Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ca95f είπε

Όσοι είστε σε φάση αναζήτησης παρόχου, περίμενε λίγο. 

Η Ζενίθ θα ξαναβγάλει πρόγραμμα με 12 πάγια δώρο και 40+5+5 % έκπτωση στην κιλοβατώρα.

Αυτή η πληροφορία από που προέρχεται ;

Εκ των έσω ;

Υπάρχουν περισσότερα στοιχεία ;

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, geopro said:

Αυτή η πληροφορία από που προέρχεται ;

Εκ των έσω ;

Υπάρχουν περισσότερα στοιχεία ;

Τόσους πελάτες χάσανε. Μάλλον τη καταλάβαινε τη δουλειά 😉

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Τόσους πελάτες χάσανε. Μάλλον τη καταλάβαινε τη δουλειά 😉

Εν τω μεταξυ, εχουν ανανεωσει σε κανεναν; ή απλως λενε θα σας ειδοποιησουμε και οπως λεει και ο @bjj-p χρεωνεσαι σε πανακριβο πρασινο για ολη αυτη την περιοδο που μπορει να φτασει και μηνα. Και δεν ειναι μονο αυτο το προγραμμα, και η περιπτωση @lacta13 που θελει να ανανεωσει σταθερο και εχει 10 μερες στο περιμενε. Μαλλον ειναι κανουργια τακτικη να σε χρεωνουν σε πανακριβα προγραμματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Seldon40 said:

Δες το συμβολαιο σου, νομιζω τον τελευταιο μηνα μπορεις να κανεις αλλαγη χωρις να πληρωσεις ρητρα. Τωρα ποσο θα κρατησει αυτο το προγραμμα με τα 0,088 στη ζενιθ κανενας δεν ξερει. Η ζενιθ εχει μια συνηθεια να αλλαζει πολυ γρηγορα τα σταθερα προγραμματα. Ποσο πληρωνεις τωρα την κιλοβατωρα;

0,095 τώρα η kwh - και αν δεν έχω μπει στον τελευταίο μήνα - 50€ πέναλντι.. Εντωμεταξύ δεν νομίζω ότι δίνουν αυτό που λες με 0,088 σε υφιστάμενους πελάτες, σωστά?  

αν γνωρίζεις πες μου πως λένε το πρόγραμμα σε παρακαλώ

Επεξ/σία από userAnon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, userAnon είπε

0,095 τώτα η kwh - και αν δεν έχω μπει στον τελευταίο μήνα - 50€ πέναλντι.. Εντωμεταξύ δεν νομίζω ότι δίνουν αυτό που λες με 0,088 σε υφιστάμενους πελάτες, σωστά?  

αν γνωρίζεις πες μου πως λένε το πρόγραμμα σε παρακαλώ

Δεν γνωριζω εαν το δινουν σε υφισταμενους πελατες. Αλλα εσυ ουτως η αλλως δεν εισαι στο τελευταιο μηνα, θελεις πανω απο ενα μηνα ακομα για να μπεις στον δωδεκατο.

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/el-for-the-home-electricity-power-home-secure/

ΥΓ. Αυτο που λες παντως για νεους πελατες ειναι αν πας μεσω του revma.gr, επειδη δινει και 50 ευρω. Στον παραπανω συνδεσμο εχει και επιλογη για υφισταμενους πελατες. Ενω στο καναλι πωλησης εχει προυποθεση να εισαι νεος πελατης για να δωσει το 50αρικο (απο κατω βαζω το λινκ).

https://revma.gr/zenith-offer-power-home-secure-5-0/?'adskeywords=ζενιθ'&gad_source=1&gad_campaignid=19723061181&gbraid=0AAAAApW6vGLYzhHZ_LvVwpy6mI3BmUs0r&gclid=Cj0KCQjwrc7GBhCfARIsAHGcW5VmJk09L_4N6a7fe7Wb20gjtWKsU3NcHvP9M55GxSIACtnbmYs0K6caAnGhEALw_wcB

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δεν γνωριζω εαν το δινουν σε υφισταμενους πελατες. Αλλα εσυ ουτως η αλλως δεν εισαι στο τελευταιο μηνα, θελεις πανω απο ενα μηνα ακομα για να μπεις στον δωδεκατο.

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/el-for-the-home-electricity-power-home-secure/

ΥΓ. Αυτο που λες παντως για νεους πελατες ειναι αν πας μεσω του revma.gr, επειδη δινει και 50 ευρω. Στον παραπανω συνδεσμο εχει και επιλογη για υφισταμενους πελατες. Ενω στο καναλι πωλησης προυποθετει για νεους πελατες για να δωσει το 50αρικο (απο κατω βαζω το λινκ).

https://revma.gr/zenith-offer-power-home-secure-5-0/?'adskeywords=ζενιθ'&gad_source=1&gad_campaignid=19723061181&gbraid=0AAAAApW6vGLYzhHZ_LvVwpy6mI3BmUs0r&gclid=Cj0KCQjwrc7GBhCfARIsAHGcW5VmJk09L_4N6a7fe7Wb20gjtWKsU3NcHvP9M55GxSIACtnbmYs0K6caAnGhEALw_wcB

Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Προτιμότερο είναι να κάνει αίτηση σε κάποιο κίτρινο σε άλλο πάροχο πχ ΗΡΩΝ yellow one και να λάβει αντιπροσφορά παρά να κάνει ανανέωση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vklon είπε

Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Προτιμότερο είναι να κάνει αίτηση σε κάποιο κίτρινο σε άλλο πάροχο πχ ΗΡΩΝ yellow one και να λάβει αντιπροσφορά παρά να κάνει ανανέωση.

Προσοχη στις ημερομηνιες ομως, να μπει σιγουρα στον 12ο μηνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι πρωην ζενιθ καναν νεο συμβολαιο στο smart night?
εμενα ακομα να με καλεσουν
δεν με χαλαει γιατι ειμαι ηρων με 0,075 και 50ευρω δωρο απλα ρωταω

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.

Κι εμένα ακόμα να με καλέσουν .Περασε ήδη μια εβδομάδα από το τη καταγγελία στη ΡΑΕ και τη θετική τους απάντηση για ανανέωση . 

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε

Κι εμένα ακόμα να με καλέσουν .Περασε ήδη μια εβδομάδα από το τη καταγγελία στη ΡΑΕ και τη θετική τους απάντηση για ανανέωση . 

Kαι εμένα ακόμα να με καλέσουν και λήγει 26/9 το συμβόλαιο

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thanospap1 είπε

Απο οτι καταλαβαινω οσοι εκαναν καταγγελια και δεχθηκαν ανανεωση στην ιδια φαση ειναι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thanospap1 είπε

Με τόσες καταγγελίες και αλλαγή πλεύσης εν μια νυκτί ποτέ να προλάβουν τα παλικάρια 😂 Μαζευτηκαν καμια 100αρια ανανεωσεις απο το πουθενά.

Εδώ τώρα στέλνουν νέα προθεσμία για αποδοχή της ανανέωσης έως τις 26 του μήνα. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα υπέγραψε ο 1ος 6 παροχές που είχε στο smart night όποτε έρχεται η σειρά όλων.Επισης μάλλον έτσι εξηγείται η αλλαγή στάσης της ζενίθ να κάνει σε όλους που έκαναν καταγγελία πλέον στέλνοντας ακομα και η ίδια email υπενθύμισης σε όσους το είχαν παρατήσει οπότε το σενάριο να ξαναβγεί πρόγραμμα με δωρεάν πάγια και 40% μάλλον είναι αρκετά πιθανόν.

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά εσταλη η σύμβαση μου στο Δεδδηε σήμερα από προτέργια και συγχρόνως υπεγραψα νέα σύμβαση με ηρων. Θα δημιουρηθε προβλημα ή απλά δεν θα μπορει ο ΗΡΩΝ να τηνστειλει στο δεδδηε ; Να κάνω υπαναχώρηση στον ΗΡΩΝ ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Απο οτι καταλαβαινω οσοι εκαναν καταγγελια και δεχθηκαν ανανεωση στην ιδια φαση ειναι.

Εμένα που είχα κάνει καταγγελία τέλος Αυγούστου και δεν μου είχαν αντιπροτείνει να παραμείνω κι έχω πάει σε άλλο πάροχο, δεν είχα αποδεχτεί όμως την προτασή τους με την καταγγελία και ήταν ανοιχτό το αίτημα, τώρα μου αντιπροτείνουν να επιστρέψω και να ξαναμπώ στο smart night.

Επεξ/σία από Vassilis_24

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...