Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Σκληρός...και δίνουν πάντα 90€ σε κίτρινο?? Συν την σύσταση??

Ε οχι μαζι, ή το ενα ή το αλλο, φανταζομαι.

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, vklon είπε

Όχι μαζί με την σύσταση. Μια φορά πήρα σύσταση και winback μαζί αλλά είχε γίνει μπέρδεμα. Άλλες φορές έχω πάρει 50€ άλλες 100€.

Και ποιος είναι ο ενδιάμεσος σταθμός συνήθως?? Παίρνουν πάντα για winback η είναι τυχαίο?

Επεξ/σία από Dogtor21
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Και ποιος είναι ο ενδιάμεσος σταθμός συνήθως?? Παίρνουν πάντα για winback η είναι τυχαίο?

αν δεν σε παρουν, περνεις συσταση εννοει ο συμφορουμιτης

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Είτε Ηρων είτε elpedison πάω αν έχει Σκλαβενίτη. Και να μην πάρουν στέλνω email σε κάποια winback agent και μου τα κάνει

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Ομαδα σε 3 παροχες που εκανα καταγγελία 2 εγκριθηκαν και η αλλη απορρίφθηκε επειδή περασε η προθεσμια της 19 Σεπτεμβρίου.. Επισης ειδα οτι αφού εκοψα την πάγια χρεωσαν ενα 50€ σε κάθε παροχή τωρα στον εκκαθάριστικο.. Κάνουν οτι θελουν χωρίς κανενα μα κανενα έλεγχο.. Μηπως να κανουμε και εμεις εδω στην ομαδα που είναι τοσα μελη μια εταιρία ενέργειας?? Αφου δεν υπάρχει πουθενα μα πουθενά έλεγχος. 

Και εμένα μου την απέρριψαν καταληκτική ημερομηνία ήταν η 19 Σεπτεμβρίου δεν προλαβα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Snowpank4 είπε

Και εμένα μου την απέρριψαν καταληκτική ημερομηνία ήταν η 19 Σεπτεμβρίου δεν προλαβα.

Στείλτους mail, θα σου απαντήσουν, σίγουρα μέχρι αύριο μπορούν να σε ξαναγυρίσουν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Στείλτους mail, θα σου απαντήσουν, σίγουρα μέχρι αύριο μπορούν να σε ξαναγυρίσουν.

Έστειλα και mail και στην ραε άνοιξα παράπονο στην ραε απαντήσανε δεν γίνεται από mail τπτ.Δεν κάθομαι φιλος να ασχοληθώ αλλο γιατι εχει λήξει το δικό μου και από οτι είδα εχω πάει στο μπλε με τιμή στα ύψη.Οποτε φύγαμε για protergeia με την σύσταση σε κίτρινο και βλεπουμε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Snowpank4 είπε

Έστειλα και mail και στην ραε άνοιξα παράπονο στην ραε απαντήσανε δεν γίνεται από mail τπτ.Δεν κάθομαι φιλος να ασχοληθώ αλλο γιατι εχει λήξει το δικό μου και από οτι είδα εχω πάει στο μπλε με τιμή στα ύψη.Οποτε φύγαμε για protergeia με την σύσταση σε κίτρινο και βλεπουμε.

Στη ζενίθ να στείλεις. Εγώ είχα φύγει κι από την εταιρεία και μου έκαναν πρόταση επιστροφής. 

Εσύ κρίνεις τι είναι καλύτερο για σένα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vklon είπε

Ρεύμα (70€ στον λογαριασμό) + 50€ Σκλαβενίτη
https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-ultra_134129/
Αέριο (30€ στον λογαριασμό) 
https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/gashome-bright-12m-plus_134158/

Κατσε για να καταλαβω..σε dual στην Ελπεντισον παιρνουμε 150 ευρω σε  δωρα, (απο καναλι πωλησης υποθετω..) μηδενικο παγιο στο αεριο για 1 χρονο με 0,0342/kwh  και στο ρευμα 0,088 με 12,90 παγιο σωστα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, energy52 είπε

Κατσε για να καταλαβω..σε dual στην Ελπεντισον παιρνουμε 150 ευρω σε  δωρα, (απο καναλι πωλησης υποθετω..) μηδενικο παγιο στο αεριο για 1 χρονο με 0,0342/kwh  και στο ρευμα 0,088 με 12,90 παγιο σωστα;

Έτσι όπως τα λες αλλά το πάγιο στο αέριο θα είναι μηδενικό μόνο για το 2025 , στο ρεύμα 0,098 kwh με 9.90 παγιο

Επεξ/σία από unstabletop
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, energy52 είπε

Σωστά, το μηδενικό πάγιο δεν είναι για έναν χρόνο. Γράφει πως είναι για το 2025. Στο ρεύμα υπάρχει και το ultra με 0,98 με 9,9€ πάγιο στο dual

9 λεπτά πριν, unstabletop είπε

Έτσι όπως τα λες αλλά το πάγιο στο αέριο θα είναι μηδενικό μόνο για το 2025 , στο ρεύμα 0,098 kwh με 9.90 παγιο

Το αέριο νομίζω πως μπορείς να το σπάσεις γιατί δεν έχουν ρήτρα. Για μέχρι 3.000 kWh ετησίως της elpedison είναι το πιο φθηνό σταθερό αν συνδυαστεί μαζί με τα 80€ δώρο. (50€ Σκλαβενίτη + 30€ στον λογαριασμό)

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Στη ζενίθ να στείλεις. Εγώ είχα φύγει κι από την εταιρεία και μου έκαναν πρόταση επιστροφής. 

Εσύ κρίνεις τι είναι καλύτερο για σένα.

Έστειλα και στην zenith  mail το κειμενάκι οπως το έστειλα στη ραε καμιά απάντηση από εκει.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, thanospap1 είπε

Kαι εμένα ακόμα να με καλέσουν και λήγει 26/9 το συμβόλαιο

Πριν λίγο με κάλεσαν από τη Ζενιθ και μου έστειλαν το νέο συμβόλαιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...