Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, messinia3 είπε

Με τόσες καταγγελίες και αλλαγή πλεύσης εν μια νυκτί ποτέ να προλάβουν τα παλικάρια 😂 Μαζευτηκαν καμια 100αρια ανανεωσεις απο το πουθενά.

Εδώ τώρα στέλνουν νέα προθεσμία για αποδοχή της ανανέωσης έως τις 26 του μήνα. 

Ομαδα σε 3 παροχες που εκανα καταγγελία 2 εγκριθηκαν και η αλλη απορρίφθηκε επειδή περασε η προθεσμια της 19 Σεπτεμβρίου.. Επισης ειδα οτι αφού εκοψα την πάγια χρεωσαν ενα 50€ σε κάθε παροχή τωρα στον εκκαθάριστικο.. Κάνουν οτι θελουν χωρίς κανενα μα κανενα έλεγχο.. Μηπως να κανουμε και εμεις εδω στην ομαδα που είναι τοσα μελη μια εταιρία ενέργειας?? Αφου δεν υπάρχει πουθενα μα πουθενά έλεγχος. 

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sarakats85 είπε

Ομαδα σε 3 παροχες που εκανα καταγγελία 2 εγκριθηκαν και η αλλη απορρίφθηκε επειδή περασε η προθεσμια της 19 Σεπτεμβρίου.. Επισης ειδα οτι αφού εκοψα την πάγια χρεωσαν ενα 50€ σε κάθε παροχή τωρα στον εκκαθάριστικο.. Κάνουν οτι θελουν χωρίς κανενα μα κανενα έλεγχο.. Μηπως να κανουμε και εμεις εδω στην ομαδα που είναι τοσα μελη μια εταιρία ενέργειας?? Αφου δεν υπάρχει πουθενα μα πουθενά έλεγχος. 

Αν απενεργοποιηθεί η πάγια για οποιοδήποτε λόγο στον επόμενο λογαριασμό χρεώνεται ξανά η εγγύηση στις περισσότερες εταιρείες.

Δημοσ.
24 minutes ago, vklon said:

Αν απενεργοποιηθεί η πάγια για οποιοδήποτε λόγο στον επόμενο λογαριασμό χρεώνεται ξανά η εγγύηση στις περισσότερες εταιρείες.

Επίσης κάποιες εταιρίες έχουν όρο κατάργησης αν δε πληρώνεις με πάγια. Πχ στην Protergia ακυρώνεται η πάγια αν δύο διαδοχικοί λογαριασμοί πληρωθούν ολοσχερώς με διαφορετικό τρόπο.

• Sad 1
Δημοσ.

Καλημέρα, για φοιτητικό σπίτι με ελάχιστη κατανάλωση (για 10 μήνες), έχετε να προτείνετε κάποιο κίτρινο τιμολόγιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πχ στην Protergia ακυρώνεται η πάγια αν δύο διαδοχικοί λογαριασμοί πληρωθούν ολοσχερώς με διαφορετικό τρόπο.

Δεν ισχυει, εγω απο τον Απριλιο μεχρι σημερα πληρωνω με διαφορετικο τροπο.

3 λεπτά πριν, astavlas είπε

Καλημέρα, για φοιτητικό σπίτι με ελάχιστη κατανάλωση (για 10 μήνες), έχετε να προτείνετε κάποιο κίτρινο τιμολόγιο?

Δες τα φοιτητικα ΔΕΗ κ Ζενιθ. 

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/el-for-the-home-electricity-power-home-student/

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-4students/

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
Just now, Seldon40 said:

Δεν ισχυει, εγω απο τον Απριλιο μεχρι σημερα πληρωνω με διαφορετικο τροπο.

Όντως, ξανακοίταξα τους όρους και λέει 'δυναται' αλλά προφανώς δεν το κάνουν.

IMG_20250925_110859.jpg.b9b7330924991c5523a8ca394ed72695.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα , κάποια πρόταση για ρεύμα και αέριο έχουμε ; Μόνος είμαι σε μικρό σπίτι δεν πιστεύω ότι θα έχω μεγάλη κατανάλωση 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, unstabletop είπε

Καλημέρα , κάποια πρόταση για ρεύμα και αέριο έχουμε ; Μόνος είμαι σε μικρό σπίτι δεν πιστεύω ότι θα έχω μεγάλη κατανάλωση 

Τα συνδυαστικα ρευμα και αεριο νομιζω δεν συμφερουν. Αναλογως τι θα θελες; σιγουρα για χαμηλη καταναλωση δεν συμφερουν και τοσο τα σταθερα, αλλα αν πας σε κιτρινο θα πρεπει να εχεις τον ελεγχο καθε μηνα ωστε να κανεις αλλαγη αν χρειαστει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, unstabletop είπε

Για συνδυαστικό η elpedison δίνει 150€ dual. (70€ έκπτωση στο ρεύμα 30€ στο αέριο και 50€ Σκλαβενίτη) Βέβαια είναι μπλε και έχει δέσμευση για ένα χρόνο στο ρεύμα. Αν έχεις χρόνο να αλλάζεις πάροχο κάθε μήνα επέλεξε κάποιο κίτρινο όπως στον ΗΡΩΝ που δίνει 50€ ανά παροχή 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Τα συνδυαστικα ρευμα και αεριο νομιζω δεν συμφερουν. Αναλογως τι θα θελες; σιγουρα για χαμηλη καταναλωση δεν συμφερουν και τοσο τα σταθερα, αλλα αν πας σε κιτρινο θα πρεπει να εχεις τον ελεγχο καθε μηνα ωστε να κανεις αλλαγη αν χρειαστει. 

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το συνδυαστικό της ελιν αξίζει ; Για σταθερό βλέπω 24 μήνες στα 0.1099 και συνδιασμό με φυσικό αέριο 4.90 πάγιο.

Για σταθερό με βλέπω δεν πιστεύω ότι θα μπαίνω σε διαδικασία κάθε μήνα. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα πάγιας εντολής αν υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα που δίνει επιπλέον έκπτωση.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Όντως, ξανακοίταξα τους όρους και λέει 'δυναται' αλλά προφανώς δεν το κάνουν.

IMG_20250925_110859.jpg.b9b7330924991c5523a8ca394ed72695.jpg

Το "δύναται" αναφέρεται σε περίπτωση που δεν ενεργοποιήσεις την πάγια εντολή, ενώ το έχει δηλώσεις. Και στο (ii) αναφέρει μόνο την περίπτωση που δεν εξοφληθεί ολοσχερώς ο λογαριασμός, οπότε εάν εσύ τον έχεις ήδη εξοφλήσει, όταν θα πάει να τραβήξει με την πάγια εντολή, θα τραβήξει 0€ και θα έχει εξοφληθεί πλήρως, άρα και πάλι είσαι καλυμμένος. Τουλάχιστον εγώ έτσι το καταλαβαίνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Εν τω μεταξυ, εχουν ανανεωσει σε κανεναν; ή απλως λενε θα σας ειδοποιησουμε και οπως λεει και ο @bjj-p χρεωνεσαι σε πανακριβο πρασινο για ολη αυτη την περιοδο που μπορει να φτασει και μηνα. Και δεν ειναι μονο αυτο το προγραμμα, και η περιπτωση @lacta13 που θελει να ανανεωσει σταθερο και εχει 10 μερες στο περιμενε. Μαλλον ειναι κανουργια τακτικη να σε χρεωνουν σε πανακριβα προγραμματα.

Δεν υπάρχουν... καλημέρα 

Με παίρνει χθες το απόγευμα άλλη 2η απο τον "τμημα ανανεωσεων" μου λεει παλι λαβαμε ενα αιτημα για ανανέωση...

Της λεω ειστε η ιδια που με πηρατε και το πρωι απο το ιδιο τμημα;

Οχι λεει,αλλα πειτε μου

Λεω μηπως πηρατε γιατι εκανα αιτηση σε αλλο παροχο

Οχι λεει ειμαστε για την ανανέωση 

Οκ λεω,θα πρέπει να κανω κατι που εκανα αιτηση στον άλλο πάροχο αμα κανω ανανεωση με εσας;

Με λεει μισο λεπτο θα ενημερωσω το αρμοδιο τμημα, χαίρετε...

😆😆😆😆😆😆😆

Ελπιζω να επανελθω και με αλλα επεισόδια....

Αλλα μαλλον με βλέπω να μπω στο κίτρινο του Ηρων και να ξαναμπω σαν νεος πελάτης Ζενιθ,αν  και κανονικά δεν πρέπει,αλλα σε μπλε μωρε δεν εχει αλλον φθηνοτερο...ξερω γω...

Επεξ/σία από lacta13
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Δεν υπάρχουν... καλημέρα 

Με παίρνει χθες το απόγευμα άλλη 2η απο τον "τμημα ανανεωσεων" μου λεει παλι λαβαμε ενα αιτημα για ανανέωση...

Της λεω ειστε η ιδια που με πηρατε και το πρωι απο το ιδιο τμημα;

Οχι λεει,αλλα πειτε μου

Λεω μηπως πηρατε γιατι εκανα αιτηση σε αλλο παροχο

Οχι λεει ειμαστε για την ανανέωση 

Οκ λεω,θα πρέπει να κανω κατι που εκανα αιτηση στον άλλο πάροχο αμα κανω ανανεωση με εσας;

Με λεει μισο λεπτο θα ενημερωσω το αρμοδιο τμημα, χαίρετε...

😆😆😆😆😆😆😆

Ελπιζω να επανελθω και με αλλα επεισόδια....

Αλλα μαλλον με βλέπω να μπω στο κίτρινο του Ηρων και να ξαναμπω σαν νεος πελάτης Ζενιθ,αν  και κανονικά δεν πρέπει,αλλα σε μπλε μωρε δεν εχει αλλον φθηνοτερο...ξερω γω...

Θα πας απο revma.gr και θα παρεις και 50αρικο, αν δεν σε παρουν για καμια αντιπροσφορα. Παντως εχεις ολοκληρο σηριαλ με την ζενιθ. Απο Ηρων εστειλαν συμβολαιο;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ekrepali είπε

ακυρώνεται η πάγια αν δύο διαδοχικοί λογαριασμοί πληρωθούν ολοσχερώς με διαφορετικό τρόπο.

Στην προτεργια δεν μου την ακύρωσαν.

Στην ΔΕΗ όμως την ακύρωσαν ένα μήνα πριν λήξει το σταθερό πρόγραμμα μου, ενώ πλήρωνα πρίν λήξουν οι λογαριασμοί καθόλη τη διάρκεια της σύμβασης, και στον τελικό λογαριασμό μου έφαγαν την εγγύηση για το λόγο ότι πλήρωνα δίχως την πάγια!

Τραγική η ΔΕΗ 

Δημοσ.
6 minutes ago, Merenda7 said:

στον τελικό λογαριασμό μου έφαγαν την εγγύηση για το λόγο ότι πλήρωνα δίχως την πάγια!

Άμα χρέωσαν την εγγύηση στον τελικό, τότε κάνεις αμφισβητηση.

Αλλιώς εφόσον η εγγύηση ήταν μηδενική σημαίνει πως είχε ήδη επιστραφεί ή δεν είχε χρεωθεί καθόλου στην αρχή. Άρα δεν έφαγαν κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...