Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας 🌻 

Ήμουν στην προτεργια.

Στις 2 Σεπτεμβρίου υπέγραψα με Ήρων.

5/9 έγινε η καταμέτρηση από δεδδηε

Τελικός λογαριασμός δεν έχει βγει από προτεργια. Μόνο ο εκκαθαριστικος έως  31/8.

Μου λένε πως Ακόμα φαίνεται ενεργή η παροχή μου διότι το σύστημα τους ενημερώθηκε στις 16/9 για την μέτρηση του δεδδηε.

Και εφόσον είμαι στον κύκλο τιμολόγησης κάθε 15 του μήνα θα εκδοθεί ο τελικός στις 15/10.

Η επόμενη καταμέτρηση από δεδδηε θα γίνει στις 2/10.

Θέλω να πάω πάλι στην προτεργια.

Το να κάνω;

Να κάνω σήμερα την αίτηση ώστε να μήν καθυστερήσουν πάλι με τις ενδείξεις από δεδδηε;

Να περιμένω να γίνει η μέτρηση στις 2/10 και να κάνω μετά την αίτηση;

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Άμα χρέωσαν την εγγύηση στον τελικό, τότε κάνεις αμφισβητηση.

Αλλιώς εφόσον η εγγύηση ήταν μηδενική σημαίνει πως είχε ήδη επιστραφεί ή δεν είχε χρεωθεί καθόλου στην αρχή. Άρα δεν έφαγαν κάτι.

Ναι την χρέωσαν στον τελικό.

Έκανα αμφισβήτηση, αναφορά σε ΡΑΕ, αλλά δεν είδα φώς 

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, unstabletop είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το συνδυαστικό της ελιν αξίζει ; Για σταθερό βλέπω 24 μήνες στα 0.1099 και συνδιασμό με φυσικό αέριο 4.90 πάγιο.

Για σταθερό με βλέπω δεν πιστεύω ότι θα μπαίνω σε διαδικασία κάθε μήνα. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα πάγιας εντολής αν υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα που δίνει επιπλέον έκπτωση.

Είναι μεγάλη η δέσμευση για 24 μήνες χωρίς κάποιο δώρο και με υψηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό σχεδόν 11 λεπτά. Δεν έχει νόημα να δεσμευτείς για τόσο καιρό. Κοιτά σε 12 μήνα καλύτερα. Η zenith έχει 0.88 kWh  με 50€ δώρο και η elpedison 0.98 με 80€ αν πας μόνο ρεύμα και 150€ με το αέριο και δωρεάν πάγια για το 2025 στο αέριο. 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Merenda7 said:

Ναι την χρέωσαν στον τελικό.

Έκανα αμφισβήτηση, αναφορά σε ΡΑΕ, αλλά δεν είδα φώς 

Αγνόησε τι γράφει πάνω αριστερά στη 1η σελίδα. Το θέμα είναι αν υπάρχει χρέωση εγγυησης στην ανάλυση της 2ης σελίδας.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα σας 🌻 

Ήμουν στην προτεργια.

Στις 2 Σεπτεμβρίου υπέγραψα με Ήρων.

5/9 έγινε η καταμέτρηση από δεδδηε

Τελικός λογαριασμός δεν έχει βγει από προτεργια. Μόνο ο εκκαθαριστικος έως  31/8.

Μου λένε πως Ακόμα φαίνεται ενεργή η παροχή μου διότι το σύστημα τους ενημερώθηκε στις 16/9 για την μέτρηση του δεδδηε.

Και εφόσον είμαι στον κύκλο τιμολόγησης κάθε 15 του μήνα θα εκδοθεί ο τελικός στις 15/10.

Η επόμενη καταμέτρηση από δεδδηε θα γίνει στις 2/10.

Θέλω να πάω πάλι στην προτεργια.

Το να κάνω;

Και τώρα μπορείς να πας στην protergia. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όταν κάνεις το συμβόλαιο θα στείλεις νέες ενδείξεις.

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αγνόησε τι γράφει πάνω αριστερά στη 1η σελίδα. Το θέμα είναι αν υπάρχει χρέωση εγγυησης στην ανάλυση της 2ης σελίδας.

Η protergia δεν χρεώνει εγγύηση συνήθως. Σε πολλά και διαφορετικά ΑΦΜ που είναι οι παροχές μου οικιακά-επαγγελματικά δεν μου έχει βάλει εγγύηση ποτέ. Πάντα λένε είναι δώρο όπως και η volton.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Τι καταναλωση εχεις κανει στον ΗΡΩΝ; παιζει να το εχεις φαει το 50αρικο; Με βαση αυτο ή θα εκανα τωρα αλλαγη ή στις 2/10. 

Να βαλω και μια αλλη παραμετρο, αν ξερει καποιος να απαντησει, στην περιπτωση της @Merenda7, που εχει ενεργη και την παλια παροχη, μπορει να δωσει και να παρει συσταση η ιδια; Το ρωταω γτ και εγω επειδη εφυγα απο προτεργια και γυρισα με αντιπροσφορα ακομα μου εμφανιζει δυο ενεργες παροχες. Και στο protergia club ειχε εκπτωση 10 ευρω και η επεξηγηση ηταν επειδη εχω δυο ενεργες παροχες. Εαν αυτο ισχυει αλλαζει το θεμα, θα εκανα τωρα αλλαγη ωστε να παρω 100 συνολικα. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κάνανε αναπροσαρμογή της εγγύησης.

Μου επέστρεψαν μόνο 9€ από το πόσο της εγγύησης.

5 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

μπορει να δωσει και να παρει συσταση η ιδια; 

Ώπα! Πολύ ενδιαφέρον αυτό. 😀

Ναγίνει σύσταση δηλαδή από το αφμ μου στο αφμ μου;  Χεχεχε.

Υ.Γ. λογικά το έχω φάει το 50αρικο στον Ήρων, μαζί με δημοτικά τέλη και ρυθμιζόμενες 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vklon είπε

Είναι μεγάλη η δέσμευση για 24 μήνες χωρίς κάποιο δώρο και με υψηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό σχεδόν 11 λεπτά. Δεν έχει νόημα να δεσμευτείς για τόσο καιρό. Κοιτά σε 12 μήνα καλύτερα. Η zenith έχει 0.88 kWh  με 50€ δώρο και η elpedison 0.98 με 80€ αν πας μόνο ρεύμα και 150€ με το αέριο και δωρεάν πάγια για το 2025 στο αέριο. 

Λινκ για elpedison, παρακαλώ 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Κάνανε αναπροσαρμογή της εγγύησης.

Μου επέστρεψαν μόνο 9€ από το πόσο της εγγύησης.

Ώπα! Πολύ ενδιαφέρον αυτό. 😀

Ναγίνει σύσταση δηλαδή από το αφμ μου στο αφμ μου;  Χεχεχε.

Υ.Γ. λογικά το έχω φάει το 50αρικο στον Ήρων, μαζί με δημοτικά τέλη και ρυθμιζόμενες 

Απενεργοποιησε τον λογαριασμο στο app ή μπες απο αλλον υπολογιστη ή κινητο και συμπληρωσε τα στοιχεια σου στον λινκ σου. Δεν εχεις να χασεις τιποτα να δεις αν θα δουλεψει. Επειδη το συστημα αναγνωριζει ενεργη την παλια πιστευω θα δουλεψει. Εμενα αυτη τη στιγμη παρουσιαζει δυο ενεργες παροχες ενω ειναι η ιδια με διαφορετικο αριθμο φυσικα αφου αλλαξε κατα δυο νουμερα στο τελος.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Θα πας απο revma.gr και θα παρεις και 50αρικο, αν δεν σε παρουν για καμια αντιπροσφορα. Παντως εχεις ολοκληρο σηριαλ με την ζενιθ. Απο Ηρων εστειλαν συμβολαιο;

Οχι ακομα....

Νεο update,με παιρνει πριν λιγο το τμημα "πωλήσεων" της Ζενιθ! 

Λεω πάλι την ιστορία μου,αλλα εκει που παει παλι να μουβτο κλεισει η αλλη,καθοσον λεει εμεις ειμαστε για νεους πελάτες,μαλιστα μου εδινε και 5 παγια δωρο,προλαβαινω της λεω δεν εχω υπογράψει καλη μου κατι ακομα...α οκ θα πω το τμημα ανανεωσεων να σας ξανακαλεσουν!😆😆😆

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, unstabletop είπε

Λινκ για elpedison, παρακαλώ 

Ρεύμα (70€ στον λογαριασμό) + 50€ Σκλαβενίτη
https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-ultra_134129/
Αέριο (30€ στον λογαριασμό) 
https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/gashome-bright-12m-plus_134158/

8 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Οχι ακομα....

Νεο update,με παιρνει πριν λιγο το τμημα "πωλήσεων" της Ζενιθ! 

Λεω πάλι την ιστορία μου,αλλα εκει που παει παλι να μουβτο κλεισει η αλλη,καθοσον λεει εμεις ειμαστε για νεους πελάτες,μαλιστα μου εδινε και 5 παγια δωρο,προλαβαινω της λεω δεν εχω υπογράψει καλη μου κατι ακομα...α οκ θα πω το τμημα ανανεωσεων να σας ξανακαλεσουν!😆😆😆

Γιατί κάθεστε και τους παρακαλάτε μερικοί απορώ. Κάνεις αίτημα σε άλλο πάροχο και αν δεν σε καλέσουν για αντιπροσφορά που είναι σχεδόν απίθανο, πηγαίνεις από άλλο κανάλι πώλησης και παίρνεις το 50€. Προσωπικά ούτε στην protergia κάνω ανανέωση όταν βγαίνει καινούργιο κίτρινο. Κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο και παίρνω την winback προφορά της εκάστοτε περιόδου. 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

μπες απο αλλον υπολογιστη 

Μπήκα από άλλο υπολογιστή και το έκανα.

Σε αναμονή τώρα να με καλέσουν.

Θα ενημερώσω εάν δουλέψει 😉

Στο app φάνηκε η σύσταση!

Επεξ/σία από Merenda7
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, vklon είπε

Προσωπικά ούτε στην protergia κάνω ανανέωση όταν βγαίνει καινούργιο κίτρινο. Κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο και παίρνω την winback προφορά της εκάστοτε περιόδου. 

Καθε φορα που αλλαζει ονομα το κιτρινο τιμολογιο φευγεις και σε περνουν για 90αρι;

9 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Μπήκα από άλλο υπολογιστή και το έκανα.

Σε αναμονή τώρα να με καλέσουν.

Θα ενημερώσω εάν δουλέψει 😉

Στο app φάνηκε η σύσταση!

Ειμαι σιγουρος οτι θα πιασει, Ενημερωσε μας για την πορεια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Καθε φορα που αλλαζει ονομα το κιτρινο τιμολογιο φευγεις και σε περνουν για 90αρι;

Και πιο συχνά είτε winback είτε με σύσταση πάλι. Πάνω από 1.5 μήνα δεν έχω παραμείνει protergia 

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vklon είπε

Και πιο συχνά είτε winback είτε με σύσταση πάλι. Πάνω από 1.5 μήνα δεν έχω παραμείνει protergia 

Σκληρός...και δίνουν πάντα 90€ σε κίτρινο?? Συν την σύσταση??

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dogtor21 είπε

Σκληρός...και δίνουν πάντα 90€ σε κίτρινο?? Συν την σύσταση??

Όχι μαζί με την σύσταση. Μια φορά πήρα σύσταση και winback μαζί αλλά είχε γίνει μπέρδεμα. Άλλες φορές έχω πάρει 50€ άλλες 100€.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...