με την Ζενιθ,μου αραδιασε το παραμύθι ο τυπας οτι απο την στιγμή που κανω αιτημα για ανανέωση,το τμήμα ειναι υποχρεωμένο να με παρει μεσα 5(!) εργασιμες... οπότε λεει περιμενετε μεχρι αυριο και μετα ξαναπαρτε μας αν ειναι...

Οπότε τωρα που εκανα econtract,τι κανω;θα μου στειλουν το συμβολαιο στο μειλ εγραφε να το υπογραψω.να περιμενω αν θα με πάρει επιτέλους πισω η Ζενιθ; ή και να το υπογράψω φεύγω στα καπακια με υπαναχώρηση;εχω σκουριασει σε αυτα τα θεματα ,ειμαι παλιος τουριστας.

Αν δεν με παρει η Ζενιθ τελικά;μενω 1 μηνα και ξαναγυρναω Ζενίθ σαν "νεος" πελάτης; ή μπορώ και νωρίτερα;

Επεξ/σία από lacta13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας

είμαι στη Ζενιθ (power home direct plus - αν και θυμάμαι κάποια άλλη ονομασία) απο 24/11/2024.

Μπορώ να αλλάξω προμηθευτή/πρόγραμμα χωρίς πέναλντυ προς τα τέλη Οκτωβρίου αν δεν κάνω λάθος? 

Επειδή ψάχνω πάλι για σταθερό υπάρχει κάποιος λόγος να κάνω την αλλαγή νωρίτερα? πχ υπάρχουν τώρα καλύτερες προσφορές ή θα ακριβύνουν τα προγράμματα αργότερα?

* Προφανώς με ενδιαφέρει η χαμηλότερη τιμή kwh (καίω μέσο όρο 350-550 / μήνα -- ανάλογα τους μήνες) 

Ευχαριστώ, 

Επεξ/σία από userAnon
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lacta13 είπε

Καλημέρα,εκανα σήμερα τελικα αιτηση για το yellow one στον Ηρων, γιατί ενω ξαναμιλησα την Δευτέρα μια τελευταία με την Ζενιθ,μου αραδιασε το παραμύθι ο τυπας οτι απο την στιγμή που κανω αιτημα για ανανέωση,το τμήμα ειναι υποχρεωμένο να με παρει μεσα 5(!) εργασιμες... οπότε λεει περιμενετε μεχρι αυριο και μετα ξαναπαρτε μας αν ειναι...

Οπότε τωρα που εκανα econtract,τι κανω;θα μου στειλουν το συμβολαιο στο μειλ εγραφε να το υπογραψω.να περιμενω αν θα με πάρει επιτέλους πισω η Ζενιθ; ή και να το υπογράψω φεύγω στα καπακια με υπαναχώρηση;εχω σκουριασει σε αυτα τα θεματα ,ειμαι παλιος τουριστας.

Αν δεν με παρει η Ζενιθ τελικά;μενω 1 μηνα και ξαναγυρναω Ζενίθ σαν "νεος" πελάτης; ή μπορώ και νωρίτερα;

Θα σου στειλουν το συμβολαιο στο email και υπογραφεις. Αν σε παρουν απο ζενιθ για αντιπροσφορα και θελεις να επιστρεψεις, δεν χρειαζεται να κανεις υπαναχωρηση, υπογραφεις καινουργιο συμβολαιο. Δεν χρειαζεται ενας μηνα και σε μια μερα επιστρεφεις.

Δημοσ.
23 minutes ago, messinia3 said:

Too good to be true...για να δούμε. Βγάλτε και δωράκι σε λογαριασμό και ερχομαι σφαίρα😂

Mήπως τρελάθηκαν απ'τις πολλές καταγγελίες και σκέφτηκαν να βγάλουν νέο πρόγραμμα να ξεμπερδεύουν; 😂

• Haha 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, userAnon είπε

Καλησπέρα σας

είμαι στη Ζενιθ (power home direct plus - αν και θυμάμαι κάποια άλλη ονομασία) απο 24/11/2024.

Μπορώ να αλλάξω προμηθευτή/πρόγραμμα χωρίς πέναλντυ προς τα τέλη Οκτωβρίου αν δεν κάνω λάθος? 

Επειδή ψάχνω πάλι για σταθερό υπάρχει κάποιος λόγος να κάνω την αλλαγή νωρίτερα? πχ υπάρχουν τώρα καλύτερες προσφορές ή θα ακριβύνουν τα προγράμματα αργότερα?

* Προφανώς με ενδιαφέρει η χαμηλότερη τιμή kwh (καίω μέσο όρο 350-550 / μήνα -- ανάλογα τους μήνες) 

Ευχαριστώ, 

Δες το συμβολαιο σου, νομιζω τον τελευταιο μηνα μπορεις να κανεις αλλαγη χωρις να πληρωσεις ρητρα. Τωρα ποσο θα κρατησει αυτο το προγραμμα με τα 0,088 στη ζενιθ κανενας δεν ξερει. Η ζενιθ εχει μια συνηθεια να αλλαζει πολυ γρηγορα τα σταθερα προγραμματα. Ποσο πληρωνεις τωρα την κιλοβατωρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...